MATHILDA LINDSTRÖM

I'M STARTING OVER

Publicerad 2011-11-29 23:01:20 i ALLMÄNT,

Hallådär! (gud jag startar alltid alla inlägg med exakt samma sak, buhu fan vad tråkgigt allt i bloggen bli nu, jag dör ut snart fan) men aja, kort: jobbet gick bra, och efter de gick jag och gjorde naglar (se inläggen under detta) eh, sen mötte jag upp Josse och Iza för en fika, dock var Josse tvungen att göra annat, så de blev bara jag och Iza, Elin satt med oss ett tag också medans hon väntade på bussen, sen drog vi hem till Iza och kikade desperate housewives och nu är jag hemma, och ska strax hoppa i säng, ladda inför morgondagen då jag kommer jobba någora dagar själv för första gånger på glitter, wiihoo de kommer gå toppen tror jag :) Ha det bra så länge, peace out

NAGLAR

Publicerad 2011-11-29 22:58:17 i NAGLAR,

Och ännu en gång har Amanda gjort ett sjujösses bra jobb, gjorde nya naglar idag och jag är toppennöjd även denna gång, tror nog aldrig att jag kommer bli missnöjd när jag gör hos henne, hon är helt klart den bästa måste jag säga. Så tack ännu en gång Amanda Johansson!

SAMMA GAMLA VISA MEN VET INTE VAD DE ÄR FÖR LÅT

Publicerad 2011-11-29 09:20:45 i ALLMÄNT,

Lalalalala, Lite Daniel Adams-Ray här på morgonkvisten, inte kan det bli bättre eller? icke.. 

Jobbigt att ta sig upp imorse också, men de är de väl jämt kan jag tycka, men så fort man är uppe, iallafall idag så gick det bra, är typ klar nu så ska väl ta en promenad till jobbet idag också, mössa, halsduk och vantar PÅ! haha. Håret blir inte som jag vill idag, damp. Aja hörs sen, ska försöka att inte spy galla om allt som går fel på mornarna helatiden här på bloggen, sorry haha.

JUST WALKING BY

Publicerad 2011-11-28 22:45:12 i ALLMÄNT,

Åh vad härligt, fast kallt! Har varit ut på en riktigt promenad nu på kvällskvisten tillsammans med Iza, gick runt stan och massa, och gick även förbi gymmet där vi inom snar framtid kommer att börja gymma, i'm gonna be fit for fight fan! äntligen ska man ta tag i sig själv, och de är väl förfan på tiden, ta tag i hur kroppen ser ut, gosh det ska bli skönt. Hoppas bara att de blir nå resultat annars suger de haha. 

Men nu ska jag hoppa i sängen och kika gossip girl sen sova, puss och godnatt

i wanna hate you so bad

PROMENAD I DETTA KYLIGA VÄDER

Publicerad 2011-11-28 20:09:47 i ALLMÄNT,

Trött trött trött! idag var jag ju som sagt med och stängde, lätt som en plätt, haha nej nu skoja jag, men det var inte inte krångligt som jag trodde att det skulle vara, så de ska jag nog kunna göra någon gång fram över här. Dagen i sig har gått bra, seg som satan men ändå gått bra, va runt o9ch letade efter en väska idag på lunchen, men hittade ingen, eller hittade en men den kostade 600kr och det tycker jag är lite och ta i, jag menar, jag köper väskor sen använder jag dom en tag bara sen tröttnar jag, så inga dyra väskor haha. Nu kommer Iza till mig snart, så ska vi ut och gå, ja fråga henne, hennes idé att gå i detta kalla väder, jaja bränna lite fett om man har tur haha. Puss på er 

NYTT I GARDEROBEN - ARMYJACKET

Publicerad 2011-11-28 10:30:29 i NEW IN,

Men JAAA äntligen har jag fått tag i jackan. De hän gde så jävla fint där på Weekday. 
300 riksdalera gick den på och mamma var snäll och betlade halva, men nu är den äntligen min. 
Och jag är nog så glad som man kan bli tror jag haha. 
Alltså Armyjacket Weekday

MÅNDAG

Publicerad 2011-11-28 10:27:48 i ALLMÄNT,

Goddagens, måndag idag, veckan kommer noig gå fort tror jag, kommer säkert vara mycket folk nu precis innan jul osv, så denna vecka komma nog bli ganska kul, på onsdag jobbar jag första dagen själv, det ska bli asroligt men lite nervös måste jag nog säga att jag är, men det kommer gå toppen haha. Har fixat mig och så nu och idag tänkte jag ta en promenad till jobbet i detta kyliga väder, så måste sticka nu, ha en bra måndag :)

HEMMA I GÄVLE IGEN

Publicerad 2011-11-27 22:57:16 i ALLMÄNT,

En lite snabbuppdatering sådär nu då, skrev ju lite när jag satt på bussen, men jag tycker de är så drygt att mobilblogg, dessutom vill jag inte lägga upp bilder då jag mobilbloggar heller, för då blir bilderna så små, jag brukar välja 600 på min bilder när jag lägger upp bilder, men när man mobilbloggar kan man inte välja de och då blir dom automatiskt 400 och de vill jag icke haha! men iallafall, bussresan gick bra iallafall, trots att jag var lite rädd där ett tag, bussen skulle hålla på och köra om en massa bilar samt långtradare vilket jag tyckte var lite läskigt haha, man skulle haft någon att hålla handen med ju haha. Iza kom iallafall och hämtade mig, och skjutsade hem mig direkt, nu har jag duschat och ska hoppa ner i sängen och kika på gossip girl, upp 9 imorgon, börjar 11 imorgon istället för 10 för jag ska vara med och stänga imorgon tillsammans med Elin, för att kika hur de går till osv. Men vi hörs imorgon. Puss och godnatt

Bästa frukosten jag någonsin ätit haha.

PÅVÄG HEM TILL ETT SNÖIGT GÄVLE ELLER?

Publicerad 2011-11-27 19:03:42 i ALLMÄNT,

Hallojsan! Haft en toppendag idag också med världens bästa mamma, fick med mig en grej hem idag också som jag visar sen, men lycklig är jag. Snäll som mamma är så betalade hon halva hihi. Iallafall käkade lite innan bussen skulle gå, och nu sitter jag på den, har åkt en halvtimme nu så är väl hemma om typ en och en halv timme typ, då kommer min kära vän Iza och hämtar mig. Sen ska jag hem, måste duscha, alldeles svettig efter allt gående i affärer idag haha. Men tack mamma för denna helg och för allt, den har vart underbar, du är bäst! Älskar dig mest! (oj vilket rimm de blev haha)

Usch regnar nu, hatar att åka buss då, är så rädd för att de ska bli vattenplaning eller något, blåser gör de också så de är alldeles vingligt, buhu... OCH SNÖ I GÄVLE? bra/dåligt? Vad vet jag....

NYTT I GARDEROBEN

Publicerad 2011-11-26 19:33:31 i NEW IN,

Oversize skjorta typ VeroModa/Vila
Där på bilden såg den faktiskt skitful ut måste jag säga, men jag gillade den i verkligheten iallafall, och sen skiter jag i vad ni andra tycker haha skoja, nej men jag gillade den, nice!

LÖRDAG

Publicerad 2011-11-26 19:30:50 i ALLMÄNT,

Hallådär! Haft en kanondag idag måste jag säga, vi åkte ju till kista till kistamässan för att gå på attitude där, det var intressant faktiskt, men de kunde ha varit bättre, men det var skoj måste jag säga. Sen traskade vi över till kista gallerian där vi strosade runt en massa, och handlade en massa också, jag fick med mig två tröjor hem, en köpte jag och en köpte mamma till mig, visar sen. Eller slänger bara upp en bild på ena idag, orkar inte ta en å den andra än, men ena får ni iallafall se. Sen åkte vi och handlade lite och sen hämtat lite grejer i mammas förråd och nu står hon och håller på med maten, så snart blir det till att käka. Ikväll blir det mys framför tv:n med massa gotta och bara mys helt enkelt. Sova ganska tidigt idag också kanske, igår var jag dötrött och lika så idag haha. Puss


Där målade dom på nakna människor, men det var as-ballt!

En liten närmare titt...

Här kunde man sätta sig och ta en drink mitt i mässan haha

Dåligt överdrivna iphone skal.... hmm vem vill ha ett sånt där med super mario på liksom?

KISTAMÄSSAN OCH JULSHOPPING!

Publicerad 2011-11-26 10:31:35 i ALLMÄNT,

Hejsan! Igår höll jag på att skriva ett jättelång inlägg från mobilen, alltså om gårdagen, men jag glömdepublicera de och idag var det borta, så de kom ju som sagt aldrig upp tyvärr haha. Men jag drar det lite kortfattat bara:

Bussen gick halv 6 från Gävle, Iza kom in på jobbet för att göra mig sällskap till bussen och vinka av mig, och sen i med hörlurarna och två timmars bussresa framför sig, nice! Kom fram och gick och mötte mamma på en gång, och sen gick vi och käkade, handlade lite och sen åkte vi hem, hade mys hemma med vin och godis framför tv:n, så jävla skönt att vara här, komma bort från Gävle osv osv.

Mamma väckte mig idag runt 10 tiden, upp och hoppa och nu ska jag börja fixa mig, för snart ska vi iväg på Attitude Kisamässan och kika en massa, och sen väntas julshopping om jag inte är helt ute och cyklar, men vi hörs senare när vi kommer hem och så iallafall, ha en bra lördag. Puss och Kram

YOU LOOK BETTER WITH THE LIGHTS OFF

Publicerad 2011-11-25 08:35:13 i ALLMÄNT,

Godmorgon! TRÖTT SOM ETT AS! som vanligt kan man väl kanske säga då haha, igår skrev jag ingenting, direkt efter jobbet tog jag äntligen en fika med bästa Lollo som jag har saknat som en tok, fan vo har sagt hundra gånger att vi ska träffas men det blir liksom aldrig av, men igår så och det var så mysigt så. Cyklade till Iza så blev det lite käk, och sen åkte vi hem till bästa Linnea och Nille och träffade dom och var där et tag, blev lite fika o så också, så det var underbart. Hem och sov direkt, somna på en pisskvart fan haha. 

Vaknade nyss, har pratat med mamma lite nu på morgonkvisten, och nu ska jag fixa mig och sen ska jag packa ihop lite saker, sen dags för jobb och sen direkt efter jobbet sticker jag till Stockholm till bästa mamma, blir där över helgen, saknar hennes så mycket plus att jag vill komma bort härifrån en sväng, så detta blir perfekt verkligen. Men nu lär jag lägga på ett kol, hörs sen. Puss och Kram! Ha en bra fredag!

MAN VET INTE OM MAN SKA SKRATTA ELLER GRÅTA..

Publicerad 2011-11-24 09:27:02 i ALLMÄNT,

Haha, dessa människor som skriver "eleka" kommentarer anonymt, lägg eran energi på annat än att läsa min blogg då om de ända du/ni kan göra är att skriva sånna saker, tar helt ärligt inte åt mig ett skit faktiskt, jag bryr mig inte för fem öre, jag lever mitt liv på mitt sätt, och du lever ditt liv på ditt sätt, kom igen förfan, hur gammal är du? Lägg ner, gör något bättre med ditt liv.

SLÄNGER IN LITE TIDSFÖRDRIVNING BARA..

Publicerad 2011-11-23 23:43:44 i ALLMÄNT,

HAR DU UNDER DE SENASTE TVÅ VECKORNA
Druckit Alkohol? – Helt klart
Saknat någon du inte borde sakna? – Varje dag tyvärr...
Hört någon snacka skit? – Nja det tror jag inte, maybe? 
Skolkat från skolan? –  Gått ut skolan
Hjälpt någon som har kärleksproblem? – Nej
Pratat med en riktigt bra vän i teleofnen? – Alla mina vänner jag pratar med i telefon
Blivit irriterad på någon?- Oh yes!


DIG SJÄLV
Trivs du med ditt utseende? – Not really, finns mycket jag vill ändra
Vad är din normala hårfärg? – Tokblond! 
Vart vill du helst bo? – Las Vegas typ
Redo för barn? – Nej och kommer aldrig bli heller
Redo för att flytta hemifrån? – Jadå, men de tycker nog inte mamma o pappa, har ej råd heller...
Använder du linser eller glasögon? – Nej


DU OCH KÄRLEKEN
Har du pojk/flickvän? – Nej
Är han/hon äldre eller yngre än dig? – Har ingen så
Namn på din första största kärlek? – Måste nog säga Thobbe där
Saknar du din första största kärlek? – Nej
Om du har pojk/flickvän, hur länge har ni vart tillsammans? lalalala
Hur ofta träffas ni? – lalalala
Hur ofta pratar ni med varandra i telefonen? – lalalala
Vem av er tog första steget till första kyssen? – lalalla JAG HAR JU INGEN POJKVÄN. Dåliga frågor!


PENGAR
Tjänar du egna pengar? – Nja vet inte vad jag ska säga där hehe
Hur mycket pengar går per månad åt kläder? – Förr, alldeles för mycket, har blivit bättre nu men ah.. 
Gillar du allt du köper? – Ja när jag köper de, sen går de någon dag, och då är de inge kul längre
Hur mycket pengar tror du att du lagt ut på hårprodukter? –  Inte mycket, lägger bara pengar på hårfärg typ
Sparar du till något? – Kan inte spara, men om jag måste svara, data hund och tatuering! 
Har du pengar på ditt konto nu? – Kan jag faktiskt inte påstå, tacka gudar för att det är fredag snart! 
Hur mycket pengar går åt till alkohol i månaden? – A little to much i think.. 
Betalar du allt du behöver? – Långt ifrån, har snäll mamma och snäll pappa hehe!

 

TAKE ME DOWN LIKE I'M A DOMINO

Publicerad 2011-11-23 23:31:26 i ALLMÄNT,

Tjabba! Jobbet idag gick väl bra, eller det fanns typ inget som kunde gå dåligt om man säger så haha, dött i hela jäkla gallerian förfan, jag menar, vart är allt folk liksom? men iallafall, fick inga varor idag heller, så dött kan man verkligen säga att det var, jag Elin och Kajsa med våran nya "poppiga julmusik" som dom så fint kallt de, bullshit inge poppigt där eller haha. 

Men iallafall, direkt efter jobbet åkte jag hem, pratade med mitt hjärta i telefonen på väg hem också, Linnea :) som jag varken pratat med eller träffat på snart 2veckor, så nästa vecka förmodligen blir det mys. Eh kom hem, och käkade, de bjöds på raggmunk, vilket jag aldrig i hela mitt liv ätit förrut, och det var hur gott som helst ju, längtar till lunchen imorgon haha. Sen cyklade jag hem till Iza, degat där samt kikat på Grey's Anatomy nu på kvällskvisten, nu ska jag hoppa i säng så man kommer upp imorgon. Puss och Kram

DAGENS VILL HA

Publicerad 2011-11-23 23:24:04 i ALLMÄNT,

Oversize tröja från H&M. Min kära kollega Elin köpte en för ett tag sen, skitsnygg var den verkligen, men så provade jag den igår, jag vill ha hehe! 

And ofc, tha perfect jackey by H&M. Men hittar jag militärjackan i stockholm så får dne nog hellre följa med mig hem, äh det visar sig haha.

 

I THINK THIS IS THE BEST THING TO DO

Publicerad 2011-11-23 08:40:47 i ALLMÄNT,

I'm sorry for everything I've done
I'm sorry for everything I've said
But don't think you've been the good guy here, you've done things to
But now I'm leaving you alone,
I'm moving on
But remember, I will always love you

JAG HAR GÅTT FÖR LÅNGT NU..

Publicerad 2011-11-22 22:57:37 i ALLMÄNT,

Dags att lägga sig kanske, ögonen håller på att ramla ihop nu känner jag, eller det har ju ena ögat gjort i princip hela dagen och sen i lördags så, jävla öga och va dryg alltså! Men i vilket fall som helst, efter jobbet cyklade jag direkt hem, hann knapp ta av mig innan jag och pappa stack iväg och käkade max och sen traskade jag hem till Iza där vi kikade på Prison Break, Kär och Galen (som jag sa: vi kollar inte på de där skitprogramet iza, nej svara hon) och sen kollar vi på de iallafall, och jag börjar grina haha, stört. Men sen bäst av allt, desperate Housewives! Mer och mer spännande alltså. Tog en promenad hem och nu sitter man här och drömmer sig bort typ, närå men ska försöka sova nu iallafall, Puss och Kram! 

THE PERFECT JACKET!!!!!!

Publicerad 2011-11-22 22:42:03 i ALLMÄNT,

GUUUUD! Idag var jag inte på H&M och hittade på denna snygga jackan, eller kavaj eller vad man nu ska säga de, lite för tunn för att vara en jacka att ha nu, men absolut för tjock för att vara en kavaj också, men hur nice som helst var den, 500spänn kostade den, så det var ju inte allt för farligt liksom, men jag ska ju förmodligen till stockholm i helgen så då kikar vi där istället, kanske hittar på en militär jacka då också, om vi håller tummarna, men kolla bara på den? (dock dåliga mobilbilder, men den är sååå läcker)

500spänn på H&M

I CAME TO WIN, FLY AND SURVIVE

Publicerad 2011-11-22 09:23:59 i ALLMÄNT,

GODMORGON! Idag är det tisdag och jag vaknade upp och trodde de var onsdag, då var vi där igen, suger när man tror att det är en dag före, haha jaja vi laddar väl för en tisdag istället. Mitt öga bara rinner och rinner, höll på och sminka mig, men det gick inte för det rinner ur de bara, suger! Idag blir det ingen lunch hemma hos mormor, har matlåda idag så idag käkar på jobbet, och det har jag fasen inte gjort på 100år känns det som haha. 

you know that i love you, so don't say anything else..

DU MÅSTE SKÄMTA MED MIG?

Publicerad 2011-11-21 22:28:28 i ALLMÄNT,

Ah hej igen, kortfattat, åkte hem till Iza för lite lugnande och slapp bara, va till willy's innan och handlade lite gotta, sen hem till henne och kika prison break, men helvete heller, jag orkar inte med detta seriöst. Men skitsamma ska inte skriva de här, men är så jävla besviken, ledsen och så arg. Nog med de, tack Iza för att du orkade lyssna på mitt kacklande idag haha. 

Nu ska jag slänga på gossip girl och krypa ner och förhoppningsvis somna direkt efter de, för att ladda ännu en dag med jobb imorgon, då ja håller båda tummarna för att det kommer varor imorgon så dagen går fort haha. Hörs imorgon, puss och kram!

Denna text kommer förmodligen att pryda min kropp eftersom jag fortfarande
inte kommit på vad jag vill skriva om mamma och pappa, så denna får gå före, men 
i ett annat tysnitt!

ATTITUDE - KISTAMÄSSAN 26-27 NOVEMBER

Publicerad 2011-11-21 19:07:17 i ALLMÄNT,

I helgen kanske jag ska åka till mamma, det är dock inte säkert ännu, men det vore perfekt faktiskt, självklart bara för att träffa mamma också, som jag saknar hela tiden, och sen för att de är löning på fredag och Kistamässan är i helgen också, Attitude heter den, den verkar grym alltså, modevisning och allt möjligt, verkar skitroligt, så det vill jag fan gå på, men vi får - förmodligen sticker jag

LIVING YOUNG WILD AND FREE

Publicerad 2011-11-21 18:58:32 i ALLMÄNT,

Hallå! seg dag idag, men tiden har på något konstigt sett gått fort ändå trots att det knappt varit något att göra liksom, men ah, jag var till mormor och käkade på lunchen, hon är så snäll hon som bjuder på mat sådär! Kom hem för en stund sedan, känner mig inte på topp idag heller, har inte gjort de på hela dagen typ, och värre kan man väl säga att det blev nu, men aja vad fan ska jag göra åt saken? let me live my own life! 

Vad händer idag då tro?
kanske om jag ska orka hoppa på cykeln och cykla till Iza, men det vet jag inte om jag orkar, för jag orkar inte bara ligga och kolla på film, that's who I'm. 

GLÖM DOM SOM VILL SÄNKA DIG

Publicerad 2011-11-21 08:44:28 i ALLMÄNT,

Godmorgon! Läget idag alla pigga och glada? haha skittrött är jag som vanligt, men nu är man såklart trött efter helgen eftersom den har vart så grym osv. Dock vaknade jag ju upp med superont i ögat igår, och jag har ont idag också, damn vad har jag gjort liksom? aja ont har jag iallafall, sen rätt som de är kan de komma en tår från ögat, så idag kommer man väl stå på jobbet och grina haha, ska försöka hålla tillbaks de ;) 

Nu håller jag på och fixar mig osv, seg och blä, vill sova! men ja vi hörs sen efter jobbet iallafall.
Ha en toppendag alla måndagsmänniskor!

Tröja Carlings Jeans Dr.Denim Smycken Glitter Guldfynd osv..

Tröjan bakifrån!

JAG KOMMER SAKNA DIG

Publicerad 2011-11-20 22:10:54 i ALLMÄNT,

Just därför kommer jag att sakna dig så otroligt mycket. Du kommer väl hata mig nu när jag lagt in denna bild, men det skiter jag i, för jag älskar dig lika mycket för de, och jag tror helt ärligt att jag inte riktigt fattat ännu att du flyhttat, de känns som om du kommer komma tillbaka om några dar, men det vet jag att du inte gör, men ändå, vill knappt fatta de heller. Du åkte idag och jag saknar hela dig och ditt snackande (hehe) redan.. nen snart kommer vi ses igen. Älskar dig mest gullet 

I'VE TOLD YOU SO MANY TIMES NOW..

Publicerad 2011-11-20 21:50:04 i FEST,

Heeej! vilket helg alltså, helt toppen har det varit, och just därför har jag inte bloggat något, men nu så ska det bli bättring på de, eller det blir ju i och för sig lite iallafall eftersom jag jobbar hela dagarna, men jaja. I fredags var vi iallafall hemma hos Iza, Gävle vs Norrköping kan man säga haha, där bjöds det på mat och sen blev det interpool en sväng, relativt lugnt ändå, sen igår var själva festen, då blev det tacos först och sen dansa vi loss hemma hos Iza och hade de toppen verkligen, blev sen interpool också, träffade lite folk där, resten av kvällen kan vi lämna osagt hehe! sånt som händer och det är svårt att stå emot..

Bild 1) Iza och Maja Bild 2) Cajsa och Sara

Bild 1) Madde och Iza Bild 2) Iza och Josse

Bild 1) Amanda och Sara Bild 2) hmm svårt och gissa?

SO WHY DON'T WE GET DRUNK

Publicerad 2011-11-19 15:45:31 i ALLMÄNT,

Tjabba tjabba! kom precis hem nu, har varit på stan med alla brudar, gått runt och kikat bara, köpte en tröja idag också, eller jag fick den av pappa och sen har juag yttligare en ny tröja, som jag köpte igår, men jag visar dom imorgon istället. eh, kl 6 vankas det mat osv hemma hos Iza och sen blir det röjfest haha, nej kanske  inte så, men fest blir det helt klart, och jag längtar trots att huvudvärken stiger sakta men säkert haha, men aja nu ska jag fixa mig lite och sen får jag skjuts av pappa hem till Iza, puss och kram. Ha en bra lördag :)

JAG TIPPAR PÅ EN BRA KVÄLL!

Publicerad 2011-11-18 19:13:36 i ALLMÄNT,

Blaaaa!! gick bra på jobbet idag, och som vanligt på fredagar gör jag bara en snabb-uppdatering, ska iväg hem till Iza där det tydligen blir käk osv, lite vin bla, massa av alla tjejer från Norrköping är där och några kommer lite senare, så där blir vi ikväll, ni kanske hittar oss på interpool eller något senare ikväll också, ha det awesome, Puss och Kram 

Kör på en supersimpel outfit idag eftersom jag har sån snygg sminkning, grymma MUS :)

WE MIGHT NOT GET TOMORROW

Publicerad 2011-11-18 09:37:15 i ALLMÄNT,

Japp, fredag idag och jag bajstrött idag också, som vaaaanligt! haha. Men i vilket fall som helst, igår hade jag lite tjafs med pappa, dvs inte roligt. Men idag känns det lite bättre, och ska snart sticka iväg och jobba, idag är det ju tammefan äntligen fredag, men det blev tydligen inte någon utgång idag, vi ska vara hemma hos Iza, hennes kompisar från Norrköping kommer, så det blir festligheter där ist, de kanske bli interpool ändå senare ikväll men vi satsar mer på utgång imorgon istället, this is gonna be so much fun! sen hoppas vi på andra roligheter hehe ;)

IBLAND KÄNNS VERKLIGEN INGENTING BRA.. SOM NU!

Publicerad 2011-11-17 18:34:09 i ALLMÄNT,

Hallådär. Trött depp och hejdå typ. Nej då nu ska jag inte vara sånn, men jag känner mig helt depp bara, jag såg att de hade sänkt min data som jag vill ha, och har önskat mig den i 100år, men jag får den aldrig, jag har hittat skor jag vill ha, icke och jag har hittat en tröja som jag verkligen bara dog för, den var skitsnygg verkligen, men NEJDÅ! varför ska man ha de liksom? och jag vet, de kanske låter töntigt men de skiter jag i, jag vill ha och ska typ ha också eller? 

Eh, seg dag idag annars, men det har gått bra, lunch hemma hos mormor idag och sen tog jag en snabbis på stan innan det var dags att jobba igen, imorgon är det fan äntligen fredag, dvs helg och man får sova ut ut ut, nice! Men aja nu tror jag att jag ska dra mig till willy's och handla hårfärg och färga löshåret, håll en tumme att det blir svart denna gång då, sist blev det ju inte svart, konstigt nog... och tråkigt nog såklart. Men hörs då

snälla snälla snälla!!!

I FALL IN LOVE IN A HOPELESS PLACE

Publicerad 2011-11-17 09:36:42 i ALLMÄNT,

Godmorgon! jag har hela dan igår och idag trott att det var fredag idag, men de är det då inte, de är bara torsdag idag, eller bara och bara, men typ, så jävla drygt när man tror att det är en dag frammåt så är det inte de hehe suck. Men imorgon så! 

Igår var ju jag Madde och Iza på Twlight Breaking Dawn, jag tyckte den var skitbra, men dock seg och man JÄMFÖR med dom andra filmerna, men ändå så jäklans bra, hur kan dessa filmer vara så bra?! aja skitsamma, åkte hem till Iza sen och kikade Grey's Anatomy och sen åkte jag hem och kika ett avsnitt av gossip girl, sen somnade jag typ. Imorse, gud så svårt det var att komma ur sängen, var så jäklans trött men tillslut kom jag upp, är typ klar nu, håret vill inte vara som jag vill dock, men dom dagarna har man ju ofta nu för tiden, löshår nästa! Men aja, nu ska jag pysa, hörs senare. Puss och Kram 

SLUT I KROPPEN!

Publicerad 2011-11-16 09:33:34 i ALLMÄNT,

Godmorgon, idag är det onsdag och det är frost på bilarna, bara invänta snön nu vilket kommer komma vilken sekund som helst skulle jag tro, de är kul med första snön, men ändå inte, jobbigt när man ska till jobbet och det bara öser ner snö, inte kul! men som sagt, de är vinter och det ska komma snö, that's it. 

Snozzade så mycket idag haha, alarmet ringde och jag velade inget hellre än att ligga kvar under täcket, sova ett tag till och sedan ligga kvar ett tag till och slå på en avsnitt gossip girl, det har ju var guld de, men upp och hoppa och hann som tur var med de jag skulle få gjort idag så hehe, nu sitter jag bara och väntar på bättre tider, dvs när jag skan börja cykla till jobbet... Ikväll blir det bio med Madde och Iza som jag skrev igår, nya twilight, this is awesome!

TISDAG - PERSONALMÖTE

Publicerad 2011-11-15 19:56:32 i ALLMÄNT,

Hallå Hallå! Shit alltså, "hade ställt klockan på 6,45 idag" trodde jag ja, skulle hinna upp och duscha håret o grejer, men när klockan ringde visade de sig att jag hade ställt den på 8,00, och jag skulle möte Elin på stan 8,20 för vi skulle ha personalmöte, sprang seriöst mellan toan och mitt rum, shot vad jag stressa, och helt otroligt så hann jag :D grymt right?

Iallafall, de gick bra, och idag har de varit askul och jobba, allt har gått bra osv, så det var ju bra, mötte Iza och Madde efter jobbet, så gick vi och köpte biljetter till Twilight - Breaking Dawn part 1, så imorgon 18,30 smäller de, då ska vi äntligen se den, som vi längtat!!!!! Eh gick runt lite på stan efter också, köpte en vanlig svart basic tröja, alltid bra att ha. Sen hem och käkade lite snabbt och nu är vi hemma hos Iza och ska kika på Prison Break och sen Desperate Housewives! Imorgon håller vi tummarna på att jag vaknar i tid osv haha...


T-shirt Carlings Jeans Dr.Denim Smycken Glitter

 

EIGHT LETTERS, THREE WORDS

Publicerad 2011-11-14 14:23:52 i ALLMÄNT,

Hallådär! ingen bar dag idag, igår nämligen så fick jag världens mensvärk, vilket jag inte haft på dessa tre år, men de sista gångerna har jag fått de, och igår hade jag jätteont, och samma sak idag, så jag kände att jag tänker inte och orkar inte stå på jobbet då, så jag blev hemma idag, har sovit sådär faktiskt, men jag vaknade för en stund sedan, jag är typ öm i magen också, gaaah orkar inte! men iallafall inget man kan göra åt, eftersom de inte funkar med värktabletter osv, men ah.
Nu ska jag iallafall lägga mig och kolla på Gossip Girl, skulle vara gott med en stor fet godispåse, säkert ännu bättre för magen min haha. Men vi hörs väl av lite senare också, vet inte riktigt vad jag ska skriva mer så, Puss

Prommis i hemlingby..

Med min fina vän Iza

WE GONNA ROCK THIS WORLD TOGETHER

Publicerad 2011-11-13 12:32:51 i ALLMÄNT,

Goddagens! gud va djag känner att jag har varit dålig på att skriva i helgen, kanske för att jag har gjort saker och inte suttit vid datan något, ah det måste nog vara så. 

Men igår iallafall, så vaknade jag sent, mend duschade och fixa mig och så, sen gick jag till Iza så låg vi där och kikade på prison break i flera timmar typ haha, och sen åkte vi ner på stan för vi skulle käka och ha mys på mingel, men då hade dom inte de vi vela äta så det slutade med att vi tog max haha bra gjort! eh, sen hem till henne och inte gjort ett skit, men sen bestämde vi oss för att, fan vi drar till interpool en sväng och tar en öl, mötte upp Gina och hennes kompis där också, så var kvar där till stängning, så det var ju trevligt. Sen bums i säng haha.

Och idag ringde farfar och väckte mig och frågade om jag vela komma och äta, men jag orkade inte de, men sen bah: äh vafan det orkar jag visst haha, så nu sitter jag och väntar på min faster och ska kika om hon kan komma och hämta mig, annars måste jag ta en buss och det vill jag inte göra, för det tar sån tid, men hon ringer ju aldrig upp mig den rackaren.... aja vi får se hur det blir, annars får jag äta något annat, kanske mingel idag då? haha.. Hörs senare igen, puss!

mums

MAKE ME LOOSE MY MIND

Publicerad 2011-11-12 14:06:57 i ALLMÄNT,

Goddagens!! Igår var det fest, jag Iza Sara Cajsa Bella Fredrik Carlsson och Bärsa satt hemma hos mig och förfestade lite och det vandrade vi mot interpool, där måste jag säga att det var skoj, träffade på en del nice people också så det var ju nice. Blev kvar på interpool till stängning och sen blev det hem och sova...

Men nu ska jag hoppa in i duschen och fräsha till mig lite, och sen traska hem till Iza, ska väl bara dega nu på dagen och sen blir det käk på mingel lite senare ikväll och sen får vi se om vi ska med till Fredrik eller vad vi gör, det visar sig, men vi hörs senare iallafall. 

Iza och jag

Sara och Iza

Fredrik Bärsa och Bella

skål

I WANT A LITTLE CUTIE!

Publicerad 2011-11-11 09:32:41 i ALLMÄNT,

Åh jag vill verkligen ha en lite busig katt här hemma, så fort jag flyttar hemmifrån kommer jag att skaffa mig antingen en katt eller en hund, jag måste ha ett djur, har alltid varit sån. Alltid haft djur osv, men inte nu efter mamma flytta, eftersom jag bor med pappa nu och han är allergiskt, tyvärr tyvärr tyvärr. Åh jag vill verkligen ha en sån här söt rackare, MEN den får inte vara svart och vit, eller vit brun och svart. Aldrig! För mina änglar finns fortfarande kvar hos mig och dom ska aldrig ersättas. Saknar er så det gör ont!


FRIDAY IT IS!

Publicerad 2011-11-11 09:14:17 i ALLMÄNT,

Goddagens eller godmorgon kanske? Igår skrev jag ingenting, jag gjorde ingenting typ heller, jag låg hemma i sängen hemma hos Iza och kikade Prison Break och Criminal Minds, sen inget mer typ haha. Skönt som fan att bara slappa nu när jag har varit så seg och trött, de är jag dock idag också, men vi tar oss upp ändå. Ska käka lunch med pappa idag på stan också för han åker till Stockholm i helgen så då brukar vi alltid käka lunch tillsammans eftersom han har hunnit sticka innan jag slutar och kommer hem. 

Ikväll blir det nog fest och det är man ju värd efter en hel veckan med jobb, hehe. och jag har ju en anledning nu också till att festa, jag har nya skor hehe dåligt eller bra? ;) Juste, skönt som fan, idag kommer Madde och hämtar mig, alltså nu på morgonen så jag får skjuts till jobbet och sen hoppas jag iallafall att Iza kommer och hämtar mig, för jag tänker då inte gå i denna kyla hem eller haha. Så jäkla skönt att slippa cykla idag, det börjar ju bli så jäkla kallt nu så... Ha en bra fredag!

WE'RE GOING ALL BLACK

Publicerad 2011-11-10 09:35:06 i ALLMÄNT,

Hallådär! idag är det torsdag och imorgon fredag, finally! :) jag har precis fixat mig o så, kom upp i tid imorse så jag hann duscha håret och grejer som tur var, men nu är jag klar och ska börja cykla ner till jobbet. Juste idag är det 50% på BikBok så ni vet, det är iallafall det i Gävle, får se när jag slutar idag, men vi hörs senare iallafall. Puss och Kram 

NYTT - SILVER

Publicerad 2011-11-09 22:51:24 i ,

Superläcker plånbok Glitter 100kr
Har kikat på denna sen den kom in, eller ja den kom in för några dagar sen bara, men jag kan verkligen inte bestämma mig haha, men idag fick det tammefan hänga med hem. Finns även i guld och sen finns det typ partyväskor till också, både silver och guld, kom in och kika vettja, finns såååå mycket snyggt nu!

ON THE FIRST PAGE OF A STORY

Publicerad 2011-11-09 22:50:38 i ALLMÄNT,

Vilken jävla seg dag det varit idag på jobbet, alla tre har varit aströtta och bla bla bla, slut snackat om de typ haha. Nej men otroligt seg har den varit, kom massa kartonger också, så då blev man ju glad "att det kom varor så man hade något att göra" men vipps, så var de bara smyckesskrin haha, så det roliga varade tyvärr inte så länge, men iallafall, cyklade hem i vinterkylan (som btw kom idag, verkligen ASKALLT ute har det varit idag) men iallafall,cyklade hem, bytte om och sen kom Iza och plockade upp mig, så åkte vi ut till köpis, fick lite saker med mig hem, och jag är supernöjd. Ett par skor, en bh och en plånbok, bh:n visar jag ingen bild på, skorna fick jag inte till någon bra bild på, men den ursnygga plånboken slänger jag in i ett nytt inlägg nu direkt efter, awesome! Men nu ska jag hoppa i säng, upp tidigare imorgon och duscha håret, blä jag som nu för tiden vill sova så mycket som möjligt, tänk att det alltid ska komma något ivägen, fan godnatt!

WHAT'S HAPPENING?

Publicerad 2011-11-09 09:27:48 i ALLMÄNT,

Piss dag verkligen, inget blir som jag vill att det ska bli. Fan det är så drygt för nu har det blivit såhär så jäkla ofta nu på sista tiden, och det är tammefan det värsta jag vet, lär fan åka till köpis idag och köpa lite nnya kläder, gaaah jag får panik snart, och vi ska inte tala om håret eller, jävla skit. Jag vill bara sova bort denna dag nu, orkar inte göra ett smack känner jag, menmen sticka till jobbet nu, ååååååååååååh. Hejdå

WE WILL BE TOGETHER FOREVER

Publicerad 2011-11-08 23:32:16 i ALLMÄNT,

Puuuh, vilken dag alltså. Jobbet har gått bra, sov över ju imorse min egen tid, men det gick finemang iallafall, jobbade till 5 och sen kom pappsen och hämtade mig, så åkte vi ut till farfar på lite kalas, eller lite och lite, hela släkten var där, och det bjöds på massa mat och massa fika, så visst har man gått upp något kilo kan jag tänka mig, och en till grej, när hade jag tänkt mig att jag skulle börja träna då så man slipper ha ångest varje gång man äter nå skit liksom, äh jag vettefan alltså, men nog med sånt där snack nu. Direkt efter kalaset skjutsade pappa mig till hemsta, umgicks med Madde och Iza och kikade på desperate, samt pluggade teori, de känns som att jag pluggar och pluggar, men kommer verkligen ingen vart alls, this really sucks i must say!

Nu: Gossip Girl! Godnatt vi hörs imorgon...

SÄLLAN MAN SOVER ÖVER...

Publicerad 2011-11-08 09:30:05 i ALLMÄNT,

Ja godmorgon, sällan jag sover över nu alltså, eller jag hinner till jobbet i tid för jag är typ klar nu, men jag sover över min egen tid så jag måste stressa som fan, men som sagt jag hann, är klar nu och ska cykla till jobbet om cirkus 15minuter, men jag hatar i vilket fall att stressa så jävligt, men aja. Som tur är ringde mamma och väckte mig, haha hon hade sovit lite länge hon också, tror hon har blivit en lite sömntuta måste jag säga, men aja jag skulle bara skriva lite snabbt här. Idag slutar jag iallafall 5, får gå lite tidigare för vi ska åka till farfar och Yvonne idag för Yvonne fyller år, så det blir mat och grejer där idag, hela feta släkten ska väl dit tror jag så det blir lite trevligt. 

Men nu ska jag fixa de sista, hörs senare ikväll, puss och kram. 
Ha en bra tisdag!

JAG TROR JAG SERIÖST DÖR SNART

Publicerad 2011-11-07 19:02:06 i ALLMÄNT,

...... av trötthet. Jag är så JÄVLA trött rent ut sagt, jag skulle lätt kunna somna nu ja, men de känns ju sådär, då kommer jag vakna mitt i natten pigg som fan haha, men ah, har gått bra på jobbet idag, men tyvärr stendött hela dagen, på hela gallerian liksom, skittråkigt men sånt får man ta ibland. Hemma nu iallafall och jag vill åka ut till köpis en sväng, men det verkar inte pappa vara så sugen på som vanligt, han brukar ju helst vela ligga i soffan bara, tröööök. Dom stänger ju om en timme också, och jag vill ut och ta en snabb check bara, men verkar inte bli så.... godnatt snart fan!

JUST MAKE SURE THAT YOU'R REALLY SURE

Publicerad 2011-11-07 09:42:30 i ALLMÄNT,

Godmorgon där. Måndag idag, en helt ny vecka framför oss och det hoppas vi på att den kommer gå lika fort som den brukar göra, fan veckorna går supersnabbt nu när man jämt gör något om dagarna, vilket är skönt. I helgen har jag sovit som en kratta typ, eller i fredags då sov jag inte låänge alls, sov typ 3 timmar hehe, och sen i lördags sov jag hos mormor och där sov jag inte bra, så jag känner idag att jag inte är ett dugg utvilad, skulle behöva sova en hel dag känner jag för att ta igen haha, men som sagt, måndag idag och upp och jobba. Vi hörs av senare när jag kommer hem och så, idag kommer också Iza och Madde hem, så får väl se om jag ska träffa dom något idag, men talk to you later iallafall. Peace 

Väst GinaTricot T-shirt H&M Jeans Dr.Denim

SING THAT MELODY FOR ME

Publicerad 2011-11-06 20:48:15 i ALLMÄNT,

Trött som ett jävla as, funderar starkt på att kasta mig i sängen och slänga på ett avsnitt utav gossip girl, och sen försöka sova, känner att jag inte kommer bara ett dugg pigg imorgon på jobbet, känner mig typ deppig också, inte för att jag vet varför, men ibland känner man bara sig så. Men skitsamma, var ut en sväng för ett tag sedan och tog lite luft, gick till willy's ocgh handlade lite, och nu är jag som sagt hemma igen. Men så ni vet då iallafall, vi hörs imorgon igen, puss och kram

Vem gillar ni bäst i Gossip Girl?

SUNDAY

Publicerad 2011-11-06 11:08:54 i ALLMÄNT,

Godmorgon. Vaknade för ett tag sedan, har sovit som en kratta inatt verkligen, jag vet inte vad de är för fel för jag har sovit asdpligt det sista dagarna, Men idag vaknade jag upp hemma hos mormor, sov här inatt tillsammans med mamma, vi har precis käkat kite frukost osv, och nu ska vi fixa till oss och sen fixa käk, moster och hennes familj kommer hit idag så ska vi käka allihopa tillsammans o så.

Jag vill ner på stan en sväng också, för jag vill köpa en tröja som jag har hittat´, men jag känner att jag inte riktigt har råd med de, men jag vill vill vill verkligen ha den... så jag vet inte alls hur det blir. Men nu ska jag börja ärta till mig lite, vi hörs av senare. Puss och Kram

GOD DAMN

Publicerad 2011-11-05 19:58:23 i ALLMÄNT,

Hallådär. Gud i helvete vad trött jag är, nästan så att jag dör snart. Igår kväll/natt sov jag inte så mycket, så idag när jag kom hem från stan idag, gick ju runt och strosade massa, men iallafall när jag kom hem, direkt la jag mig, har sovitnågon timma nu och har precis klivit upp, måste göra något får panik hehe, funderar starkt på om jag ska åka till mormor och sova där ikväll med mamma, men jag vet inte, kan verkligen inte bestämma mig, vill isåfall åka och köpa ostkrokar haha.

DON'T WANNA BE YAH

Publicerad 2011-11-05 11:51:54 i ALLMÄNT,

tja tja tja! eller kanske godmorgon! en annan är ju uppe som tuppen kan man säga, trots att man var ut igår osv osv. Men men, grym kväll igår faktiskt, det var bara jag Linnea Josse och Nille, men jag hade så jävla roligt, fjortisar på bussen, bitchen öppnar käften så fort de är något, kärringar här och där, dagisbarn runt fötterna också haha, sjukt roligt. Men iallafall, var som sagt hemma hos Linnea och Nille först och sen drog vi ner till Interpool där vi mötte upp Cajsa också som är hemma i Gävle igen! vi hade det bra där också, träffade på lite folk som man kände till, och ah sen vettefan, det skriver jag inte här iallafall haha. 


HÄR SKA FESTAS!

Publicerad 2011-11-04 19:23:24 i ALLMÄNT,

Gokväll fredagsmänniskor. Dagen idag har varit asbra faktiskt, tiden har gått jättesnabbt och lagomt mycket kunder och det har bara varit kul idag liksom. Innan jag skulle pysa hemmåt sprang jag in på MUS och blev lite sminkade, svartsotad runt ögonen, nice de, så då var man ju typ klar för festen haha. Men nu måste jag skynda mig, har käkat och fixat mig nu, och ska sticka till Linnea, pappa ska skjutsa mig, och sen blir det alkohol, skål och ha en bra kväll alla. Puss 

THAT CAME AS A SUPPRISE

Publicerad 2011-11-04 09:39:52 i ALLMÄNT,

Godmorgon Godmorgon! Äntligen FREDAG! ska luncha hemma hos mormor idag också, eller det hoppas jag, har inte ringt och kollat än, men jag har ingen matlåda så jag måste äta där, haha och det brukar ju gå bra. Bara jag som hälsar på henne nu för tiden så jag får alltid komma hihi, bästa barnbarnet såklart ;) 

Haha, närå men idag sov jag lite läångre än tänkt, trots att jag fick typ 10-11 timmars sömn inatt eftersom jag la mig så tidigt, skönt som fasen, men det blev lite stressigt för jag skulle duscha håret nu på morgonen, men jag hann och är klar nu så ska cykla om en lite stund bara, sen blir de jobb hela dagen. Ikväll blir det fest tror jag med min bästa lilla tjej Linnea, ska bli så kul för jag har inte festat med henne på ett tag nu så det ska bli wonderful haha! Men vi hörs senare, puss och kram. Ha en bra fredag :) 

WHY DOES IT NEVER GET BETTER?

Publicerad 2011-11-03 19:13:53 i ALLMÄNT,

Idag har jag varit så jäkla trött hela dagen alltså, imorse var det verkligen så att jag absolut inte vela åka till jobbet, utan vela bara ligga kvar hemma, sova ut för en gångs skull, men icke. Dagen i sig har väl varit bra, rullat på som vanligt, mycket folk ibland osv men på ett sätt ändå seg liksom. Gick lite tidigare idag också, typ halv 6, åkte hem direkt och sen direkt iväg igen och käkade med Iza, och nu har jag sagt hejdå till henne för hon åker till Norrköping idag, hon är påväg just nu. Fan alla mina vänner lämnar mig hehe, närå men så sa hejdå till henne, och nu är jag hemma igen, ska plugga teori en sväng nu, sen BUMS I SÄNG! (nu skulle man haft en karl du) hehe

CUZ EVERYTHING IS SUCH A MESS

Publicerad 2011-11-03 09:30:16 i ALLMÄNT,

Godmorgon TORSDAG! äntligen haha. Nu är veckan snart över och det betyder helg och man får sova ut massor. Jag tror att jag bryter ihop snart verkligen, hela denna vecka har varit fruktansvärd angående att fixa sig på morgonen, trivs inte i kläderna, håret är fuck'd up, sminket är åt helvete och fan för allt bara, jag vill sola och få färg, kunna ha tajta kläder och sen bara sticka iväg till jobbet, och fan fan fan, jag skulle kunna börja grina vilken sekund som helst, jag är så jävla less just nu. 

Men skitsamma ingen ide att sitta här och skriva och spyda ur mig massor, jag menar ni bryr er inte, men  jag känner att jag ibland bara måste skriva av mig, gaaah haha!

TODAY IS A DAY THAT I JUST WANNA BE WITH YOU

Publicerad 2011-11-02 23:09:27 i ALLMÄNT,

... or everyday is a day like this.

Ja, Iza kom och hämtade mig idag hemma, så åkte vi ut till valbo en sväng, gick runt där och kikade lite, hittade ett par skor jag vela ha, festskor liksom, vill vill vill verkligen ha dom, men ah. Eh de finns ett par som jag hellre vill ha egentligen men dom finns ingenstans länge typ, så dessa, i want! Men iallafall, blev som vanligt glass på ikea när man väl är i valbo, och sen åkte vi ut till Hille hem till Linnea och Nille och fikade massa gotta, kaffe chips bullar och shokladpudding, jajjamenasan, då har man gått upp något kilo haha. Närå men det var supermysigt iallafall, de måste ske oftare måste jag säga. Drog sen hem till Iza och slängde oss i hennes säng tillsammans med hennes mamma och burrade ihop oss och kikade på Grey's Anatomy, lika bra som alltid måste jag säga. Nu är jag hemma, ska öppna teoriboken lite, sen blir det till att sova, inatt inviger jag zebratäcket, trots att det fortfarande är hårt även fast det är tvättat, buhu hoppas det funkar ändå och att det blir bättre. Men vi hörs mer imorgon people. Puss

Teori hit och teori dit, fan om man kunde ta körkort utan att plugga teori. HATE THIS!

YOUR NOT EASY TO LOVE

Publicerad 2011-11-02 17:32:30 i ALLMÄNT,

Tjabba tjabba tjabba! puhh, vilken lång dag alltså. Tiden har gått så sakta så jag har trott jag skulle dö alltså haha. Och idag på morgonen blev ju typ inget bra igen, så jag har kännt mig allmänt risig och bara blä verkligen, men tog mig igenom dagen och fick sluta runt halv 5 eftersom de var så pass lugnt osv, så det tackar vi ju för. 

Tog ett varv i några butiker innan jag stack hem, men jag höll mig från att köpa något, ibland kan jag också ska ni veta haha! På lunchen blev det kebab på nian med Madde och Iza, sa sen hejdå till Madde eftersom hon åker till göteborg idag, eller hon är påväg nu, hon kommer hem på måndag igen. Hemma nu, och jag och Iza ska väl hitta på något, funderade på om vi skulle åka ut till Hille hem till Linnea och Nille och hälsa på lite, snacka lite skit osv haha, kan ju vara trevligt :) Men nu ska jag fixa till mig lite, mitt hår är en disaster alltså, bara massa knutar och ett rent jävla helvete haha!

LIKE GLITTER IS RAINING ON ME

Publicerad 2011-11-02 08:56:52 i ALLMÄNT,

Godmorgon! onsdag idag,  mitt i veckan, dvs halva veckan har gått och halva kvar, själv hatar jag onsdagar, just för att det är precis i mitten, men förhoppningsvis går den snabbt över. Jobbar med bästa Elin idag så det ska nog gå kanon. Blir lunch på stan idag också tillsammans med Iza och Madde, dom kommer ner och hämtar upp mig sen blir det nå käk. Juste, ikväll är det Grey's Anatomy, fan sikken tur att jag kom på de haha, dör om jag skulle missa de! Men nu ska jag fixa de sista, usch håret mitt är åt helvete verkligen, blir inte som jag vill, men skitsamma...

Jeans Dr. Denim Skinnjacka H&M Halsduk GinaTricot

SOME NEW STUFFS

Publicerad 2011-11-02 00:12:55 i ALLMÄNT,

Ja men som ni kanske ser då så har jag suttit och trixat lite med bloggen nu på kvällskvisten fastän jag verkligen skulle behöva hoppa i säng, men när man väl kommer igång kommer man fan inte därifrån haha, men nu är jag nog skapligt nöjd, varken för mycket skit på bloggen eller för lite, helt lagomt typ. Men jag kommer väl förmodligen krångla med den lite mer inom en snar framtid haha. Men i dagens läge känner jag mig skapligt nöjd. Och har absolut inte gjort några avancerade grejer, bara bytt ut lite saker osv osv, äh vafan skitsamma, hur orkar jag skriva så mycket om de? Nu ska jag sova godnatt!

1 NOVEMBER 2011

Publicerad 2011-11-01 23:07:41 i ALLMÄNT,

Gaaah, what a day! eller, vart ganska mycket att göra idag, eller haha gjort typ samma sak hela tiden, men det har tagit i princip hela dagen att fixa ihop en helt vägg snyggt med alla smycken osv, men tillslut så. Och nu har vi även kastat upp alla julsmycken, så in och fynda vettja! Slutade runt halv 6 tiden idag, skönt. Gick runt lite på stan med Iza då, inte länge alls, men hon skulle till Gina och byta ett par jeans, och japp jag kom hem med en halsduk, den ända som fanns kvar i hela butiken och av alla färger, och jag fick den färgen jag vela ha, militärgrön/mörkgrön eller vad man nu säger, slänger upp en bild imorgon, då det blir bättre bild med dagsljus hehe.

JUST WHAT I NEEDED ..

Publicerad 2011-11-01 09:29:10 i ALLMÄNT,

Godmorgon! Kommer ihåg imorse när klockan ringde och jag snuzzade en gång, sen kommer jag inte ihåg något mer, än att jag flyger upp kl 9 ur sängen haha, en timme försent, så har därför basra en halvtimme på mig att fixa mig, ser ut som jag vet inte vad, känns som om ögonen knappt går att öppna, och fuck this day säger jag bara!!! orkar inte vill bara sova vidare, och vet inte vad jag ska ha för kläder.... JÄVLA SKIT!

Ha en bra dag alla, så hörs vi senare förmodligen. Puss

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela