MATHILDA LINDSTRÖM

PROMENAD

Publicerad 2011-07-31 22:28:11 i ALLMÄNT,


Phhhhuuu!! kom hem för en stund sedan nu, har varit ute och gått ett bra bit faktiskt, riktigt skönt var det, och i detta väder framförallt, fortfarande toppenväder ute och lagomt skönt liksom, så det tackar vi för! 

Nu ska jag nog göra lite grönsaker och dipp och ladda inför CSI XL som börjar 23.00 om jag inte minns helt fel, lär slänga mig i duschen först också, äckel peckel nu ju!! Men som sagt, skriver nog inge mer idag, så vi hörs imorgon. Puss

PRETTY LITTLE LIERS

Publicerad 2011-07-31 19:48:32 i ALLMÄNT,

Hejsan! Har varit hemma hela dagen och städat och haft mig... inte gjort mycket med andra ord iallafall! Tog en promenad till willy's sen också, mötte Madde där en sväng och stod och snackade med henne ett tag, sen traskade jag hemmåt, åkte nästan direkt till ica maxi och handlade lite med pappa, bland annat ett voffeljärn, men juste jag kan ju inte göra vofflor haha, men man kanske ska försöka testa igen..

Nu sitter jag och kikar på Pretty little liers, 5 över 7 var jag på ica maxi och kom på att det började kl 7, sällan jag glömmer bort de programet varje jäkla söndag, men hann se typ 30 minuter iallafall, faktiskt bra program, kika om ni inte sett det förr och säg vad ni tycker :)

REDAN SÖNDAG

Publicerad 2011-07-31 14:52:11 i ALLMÄNT,

Hejsan Hoppsan! jag hade en mycket trevlig kväll igår faktiskt, de började med att jag tog en promenad ner på stan där jag mötte upp Jonte Jazze Calle Viktor och Abbe, och sen rörde vi oss mot bomhus till José som hade fest, en hemmafest liksom, det var nice som fan, med massa folk osv, kände några där också så det var nice, jag menar en sån där hemmafest har man inte varit på på år och dar känns de som, nej men så det var lyckat! Blev en taxi in till stan sen, dom andra skulle till Brända, så jag mötte upp Janni och Johan och några fler, först saints och sen blev det Interpool en sväng, nu får jag vara där igen haha! Vakten förklarade sig igår osv och blablabla, massa skit bara men nu så, är man back in the game!

Pappa ringde och väckte mig 2 idag, haha oppsi! Upp direkt då och nu sitter jag hemma och degar bara, ska hoppa in i duschen strax och göra något åt mitt liv haha, pappa kommer hem om typ 2 timmar också, så ska väl iallafall vara hemma tills han kommer hem, sen får vi se vad dagen bjuder på. Hörs av sen! Puss
(juste, blev inga bilder igår tyvärr... ledsen för de)

LÖRDAG

Publicerad 2011-07-30 18:22:43 i ALLMÄNT,

Hej igen! Lite snabbt nu bara, Josse kom och hämtade mig tidigare idag, så åkte vi till donken och käkade och sen åkte jag med henne in till stan och gick därifrån hem sen. Har vart hemma en stund nu och ska börja fixa till mig igen, ska iväg på lite partaj med Jazze Jonte och Abbe, Josse och Cajsa skulle på fest så längt härifrån så då orkade jag inte åka med dit, så åker med dom istället, hoppas på en toppen kväll, tror nog att det blir relativt lugnt ikväll. De visar sig! ;)

Ha en toppen lördagkväll alla!

I CAN FIGHT IT

Publicerad 2011-07-30 14:09:26 i ALLMÄNT,

Hallådär!! VI tar gårdagen lite snabbt och börja med, satt hemma, gjorde inte ett skit, myror i stjärten haha, lagade lite mat, diskade och damsög en massa, så igår var jag duktig! Men sen orkade jag verkligen inte bara sitta där, så ringde min fina vän Josse och fråga vad som skulle ske då på kvällskvisten, och det skulle bli lite partaj, så jag hakade på där, och senare blev det Interpool, en lugn kväll blev det igår iallafall, cool lugn var jag iallafall haha! När jag skulle gå där ifrån, frågade vakten: har du fått en ny display på telefonen än då och skratta lite haha!

Iallafall, vaknade kanske runt halv 11 tiden, pappa ringde sen och då kände jag mig pigg och tänkte kliva upp, men sen låg jag och drog mig ett tag, och somnade tydligen sen och vaknade kl 1 haha, dåligt av mig, fan för att sova bort hela dagarna alltså, men skitsamma gjort är gjort. Vad bjuder dagen på tro?

NU HAR JAG KOMMIT IGÅNG!

Publicerad 2011-07-29 18:36:03 i ALLMÄNT,

Tjabba! kom hem för en stund sedan, traskade ner på stan en sväng tidigare idag och lämnade in de sista cv:na jag hade hemma och utskrivna, så nu är alla ute, kan ju såklart skriva ut fler så, men jag hade typ 10-15 stycken och dom har jag lämna ut nu, så jag kan jag också bara jag vill! nej men jag känner att det lär väl bli någon utav mig någongång också. Och sen vet inte jag riktigt om ni kommer ihåg att jag förrut skrev att jag skulle söka ett GinaTricot i stockholm, Fanny (min låtsas syrras mamma) är butikschef där, och dom behövde inga fler där sen, så jag sökte aldrig där, och nu behöver dom igen!!!!!!! så jag åker förmodligen till Stockholm nästa vecka eller så och då jäklar ska jag in och söka, får jag ett jobb där inom kläder, framför allt om jag får på GinaTricot, tack och hej, då packar jag väskorna och flyttar till Stockholm!!

Aja nog med de, de är tråkigt här hemma, helt ensam, usch, tänk att det ska vara såhär hela helgen.... men nu lär jag göra något att äta, undra vad man ska slå till på idag då tro? snabbmakaroner kanske, de är jag duktig på att göra så de får de bli ;)

IRRETERAD!!

Publicerad 2011-07-29 15:01:05 i ALLMÄNT,

Kul, ni vet att jag har sagt att min data är så jävla sämst och allt?
satt och lyssna på musik på datan för en stund sedan, musik + facebook, poff så dör hela jävla datan bara, ljudet är kvar, men skärmen blir helt svart och det går inte göra ett skit, tillslut dör allt och datan stängs av, jag sätter på den igen, helt svart och ljudet kommer tillbaka, sen tvångs-stänger jag av datan (eller vad de nu heter men ni fattar) de startar som vanligt, poff så lägger den av, wtf????????? vad fan är de som händer med den där äckliga jävla datan egentligen, ge mig en ny nu fan!!!

Så jags att mig vid pappas data istället, visst den är lite seg den å, men hellre de än inget, men sen kom jag på att han har inge ljud på sin datan, så här är de tyst sörru, jävla skit, kul liksom??? ARG IRRETERAD & FÖRBANNAD SOM FAN!

GUESS YOU GAVE YOU THINGS THAT I DIDN'T GIVE YOU

Publicerad 2011-07-29 13:24:03 i ALLMÄNT,

Hallådär! pappa väckte mig idag strax för 12 tiden, då skulle hna börja röra sig mot mora, men jag kom verkligen inte upp ur sängen, så låg kvar ett tag, inte länge men sen kom jag upp, kunde i varjefall inte somna om så. Uppe som tuppen nu men har inte orkat börja fixa mig o så ännu heller, men jag ska väl kanske se till och göra det snart, kanske ska försöka dra mig ner på stan och försöka söka lite fler jobb eftersom jag glömde bort de igår eller vad det var hehe. Sen får vi se vad dagen bjuder på, nu är man ensam hela helgen, men vad bjuder helgen på liksom? ja antagligen inte ett skit, ska man försöka vara nykter kanske? don't know 

alla kan förändras

I'M READY TO GO NOW

Publicerad 2011-07-28 23:49:44 i ALLMÄNT,


Glömde totalt bort att ta något kort (som vanligt) men hade ett iallafall på Andreas och Madde hehe..
Hejsan! Kom hem för en stund sedan nu, kvällen har spenderas på mingel och bar tillsammans med först Linnea Madde och Andreas, hur mysigt som helst verkligen! Dock var de så jäkla lite folk där idag, vi trodde ändå det skulle vara mycket folk, torsdag (många går ut) nyss fått lön osv osv, och att de är billig dricka på mingel, men icke, typ tomt hela kvällen, så de var ju som sagt lite trist men vi hade de bra iallafall. Ett tag senare kom Nille också, och däefter drog Madde och Andreas hem, och nu är jag hemma, tack för en supermysig kväll alla!!! 

Nu ska jag nog strax krypa ner i sängen och försöka sova, pappa åker iväg imorgon till Mora och blir borta hela helgen, så i helgen blir man ensam hemma, tycker de faktiskt är lite läskigt att vara ensam hemma ja, och speciellt ett längre tag men aja de går nog bra haha, så ska upp skapligt imorgon så jag hinner säga hejdå till pappa osv, så vi hörs imorgon istället. Puss

jag vill verkligen inte, men jag måste! för mitt eget bästa... 
lämna allt och gå vidare bara...

MINGELMYS

Publicerad 2011-07-28 18:40:26 i ALLMÄNT,

Heej! Kom precis hem nu, har varit på stan hela dagen idag igen faktiskt, men jag glömde att söka de sista jobben haha, vi gick och snacka så mycket och gick runt och kika så glömde bort de, men de gör inget, sökte så mycket igår så! Men ska ut igen kanske imorgon eller så. Eh sen blev de en liten sallad på george också, och fick ännu en gång ta en gammla varianten, så jävla gott! dock orkade jag inte äta upp hela... 

Nu ska jag fixa till mig lite oså, sen blir de lite mingelmys med Linnea Madde och Andreas, nu lär jag skynda mig, vi hörs sen :) Puss (kommer kanske någon bild sen från idag också hihi)

BILDBOMB - JANNI 20ÅR!

Publicerad 2011-07-28 13:07:55 i FEST,


Grattis Janni 20år!

Massa folk (tror inte jag kan namnet på hälften va dom haha)

Paket-öppning

Stöveln han fick utav Johan och Jennika, rymmer 2½ liter haha!

Jägern skulle i den också!

Viktor (om jag minns rätt) Matilda och Matilda

Emmy och Lollo, snyggingar!

Haha vad gör jag och Johan här liksom?? Full och glad :) 
Tack för en toppenkväll alla!

PIGG SOM EN MÖRT

Publicerad 2011-07-28 12:55:56 i ALLMÄNT,

FÖRLÅT!!! igår skrev jag ingenting alls på hela jäkla dagen, skumt, för jag brukar ju alltid skriva en massa, vara så de är nödvändigt eller inte liksom, men igår blev det inte så, hade i och för sig fullt upp hela dagen igår, de började med toppen väder ute, slängde mig i duschen, fixade mig lite, och sen gick jag ner på stan och sökte en jäkla massa jobb, nu är de verkligen bara att hålla tummarna att det dyker upp någonting för mig, need money! eh, sen gick jag och Emmy iväg och fixade present till Janni, och sen kom jag hem runt 5 tiden, och skulle vara hos Janni vid 6 tiden, hmmm hann verkligen inte med de, skulle äta och allt också, så jag kom lite senare ja, men de gick så bra så.

Kvällen spenderades så som att vi var hemma hos Janni till typ 10 tiden och sen gick vi ner till Saints (jannis favoritställe, så man lär ju ställa upp för laget när han fyller år haha) eh, sen gick jag och Lollo till goya där de var så lite folk så de nästintill ekade där inne haha, men de var nice iallafall så att ta en öl bara, jag hade en toppenkväll igår verkligen, allt gick rätt, inge tjafs och ingenting sånt, jag kan jag också, bara jag vill :)

Idag är jag lite småtrött, inte bakis, och tackar gudar för de säger jag! hatar att vara bakis, fyfan det värsta som finns, så idag är jag pigg, lite törstig bara! Men nu ska jag duscha och lite sånt och sen ska jag nog ner på stan och söka de sista affärerna som jag inte hann med igår. Puss på er så länge!

DE VAR IDAG JAG EGENTLIGEN INTE ORKADE...

Publicerad 2011-07-26 18:13:05 i ALLMÄNT,

Tja! Kom hem för en stund sedan, shit jag har varit på stan hela dagen idag, och det var idag jag verkligen inte var sugen på att gå på stan, men först gick jag själv ett tag för jag gjorde ingenting hemma och fick myror i stjärten, så hoppade i lite kläder och gick ner på stan, Madde och Andreas kom sen ner, och sen har vi bara gått runt runt runt... dom har käkat på nian, och jag fick med mig en tröja hem idag också hihi, tänkte lägga in bilder på de nya nu snart, men tröjan idag fick jag av pappsen, så den behövde jag inte betala själv hihi. Jag älskar den verkar!!! Ny favorit helt klart!

Eh, idag kl 8 är de CSI Miami som jag kanske tänkte kika på, vi får se. Men sen ska jag nog försöka ut och gå idag också, och då ska jag ha med mig Josse också, igår var hon inte hemma när jag skulle ut, men vi skulle försöka ta de idag istället, så får se när det blir idag isåfall, tror de blir en kvällprommis iallafall, så så är de! 

it hurts

SOLEN SKINER!!!

Publicerad 2011-07-26 11:12:40 i ALLMÄNT,

Godmorgon på er! pappa kom in och väckte mig typ nyss, och sa att han skulle åka och tvätta bilen, jag såg solen skina in bakom rullgardinerna, så jag tänkte, äh vafan jag kliver upp, så uppe är jag, och vad bjuder denna dag på? 

Juste, igår smörjde jag in mig med brun utan sol, långt långt innan jag gick och la mig, var helt torrt när jag gick och la mig, nu på morgonen när jag vaknar, då ser de ut som att jag har bajs på hela kroppen typ, fläckar över hela kroppen och fy i helvete alltså, blir en dusch på en gång och skrubba sönder hela jävla kroppen, varför funkar de aldrig för mig för?! jaävla helvetes skit!!!!!!!!!! Där de är jämt och fint, där är de perfekt, men där de är fläckar ser de ut som skit förfan haha, så jävla äckligt, varför lyckas jag alltid få fläckar, jag som tycker att jag får de så jämt och fint... men neje absolut inte.... öööööööööö vad less jag blir!!

APOLIVA, BRUN UTAN SOL

Publicerad 2011-07-25 23:05:53 i ALLMÄNT,


bild snodd från någon blogg tror jag.. hoppas de är ok om du nu skulle se detta..


Har sett på reklamen att Apoliva har kommit ut med en ny serie med brun utan sol
... Har läst en massa om den och den verkar tydligen jättebra, har sett massa bilder också, före och efter användning utav den, och de är mycket skillnad.

Jag vet inte om ni kommer ihåg att jag före ett tag sedan köpte Åhlens egna brun utan sol, storbloggaren Isabella Strömberg använder den hela tiden och hon tycker att det är superbra, så jag testade den, funkar inte för fem öre på mig, som gissat va? men jag menar, jag gör allt för att få färg, vare sig de är fejkfärg eller att jag är ute och solar, får liksom inge färg, och nu när Apoliva kommit ut med nytt som jag har MASSOR av positiva kommentarer om, så kanske man ska ta och prova de en gång också, varför inte när man provat allt annat liksom? hoppas bara den inte kostar en förmögenhet hehe....  Någon utav er som provat den? vad tycker ni isåfall? :)

 

25 JULI 2011

Publicerad 2011-07-25 21:37:38 i ALLMÄNT,

Hejsan! idag var jag som sagt ner på stan en sväng, köpte present till pappa, och sen köpte jag faktiskt två tröjor till mig, de var på rea så de blev inte mycket pengar, 130kr typ för båda eller vad det blev, men iallafall, gick hem sen, duschade och gjorde iordning mig. Släkten kom sen runt 4-5 tiden, där emellan, massa fika så nu väger man väl lite till då haha, ut och träna kanske? eh, va ute och övningskörde lite sen, och sen hoppa jag av i Hemsta för att säga hej till Madde, men hon var inte hemma, så gick hem igen... nu är jag hemma bänkade framför tv:n och kikar på Criminal Minds, sen får vi se om de är något annat på tv, gör ju inte så mycket mer i dagens läge.. 

saknar dig så det gör ont i mig

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN PAPPA!

Publicerad 2011-07-25 11:31:12 i ALLMÄNT,

Godmorgon! Sa till pappa idag att han skulle väcka mig vid 11 tiden, men sen när han väl gjorde de då orkade jag inte kliva upp haha, men nyss ringde mamma och väckte mig och då hann jag nästan bli lite pigg så upp och hoppa nu, ska fixa mig och lite shit nu, och sen ska jag åka ner på stan en sväng...

För idag är de inte vilket dag som helst eller, utan idag är de världens bästa pappas födelsedag! Grattis pappa och hoppas du får en toppen dag, ska ner på stan och köpa något fint åt dig, älskar dig ♥ Så idag kommer släkt osv hit och då blir de fika och lite sådant, mysigt när släkten kommer, tror dom kanske kommer runt 4-5 tiden eller så, vissa jobbar ju, men då har man tid på sig att göra lite andra saker, hörs sen. Puss

PÅ EN ÖDE PERÅNG

Publicerad 2011-07-24 18:38:15 i ALLMÄNT,

Älskade Linnea kom som sagt förbi mig hemma idag, vi satt och snackade bara, catcha upp lite som man så fint kan säga de hehe, eh sen tog vi bilen ner på stan och tog en fika tillsammans bara hon och jag, mysigt ♥ dock blev det bara en snabbfika för Linnea skulle åka och hämta Nille på jobbet hans när han slutade, men de var nice iallafall och snacka av sig lite med henne. Gick hem till mormor efter de, för hon åker till stugan imorgon och blir där 1månad typ, så då vela jag säga hej o så innan hon åker, hon vill att jag ska följa med, visst kan det vara skönt att komma iväg, men jag vill fasen inte åka till stugan, finns inte ens skit att göra där..... så jag blir kvar hemma!

Nu väntar jag tills klockan ska bli 19.00, för då börjar Pretty little liers som jag ska kika på, har sett 1avsnitt av de, verkade ok faktiskt, så jag ska kika idag också så får vi väl se hur det är. Hoppas på et toppen serie, nu när allt har sommaruppehåll kan det vara bra och hittat ett annat program som man kan följa. Längtar som fan tills Desperate Housewives, Grey's Anatomy och Gossip Girl börjar igen, och sen hoppas jag att Nikita fortsätta, grymt! aja nog med de, hörs sen.

WHO SAYS YOUR NOT WORTH IT

Publicerad 2011-07-24 13:49:32 i ALLMÄNT,

Hejsan! Vaknade rätt sent idag, men skönt var det att sova ut länge, i och för sig gör jag de jämt nu för tiden, de har jag gjort sen jag gick ut skolan så det var ju inte direkt någon nyhet om man säger så. 

Dagen idag består inte av något alls vad jag vet, eller Linnea kommer förbi och säger hej till mig och ett tag, men sen händer inget speciellt, en del av mig vill bara sitta hemma och dö ut typ, och den andra delen vill göra något, och orkar inte sitta hemma, vad gör man då? aja får se vad dagen bjuder på....

I never wanna lose you, but I've already have..

SKA JAG SKRATTA ELLER GRÅTA?

Publicerad 2011-07-24 01:29:05 i ALLMÄNT,

.......... eh ja vad fan ska jag göra? 
Ingen idé att diskutera ens, men nog med de!

Gick ner på SöderHielmska till pappa och dom och tog en öl med dom, men sen drog jag hem, blev lite långtråkgit faktiskt haha, men träffade iallafall på Lollo där inne också, så stod och snackade med henne en stund, mys! 

Nu är jag hemma, och vet inte om jag ska slänga mig i soffan eller i sängen och kika på tv, kan inte bestämma mig, känner mig lite trött för den delen också, så kanske lutar lite åt sängen, äh de visar sig. Vi hörs imorgon. Puss

i wanna be with you

VI FALLER SÅ FORT MEN VI RESER OSS UPP

Publicerad 2011-07-23 22:55:06 i ALLMÄNT,

Hallådär! Kom hem nyss, har varit i hemsta med pappa och massa folk, mycket trevligt, dom drack och blev fulla haha! Men fan vad jag har skrattat idag alltså, nästan så jag inte skrattat så mycket på jag vet inte när, sist var nog på våran språkresa till barcelona med skolan i 9an, då skratta jag och Linnea så vi dog (tror hon vet vad jag menar) hahaha. Men aja, nu skulle dom till SöderHielmska iallafall, jag vill också ner och ta en öl, kanske kan åka ner och snika in mig där och har man tur står pappa för ölen haha. 

Juste, var iväg till ikea idag med mormor en sväng, köpte en stol, muggar och galgar, alltid kul att komma hem med något från ikea, vare sig de är en möbel eller ett ljus haha, nej men typ ni fattar iallafall. Älskar ikea verkligen!! 

TRUE ALL TRUE

Publicerad 2011-07-23 14:12:03 i ALLMÄNT,

Va ner på stan en sväng nyss, kikade lite, men inte mycket, humöret var inte alls på topp så kände inte för att strosa runt på stan då... så nu sitter jag hemma hos mormor medans hon håller på med maten, det blev så att vi käkade lite tidigare istället, så de är väl klart ganska så snart antar jag. Sen stannar jag väl ett tag här efter osv, och sen ska jag nog till hemsta till Tomas och dom, pappa ska dit på fest och det ska tydligen vara massa folk där, så tänkte gå dit och säga hej till dom en sväng, mamma kanske skulle ha kommit upp till Gävle tills ikväll också till den där festen men de blev inte så, tyvärr....

... har en lite fundering på om man kanske ska packa väskan snart och åka till Stockholm, känner att jag bara vill bort här ifrån igen. De är väl antagligen bäst för oss båda om jag åker iväg.
du är en av de finaste jag har, eller numera hade... förlåt för allt♥

23 JULI 2011

Publicerad 2011-07-23 12:24:15 i ALLMÄNT,

Heej! Gårdagen var nice hemma hos Cajsa, tog det lugnt och snackade och lite vin, drog sen till interpool, blev inte lika bra där, men skitsamma! Aldrig mer interpool iallafall! 

Eh, idag ska jag till mormor och käka middag, eller vi ska väl kanske äta runt 4-5 tiden antar jag, och sen ska jag bara vara hemma ikväll.... orkar inte göra ett skit känner jag, dessutom vill jag bara åka härifrån nu, och aldrig komma tillbaka, vore bäst så va?

NEXT THING YOU KNOW, I WAS PLAYING WITH THREE

Publicerad 2011-07-22 18:35:49 i ALLMÄNT,


Cajsa och Sara

Hejsan Hejsan! kom hem för en stund sedan, tidigare idag gick jag ner på stan och kikade lite, ringde mormor och kollade om hon var nere men det var hon inte, men då sa hon att kusinerna var hemma hos henne, så då gick jag dit istället och umgicks lite med dom, alltid lika mysigt! sen var mormor snäll och skjutsade hem mig, och nu har jag varit hemma ett tag, och medans pappa var ute och sprang diskade och damsög jag, snäll va? i know ;) haha fast jag bor ju här jag med, så jag ska väl göra sånt jag också!

Nu ska jag börja fixa mig lite sissådär, inge stress men ska slänga mig i duschen och lite sånt, sen ska jag iväg till Skutskär hem till Cajsa och umgås med henne och Sara, de ska drickas lite vin och lite mys, och sen får vi se hur det blir, jag vet nu kommer vissa lacka ur osv osv att jag dricker, och att jag inte kan hålla mig, jovisst kan jag de, MEN .......... jag kollar t.ex. inte en film en fredagkväll, icke! jag kan sätta mig och ta en fika eller så också, men nu är ingen så rolig och vill göra något, och Cajsa och Sara skulle dricka, så aa då hakar jag på där, hellre de än att bara sitta hemma liksom????


Tvingar min sötaste kusin Vincent att sätta upp håret i en hästsvans, går sådär faktiskt..
men världens sötaste är han då iallafall!

FREDAG

Publicerad 2011-07-22 12:32:28 i ALLMÄNT,

Godmorgon!!! Tänk att man sover så länge idag igen, men det gör fan inget idag heller, de är ändå sånt jävla pissväder så de var väl skitsamma, mormor ringde och väckte mig och tjatade om jobb, precis som ALLA ANDRA GÅNGER HON RINGER! och snart får jag damp! Men nog med de, tänkte fixa mig och lite shit nu, sen ska jag nog åka ner på stan och kika lite, har dock inga pengar så de blir väl inge shopping, men det blir de ju aldrig nu för tiden...

Ikväll blir det lugnt också, har ju inga pengar ikväll heller hehe.. närå men de har jag ju inte, så hoppas alla som ska ut och partaja och ha askul ikväll kommer att ha askul, have som fun for me too :)

NOLL KOLL

Publicerad 2011-07-22 00:35:28 i ALLMÄNT,

Hallå i stugan! Har tagit en lite break nu i allt rensande, nu när man är 18 och har gått ut skolan så rasar de ju in massa papper innanför dörren med mitt namn på, från banken, arbetsförmedligen och allt vet vad, så jag har tagit mig ann nu på kvällskvisten och sorterat allt, så nu ligger allt som de ska och de är skönt, innan låg allt huller om buller liksom, hade noll koll verkligen vart allt var någonstans, men nu så! Duktig jag är ibland! 

Hittade också på mitt cv som har varit borta ett tag, så nu har jag skrivit om de på datan så utifall jag får för mig att tappa bort de igen, men nu så finns de på datorn ;) eh, har kikat lite på Nikita idag också, tackar Madde grymt för att hon var in på tv.nu och såg att det skulle vara idag 23.00, repris dock, men ändå bra för de var de första avsnittet och de hade jag inte sett, perfekt! Så har kikat på de i sissådär 1timme, och nu 01.00 börjar CSI NY, kan de bli bättre?! Idag sover jag hemma, helt ensam, känns lite tomt dock, men de kan vara bra de med. 

Vi hörs imorgon hörrni, sovgott :)

CITAT

Publicerad 2011-07-21 16:21:36 i ALLMÄNT,

Haha jag hittade detta citat på en tjejs blogg, tyckte det var lite nice faktiskt!! ha-ha

"Women belong in the kitchen, huh? Well, you know why women live longer than men? Because the kitchen is where the knives are"

GÄVLES SJUKVÅRD???

Publicerad 2011-07-21 15:03:43 i ALLMÄNT,

Heej! Idag ringde klockan 12.00, då var de bara upp och hoppa och fixa mig och sen var pappa snäll och kom och hämtade mig hos André så jag slapp gå till Hälsocentralen i regnet, han åkte sen och jag fick sitta och vänta i typ 100år, blev lika som förra gången, dom skickar upp mig på sjukhuset för att röntga handen, men jag lovar att jag kommer få samma svar som sist, DE ÄR INGE FEL.... Men fan är de bara i Gävle vi har så här dålig sjukvård? Otrevlig personal, missar fel, för lite personal, allt tar sån tid osv osv. De är bara lite av de negativa om Gävles sjukvård, man blir så less dom! Mormor var snäll och kom och hämtade mig på jäsocentralen och skjutsade mi upp hit, förhoppningsvis får jag åka snart, men då ska jag upp på Hälsocentralen IGEN, ååååh jag dör!! Men jaja, direkt när jag är klar med allt då ska jag ha McDonalds iallafall, för de är jag fasen värd nu haha... Jag är så hungrig!!!

SOMMARKVÄLL

Publicerad 2011-07-21 00:25:02 i ALLMÄNT,

Hallådär! Drog till Madde tidigare idag, hon fixade till sig lite sen gick vi ner på stan tillsammans, till sommarkväll då, gick in på hemmakväll och sa hej till Lollo en sväng, och sen gick vi till scenen då och spanade in E-Type haha, han var faktiskt bra, jag blir alltid så taggad när artister spelar med massa drag och grejer, jag vill bara festa loss då ja haha, men icke!!! eh men iallafall, sen gick jag till interpool till mina kära kusiner och tog en öl med dom och några fler, och nu är jag hemma hos fina och sover där inatt. Imorgon ska jag till hälsocentralen och kolla handen, önska mig lycka till. Vi hörs imorgon. Pusss

E-Type på scenen

Vet inte hur många bilder jag tog för att försöka få med detta, men en bild fick jag med de iallafall haha

De kan vara mycket folk i Gävle också

CARLIFONIA KING BED

Publicerad 2011-07-20 18:50:03 i ALLMÄNT,

Kom hem för ett tag sen, jag och pappa tog bilen ut till Böna café en sväng idag för att ta en liten fika sådär ändå bara, pappa körde dit och jag fick köra hem, självklart började de regna på hemvägen så jag fick inte köra utan tak haha, men det var väl inget oväntat om man säger så. Kom hem nu, degat lite, tryckt i mig en jävla massa ost krokar haha, och nu har jag precis duschat och ska fixa till mig lite, sen ska iallafall jag och Madde ner på sommarkväll en sväng, orkar inte ringa runt till alla heller, någon annan får open their mouth sometimes also, känner mig lite trött på att alltid fixa massa saker, men nog med de, ingen big deal, men de blir iallafall jag och Madde. Skulle behöva gå till willy's också och köpa en hårspray eftersom jag nyss upptäckte att den är i princip SLUT, och gå ut utan hårspray, no no! hehe ;)

ONSDAG

Publicerad 2011-07-20 14:44:39 i ALLMÄNT,

Hej! Idag är de onsdag, fan halva veckan har redan gått, helt sjukt ibland hur snabbt tiden går, men skönt på ett visst sätt också. Har inte gjort ett dugg idag faktiskt, och tror det blir lugnt ett tag till också, ikväll är de sommarkväll på stan då de kommer lite artister som spelar och sjunger, alltid lite kul när de händer något i lilla Gävle haha, så ska väl säkerligen ner och sväng och kika lite, annars har jag ingen aning om vad som händer. 

Men jag tänkte bara skriva lite så ni vet att jag lever, vi hörs av lite senare. Puss så länge!

EVERY SINGEL PROMISE I KEEP

Publicerad 2011-07-19 19:09:29 i ALLMÄNT,

Hejsan! Förlåt, igår skrev jag verkligen ingenting på hela dagen tyvärr, jag vet inte varför det riktigt blev så, vaknade jättesent, pissigt jävla väder, regnade typ hela dagen och allmänt deppig bara, så jag var bara hemma hos Madde igår och kikade på film, och sen drog jag hem till fina och sov där inatt, vaknade sent idag igen tyvärr haha, men fixade till mig o så och sen gick jag ner på stan och mötte Madde och gick och strosade lite, sen tog vi en promenad hemmåt, jag gick hem till mig och hon hem till sig! 

Åkte sen till Media Market med pappa för jag behövde en ny datamus för min har börjat balla ur totalt, så idag fick de blev en ny, superfin var den haha, kan kasta in en bild strax hihi, så nu är jag glad, eller nu fattas de bara en ny data då förståss, stod och smekte på alla mac datorer idag när vi var där, fan i helvete vad jag vill ha, men neeeeeej varför ska jag få en sån för? åååh damp!!!

Nu vet jag inte vad jag ska hitta på, om jag ska till Madde eller något sånt, funderar på om jag kanske ska ta mig iväg och sola lite, prova den där krämen (eller vad man säger) som jag köpte för ett tag sen om den funkar, alltså om man får färg i solarie eller inte, förmodligen får väl inte jag de då eftersom jag knappt kan få färg men man lär ju prova, jag menar, tänk om de skulle funka asbra liksom? haha keep dreaming Mathilda!!

ÖVNINGSKÖRA!

Publicerad 2011-07-17 19:49:57 i ALLMÄNT,

Nu kommer pappa nog hem vilken sekund som helst skulle jag tro, då ska vi ut och övningsköra lite, och förhoppningsvis får taket åka ner denna gång, dock är de ju inte toppenväder men fan jag vill prova åka utan tak också ju, men aja det visar väl se. Huvudsaken är iallafall att jag får köra! 

Dagen har inte bestått av ett skit verkligen, har bara vart hemma hela dagen idag och tyckt synd om mig själv typ, nej men nästan så! Har diskat, damsugit hela lägenheten och städat rummet, samt tagit en promenad hem till Josse och hämtade lite grejer som jag hade där. 

Men nu ringde pappa, så nu ska jag göra mig klar och ut i trafiken haha, vi hörs lite senare. Får se om jag bara blir hemma ikväll eller vad som händer..... buhu för vissa delar i mitt liv just nu!! Men ha det toppen!!

NYKTER LÖRDAG!

Publicerad 2011-07-17 14:19:24 i ALLMÄNT,

Hallådär! Gårdagen var jag ju som sagt inte på sådant toppenhumör som ni kanske vet, hände ju lite saker i fredagkväll när jag var ut på krogen, men de är inget jag orkar skriva och ta upp, låt oss säga att det fick mig att inte känna att jag vill dricka på ett tag nu, eller iallafall inte gå ut på krogen, så det ska försöka hållas! 

Så igår då var jag bara hemma hela dan och kvällen, eller jag var till Maddes faster först och firade henne lite i efterskått som hade fyllt, massa fika osv, sen blev de käk på donken och sen stack jag typ, och sen tog jag en promenad ner på stan till Hemmakväll och hälsade på Lollo lite för hon jobbade, och sen förbi SöderHielmska en sväng ochsa hej till pappa och Roger, sem hem till soffan och kollade på tv hela kvällen, sådär roligt men det funkade!! Nu ska jag fixa mig osv, så vi hörs sen :)

VÄRLDENS FINASTE

Publicerad 2011-07-17 01:49:37 i ALLMÄNT,


Världens finaste hund!!
(madde's syrras hund) de här, de är min kärlek verkligen!!!
och inom snartid, när jobb finns i mitt liv, då kommer en bästakompis till dig Uno, jag lovar!!

SVAR PÅ TAL

Publicerad 2011-07-17 01:46:27 i ALLMÄNT,

Till dig som skrev en kommentar om jag kunde lägga in någon bild på hur baddräckten såg ut på!!
Absolut kan jag göra de, har dock ingen bild nu, men kan försöka fixa de inom en snar framtid. :)

HELVETES JÄVLA SKIT!!!!!!!!!

Publicerad 2011-07-16 14:03:27 i ALLMÄNT,

Idag mår jag verkligen piss efter gårdagen, blev bara massa bråk, tjafs och allt fan som hände, så har ingen lust att blogga idag så nu vet ni de, allt är bara skit så vi hörs imorgon istället... (juste, en kille igår kasta telefonen min i backen också, så nu ser den ännu värre ut, hela displayen är sprucken nu) jävla idiot, fick jag mörda honom igår hade jag fan gjort de, hej!!!!!

KÖPIS

Publicerad 2011-07-15 16:53:55 i ALLMÄNT,

Halldär igen, fick skjuts utav pappa till Madde nyss, eller jag fick köra, gud så härlig den är att köra!!! Eh, så nu är jag hemma hos Madde och väntar på att hennes mamma ska komma hem, så ska vi åka ut till köpis en sväng och gå och kika lite, så ni vet vart jag håller hus, hehe vi hörs senare när jag kommer hem. Puss så länge!

I KNOW THAT AFTER TONIGHT..

Publicerad 2011-07-15 15:16:52 i ALLMÄNT,

Hejsan!! Gårdagen var mycket mycket trevligt, vi blev tillslut ett litet gäng alltså, om jag minns alla så var det jag Jennika Madde Emmy Elin Matilda Matilda Linnea Janni Elina Sanna, tror inte jag missat någon nu, så vi hade det supertrevligt faktiskt, blev lite alkohol också såklart! ;) 

Drog vi typ 12 tiden om jag minns rätt, gick med Emmy till bussen där, och sen gick jag hem till fina och sov där inatt, vaknade sent som vanligt, och sen var pappa snäll och kom och hämtade mig i detta skitväder, var inte alls sugen på att ta en promenad hem i detta väder, regn regn regn, jävla skit! jaja nu ska jag duscha mitt äckliga hår som är fullt med massa hårspray, och massa lockar och allt vet vad, blä! och sen ska jag fixa till mig lite sen kanske det blir stan en sväng med Madde trots vädret, orkar inte bara sitta hemma idag heller.. sen ikväll får vi se vad som händer :) 

Jennika Matilda Matilda Linnea Madde och Elins huvud haha

Alkohol skål

Jennika Matilda och Matilda

Janni Matilda och Matilda

hahaha jag dör!!!

MINGELMYS IDAG!

Publicerad 2011-07-14 17:26:29 i ALLMÄNT,

Kom hem från Madde nyss, degade ett tag hemma hos henne bara, och nu är jag hemma och ska fixa till mig lite, sen åker jag ner på stan och möter först upp Jennika och Elina på mingel, och sen kommer massa andra också, tror vi kommer bli ett litet gäng idag faktiskt, så jag kommer nog ha en toppenkväll! Så ni vet vart ni hittar oss idag/ikväll, på mingel. Ha en toppen torsdagkväll alla. Puss

SOMETIMES IT'S NOT JUST FAIR

Publicerad 2011-07-14 14:26:47 i ALLMÄNT,

Hejsan!!! Gårdagen för mig var toppen, började med att jag Madde Janni och Emmy satt och med en öl i handen på Brända, sen drog vi oss upp mot Interpool en sväng, där de blev två öl, så de blev som sagt lugnt igår. Eh, uppe vid Interpool mötte vi även upp Linnea, Nille, Jennika och Johan, så vi satt där ett tag, Tobbe och Oscar satt med oss ett tag också, så jag hade en mycket trevlig kväll helt klart, gick sen hem från stan tillsammas med Madde, hon till sig och jag hem till mig. 

Idag har jag legat ute i solen en stund, men de blåste lite kyligt faktiskt, så in i duschen och fixade till mig lite, sen åkte jag och pappa iväg och handlade och nu har vi nyss käka, får se vad som händer idag, ikväll blir det iallafall Mingel med massa fina människor, det ska bli trevligt!! Hörs sen.

DU VET ATT JAG TITTAR, JAG VET ATT DU GILLAR

Publicerad 2011-07-13 16:14:31 i ALLMÄNT,

Hallådär!!! solen skiner och jag mår toppen faktiskt! Kom precis typ hem från fina, hade jeans och typ tjocktröja på mig, helvete vad varmt det blev alltså, skyndade mig hem och kastade på mig shorts och linne, och gick till affärn och köpte lite dricka, de är ju toppen när man inte har ett skit att dricka hemma förrutom vatten haha, ska snart göra lite mat, eller mat och mat, snabbmakaroner, finns absolut inget godare än de!!!

Gårdagen, åkte ner på stan, fick med mig två saker hem, lägger in bild på de snart, så jag gick på stan ett tag och kikade runt lite, haha men det gick lite snabbt att gå igenom hela stan nu när man är hemma i Gävle, på en dag hinner du inte kika i alla affärer i Stockholm, men i Gävle kan du typ kolla igenom alla affärer på 1 timme typ haha, så jävla surt men skitsamma. Mötte upp min fina vän Lollo, som jag saknat som en tok, gick upp på mingel och tog en kaffe där och snackade en massa, Jennika kom förbi en sväng också, så det var mysigt att träffa henne också, sen kom Anton en snabbis också innan han och Jennika skulle på bio. Sen runt 10 då tog Lollo bussen och jag drog upp till Interpool och tog en öl med världens bästa, Linnea :) där blev det också en massa prat, mycket trevligt, och henne ska jag nog träffa ikväll också, de är ju som sagt sommarkväll ikväll på stan här i Gävle!! eh, sen typ 20 över 11, hoppa jag på cykeln och cyklade hem till fina och sov där inatt igen, myspys! 

TISDAG

Publicerad 2011-07-12 12:08:30 i ALLMÄNT,

Hallådär. Kom hem för en lite stund sedan nu, sov hos fina inatt igen, men är som sagt hemma nu. Idag skulle de tydligen inte bli nå bra väder, så jag tog svarta jeans och svart tröja igårkväll när jag gick dit, och när jag skulle hem idag, hmmm ganska så jävla varmt haha, så nu blir de en rejäl dusch måste jag säga, kall också. 

Får se vad som händer idag, ingen aning än så länge, om de blir bra väder ikväll tror jag att de blir någon öl, men får se de visar sig helt enkelt :)

RASTLÖS

Publicerad 2011-07-11 20:39:11 i ALLMÄNT,

Jag har så jävla tråkigt, shit det kokar nästan i mig, jag har jättesvårt att bara sitta hemma, fråga vem som helst liksom, kan typ absolut inte kolla på en film en fredag/lördag kväll, då är det fest som gället liksom, de lär hända saker, och idag nu typ, så har vi toppenväder, så jag vill sätta mig på typ Söder Hielmska, men jag får inte med mig en ända människa, så de känns ju lite surt, jag skulle dö för en iskall öl och en uteservering och nice sällskap nu, men icke!!!!!!! 

nu orkar jag inte ens skriva något mer...  buhu

HEMMA I GÄVLE IGEN!

Publicerad 2011-07-11 15:02:19 i ALLMÄNT,

Hejsan!!! Igår åkte ju som sagt jag och Linnea hem från  Stockholm, gud så jobbigt det var, har ju nästan varit hos mamma i två hela veckor, och nu så åkte jag hem till lilla Gävle, har saknat alla här hemma, men ändå jobbigt att åka från mamma, jag har verkligen haft de toppen där borta, och jag trivis som fisken i vattnet där borta! Tack mamma för allt ♥ 

Bussen gick från Stockholm typ 21.45, och den kom iväg i tid, och fasen vad sakta tiden gick när vi åkte, kändes som att vi hade åkt i flera timmar, så hade vi bara åkt typ en halv timme haha, men tillsslut kom vi fram iallafall, till och med 20 minuter tidigare än sagt, så vi hade kört ganska fort då med andra ord, skönt! Nille kom och hämtade Linnea, och fina kom och mötte mig och hjälpte mig bära alla grejer jag hade med mig hem haha, blev närmare att gå hit och sova här med alla grejer än att gå ända hem med allt, pappa har ju nämligen sålt bilen så jag skulle behöva gå med alla grejer haha, inte kul! och juste, vet ni vad jag kom på när vi kom till busstationen igår då, SKINNJACKAN HÄNGER KVAR I HALLEN HEMMA HOS MAMMA! too bad for me right? jävla skit alltid, typ den ända jackan jag har, så glömmer jag den, och det kostar väl en förmögenhet att skicka skiten också, så får gå utan jacka ett tag eller leta en ny... aja nog med de. 

Har ingen som helst aning om vad dagen bjuder på faktiskt, får se om jag ska träffa mina fina vänner något, någon ska jag väl iallafall försöka träffa, imorgon ska jag nog mysa lite med Lollo, som jag saknat henne du! Hörs sen iallafall.

EN DAG PÅ STAN

Publicerad 2011-07-10 20:03:28 i ALLMÄNT,

Hallådär! Åkte ner på stan och mötte Linnea idag som sagt, hon kom 13.20 typ, så där stod man med armarna öppna och krama om min lilla gofis, som jag saknat henne! vi gick runt på stan en massa, jag skulle köpa en jacka, men den var ju självklart slut, så det blev ingen.... käkade på donken också, sen handlade vi lite och sen åkte vi hem, mamma var hemma när vi kom hem också. Kastade mig i duschen direkt när vi kom hem, och nu ha rjag vi käkat. 

Jag åker hem idag med Linnea, ikväll 21.45 går bussen och kommer fram till Gävle typ 23.50 typ, kommer sakna Stockholm och framför allt min bästa mamma, men de samtidigt ska det bli skönt att komma hem också, och träffa alla igen. Men aa, nu ska jag börja packa lite och blåsa håret tänkte jag, fixa till mig lite hehe. Hörs EN

IDAG KOMMER LINNEA OCH HÄLSAR PÅ!

Publicerad 2011-07-10 11:42:22 i ALLMÄNT,

Godmorgon på er! Gud vad galet trött jag är idag alltså, haha! Men det bästa är att jag är inte ett dugg bakis, jag brukar ju bli de om jag dricker ganska lite, men icke, och det känns skönt iallafall.

Eh, gårdagen var verkligen superrolig, och vi fick ju världens bästa väder också, vilket gjorde de ännu roligare, våran lag vann ju såklart, vad hade man trott liksom? ;) hehe, maten var jättegod och alkoholen satt som en smäck haha! Så jag måste tacka alla på mammas jobb för allt, för att alla är så trevligt och tacka chferna eftersom de var dom som stod för allt, tack så jättemycket, jag hade verkligen en toppen dag!!

Vaknade för en stund sedan, lär lägga på ett litet kol nu och fixa till mig, och sen ska jag åka in till stan och möta upp min älskade Linnea som kommer till Stockholm idag, och hälsar på, tror vi ska ta en lite sväng på stan också när hon kommer, mamma jobbar och slutar 6, så vi åker väl hem så vi är hemma till 6, och sen 21.45 eller 22.45 går hennes buss hem, och jag tror att jag tar samma buss som henne hem faktiskt, jag åker ändå hem imorgon annars så, och åker jag idag får man ju sällskap och så, men inte 100% säkert än men förmodligen. Tror jag åker direkt till fina då när jag kommer hem, äh det visar sig! Ha en bra dag. Puss (blev inte mycket bilder, men de kommer sen)

MOT GRÖNAN!

Publicerad 2011-07-09 17:01:16 i ALLMÄNT,

Hallådär igen, nu är jag på mammas jobb och vi har precis fixat till oss lite, och nu ska vi börja röra oss snart mot Grönan, hoppas på et toppen kväll!!!! men som sagt, skriver lite kort bara, och något mer kommer jag inte att skriva idag. Hörs imorgon. Puss!

IDAG BLIR DE JOBBFEST PÅ GRÖNAN!!

Publicerad 2011-07-09 12:35:03 i ALLMÄNT,

Hejsan! Mamma började 10 imorse, så hon stack hemmifrån strax före 9 typ, då väckte hon mig så jag var upp och sa hejdå till henne, sen slängde jag mig i sängen igen, sen ringde hon och väckte mig runt 11 tiden, så n uhar jag varit uppe ett tag, duschat och lite, sånt, ska väl fixa till mig lite snart också. Och sen måste jag packa väskan för jag ska åka till mammas jobb lite senare, och sen ska jag med på hennes jobbfest som dom ska ha idag, vi ska vara på Grönan och ha 5kamp och grejer, de ska bli superkul med mat och dryck och allt, this is gonna be fun! eh, så jag lär packa ihop lite grejer vad jag ska ha med mig för vi ska fixa oss på mammas jobb, sen åker vi direkt till Grönan. Så jag tror inte jag kommer skriva så mycket mer idag. Kanske hinner skriva lite när jag är på mammas jobb, men vi får se hur det blir. Ni märker ju :) Men vi hörs iallafall, ha en toppen lördag all, Puss

SLUT PÅ FREDAG, IMORGON LÖRDAG!

Publicerad 2011-07-09 01:22:42 i ALLMÄNT,

då var fredagen förbi, dags för lördag imorgon, shit veckan har bara sprungit förbi.....

Haha shit, har nyss tittat klart på en kass film som nyss gick på trean "not another teen movie" haha, snacka om nördig film, inte för att jag förväntade mig att den skulle vara bra så, den var lite rolig så, men inte bra, haha barnfilm typ!!

Men ska försöka sova nu iallafall, vi har de så rent ut sagt JÄVLA varmt inne i lägenheten så jag håller på och svimmar av, eller smälter bort snart, seriöst... hur ska man kunna sova i denna värme? ja det är frågan de. men aja godnatt på er iallafall så hörs vi imorgon. Puss och Godnatt

CSI XL

Publicerad 2011-07-08 22:32:18 i ALLMÄNT,

Hallådär!
Ligger hemma i soffan nu och kikar på CSI xl, trodde jag hade sett avsnitten som skulle vara idag, men icke och fyfan vad spännande de är alltså, dock vet jag att killen som är borta kommer överleva, eftersom jag sett de nyaste avsnitten och där är han med, men de gör inget, spännande iallafall :) 

Eh, åkte ner på stan idag och skulle kika efter en militärjacka eller vad man nu ska kalla de, och jag hittade en för 300kr, har pengar så, men jag vet inte om jag vill lägga de på jacka just nu, dock skulle jag faktiskt egentligen behöva en nya jacka, jag har haft min älskade skinnjacka i snart 3år, och inte köpt någon ny, men jag vettefan, får kika runt lite. Sen åkte jag till mammas jobb och var där tills dom stängde, sen hemmåt, stanna och handlade lite, och sen när vi kom hem gjorde vi egna hamburgare med friscobröd, satan vad gott det blev, men nu är jag prottmätt, trots att vi åt för typ 1timme sedan, sen har jag ju faktiskt choklad som ligger och väntar på mig också hihi. Undra näår man ska tänka sig kunna äta den då? haha!

WORKING HARD ON MY LALA

Publicerad 2011-07-08 11:57:45 i ALLMÄNT,

Godmorgon fredag!! gud så skönt med en fredag alltså, trots att jag inte gjort så speciellt mycket den här veckan, så måste jag säga att den har gått fort som satan alltså, det har bara sprungit förbi, eller vad tycker ni?

Mamma åkte nyss till jobbet iallafall, men jag stannade hemma istället, hade inte hunnit fixat mig iallafall så hemma fick det bli, idag vet jag inte vad som händer, men det vet jag ju aldrig, men jag tror jag tar den traditionella stilen, att jag åker ner på stan en sväng, och sen åker jag till mammas jobb och hjälper till lite, dom behövde som sagt lite hjälp idag, men inte nu på en gång så jag ska nog dit sen, och sen bussen hem med mamma. 

Ikväll kanske jag ska ut en sväng med Janni och hans kompis Janni haha, Janni (som gick i min klass) kom ner i förrgår, så då sa vi att vi kanske skulle ta någon öl eller så, men jag vet inte riktigt hur jag ska göra, om jag ska med eller ej, mamma och hennes jobb har firmafest imorgon också på grönan, så vi ska ha 5kamp och grejer, då jag också ska vara med, så då blir det ju alkoholförtärning, så får se om jag hakar på idag eller inte, de visar sig :)

GODNATT

Publicerad 2011-07-08 00:43:07 i ALLMÄNT,

Nu har jag kikat på en massa program käns de som, iallafall en massa CSI osv, nu senast blev det Criminal Minds, älskar att alla de programmen går såhär på kvällarna/nätterna, perfekt, för de är verkligen asbra!

Men nu ska jag bara borsta tänderna sen ska jag hoppa ner i sängs sörrni, är skittrött verkligen, imorgon, ja va händer då? ska man vara hemma eller följa med mamma eller något annat, äh det visar sig imorgon. Puss och Godnatt :)

EN DAG I SOLEN!

Publicerad 2011-07-07 21:22:42 i ALLMÄNT,


världens bästa mamma

glass i stora lass sa man va?

fin utsikt. stockholm är hur jäkla fint som helst på sommaren!!


Fan vilket underbart väder det vart idag alltså! Jag och mamma var hemma först på dagen ett tag, var iväg till återvinningen och slängde massa skräp och i allmönhet massa skit bara, sen hem igen, gjorde ingenting ett tag, och sen tog vi pendeln in till stan, och gick sedan till Norr Märlarstrand, hur mysigt ställe som helst, massa folk och allt, satt där och åt glass i solen, men dit skulle man dra med ett gäng kompisar, lite musik och alkohol sen är dagen/kvällen helt klart räddad, asnice var det, man kanske ska dra in dit någon dag, men känns sådär roligt att åka dit in själv.. men de lär väl visa sig vad som händer, de var iallafall ett kanonställe helt klart!

Jag har för ett tag sedan lagat mat till mig och mamma, kan ni fatta? de mest avancerade också haha, köttbullar och makaroner, men gott blev det och de är väl ändå huvudsaken va? sen har vi kikat lite på tv, och ska väl fortsätta med de, vi hörs sen :)

 

I'VE BEEN TOLD WHO I WOULD DO IT WITH

Publicerad 2011-07-07 12:37:32 i ALLMÄNT,

Hallådär!! hur mår ni idag? :) Hoppas bra för de gör jag iallafall haha. Mamma väckte mig runt 11 tiden idag, så har jag bara slappat duschat, och nyss käkat frukost, så nu vettefan vad som händer, över huvudtaget idag vet jag inte alls vad som händer, inget speciellt vad jag vet iallafall, superbra väder idag iallafall, så idag tror jag att jag inviger mina nya jeansshorts hihi! Idag kommer nog fina hem också, men de är ju hem till gävle, och jag kommer inte hem förren nästa vecka, så jag får vänta ett tag till... Men nu ska jag fixa till mig lite, så man blir människa någongång hehe, Puss så länge. Have a nice de :)

I MISS YOU

Publicerad 2011-07-07 00:26:48 i ALLMÄNT,

Mamma har precis lagt sig nu, hon var så trött så då gick hon och la sig, jag är dock inte så trött, till och med piggare idag än vad jag var igår, så jag blir väl vaken ett tag till tror jag.

Vi käkade framför Morden i midsummer (stavning på de) och sen blev det Celebrity Rehab with Dr.Drew, suveränt program som jag sagt förrut! och efter det blev det ett avsnitt utav Criminal Minds, börjar ett CSI avsnitt 00.55 tror jag, funderar på om jag ska vänta uppe tills dess, eller om jag ska lägga mig och försöka somna, tror jag håller mig vaken hehe ;)

JUSTE!!! någon som vet vart man kan köpa en snygg militär/kamoflage (stavning haha) jacka någonstans? ganska billigt, absolut inte över 400kr? snåla lilla jag, nej men jag vill ha en man vet inte riktigt om jag tycker att det är värt att betala mer än aa typ 400kr? Säg jättegärna till om ni vet vart man kan få tag i en sådan är ni gulliga :) så puss och godnatt, vi hörs imorgon för något mer skriver jag förmodligen inte ikväll eller!

i miss you a lot

FÖR DIG SKA JAG GÖRA DE TUSEN GÅNGER OM

Publicerad 2011-07-06 20:51:42 i ALLMÄNT,

Hallojsan! Kom hem för sissådär 40 minuter sen kanske, jag åkte ner på stan idag, fick tag i ett par jeansshorts, visar bild snart! eh, gick runt och kikade lite bara, och sen tog jag tunnelbanan till mammas jobb precis som jag gjorde igår också, och det gick bra! Var där den lilla stunden tills dom stängde, sen hoppade vi på bussen och åkte hemmåt.

Jag hade tänkt att ni skulle få en liten dagens klädsel bild idag också, men det glömde jag helt bort och nu är de ingen idé heller, jag klippte nämligen av ärmarna igår på min jeansjacka osv, letat efter en jeansväst länge, men fan dom är ju så dyr eller så är de jag som är snål bara haha, men då tog jag min egen jeansjacka som är lite liten i ärmarna iallafall och fixade till de, så tänkte jag att ni skulle få en bild, men ledsen för de haha! Nu är de snart mat, sen blir de nog bara tvmys med mamma! Dock åt jag upp alla ostkrokar framför gossip girl idag haha...

IN TILL STAN OCH JAGA JEANSSHORTS!

Publicerad 2011-07-06 14:13:02 i ALLMÄNT,

Tänkte att jag kanske skulle vara hemma ett tag till innan jag sticker iväg in till stan och jagar ett par jeansshorts, helst av allt vill jag ha ett par svart/gråa från BikBok men dom är väl slut på alla BikBok antar jag, haha bara för att jag vill ha dom liksom! Ehm, men jag tänkte att jag skulle kika på Gossip Girl som börjar kl. 15.05 om jag inte minns helt fel, tror i och för sig att jag sett de redan för de är gamla, men man vet aldrig, så tidigt i programet var jag ganska dålig på att komma ihåg och kolla på avsnittet när de var, så har jag tur har jag missat de och inte sett de.

Men så ni vet iallafall, så sticker jag in till stan om ett tag eller senare helt enkelt, vi hörs av sen iallafall. Ha en bra dag! Kram

 

SOLEN SKINER!!!!

Publicerad 2011-07-06 11:50:16 i ALLMÄNT,

Goddagens! Solen skiner och de är jätteskönt ute, mamma har nyss åkt till jobbet, hon börjar kl 1, så idag är jag ensam igen, men funderar på om jag kanske ska göra lika idag, in till stan en sväng och leta jeans shorts och sen åka till mammas jobb och vara där sista timmen typ, jag har inte riktigt bestämt mig ännu. Men nu ska jag iallafall lägga mig på balkongen och sola lite medans solen är framme. Talk to you later!

JUST LET ME KNOW

Publicerad 2011-07-06 00:28:36 i ALLMÄNT,

Nu ska mammsen gå och lägga sig, funderar på om jag också kanske ska göra de? Dock är jag inte sådär supertrött, så funderar också starkt på om jag kanske ska vara vaken en stund till och kika på CSI NY som börjar nu 00.45, kommer förmodligen inte orka kolla på hela men man kan ju hoppas iallafall, men efter de blir de iallafall till och sova. Imorgon får vi se vad som händer, inget planerat iallafall, stanna hemma eller med mamma till jobbet? In till stan igen eller vad fasen ska jag göra? hmmmm... funderar på de under natten ja. Hörs imorgon, Godnatt :)

HUVUDVÄRK!!!!!!!!!!!!

Publicerad 2011-07-05 20:33:58 i ALLMÄNT,

Tjabba!!! Idag åkte jag ner på stan som ni vet, gick och strosade lite, letade efter jeansen, men självklart hittade jag dom inte, jag tror nämligen att någon har busat och satt på en realapp på de jeansen jag hittade, för jag tror att samma jeans hänger på hyllan för orginalpriset, så förmodligen var dom inte ens på rea, så då har man väl sprungit runt och letat i onödan, jaja. Sen har jag letat efter ett par jeansshorts, men jag hittar inga som faller mig bra i smaken, inga sitter bra på mig.... vafan då för?!

När jag hade gjort stan, tog jag tunnelbanan till Skärholmen, gick och kollade lite efter shorts då, och sen gick jag upp till mammas jobb och var där en stund tills dom stängde, sen blev de buss hem, hemma nu och ligger med världens huvudvärk och kollar på CSI Miamia medans mamma lagar mat, fan vad gott det ska bli med mat.

DÖDA HUVUDVÄRKEN FÖRFAN!!!!!!!!!!

IN TILL STAN OCH LETA JEANSEN!

Publicerad 2011-07-05 14:19:15 i ALLMÄNT,

Tjabba igen, har fixat till mig lite nu, inge märkvärdigt för jag orkar inte, en av de nya tröjorna jag köpte och ett par slitna jeans, de får väl duga va! Ingen bryr sig här nere i Stockholm iallafall, vilket är så jävla skönt, men kan ha vad som helst på sig utan att folk tittar sönder än, i Gävle där blir man ju fortfarande uttittad om man har långklänning typ, jävla skit haha!

Men jag tänkte ju städa lite här hemma, men jag kände att än så länge finns det faktiskt ingen ork till de haha, så jag tänkte jag skulle dra mig in till stan en sväng och kika lite, bla kika in på gina tricot och kolla efter jeansen jag skulle köpa igår, och hoppas på att dom finns på något annat gina tricot, håll tummarna för mig! Mn vi hörs av lite senare, puss så länge!

 

TISDAG

Publicerad 2011-07-05 12:05:32 i ALLMÄNT,

Goddagens! Hur mår ni idag?
Jag mår bra faktiskt, lite trött men de är man väl alltid på mornarna, mamma har precis åkt till jobbet så vi käkade lite frukost tillsammans och så innan hon stack, tänkte ju som sagt om jag skulle följa med henne till jobbet idag men jag skippade de, jag orkade inte! Så jag kanske tar mig in till stan eller något istället och kanske gå och kikar lite, eller något bara, hade ju varit nice med lite bra väder, så man slipper ha jacka på sig för de måste man verkligen ha nu tycker jag, och jacka är jobbigt! haha.

Men jag tror jag ska dra på mig nå shit nu sen kanske städa lite här hemma, då blir nog mammsen glad skulle jag tro. :)

GODNATT

Publicerad 2011-07-05 00:35:37 i ALLMÄNT,

Bööööööööööö, trött jag är då! men nu ska jag iallafall gå och lägga mig tänkte jag, eller jag ligger i sängen redan och tänkte slå igen datan strax om man säger så, men då tänkte jag vara snäll och skriva en liten snutt sådär innan jag lägger mig, mycket snäll ibland ja ;) 

Nejdå, men imorgon tror jag inte att jag följer med mamma till jobbet, jag vet dock inte ännu, kanske ångrar mig imorgon, de visar sig helt enkelt, men jag skriver mer imorgon iallafall. Puss och godnatt på er!

i miss you

JOHAN FALK

Publicerad 2011-07-04 22:12:10 i ALLMÄNT,

Hallojsan! Jag och mamma kom hem vid 8 idag som vi trodde, eller snarare visste, de tar typ en timme att komma hem från mammas jobb, lite segt men de gick bra, handlade lite gotta på vägen hem och nu sitter vi i soffan och kikar på Johan Falk, kommer dock inte ihåg vilken av filmerna de är nu idag, men Joel Kinnaman är iallafall med och det är ju de som är huvudsaken, de är han som är de bästa med Johan Falk tycker jag, eller vad säger ni? ;) Men den d'r jääääääävla reklamen när nyheterna ska vara, bu och bä för den, reklamen är ju så jäklans lång då, men nu tror jag nog att det börjar vilken sekund som helst, känns iallafall som reklamen har varit ett bra tag nu. Puss så länge!!  

JEANSEN VAR SLUT...

Publicerad 2011-07-04 15:56:19 i ALLMÄNT,

Sprang för ett tag sedan iväg till Skärholmen för jag skulle få dom där jeansen jag skrev om tidigare igår/eller idag eller vad det var, jag skulle iallafall få dom utav pappa min, men självklart fanns dom igår, men idag är DOM SLUT!!!!!! hur jävla stor chans är det liksom? i och för sig var dom på rean så då kanske dom sticker iväg fort men, aja jävligt surt var det iallafall, så vi ska väl kika på några andra gina tricot också så får vi se om jag får tag på dom, förhoppningsvis! men jag köpte iallafall två saker, en zebraring från JC's rea, jag visar er lite senare, och sen en liten pås/väska grej, en genomskinlig typ, äh visar sen haha!

Nu är jag tillbaka på mammas jobb igen, vi ska gå och käka snart tror jag, eller jag måste göra det iallafall för jag börjar bli jättehungrig, sen får vi se om mamma har tid. Butiken stänger kl 19.00, så 3 timmar kvar på denna dag på mammas jobb, finns inte mycket att göra på mammas jobb heller, så här sitter jag och bloggar lite haha. Hörs sen!!

DANIEL ADAMS-RAY

Publicerad 2011-07-04 13:23:11 i ALLMÄNT,

Hittade några sjukt bra bilder på Daniel Adams-Ray när han spelade på Cityfestivalen i Västerås i helgen, hur fina bilder är det inte på honom då? Jag tror fan jag är kär på riktigt!!!
Bilder lånade från Storbloggaren.se Hoppas de var ok om du ser/läser detta? :)
(in och kika på hans blogg om ni inte sett den redan, grym blogg faktiskt med massa intressanta inlägg samt bilder)




Underbara du!

MÅNDAG MÅNDAG MÅNDAG MÅNDAG

Publicerad 2011-07-04 10:52:19 i ALLMÄNT,

Måndagar, är nog aldrig något jag uppskattar, jag menar då har man ju verkligen hela veckan framför sig, men visst kan det vara nice ibland men. Idag har vi också inte så bra väder, jättekyligt ute och det är ju aldrig roligt, haha man klagar när de är för varmt, när de är för kallt, när de regnar, när de snöar osv osv, men blir då aldrig nöjd va! Men skitsamma, så idag åker min nya gråa mysiga tröja på, den är nog perfekt idag skulle jag tro. Jag följer med mamma till jobbet idag iallafall, orkar inte sitta hemma ensam, och jag vill t.ex. inte åka in till stan själv heller, inge roligt att gå på stan i Stockholm själv hehe,

...men nu måste jag lägga på ett kol, vi hörs senare under dagen, skriver säkert något från mammas jobb eller något också så, ha en toppen måndag alla! Puss och Kram

CSI XL

Publicerad 2011-07-04 01:06:50 i ALLMÄNT,

Godkväll? Ehm, nu har vi kikat på de där CSI grejen jag skrev om innan, det var gamla avsnitt men dubbelt, så två på raket, mycket nice måste jag säga, dock va både jag och mamma så jäklans trött så vi höll på och somna under båda avsnitten men vi höll oss ifrån att somna tror jag hehe.

Nu är de slut iallafall, så tvätta sig, borsta tänderna, slänga sig i sängen, sen kommer jag nog somna på typ två minuter haha.......

Imorgon får vi se om jag blir hemma, eller om jag äterigen följer med mamma till jobbet och degar där istället för att vara hemma ensam hela dagen och tröka, kan bero på vädret också, äh det visar sig imorgon, skriver mer då. Godnatt på er :)

SKÄRHOLMEN

Publicerad 2011-07-03 21:09:47 i ALLMÄNT,

Heeeeej! Idag har jag och mamma varit på Skärholmen hela jäkla dagen i princip, åkte väl hemmifrån vid 1 typ, och sen var vi väl hemma runt 6-7 tiden kanske, kommer inte riktigt ihåg, men det var nice iallafall och spendera lite tid i affärerna, vilket jag älskar, och speciellt här i Stockholm, i Gävle är det ju inte ens lite kul längre typ, fick med mig 3 grejer hem, kommer bild efter detta inlägg, och mamma fick med sig en tröja/kofta och en tubhalsduk. Så jag är nöjd faktiskt, och jag funderar starkt på om jag ska slå till på ett par jeans också, jag har ett par nu, som jag verkligen älskar, och samma jeans fast i en annan färg, en mörkare variant är på rea nu och kostar bara 250kr, så vi får se hur jag gör. Men nu ska jag mysa i soffan med mamma lite, och ikväll blir det CSI maraton typ, de är ju något nytt som kommer att gå på sommaren, eller asså samma CSI fast det är alltid dubbla avsnitt och de börjar idag som jag fattar de, hur bra är inte det? Börjar kl 23.00 och slutar 01.00, perfekt! Puss på er.

SÄMRE VÄDER IDAG!

Publicerad 2011-07-03 11:31:21 i ALLMÄNT,

GODMORGON! Idag är de söndag, en sån där tråkig söndag, eller alla söndagar brukar vara tråkiga haha, men mamma väckte mig för en stund sedan, ska dricka lite kaffe nu så man kommer igång, shit orkar knappt hålla ögonen öppna, och inatt har jag sovit som en gud i min nya säng!!! Ska snart börja fixa mig också, sen blir de lite frukost, och sen rör jag och mamma oss mot Skärholmen där vi ska gå och kika lite. Sämra väder idag än var det var igår, idag är de nömligen inge sol, så perfekt gå i i affärare väder är de idag ;) Puss så länge!

TRÖTT

Publicerad 2011-07-03 01:17:59 i ALLMÄNT,

bööööööööööööööööööö, jag är så jävla trött nu! Var inte så jättetrött för ett tag sedan, men nu när jag suttit och läst lite bloggar, så pang tjong så orkar jag knappt hålla ögonen öppna längre haha! Så jag tror nog att jag ska krypa ner i min nya fina säng, kan slänga in någon bild imorgon (dock kommer ni nog få en iphonebild, men de får ni faktiskt stå ut med) ehm, förmodligen ligger mamma och sover i soffan nu så jag ska väl väcka henne till liv, sen blir de hopp i säng. Imorgon väntas nog lite shopping i Skärholmen skulle jag tro, hoppas! Puss och Godnatt!

Saknar dig...

EN DAG FYLLD MED VÄRME OCH SVETT!

Publicerad 2011-07-02 22:10:56 i ALLMÄNT,

Tjabba :) Idag har jag inte bloggat mycket eller, men de är kanske inte är så konstigt, jag har knappt varit hemma något, vi åkte hemmifrån runt 1 tiden, och kom hem efter 6 någongång typ, vi har haft fullt upp hela dagen idag jag och mamma. Åkte som sagt först ut till Sickla där vi hämtade sängen, in med den i bilen, hem med den, bunka upp den till fjärde våningen och allt vet vad, tillbaka till Sickla med bilen, sen handlade vi lite och sen tog vi pendeln hem, de låter ju som att det skulle kunna ha gått snabbare, men fan så tid det tog. Nu är sängen uppe iallafall och det blev superbra, dock blev den JÄVLIGT hög haha, tror nog att jag måste ha sveriges högsta säng förrutom våningssäng då hehe! men jag tyckte de blev bra iallafall och de är ju huvudsaken, lite trångt i rummet nu också, men vi ska ut med en soffa och garderober(vad jag hopppas iallafall) sen kommer de bli awesome!

Jag och mamma är bara hemma nu och myser, tror inte vi ska göra så mycket idag heller, kan vara skönt att bara umgås med henne igen också, vill göra de så mycket som möjligt nu också så länge jag är här. Men aa, får se om jag skriver nå mer senare idag. Puss

IDAG SKA VI HÄMTA MIN NYA SÄNG!!

Publicerad 2011-07-02 10:53:36 i ALLMÄNT,

Godmorgon på er. Mamma väckte mig för en liten stund sedan bara, har sovit sådär inatt faktiskt men skönt att sova ut lite idag också.

Gårdagen blev jag och mamma bara hemma, vi satt på balkongen och drack fanta och rosé samt cider, de var supermysigt, massa snacka om allt och inget, ibland lite djupar diskussioner och ibland inte hehe ;) men det var nice iallafall att bara sitta och umgås med henne, bästa mamma!

Nu ska jag väl snart sätta igång och fixa till mig lite, och sen ska vi ta bussen till mammas jobb och sen låna deras jobb bil och hämta min säng, hem med den och sen tillbaka med bilen och bussen hem igen hihi, så idag får jag min efterlängtade säng!!!!

 

PÅ MAMMAS JOBB

Publicerad 2011-07-01 15:55:53 i ALLMÄNT,

Hallådär. Är på mammas jobb och inte gör ett smack faktiskt, men jag måste nog säga att detta är roligare än att bara sitta hemma haha, konstigt nog! Jag och mamma tog bussen till hennes jobb idag, gick till systemet först, sen blev de käk på donken och sen gick vi till hennes jobb, och sen har jag varit här sen dess, vi har nyss fikat och mamma och Marina, och jag funderar starkt på om jag ska gå till Skärholmen och kika lite men jag vet inte om jag orkar gå dit, okej de tar typ max 10minuter att gå men jag vet fortfarande inte om jag orkar gå haha, äh det visar sig. Mamma slutar 7 så vi är väl hemma kanske runt 8 tiden, och då blir de faktiskt lite alkohol förtäring ;) sen imorgon ska vi hämta min nya säng!!!!!! men tönkte bara uppdatera er lite, så vi hörs sen! PUSS

1 JULI 2011

Publicerad 2011-07-01 09:39:33 i ALLMÄNT,

Godmorgon!!!! Mamma kom in och väckte mig nyss, satan vad trött jag var eller rättare sagt är, de var ju typ lika som igår, tog typ 100år innan jag kunde öppna ögonen ordentligt men wtf, hänger som sagt med mamma till jobbet idag, de skrev jag igår har jag för mig? Så de ska bli nice, kommer förmodligen ta en promenad till Skärholmen också, och har man tur kanske man får med sig något fint hem.
Men nu ska jag dricka lite kaffe och sätta mig på balkongen, dock inte så bra väder idag, asvarmt men regn emellanåt. Men vi hörs sen iallafall, mamma slutar 7 så förmodligen är vi kanske hemm runt 8 tiden. Puss på er!

DÅ BLEV DE SENT INATT IGEN DÅ..

Publicerad 2011-07-01 01:57:31 i ALLMÄNT,

Haha jadu men de är väl tammefan som vanligt, att jag inte kommer i säng före 2 tiden, så är de jämt nu för tiden, men jag menar jag har inget att kliva upp till som är viktigt, dvs nå jobb eller så, dock imorgon ska jag haka på mamma till jobbet för jag orkar inte bara sitta i lägenheten hela dagen imorgon också, men hon börjar kl 1 så man ska ju inte upp så tidigt iallafall. 

Jag och mamma kikade på den där serien, The Killer hette de tror jag, verkade faktiskt ganska okej, jag tror man lär komma in i de lite mer bara, lära känna karaktärerna osv om man säger så, haha shit vad töntigt de där lät men de är ju så, tycker jag iallafall (mamma lärt mig och de hade hon rätt i) eh, sen blev de Criminal Minds och sen lite CSI NY och aa nu sitter man i sängen och ska försöka sova, hoppas på att de går bättre inatt iallafall än vad de gjorde igår. 

Min magen verkligen skriiiiiiiiiiiiiiiiiiiker, jag är inte ens hungrig? de låter as läskigt haha! Aja godnatt på er, vi hörs imorgon. Puss 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela