MATHILDA LINDSTRÖM

ÅH DAMP!

Publicerad 2011-05-31 08:38:18 i ALLMÄNT,

Är hos mormor nu med henne och mamma, men jag blev lite sen så nu får man världens utskällning och jag får damp snart och helvete, det kokar verkligen i mig nu, bara fel på mig hela tiden, gör henne besviken hit och dit, men jag orkar fan inte bry mig längre, jag FÅR DAMP!!!!!!!!!!!!!!!

Ska till skolan nu, hörs förmodligen sen. Hejdå

ZEBRA MUFFINSFORMAR!

Publicerad 2011-05-30 20:55:32 i ALLMÄNT,



Kolla fina zebra muffinsformarna mamma och mormor köpte idag då som dom ska baka i tills min student.
Hur fina var dom inte då?!

Haft en supermysig dag idag på stan först med bara Linnea och sen kom Madde ett tag, så vi satt och käka sallad på george ett tag och hade det mysigt med massa snacka bara, sen blev lite en liten runda på stan bara. Linnea fick massa kläder från mig för ett tag sedan, för jag använde inte de längre, och jag vill ju hellre att det ska komma till användning än att det bara ligger där eller att jag  slänger de, så har hon sagt hela tiden att jag skulle få pengar, men jag vela inte ha pengar för de haha, och sen har jag letat efter ett par svarta tajta jeans hur länge som helst, men aldrig hitta ett par, så hittade jag ett par idag och la undan dom och skulle fråga pappsen (för jag behöver ett par nya svarta för mina som jag har, har gått sönder) men hann inte ringa pappa, så drog Linnea upp byxorna i påsen, så hon hade köpt dom till mig, underbara du Linnea, tack så jätte mycket älskling! Så nu har jag ett par svarta perfekta jeans!!!

Nu är jag hos mormor, har varit på willy's och handlat lite gotta, så sover jag här inatt också för jag börjar så tidigt imorgon, och mamma åker hem imorgon också så jag vet inte riktigt om jag kommer hinna träffa henne imorgon heller, så de var lika bra att sova här inatt igen. Men nu ska jag kika lite mer på CSI NY, och snart börjar CSI, puss på denna kväll!

ÄNTLIGEN SALLAD!

Publicerad 2011-05-30 14:32:07 i ALLMÄNT,

Hallådär. Har gått på stan med mamma ett tag idag på dagen, satt oss på Brända Bocken en sväng och tog en litem kaffe, men fan så varm,t de blev när solen låg på och det inte blåste, men sen kom de ju små stormar stup i kvarten men annars så! mötte sen upp Linnea och tog bussen upp hit till individuella och mamma åkte upp till hemsta till Cattis.

Vi slutar snart, vi skulle bara hit och rensa lådorna och göra en utvärdering som inte ens fanns, så då får vi nog dra vilken sekund som helst, och då åker jag och Linnea ner på stan och äter sallad på george som jag inte ätit på fölera veckor nu, hoppas man kan sitta ute och mysa hehe, hörs av lite senare, puss så länge!

MÅNDAG

Publicerad 2011-05-30 10:28:13 i ALLMÄNT,

Godmorgon! Igår kom mamma till Gävle så jag sov hos mormor inatt tillsammans med mamma då, skönt att vara med henne nu när hon väl är här, de känns som att det var så länge sen jag träffade mamma nu, men så jäkla länge sen var det faktiskt inte, men skitsamma, är här fortfarande iallafall, och idag har vi ingen religionslektion, så då har vi bara individuella, så vi börjar 14.10, ganska skönt va?

Får se vad dagen bjuder på, både innan skolan och efter skolan, blir nog ganska så kort dag i skolan också, kanske bara blir någon fika osv sen får vi se. Men vi hörs lite senare. Puss

WHEN THEY WILL SEE THE SUN UP

Publicerad 2011-05-29 15:05:20 i ALLMÄNT,

Hallådär. Igår skulle jag egentligen umgås med Linnea, haha men efter plaza så slockande hon där hemma, så jag fick inte tag på somntutan haha, och jag orkade verkligen inte bara sitta hemma, så jag slängde på mig lite kläder och hoppa på bussen ut mot Hille, massa folk festade hemma hos Osten, om jag minns rätt så var det han, Josse, Sara, Cajsa, Madde, Tobbe, Thomas, Bärsa och en till som jag HELT glömt bort namnet på (sorry) haha. Dom skulle ut på krogen sen så då skulle jag dra hem, så tog bussen med dom, men sen blev det lite ändrade planer, så gårdagens natt var lite händelserik sådär då haha, sötnos! Somnade sent, och vaknade skapligt tidigt, slappar hela morgonen, mys de! 

Men nu ska jag hoppa in i duschen, sen skulle jag behöva åka ner på stan en sväng och köpa något till min kära mamma eftersom de är Mors dag idag, men jag har absolut ingen aning om vad jag ska köpa, hatar sånt här för jag är så dålig på att komma på massa skit haha. Jaja det löser väl sig, sen skulle jag hur gärna som helst vela ha en liten sallad på george också, kanske man ska fjäska lite för pappa? 

JAG MÅSTE SKAFFA MIG ETT JOBB, JAG GÅR UT SKOLAN OM TYP 2VECKOR, VAD SKA JAG GÖRA DÅ?!
skäms fan över mig själv.... inte bra!

STÄDKICKEN!

Publicerad 2011-05-29 15:00:04 i ALLMÄNT,

Städkicken var det här ja! Haha springer runt såhär hemma nu ja och städar en massa, har diskat, damsugit och torkat lite här och där, fan ibland är jag duktig, och de är nu jag är världens bästa dotter, och nu när jag städar känner jag fan hur jävla gärna jag skulle vela flytta hemmifrån, gud!

 

TÄVLING...

Publicerad 2011-05-28 18:28:05 i ALLMÄNT,

Hallå igen! Kom typ nyss hem från plaza (alderholmen) tävling där idag, och det var faktiskt rätt kul och kolla på alla när dom åkte osv, gick bra för vissa och dåligt för andra, men sånt är livet va! Kom en värsta regnskur där ett tag också haha, men då trängde man sig in under den ända parasollet dom hade haha, där stod jag som en liten flicka bara hehe, och för den delen så blåste de till sen när de slutat regna så jag fick hela skiten över mig, hahaha! Linnea och Nille kom sen också, så det var ju jäkligt skönt, slapp man stå själv.

Men nu ska jag hoppa på cykeln och cykla till Tomas (i hemsta) där han pappa Cattis Helen och Pär är, dom sitter och dricker lite öl och så, så tänkte cykla förbi där och säga hej en sväng dårå, sen kanske jag ska hitta på något med min kära vän Linnea, får se vad kvällen bjuder på. Såg att Petter och Rasmus skulle spela på Berggrenska idag igen, och dom är ju ganska duktiga dårå, så man kanske tar en sväng dit eller så, de visar sig. Hörs sen Puss.

MEDIAFESTIVALEN!

Publicerad 2011-05-28 14:36:38 i ALLMÄNT,

Hallådär, som sagt assvårt att komma upp till skolan imorse, men när man väl var uppe så var det hur lugnt som helst, skönt fan att komma upp i tid, men de säger man ju bara när jag piggnat till haha. Allt gick bra i skolan iallafall, jag och Elin hjälpte till en del, och sen åkte vi ner på stan för att lämna alla bilder osv som skulle vara med i utställningen, sen blev det donken för våran del, fasen vad gott det var, men fasen så vi ångrade oss efter haha ;)

Kom hem för en stund sedan nu, har fixat till mig lite och bytt om och kanske ska dra mig till Alderholmen till några där och kolla lite på tävlingen som är där, Linnea kanske också kommer dit sen om en har tur hihi. Nej men har inget och göra sen kan det ju vara lite skoj att kolla när de är tävling också, vi får se. Men vi hörs sen. Puss

Dagens: Jeans/GinaTricot, Tröja/GinaTricot, Tubtopp/Ginatricot. 

Bilden som jag slängde ihop på 2minuter (alltså den jag ställde ut idag)

28 MAJ 2011

Publicerad 2011-05-28 08:01:25 i ALLMÄNT,

Godmorgon! haha mamma ringde ock väckte mig nu, skulle upp vid 7 tiden ja, men hur tycker ni att det gick då? och tror ni att jag kommer ihåg att jag stängt av alarmet? icke! men skitsamma är uppe nu iallafall, och ska väl fixa till mig lite snart, just nu ser jag ut som en död häst typ haha, hur nu dom ser ut? drygo oja. 

Men så ni vet då, så är jag tyvärr uppe som tuppen, fan jag vill bara sova hela dan idag typ, en riktig jävla sovmorgon typ, men jo hejdu buhu.. men kanske ikväll då, det visar sig, sovmorgon eller mys? who knows..

THIS IS MY DREAM, DON'T MESS IT UP

Publicerad 2011-05-28 02:29:54 i ALLMÄNT,

HALLÅDÄR! gud vilket underbar fredag va? ;) Tog en promenad ner på stan och gick in på Hemmakväll där Lollo jobbar, skulle hämta mig hörlurar bara (BARA) men inte fan blev det så eller, haha jag kanske kom ner runt halv 9 - 9, och satt med henne där och hade en jäkla massa tjejsnack undertiden hon jobbade för fullt, så jag satt där tills hon slutade vilket var 11, hon skulle ta 20 över 11 bussen, men missade den tyvärr då, och hennes nästan gick inte förren 20 över 2, så vi pallrade oss till Old Saint, där vi satt ett gäng och hade så trevligt så, vissa har man det roligare med alkohol måste jag säga, men skitsamma, jag hade trevligt iallafall. Sen skulle alla dra, så tog jag mitt arsel och gick upp till Interpool, där jag mötte upp Josse Sara och Cajsa och massa pojkar, så snackade med dom ett bra tag, och sen kom min buss som jag hoppade på, hemma nu och ska snart lägga mig. Träffade på Elin i klassen idag, som tur var påminde hon mig om att är man inte klar med grejerna vi ska ställa ut så ska man vara i skolan halv 9 imorgon, MEN GUD VAD ROLIGT?! öööööh, så inte fan blir det någon sovmorgon för mig imorgon eller, jävla skit, jaja därför ska jag väl krypa ner strax. Så vi hörs imorgon. Puss:)

underbara du...

FREDAG

Publicerad 2011-05-27 18:23:47 i ALLMÄNT,

Var nyss iväg och handlade med pappa, kom hem med lite gotta måste jag säga! (och som jag ska försöka spara tills ikväll, får se hur de kommer att gå?) jag körde dit också, vilket gick bra, fan jag har inte kört på snart en vecka typ, och jag vet helt ärligt inte riktigt varför heller, men det gick bra iallafall, nu ska jag kanske ta mig till köket och hjälpa pappa med maten så det blir något av mig någongång också eller hehe? Hörs sen. Puss

 

NYFÄRGAT HÅR!

Publicerad 2011-05-27 16:07:59 i ALLMÄNT,

Åh skönt, Madde åker till Göteborg idag, om ett tag, så jag slängde mig på cykeln för att säga hejdå en sväng, men så hade hennes mamma inte kommit hem när jag kom så då slängde jag mig på cykeln igen haha och cyklade till willy's och köpte hårfärg, och nu har hon slängt i den på mig, skönt att hon hann göra de innan hon sticker! Nu ska jag snart skölja ur den, sen ska jag cykla hem, måste göra något att äta fan, är skithungrig!!!!!!!!

NYTT I GARDEROBEN

Publicerad 2011-05-27 14:56:04 i NEW IN,


Tröja/GinaTricot

Tubtopp/GinaTricot, Depend Nagellack/Cubus (de allra bästa nagellacket)

Cykelshorts/GinaTricot (perfekt nu till sommaren, under en klänning eller så)

BE READY..

Publicerad 2011-05-27 14:12:21 i ALLMÄNT,

Hallådär. Idag vaknade man ganska sent, kändes som att man nästintill var bakis när man vaknade, men icke eftersom jag inte drack en droppe alkhol igår haha, duktig som man är, och detta ska hålla i sig över helgen också, både bra och dåligt kan jag känna, fan alkoholen är ju de bästa på helgerna haha, men denna helg ska jag hålla mig. 

Gårdagen, åkte jag och Madde ner på stan runt 7 tiden för att kika runt en massa på tjejkvällen som dom hade igår, massa erbjudande, det bästa av allt var ju självklart GinaTricot, dom hade 20% på hela sortimenten, fick med mig lite hem, så tänkte visa det snart, sen blev det Berggrenska en sväng med Madde och Vendela, och sen kom Linnea och Nille förbi en sväng också, men drog på en gång vidare till Interpool där vi satt och umgicks ett tag, mycket trevligt, tror vi tog 20 över 11 bussen hem också, eftersom det var sista bussen hem. Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen kanske städa lite här hemma, och hoppas på att jag och pappa kanske kan typ äta pizza idag, fan vad gott det skulle vara! Ska tjata lite haha ;)

TJEJKVÄLL + BERGGRENSKA STÅR PÅ AGENDAN..

Publicerad 2011-05-26 18:18:01 i ALLMÄNT,

Hallådär. FICK VG I MULTIMEDIA! kan ni fatta haha, med den där läraren, jag trodde i princip att han hatade mig typ, men icke då, tror att hela klassen fick vg faktiskt, så det är ju så jävla nice det måste jag säga, jag som slappat igenom lite sådär ja haha, men fan så nice! 

Iallafall åkte ner på stan efter skolan tillsammans med Lollo Madde och Tilda, gick runt och kikade lite, sen käkade Tilda och Madde på fiket på flanör, så vi satt oss på uteserveringen där, sjukt varmt ute, iallafall när solen ligger på, mums vad skönt det var. Sen blev det bussen hem, och har käkat och städat lite hemma nu, ska strax fixa till mig lite och byta om, sen åker jag ner på stan en sväng tillsammans med Madde, ska ner på tjejkvällen som stan har idag! Och sen sätter vi oss nog på Berggrenska en sväng, nyktert såklart idag också, två killar som heter Petter och Rasmus ska spela där idag, och dom är superbra faktiskt, så vi tänkte dit och kika och snacka lite skit om vi får med oss några fler människor eller om alla är skittråkiga ikväll, de visar sig ;)


NYTT I GARDEROBEN

Publicerad 2011-05-26 18:09:38 i NEW IN,

Gick på stan efter skolan en sväng med Madde, Lollo och Tilda, fick med mig ett skönt lite större linne från H&M, för endast 49kr.

 

HOSTAN.....

Publicerad 2011-05-26 12:55:32 i ALLMÄNT,

is back maybe.... Jag hoppas dock verkligen inte de, inatt har jag hostat som en tok, vaknat helt kallsvettig och de har känts som om jag skulle spy hela natten, men så har det aldrig blivit som tur är, men jag har ju haft såhär förrut, fast i flera veckor i rad, men idag kom de, nu inatt då så jag hoppas verkligen att det bara var inatt för jag orkar inte annars, och sen dom på hälsocentralen är ju störd, dom säger att det inte är någon fara, att det bara är vanlig hosta, ah men eller hur? jag har det bara på nätterna, kan inte sova och håller på och spyr hela tiden?! dumma idioter..

Men iallafall, sitter i skolan nu, jag och Lollo har suttit ute i solen mestadels av degen på på förmiddagen, käkat glass och snackat massa skit bara, underbart haha! Men nu har vi multimedia, och det fattade man ju, klart vi ska ha denna lektion.... dööööööh! ;) Blir stan en sväng efter skolan iallafall, längtar tills dess, ska köpa ett linne och nagellack!

EN HELDAG MED MP3!

Publicerad 2011-05-25 22:45:21 i ALLMÄNT,

Hallådär. Idag har jag vart upptagen hela dagen i princip, jag åkte och käkade lunch med pappa som jag skrev, sen tog jag bussen hem till mormor och drack lite kaffe med henne, och sen stack jag iväg till skolan och hade samhäll, eller vi gjorde bara utvärderingar osv, så det gick snabbt. Och sen satt vi kvar i skolan ett tag, och sen bar de av ner mot staden men ett gäng från klassen, först blev det Mingel & Bar sen vidare till Rock n' Roll för käk osv, och sen en sväng till Saints, mycket trevlig kväll med andra ord faktiskt, helt klart! 

Nu har jag nyss kommit hem, tror fasen jag ska lägga mig nu, kanske kika lite på tv och hoppas på att de är något CSI avsnitt eller något roligt, jag missade Grey's Anatomy idag, så de lär jag kika på reprisen. (bilder sen idag kommer senare, när t.ex. Jennika lagt in bilderna från hennes kamera) Men vi hörs imorgon. Puss och Godnatt säger jag!

ONSDAG

Publicerad 2011-05-25 11:05:27 i ALLMÄNT,

Godmorgon!
Idag är de onsdag, mitten på veckan, herregud så fort veckorna går nu när studenten närmare sig mer och mer, fruktansvärt underbart måste jag säga! :) eh, pappa ringde och väckte mig idag kanske runt 9 och frågade om vi skulle åka och äta lunch någonstans, aa visst kan vi väl göra de, men jag somnade om ett tag och gick sedan upp för cirkus e timme sedan och har nu fixat mig och väntar på att pappa ska sluta och komma och hämta mig, vilket blir om typ en halvtimme eller så, sen får vi se vart Lollo håller hus om jag ska åka till skolan tidigare eller om jag åker hem igen, de visar sig. Ha en underbar tisdag alla ni :)

GODNATT

Publicerad 2011-05-24 23:31:21 i ALLMÄNT,

Idag efter skolan åkte jag ner och fixade lite saker med Madde, sen tog vi en liten sväng på stan, men åkte hem ganska snabbt om man säger så, så hungriga! men kom hem iallafall, så höll pappa på och tränade så det skulle inte bli mat på ett tag iallafall, så då hoppade jag i mys kläder och tog en promenad och solade, var tvungen att göra de nu, för nå mer sånt på ett tag blir det inte, så då passade jag på med en till solning idag då, precis som igår! Hem sen, duschade och käkade, sen hoppa jag på cykeln och cyklade till Madde, och där har jag spenderat min kväll, har kikat på de traditionella Desperate Houswives och Big Brother, älska Chrille!

Nu är jag så jävla trött så ska nog hoppa i säng ganska snabbt, de skönaste av allt är att vi börjar ju sent imorgon (det gör vi varje onsdag) och imorgon ska vi inte ha någon svenska heller, så då börjar vi ännu senare haha, så vi börjar 13.45, ganska nice va? Men aa, vi hörs imorgon. godnatt på er :)

THE SHOW GOES ON

Publicerad 2011-05-24 14:12:13 i ALLMÄNT,

Sådär ja, nu är jag äntligen klar med graf c, betygen sätts idag också så det vi var verkligen tvungen att vara klar idag och de är jag nu. Skönt som fan måste jag säga. Jag har suttit hela dagen och jobbat med massa bilder, allt har blivit skitbra på datanskärmen, men så fort man skriver ut de så ser de förjävligt ut verkligen, så skippade en massa ideer jag hade, och de slutade med en helt annan grej nu, men sånt är livet och jag är nog fan nöjd med mitt sista val om man säger så, så nu blir de utstlänning på lördag som man får komma och kolla på, och där kommer alla våra arbeten att finnas.

Nu ska jag bara vänta på att den ska skrivas ut på stort papper - vilket tar sådan tid och sen vill jag helst att klockan bara ska hoppa över 3, för jag orkar inte bara, bööööööööö!!!!!! men klockan måste passera 3 så de är bara att gilla läget, vi hörs sen istället. Pussen

GOOD OR BAD?

Publicerad 2011-05-24 09:54:42 i ALLMÄNT,

Vad tycker ni om den nya designen i bloggen? kanske simpel och snarlik alla andra jag har, men jag orkar aldrig göra så avancerade för jag kommer ända byta lika snabbt igen, men så, vad tycks? :)

SOMMARSKOR!

Publicerad 2011-05-24 09:35:57 i ALLMÄNT,


Något i denna stil kommer garanterat sitta på mina fötter i sommar!
Dog för dom i mitten verkligen, vill ha, snälla haha?!

IDAG VAR DET SVÅRT...

Publicerad 2011-05-24 09:09:33 i ALLMÄNT,

Godmorgon!
- idag var det fruktansvärt svårt att komma ur sängen, trött och mys!
Men iallafall, kom till skolan i tid osv och nu ska vi göra klart grafen, men jag har inte så mycket kvar att göra tror jag, s de blir nog ganska så lugnt, jag ska använda mig utav några skatebilder bara, men jag tror det kommer bli ok faktiskt.

Ska nog till mormor och äta lunch också, kusin Theo är där idag så ska nog dit och säga hej och käka lite. Men nu lär jag sätta igång, vi hörs sen. Puss

MÅNDAG, NY VECKA!

Publicerad 2011-05-23 10:17:00 i ALLMÄNT,

Godmorgon! Idag kom jag verkligen inte upp ur sängen den tiden jag skulle, men som tur är så börjar jag sent idag så de gick så bra att sova lite längre iallafall, så klev upp för kanske 30-40 minuter sen, och håller på och fixar mig lite nu, kaffet står och kokar just nu också, så idag lyxade jag till de med lite kaffe på morgonkvisten, för att vakna upp ordentligt kanske? 

Idag är det skolan för första gången på en vecka, var ju borta hela förra, så ida kör vi på igen, men nu är det fan inte långt kvar tills vi är helt klar med skolan, dock måste jag ut och leta massa jobb vilket jag aldrig tar tummen ur röven och gör, jävla skit! Men  MÅSTE verkligen sätta igång med de, jag menar, vad ska jag göra efter studenten? jag kommer stå där, utan nå pengar överhuvudtaget haha. Aja ska fortsätta fixa mig nu, ska ner på stan och möta upp Lollo och Jennika innan vi börjar, vi ska köpa typ biljetter till barrundan och onsdagsfesten, say weho!

NYTT I GARDEROBEN

Publicerad 2011-05-22 23:51:28 i NEW IN,


Detta linne köpte jag i Turkiet, en ny favorit helt enkelt, jag älskar de verkligen!
Kanske runt 200 lappen eller något sånt där borta.

MAN SLUTAR ALDRIG FÖRVÅNAS

Publicerad 2011-05-22 23:37:15 i ALLMÄNT,

Tjabba, var skapligt pigg idag, mötte upp Janni på stan kanske runt 3 tiden eller så, drog till plaza och hängde där ett bra tag, och idag var det underbart, låg där på en tröja i gräset i solen, hur skönt som helst var de! Så då sysselsatt man sig med något idag också, nice det! hem sen, slängde i mig mat, magen skrek efter mat fan, så hungrig var jag, sen hoppa jag på cykeln och cyklade till Madde, kikade Gossip Girl och Big Brother där, Gurkan ute, ganska tråkigt faktiskt, men fan så tur ändå att Chrille fick stanna, de är den ända lilla man har kvar av Rodney, vill man ha Rodney kvar, så röstar man på Chrille nu för honoms skull, puss och godnatt!

STUDENTSKIVA NR 1.

Publicerad 2011-05-22 13:51:16 i STUDENTEN 2011,


Alexander, Janni, Alexandra, Lollo Matilda, Matilda, Malin, Sofia, kommer inte ihåg namnet på tre av dom haha, Anton, Lalla, Adam, Jennika Albin och Johan.

Jag och Lollo. 

Lollo, jag och Jennika.

Lollo, Matilda, Malin och Matilda.

Janni i mitten.

.... jag och Lollo drack shots grej ur hennes "tandläkar sprutor" haha. 

Lite bilder sen igår, bara ett lite smakprov, fick ju som sagt inte så himla mycket bra tyvärr...

TACK FÖR EN UNDERBAR KVÄLL!

Publicerad 2011-05-22 13:45:05 i ALLMÄNT,

Goddagens! Pappa kom in och väckte mig idag runt 1 tiden, jag har varit vaken osv sen typ 8 imorse och inte kunnat sova, men sen pang, så somnade jag visst och vaknade istället assent haha, men skitsamma de var det värt, och hur underbart var det inte att få sova i sin egen säng inatt då?! efter att ha sovit i en hotelläckelsäng haha! 

- Men iallafall, gårdagen var sjukt rolig faktiskt, trodde inte den skulle bli så pass rolig som den blev faktiskt, men banne mig det blev den! Fick ganska mycket bilder, men jävligt många av dom är suddiga, och det är ju mindre roligt haha men skitsamma, huvudsaken att vi hade kul. Kommer inte riktigt ihåg vilket buss vi tog hem men aa... 

Nu ska jag hoppa in i dushchen och fräsha till mig lite, sen får vi se vad denna söndag bjuder på! Puss så länge.

HEMMA - DAGS FÖR STUDENTSKIVA!

Publicerad 2011-05-21 17:22:15 i ALLMÄNT,

Kom ju som sagt hem idag från en underbar vecka i Turkiet, haft det hur mysigt som helst tillsammans med bästa pappa, och jag tackar så sjukt mycket för den, du är bäst pappa :)

Iallafall, kom fram till sverige idag runt 8 på morgonen, åkte direkt till arlanda, och trodde vi skulle få vänta 100 år som man brukar på väskorna, men både min och pappas var nästan först, så vi kom där ifrån snabbt, åkte till parkeringen där vi hade haft bilen under veckan när vi vart borta, och vips, så kom lilla mamma där, hihi så underbart, fick kramas lite med henne också, de behövdes om man säger så! Bilen raka vägen hem, eller först till mormor och sa hej, sen till willy's och handla lite, sen max haha fan vad gott det var! Umgåts lite med Madde också idag, saknat henne som en tok måste jag säga - saknat alla er här hemma! Nu håller jag på och fixar mig, ska på våran första studentskiva idag som vi fixat ihop tillsammans, tema "vad vi vela bli när vi var liten" haha jag vela sitta på willy's i kassan ja, så willy's skjortan sitter där den ska ;) haha! Men nu lär jag slänga ihop lite käk som jag ska ha med mig + alkoholen såklart, hörs sen och då kommer massa bilder sen kvällen också! 

Och självklart kommer de lite bilder från turkiet också. Puss :)

TURKIET (DE HÄR SKREV JAG I VECKAN)

Publicerad 2011-05-17 18:46:19 i ALLMÄNT,

..... Men jag kunde inte publicera de från mobilen konstigt nog?! men jag skrev detta iallafall haha så där har ni lite info om varför jag inte skrev innan osv... 

Hallådär Sverige!! Hur har ni de där borta? Hört att i Gävle har ni iallafall regn, lider med er faktiskt! Jag kom på en grej såhär i efterhand att jag glömde totalt bort bloggen innan jag åkte så jag skrev ju ingenting eller så haha, hemskt ledsen för de, men vi kom fram till Alanya i lördags eftermiddag runt 4-5 tiden ungefär! De var jobbigt med både flyg och buss osv men de gick bra! På lördagen när vi kom så var de skönt väder, dock kom de lite regn ibland men Inge märkvärdigt, efter den dagen har vi haft kanonväder måste jag säga, hur varmt som helst, dock igår låg vi på stranden verkligen hela dagen, INTE BRA! Har bränt sönder mig totalt verkligen, så idag när vi skulle till stranden fick vi ligga under parasoll + att jag fick ha en handduk över mig. Men fyfan vad ont de gjorde, bröt ihop tillslut så då gick jag och pappa till Apoteket och köpte två salver för att kyla ner allt, tror de verkar fungera, sen har jag bara legat hemma på hotellet hela dagen, har verkligen inte orkat gjort något, pappa har varit ut på nå äventyr och vi ska väl snart gå någonstans och ta någon öl! Men nu blirde inge mer skrivande idag, sitter o mobilbloggar och de är så jäkla jobbigt, hörs kanske imorgon om ni har tur ;) annars någon annan dag. Puss och Kram, saknar alla er där hemma!!

TURKIET

Publicerad 2011-05-17 18:44:12 i ALLMÄNT,

Hallådär Sverige!! Hur har ni de där borta? Hört att i Gävle har ni iallafall regn, lider med er faktiskt! Jag kom på en grej såhär i efterhand att jag glömde totalt bort bloggen innan jag åkte så jag skrev ju ingenting eller så haha, hemskt ledsen för de, men vi kom fram till Alanya i lördags eftermiddag runt 4-5 tiden ungefär! De var jobbigt med både flyg och buss osv men de gick bra! På lördagen när vi kom så var de skönt väder, dock kom de lite regn ibland men Inge märkvärdigt, efter den dagen har vi haft kanonväder måste jag säga, hur varmt som helst, dock igår låg vi på stranden verkligen hela dagen, INTE BRA! Har bränt sönder mig totalt verkligen, så idag när vi skulle till stranden fick vi ligga under parasoll + att jag fick ha en handduk över mig. Men fyfan vad ont de gjorde, bröt ihop tillslut så då gick jag och pappa till Apoteket och köpte två salver för att kyla ner allt, tror de verkar fungera, sen har jag bara legat hemma på hotellet hela dagen, har verkligen inte orkat gjort något, pappa har varit ut på nå äventyr och vi ska väl snart gå någonstans och ta någon öl! Men nu blirde inge mer skrivande idag, sitter o mobilbloggar och de är så jäkla jobbigt, hörs kanske imorgon om ni har tur ;) annars någon annan dag. Puss och Kram, saknar alla er där hemma!!

O M G

Publicerad 2011-05-13 16:09:21 i ALLMÄNT,

Haha hallådär. Shit, vi börjar med gårdagen, helt jävla sick seriöst?! vad håller jag på med, vad händer? på senaste tiden har jag blivit så rent ut sagt JÄVLA full på nästan ingenting, och jag blir helt galen, jag är seriöst rädd för mig själv, så snälla de måste bli ändring på de annars dör jag, pallar inte med mig själv i de stunderna, och tycker så jävla synd om dom runt omkring osv, fyfan förlåt haha. Men skitsamma, åkte iallafall till Linnea och drack lite vin där, mycket mysigt och vi satt bara och snackade en massa skit, alltid lika nice, sen bar de ner mot Interpool där vi mötte upp Madde också, Janni kom ett tag senare också, så vi hade så trevligt så av den tiden jag kommer ihåg iallafall hehe... Kom hem och deckade sönder på en gång ... död tjej?

Imorse ringde klockan runt 7 tiden, vela jag kliva upp? nej tack haha, men de var bara att göra de o se glad ut eftersom jag hade omprov i religion kl 9 i skolan, haha fyfan så jag mådde alltså, mår inte 100 än heller, men efter att ha fått i mig lite kaffe och mat i magen så känner jag mig lite bättre iallafall, tacka gudar för de!

Provet klarade jag iallafall, toppen av mig! och sen har jag gjort så jäkla mycket idag så de är inte sant haha, lyssna nu: haha, 1omprov, 2st affischer till Naturkompaniet, 3 religionsuppgifter samt jobbat lite på slutprojektet i flash. Jag har varit så grym idag så jag borde få handla lite kläder idag tycker jag haha! De tycker jag låter som en toppen belöning, speciellt eftersom jag inte köpt kläder på aslänge nu heller.

Men nu kommer pappa snart och hämtar mig, så ska vi åka till farfar och äta (inte ett dugg hungrig och jag vill hem och fixa mig, ser ut som jag vet inte vad) men aa, shit nu blev det ett långt inlägg med massa underhållde och händelserik text/information haha. Hörs sen. Peace out

INTERPOOL

Publicerad 2011-05-12 21:31:42 i ALLMÄNT,

Skriver inte så mycket men nu blir de interpool med bästa Linnea, hörs imorgon pusshej

DANCING UNTIL THE WORLD ENDS..

Publicerad 2011-05-11 23:37:45 i ALLMÄNT,

Hallåååååå. Kom precis hem från Madde, har varit där under kvällen och kikat Grey's Anatomy samt kikat på BigBrother, + att jag käkat massa Ben&Jerrys och druckit öl haha! Fan så underbart du! herregud. 

Närå, men jag orkar inte skriva något nu, lite halft less sådär bara, men de blir väl alla lite då och då eller vad säger ni? skitsamma jag är de nu iallafall, så vi hörs imorgon istället, med massa ny energi förhoppningsvis. (får längte tills på lördag istället då jag och pappa packar väskorna och sticker till Turkiet en vecka, wiiihoo) Godnatt.

DAGS FÖR OMPROV NU DÅ...

Publicerad 2011-05-11 14:44:27 i ALLMÄNT,

Herregud, håller fan tummarna för mig nu att jag kommer klara samhällsprovet som jag ska göra om typ en halv timme, jag är asnervös för klarar jag inte detta prov, då blir det IG i samhällskunskap och det orkar jag verkligen inte med, så fan för mig nu, jag måste klara de!!!!

Har egentligen slutat nu men jag sitter här och för över lite skate bilder som jag tog igår, de tar tid för de var en jävla massa bilder alltså haha, så gör de nu, sen omprov sen slutar jag helt och hållet, men vad ska man hitta på dårå tro? händer väl ingenting som vanligt antar jag, jävla skitdagar haha! hejdå

............

Publicerad 2011-05-11 11:04:09 i ALLMÄNT,

Godmorgon! idag är det onsdag, och imorgon torsdag? är det så man ska dricka alkohol? ja men de verkar så va haha, fan vad snabbt veckorna går nu för tiden alltså, och vi har typ bara 30 dagar kvar till studenten, eller om det var 30 skoldagar kvar, jag kommer inte ihåg men fy i helvete vad skönt! 

Iallafall, håller på och fixar mig nu, och är snart klar, idag blir den en snabb fixning, orkar inte för känner mig inte på topp idag, förskylning och annat men de är skitsamma, jag lär sätta mig och plugga lite samhällskunskap nu snart innan jag åker till skolan också, sen har jag hela dagen på mig att plugga också för de är efter skolan jag ska göra omprov, och jag MÅSTE verkligen klara detta idag, annars är det förmodligen kört, måndagen när jag kommer hem, då kan jag göra om de om de är så men de kommer ju typ inte gå, eller isåfall måste jag plugga lite när jag är borta, och sen på tisdagen då ska betygen sättas, omg hur ska detta gå? haha kör hårt Mathilda, hörs sen!

ÖL KANSKE?

Publicerad 2011-05-10 19:45:36 i ALLMÄNT,

Heej. Skola idag, vilket var en ga nska så slapp dag, och efter skolan åkte jag Lollo Johan och Janni till plaza, inge folk där först typ, men jag tro jag fick en massa bra bilder till mitt graf arbete nu iallafall, fick snäll låna Johan's kamera (superkamera) om man säger så haha, så de blev bra bilder som fasiken, så jag är så nöjd så, bara lite redigering sen så är de klart! Nu försöker jag ragga lite folk om någon vill med ner och ta någon öl, men hur gick de då? antingen svarar dom inte eller inte kan... buhu! Men Madde kanske skulle haka på när hon kom hem från köpis, så får se om vi tar en sväng sen. Men hörs sen. Puss

ÖL KANSKE?

Publicerad 2011-05-10 19:45:36 i ALLMÄNT,

Heej. Skola idag, vilket var en ga nska så slapp dag, och efter skolan åkte jag Lollo Johan och Janni till plaza, inge folk där först typ, men jag tro jag fick en massa bra bilder till mitt graf arbete nu iallafall, fick snäll låna Johan's kamera (superkamera) om man säger så haha, så de blev bra bilder som fasiken, så jag är så nöjd så, bara lite redigering sen så är de klart! Nu försöker jag ragga lite folk om någon vill med ner och ta någon öl, men hur gick de då? antingen svarar dom inte eller inte kan... buhu! Men Madde kanske skulle haka på när hon kom hem från köpis, så får se om vi tar en sväng sen. Men hörs sen. Puss

TISDAG

Publicerad 2011-05-10 09:22:33 i ALLMÄNT,

G O D M O R G O N ! Idag är det tisdag!
- Jag sitter i skolan och håller på och hungrar ihjäl, vill gå och äta nu nu nu! Men matsalen öppnar inte förren om en timme typ, men shit alltså, magen kurrar och kurrar. Vi håller ju på med de där individuellt arbete här på grafen, men de lär jag ju säga går sådär, papprerna är för håret och starka eller vad man säger, så de låssnar hela tiden när man limmar ihop skiten, så funderar på och göra nå foto shit istället, dock har vi bara idag och nästa gång på oss, men de kanske löser sig, vi får se, måste lägga på en kol helt enkelt! Puss hejdååå

VAD ÄR DE FÖR FEL MED EN ÖL PÅ EN UTESERVERING DÅ?

Publicerad 2011-05-09 22:22:06 i ALLMÄNT,

ÄÄÄÄÄÄÄÄR SÅ JÄÄÄÄÄÄVLA SUGEN PÅ ATT SÄTTA PÅ MIG PÅ EN UTESERVERING OCH TA EN ÖL?! 
- men ingen mer än jag verkar vara så speciellt sugen på de om jag ska vara ärlig.... buhu!

Iallafall, käkade osv hemma med pappa, sen hoppa vi in i bilen, hämtade upp Madde, och sen åkte vi till Plaza och satt där ett bra jäkla tag, snacka om att det var skönt att sitta där, hur varmt som helst och massa goa människor, kan inte bli bättre va? eller jo, en öl i handen, sen perfekt haha. Madde och jag gick in till stan sen för att ta bussen därifrån, men de kom inte så vi traskade upp mot interpool för att vänta där istället, tog ett tag innan den kom, men sen så! Nu är jag hemma, och har myror i stjärten haha, vill inte sitta inne, trots att klockan är fan snart halv 11, men åååååh paniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik!

KLAR MED KLÄNNINGEN!

Publicerad 2011-05-09 15:40:28 i ALLMÄNT,

Hallådär. Sitter på polhem just nu och har individuella, och jag är precis klar med klänningen, och äntligen kan man väl säga då va! skönt att bli klar med den måste jag säga, kunde dock ha blivit lite med nöjd men skitsamma, de blev ok iallafall, får se om den kommer till användning hehe.

Efter skolan ska jag väö hem och trycka i mig mat, hungrig som fan är jag nu iallafall... men skulle bara uppdatera lite, så hörs vi senare. Puss så länge

MÅNDAG

Publicerad 2011-05-09 10:05:15 i ALLMÄNT,

Godmorgon! Håller på och fixar mig nu innan jag ska iväg och fixa lite saker, och sen efter de bär det iväg till skolan, börjar sent idag också, vilket är skönt, dock var jag uppe runt 9 tiden idag iallafall, jobbigt då när man skulle kliva upp, men värt de nu när man kan ta de lugnt osv. Idag är de lång dag, eller ganska kort blir den ju eftersom vi börjar sent, men vi slutar sent idga, runt halv5 - 5 tiden och idag blir jag fan klar med min klänning som jag håller på mig, och blir jag inte klar, så slänger jag skiten haha (nästan så) sen efter skolan idag, får vi se vad dagen bjuder på, hörs av senare iallafall.. Idag kör jag på långklänning, eller jag har den på mig nu iallafall, så försöka dra ut mig själv i den, och inte byta om innan jag sticker, ni vet i Gävle, har man något annat på sig än något från GinaTricot så blir man ju totalt uttittad, tråkigt nog! (och jag överdrev lite där nu haha) men har man något speciellt på sig, då är de kört haha suck...

HEMMA!

Publicerad 2011-05-08 23:40:58 i ALLMÄNT,

Hejsan. Nu är jag hemma, har väl varit hemma i sissådär 40minuter kanske, har hunnit packa upp fort och gjort iordning lite snabbmakaroner som jag precis slängt i mig, ska strax hoppa i säng. Men tänkte skriva och uppdatera er lite här nu innan jag lägger mig. 

Lämnade av Iza vid tåget idag runt 15.30 tror jag, sen blev det glass för min och Maddes del och sen tog vi det bara lugnt hemma ett tag. Mamma kom hem runt 17.30, så satt och snackade en massa, sen slängde vi ihop allt och skulle röra oss mot tåget, de tar ju sin lilla tid att åka in till stan och speciellt om de är mycket trafik vilket de ofta i Stockholm är, för er som har missat de haha. Efter en bit på vägen, HELVETE - då har jag glömt sminket kvar hemma haha, vänd fort som fan, och gjorde ett nytt försök att åka till stationen, denna gång gick de bra så, förrutom att våran pendel vi skulle ta, skulle gå 19.20, och vi kom fram typ 19.22 haha, sprang fort som fan till tåget, hann knappt säga hejdå till mamma vilket känns skit jobbigt faktiskt, de blev en kram och hejdå typ, suck! men i vilket fall som helst, så trodde vi att vi hade missat de, men icke då haha de var försenat, jag menar hur tur kan man ha? men sen skulle vi byta till tåg i Upplands Väsby, men då kom vi ju på att eftersom pendeln var sen, så skulle vi inte hinna med tåget från Upplands Väsby haha, kom tillslut fram där, hoppa på ett annat tåg, åkte till Uppsala, väntade där i typ 30minuter, sen fick vi hoppa på ett annat tåg och nu är vi hemma, nu kan man pusta ut haha. Så där har ni våran lilla äventyrliga hemgång ;)

EN GALET ROLIG UTGÅNG IGÅR!

Publicerad 2011-05-08 12:21:47 i ALLMÄNT,

Hallådär!!! börjar med att FYFAN vad roligt vi hade igår alltså, till en början var det knappt nå musik osv, då blev man lite skrajj ett tag haha, men sen så, då drog allt igång, dock hann vi inte köppa så mycket som vi tänk oss när det var billigt haha men jaja, vi dansade loss och hade superroligt verkligen. De blev bilder (fast mycket suddiga osv, helt onödigt men sånt som händer, bilder från hela gårdagen finns iallafall) .... Vi skulle ta sista pendeln hem som gick 01.42, men då stod vi och dansade för fullt, så den vela vi verkligen inte ta haha, så vi chansade och tog nattbussen, vilket tog en jävla tid att komma hem, men hem kom vi iallafall så det var ju bra och tur de haha!

Nu är vi uppe som tuppen, pumpar musik och vill bara ha gårdagen igen haha! men vi ska väl äta frukost eller så om en stund, och idag åker vi hem också, Stockholm lär sakna oss som fan iallafall haha, men vi är snart tillbaka jag lovar! Ha de toppen så länge. Puss

FRÅGA

Publicerad 2011-05-08 12:16:54 i ALLMÄNT,

Fick en liten anonym fråga nyss, om vart ifrån min tjocktröja med texten Förlåt att jag aldrig sagt förlåt kommer ifrån?

Svar: Jag har gjort de själv, köpte en tröja och tryckte texten själv :)

GIVE ME EVERYTHING

Publicerad 2011-05-07 13:28:32 i ALLMÄNT,

Hallådär. Gårdagen var nice, haha trots att vi inte riktigt hittade på en gång, de tog en jäkla tid faktiskt, men vi tog oss dit iallafall, dock lite väl sent, hann bara dricka en öl och en drink, så vi var bara där och checkade läget då och idag blir de mer ös, så inge dans och inga bilder blev de igår som jag skrev att det skulle bli, men idag så, då LOVAR jag haha (typ).

Nu har vi fixat oss och käkat frukost, och nu ska vi snart börja röra oss ner till bussen och ta bussen till pendeln eftersom vi är för slö för att gå dit fast det bara tar typ 10 minuter haha, men jaja, idag gör vi stan osäkert om de är så man kan kalla de haha, närå men vi ska gå på stan lite och kika runt lite, sen ska vi nog sätta oss på en uteservering och sen hem käka och fixa oss, sen blir de Bridge ikväll, hörs senare när vi kommer hem från stan. Puss.

STOCKHOLM!

Publicerad 2011-05-06 22:13:30 i ALLMÄNT,

Hallådär. Tågresan gick bara bra idag för mig och Madde, fick dock byta platser några gånger för att vi inte hade reserverade, men de gick bra. Kikade lite på Mia och Klara under tiden också så att tiden skulle gå lite snabbare.

Mamma kom och hämtade oss på stationen, så åkte vi hem direkt och direkt efter vi lämnat grejerna osv hemma, så åkte vi och handlade lite och sen hämtade vi upp Iza här i Flemmingsberg. Nu har vi nyss käkat, och nu ska vi börja fixa oss lite, sen sticker vi till Bridge och dansar loss! Hörs sen och förhoppningsvis blir de massa bilder! Hörs puss.

JAG ÄR SVART VIT UT OCH IN.

Publicerad 2011-05-06 13:07:20 i ALLMÄNT,

Hallådär. Sitter och jobbar med en affisch nu i skolan, vilket verkligen går åt helvete. Jag ska jobba med färg, och de är absolut ingenting för mig, för jag hatar färg. Jag kan bara jobba med svart och vitt, kanske lite ljusa färger också, ljusgrå, ljusrosa osv. Men denna affisch skulle vara i färgerna: röd, orange och gul, vafan är det för kombenation liksom? släng in knallrosa också när ni ändå är på gång liksom.... bläääääää jag hatar färg haha!

Juste, packade allt imorse, så nu har jag all packning med mig till skolan, hela min fina rosa stora resväska med mig, den ligger säkert hos lärarna just nu, så förmodligen blir jag kvar i skolan tills tåget går, vilket var 16.11 om jag inte minns helt fel haha.

IT'S FRIDAY.

Publicerad 2011-05-06 09:17:44 i ALLMÄNT,

Godmorgon fredag! Gud så skönt med fredag eller hur? tror absolut inte jag är ensam om att tycka de haha. 

- iallafall, håller på och fixar mig nu för fullt samt håller på och packar, idag 16.11 åker jag och Madde med tåget till Stockholm, sen senare kommer Iza och ner, hon åker hemmifrån sig så hon kommer komma senare. Men så de blir en Stockholm weekend för oss tre brudar i helgen, tråkigt nog jobbar mamma hela helgen förrutom idag, men får iallafall träffa henne och de är huvudsaken. 

Mormor kommer och hämtar mig strax före 10 idag, så skjutsar hon mig till skolan så jag slipper välla in på bussen med massa packning, snäll sådär hon. Men nu måste jag fixa de sista innan man börjar dra sig. Hörs förmodligen mer sen. Puss

sakna...

UNDERBARA DU.

Publicerad 2011-05-05 23:31:43 i ALLMÄNT,

Jag är fortfarande så nervös, jag orkar inte! 

- skitsamma, kom hem från Madde nyss, hon skulle tidigare idag ut en sväng med Uno, jag låg och sov då men jag sa att kom förbi mig så går vi tillbaka till dig sen (till madde alltså) men så råka jag somna om haha, så jag vaknade av en hoppande Uno på mig, kan man vakna bättre tro? Iallafall, upp och hoppa och slängde på mig myskläder, så traskde vi till willy's och köpte grönsaker och dipp, sen hem till Madde och kikade på Criminal Minds och Big Brother, och nu är jag hemma, efter att ha varit livrädd som alla andra gånger att gå hem själv, men ännu en gång gick de bra. Men nu ska jag sova. Godnatt!

FUCK, kom på att jag skulle behövt packa idag haha, helvete, nu lär jag göra de direk imorgon på morgonen, bläää haha! Aja hörs imorgon hej.

JÄVLA SPOTIFY!

Publicerad 2011-05-05 17:32:03 i ALLMÄNT,


SERIÖST JÄVLA SKITSPOTIFY!!!!!!!!!!!!
kul att jag har lyssnat 10timmar nu, och inte ens halva månaden har gått!
så nu kan jag inte lyssna nå mer denna månad, vad är de för skit dom kommit på? jävla idioter....
(förbannad)

JAG VILL HEM....

Publicerad 2011-05-05 13:42:26 i ALLMÄNT,

Heej. Sitter i skolan nu och har multimedia, de går väl sådär måste jag säga.. fan jag valde att göra en portfolio, vilket jag trodde skulle vara ganska lätt, men släng dig i väggen haha, assvårt verkligen! massa grejer att komma ihåg och allt vet vad, jag orkar inte jag vill bara hem nu känner jag, känns sådär efter lite grejer idag om jag säger så, men allt löser sig de vet jag!

Om-provet idag i skolan gick jättebra, eller jag tror det iallafall, så jag hoppas att det är ett G iallafall, men det tror jag nog! Åkte sen ner på stan en sväng med Madde för att göra lite saker, och nu back i school. Men jag tror jag ska dra snart för jag pallar inte vara kvar.. ont i magen har jag också..... bläää! Hörs senare. Puss

GODMORGON

Publicerad 2011-05-05 08:15:11 i ALLMÄNT,

Godmorgon! idag är de torsdag, nästan fredag om man säger så, och de är ju alltid lika skönt. Jag, Madde och Iza åker till Stockholm i helgen faktiskt, då blir det utgång och lite sånt, så oss kommer ni inte se i Gävle denna helg. Vissa saker får mig att stanna hemma, men denna gång åker jag iallafall, de är bokat och klart redan och jag har längtat så mycket! :)

Jag skyndade mig som fasen nu på morgonen efter som jag började 9, trodde jag! jag är klar nu också, risig är jag men sånt skiter man i, orkar inte fixa mig så mycket helt ärligt, men sen nu kom jag ju på att jag börjar inte förren 20 i 10, men på ett sätt är de faktiskt bra nu, för då hinner jag plugga lite till, och önska mig lycka till, eftersom jag har omprov nu direkt på morgonen, måste klara de annars är jag och samhällskunskapen körd, aja hörs senare. Puss

ALL THE TIME..

Publicerad 2011-05-04 23:31:46 i ALLMÄNT,

Hej :) 
- eh sitter och pluggar förfullt nu faktiskt, men tog en ytterst liten break nu för att blogga lite, snällt va? hehe.. men iallafall, idag efter skolan gick jag med Janni hem, hämtade hans bräda och sen gick vi till plaza en sväng, där var de inte så mycket folk men några iallafall som man träffade på. Var där i 1-1½ timme kanske, sen höll jag på och frysa ihjäl, så packade ihop och gick hem och käkade, blev sallad idag igen, helvete vad gott det var även idag också, shit det är verkligen mitt bästa nu! Efter maten, blev de storstädning i rummet mitt, för de såg verkligen ut som ett riktigt jävla bombnedslag, jag hatar att ha de så men ändå lyckas de alltid bli så, hur lyckas man liksom? i vilket fall som helst, städade en massa, och sen pluggar jag nu för fullt, måste ju säga att de inte går så speciellt bra, är helt ointresserad utav skiten, men MÅSTE verkligen klara detta för att få G i samhällskunskap, så ligg i nu förfan Mathilda haha. Undra hur länge inatt jag kommer sitta med detta? kommer typ sluta med hela natten, sova bort hela dagen imorgon och missa själv omprovs-tillfället haha, lyckat de skulle vara, eller?! 

ONSDAG

Publicerad 2011-05-04 15:09:56 i ALLMÄNT,

Hallådär. Idag gick men upp runt halv 9 tiden, fast man egentligen skulle upp runt 7 tiden, men jag sov över lite, tråkigt nog. Egentligen börjar vi 20 över 12 på onsdagar, men jag och Lollo skulle göra klart foto b kursen, och NU är den äntligen klar, fyfan vad skönt alltså. Så uppe i tid var jag iallafall. Sen hade jag PA redovisning, jag gjorde för bara lärarna idag för jag vågar eller hatar att göra inför en klass liksom, när alla sitter och stirrar på en, nej fyfan!

Jaja men nu ska jag till Plaza med min kära vän Janni, hoppas de inte blåser allt för mycket. Hörs sen. Puss

DET SNÖAR I MAJ.......

Publicerad 2011-05-03 09:45:50 i ALLMÄNT,

Tjabba! Sitter i skolan nu har jag graf, ganska kul faktiskt men de går lite segt måste jag faktiskt säga, är ärlig sådär ibland ja! Inatt sov jag hos mormor med henne och mamma igen, mamma åker hem idag på dan typ, så då kände jag att jag vela vara med henne sista dagen liksom, så imorse var de inte så kul att gå från mormor, när jag var tvungen och säga hejdå till mammsen, men som tur är så åker ju jag Madde och Iza till Stockholm till mamma, då blir de förmodligen utgång och allt vet vad, nu när Madde är 18 ;)

Vad händer idag då? denna tråkiga dag, fan det snöar ju ute? eller inte nu, men det gjorde det för en stund sedan och det kommer ju säkerligen börja snart igen, men tyckte mormor sa något om att det skulle bli lite bättre väder idag på dan, men de visar väl sig. Puss (jag vill hem och sova nu)

FÖRLÅT!

Publicerad 2011-05-02 21:22:56 i ALLMÄNT,

Hej på er. Jag har inte suttit vid datan något, helt sant! Så jag har som sagt inte orkat blogga då heller, t.ex. från mobilen eller något sånt. Ni har iallafall inte missat så himla mycket heller, för mina dessa två dagar har inte varit så händelserika iallafall haha. Söndags? eh, jadu, duschade och fixade till mig sen cyklade jag iväg till plaza en sväng, där jag mötte Linnea som kom en liten stund, sen stack hon men jag var kvar ett tag till tills mamma kom och hämtade mig. Vi åkte hem till mormor där de serverades mat och gotta, och sen sov jag kvar här eftersom mamma var här och skulle sova här, och jag vela spendera så mycket tid med mamma som möjligt innan hon åker hem till Stockholm igen.

Skola idag, åkte hem direkt efter, där både mamma och pappa var, dom planerade lite till studenten min. Sen åkte mamma hem, och jag och pappa åkte iväg till max och sen skjutsa han mig till mormor, där jag kommer spendera natten igen, mamma åker hem imorgon.

Eh, men nu ska jag slänga mig ner i soffan och kika lite på tv. Dock kollar mamma och mormor på hockey, och de är ju inte riktigt något som intresserar mig så mycket om man säger så. Men 21.55 börjar Nittileaks på 5 där Daniel (adams-ray) ska spela, guess whos happy?!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela