MATHILDA LINDSTRÖM

GÖTEBORG

Publicerad 2012-04-30 12:14:00 i ALLMÄNT,

Hallå! Igår hoppade jag Linnea Bella Nille Fredrik och Danne i en bil och åkte ner till göteborg för att överraska världens bästa Madde, hon fyller år idag!!! Vi åkte hem till henne och fixa oss medans hon var hos sin kompis och sen gick vi och överraskade henne på en restaurang ochkäkade och drack massa alkohol, de var så jäkla roligt alltså! Verkligen en toppen kväll! Men en tråkig sak var att inte Sara kunde följa med för hon blev magsjuk dagen innan vi skulle åka, så det var ju riktigt tråkigt... Men vi härjade för henne ändå!

Nu blir de cesarsallad till frukost/lunch typ, lite senare kommer de några och firar Madde och då ska hon få sina presenter, ikväll kör vi igen! Grym som man är så är man hur pigg som helst, tog de Canal lungt igår så idag är hela världen underbar! Hörs senare! Ska försöka komma ihåg och ta lite bilder ikväll! Ha en toppen dag! VALBORG HERE WE GO!

 

JOBB 12.00 - 16.00

Publicerad 2012-04-28 11:26:24 i ALLMÄNT,

Godmorgon godmorgon. Hade en trevlig kväll igår iallafall, drog hem innan stängning och bums i säng när jag kom hem, hela världens snurrade verkligen, så jävla jobbigt haha, men tillsist somnade jag iallafall, klockan ringde vi 10 imorse, upp och hoppa, in i duschen och fixa till sig en aning, känner mig lite sliten idag alltså, men sånt man får ta, nu måste jag kila iväg till jobbet iallafall, ha en toppendag allihopa. :)

CESARSALLAD!

Publicerad 2012-04-27 21:52:14 i ALLMÄNT,

Helt klart en ny favorit för mig, är cesarsallad, fyfasen va gott de är! Åt de idag på caféet på flanör, riktigt god! Min kära vän Elin har sagt att den är godast där, och de kan jag nog inte mer än hålla med om! Mums!

Nu sitter vi hemma hos Linnea och Nille och dricker lite öl, blir nog interpool en sväng bara, löning och allt så de kan nog bli en del folk hoppas man på. Blir en lugn kväll eftersom jag ska jobba imorgon, 12-16. Have a nice friday peeps!

 

JEFFREY CAMPBELL LITA SPIKES

Publicerad 2012-04-26 21:22:56 i NEW IN,

Welcome home you guys! Jag är just för tillf'llet lyckligast i värden haha. Men de kanske ni kan förstå va? Äntligen äger jag ett par Jeffrey Campbell, helt klart den snyggaste skon som någonsin gjorts. Herrejävlar! 

JEFFREY CAMPBELL

Publicerad 2012-04-26 16:52:17 i ALLMÄNT,

Japp nu är jag påväg hem igen från Uppsala, och som ni ser så åka jag dit för att köpa ett par Jeffrey Campbell skor av en tjej som hon aldrig använt. Så jag högg dom direkt, ringde henne idag och kasta mig på tåget haha. Vilka de är får ni veta lite senare! Seeyah

UT PÅ ÄVENTYR NU DÅ!

Publicerad 2012-04-26 13:41:16 i ALLMÄNT,

Hallådär! Vaknade idag utav alla barn som skrek utanför, som vanligt då kan man väl typ säga. Jag är så fruktansvärt less på alla jävla ungar som går på engelska skolan, okej dom är barn, har roligt skriker och allt, men vafan man ligger och sover på mornarna, de går inte att sova och det är seriöst.... bläää!!

Men skitsamma, inget jag kan göra åt. Nu har jag fixat mig och städat lite här hemma, snart ska jag iväg på ett litet ärende, säger ingenting ännu, men ni kommer få reda på de senare ikväll, ska iväg till Uppsala fram och tillbaka, iihw äntligen säger jag! Haha säger sen iallafall. 14.30 går tåget så ska fixa de sista nu sen ska jag sticka iväg. Hörs lite senare. Puss

GODNATT GODNATT GODNATT GODNATT GODNATT

Publicerad 2012-04-25 23:09:00 i ALLMÄNT,


Godnatt godnatt godnatt godnatt godnatt godnatt godnatt godnatt ....
haha helvetes jäkla vad tråkigt jag har, men nu iallafall ska lilla jag hoppa i säng och hoppas på en bra dag imorgon. Ska hem till mormor en sväng imorgon tänkte jag, så ska hon få hjälpa mig med dom där rullarna till håret, och sen ska jag ner på stan med Linnea en sväng, blir nog en fika eller så också, myspys! Får se vad dagen bjuder på, plugga teori måste jag också göra, KILL ME!

DET GICK VÄL INTE RIKTIGT SOM JAG TÄNKT MIG..

Publicerad 2012-04-25 20:48:29 i ALLMÄNT,


Alltså är jag cp eller vad är de frågan om? Detta ska ju tydligen vara superenkelt säger folk, men hur fan då klarar jag inte av att fixa de då? Blev inte en LOCK-jävel för mig haha, spikrakt som innan, hmm? what do I do wrong? Hur fan ska man göra då? någon som vet? haha 100frågors klubben här, jag vet!

50% PÅ HELA SORTIMENTET PÅ BIKBOK!

Publicerad 2012-04-25 10:47:47 i ALLMÄNT,


Jag börjar jobba idag 12.15 idag och jobbar till 17, kort pass idag också! Men imorse skickade Elin sms till mig att det var 50% på alla på bikbok, så har fixat till mig lite nu sen ska jag kuta ner till stan och kikap å bikbok, får se om man hittar något. Hoppas Hoppas (fast ändå inte haha) Blir till att börja jobba lite tidigare idag då! Pöss

VÄRLDENS FINASTE KILLE!

Publicerad 2012-04-24 16:07:59 i NINO,

Som ni kanske vet så var jag ju i Stockholm i helgen och hälsade på mamma och på lilla hunden Nino som hon nyss köpt. Trot ni att jag blev kär eller? Åh min fina lilla kille alltså, världens goaste lilla vovve helt klart. Hur mysig som helst, men dock JÄVLIGT busig, biter i allt han får tag i, vare sig de är händerna, håret, näsan eller öronen haha, men de är ju de som är så mysigt med dom, får ju hoppas kanske att det bara håller på under tiden han är valp haha. Men tänkte slänga upp lite bilder på lillkillen så ni hänger med :) 

Ungefär så här ligger han mestadels utav dagarna, i soffan stendöd efter en massa bus.

Sovandes på mammas jobb och charmar alla kunder haha.
Här var på tågstationen när jag skulle åka hem, toktrött kille som sov i mammas famn, hehe dock väckte jag honom och gosade sönder med honom innan jag hoppa på tåget. 

Saknar dig redan min lilla fis, och saknar självklart världens bästa mamma också hur mycket som helst. Direkt när jag hoppa på tåget kände jag saknaden redan. Jag HATAR att åka från mamma verkligen. Men som jag sagt förr, efter sommaren om jag inte har något jobb, ja då packar jag nog väskorna och flyttar ner till mamma. Känns som att man kanske skulle behöva komma iväg från Gävle, de minsta man gör en helg, ja då får heöa Gävle reda på den dagen efter, gosh vilken jävla skvaller stad! 

UNDERBAR HELG, VILL INTE ÅKA HEM...

Publicerad 2012-04-22 11:11:55 i ALLMÄNT,

Hej peeps! What's up?

Jag åker hem till tråkiga Gävle idag, och de vill jag verkligen inte göra, de känns så jäkla tråkigt att åka hem, haft en sån jäkla skön helg, nykter hela helgen, och har inte gjort ett smack typ, brukar ju bli shopping och så när jag kommer ner, men de tillåter inte riktigt ekonomin just nu, och de känns bra för den delen, har bara vart hemma med lillkillen min och bästa mamma, toppen, kunde inte blivit bättre!

Men nog med de, måste åka hem idag för jag jobbar måndag, tisdag och onsdag, skulle jobba torsdag istället, men Kajsa vela byta med mig så sure! Har nyss vart på en prommis med Nibo så nu ska jag äta lite frukost och fixa till mig lite. Talk to you later!

STOCKHOLM

Publicerad 2012-04-21 09:39:54 i ALLMÄNT,

Hallådär! Åkte ju till Stockholm igår, riktigt skönt måste jag säga, komma bort från Gävle ett tag, toppen!

Mamma och Nino kom in och mötte mig på stationen igår när jag kom, sen åkte vi direkt hem, i helgen ska vi inte gör något speciellt, bara slappa hemma, känns så skönt att vi inte ska ut och göra massa saker. Mamma jobbar nu så jag och Nino är hemma och han har nog snart bitit sönder mig haha! Ska fixa till mig nu sen blir de lite frukost osv, senare idag åker vi och möter mamma på jobbet! Ha en bra dag peeps :)

SM FUCKING JÄVLA GULD!

Publicerad 2012-04-20 09:36:53 i ALLMÄNT,

JA VAD SKA MAN SÄGA?! Satt hemma hos mig igår, jag Linnea Iza Bella Nille och Bye, taggade som få och hejjade på brynäs, snacka om att man var nervös, vi bestämde oss för att om dom inte vann matchen igår skulle vi inte kolla på den avgörande nu i helgen, men de blev ingen match i helgen för BRYNÄS TOG HEM GULDET IGÅR PÅ HEMMAPLAN! Jag har nog aldrig skrikit så mycket sen studenten haha, helt galet hur glad man kan bli. Tog ett varv med bilen på stan sen, flaggan utanför förnstret och skrek och härjade haha, riktigt kul, sen åkte jag och Iza ner på Interpool en sväng och kollade läget, var väl sådär roligt, men de var ett jävla röj där, folk sjöng och härjade. 

Men iallafall, uppe som tuppen idag, ska börja fixa mig och packa väskan, sticker till Thailand idag i 4veckor, haha skoja nej jag åker ner till Stockholm till världens bästa mamma och världens finaste kille Nino som jag ska få träffa för första gången idag, som jag läntar? Bussen går 11.45 från Gävle och är framme runt 13 tiden, ska bli jäkligt skönt att komma bort från Gävle över helgen, måste hem på söndag igen för på måndag vankas de jobb faktiskt, så. Men vi hörs väl lite senare. Puss

JAG ÄR TILLBAKA PÅ BLOGG.SE

Publicerad 2012-04-18 22:39:37 i ALLMÄNT,

Ja men som ni kanske läser nu då, så är jag tillbaka här, jag har märkt att några människor fortfarande går in dagligen på denna blogg, men det är inte därför jag valde att gå tillbaka till blogg.se. Spotlife har nämligen gjort lite förändringar som jag verkligen INTE gillade, så då kände jag att, äh what the fuck, jag går tillbaka till blogg.se and here I'm! Kommer väl fortfarande vara lite dålig på att blogga haha, men ni får kika in ofta och se om de händer något nytt! 

Men en sak kan jag iallafall säga, ni som inte läst detta på spotlife får läsa de nu, min mamma har köpt hund, en liten chihuahua kan man väl säga, 90% chihuahua och 10% pappillon, den är hur gullig som helst och heter Nino, jag har inte hunnit träffa den lilla krabaten ännu, men jag åker ner till Stockholm på fredag till mamma och lillkillen, då kommer vi mysa sönder vill jag lova. Fina lilla pojke!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela