MATHILDA LINDSTRÖM

NY BLOGG!

Publicerad 2012-01-09 23:01:21 i ALLMÄNT,

Japp rubriken är rätt. Byter till spotlife.se istället efter att blogg.se har krånglat lite för mig den sista tiden, vi är inte direkt bästavänner haha, så nu vad det dags att byta kände jag.

HÄR HITTAR NI MIG NU!

NYTT I GARDEROBEN

Publicerad 2012-01-09 13:47:47 i NEW IN,

Denna köpte jag igår när jag var på köpis med Linnea, helt underbar är den verkligen. Från Veromoda! En riktigt stor oversize kofta! 

JÄVLA VINTERJACKA

Publicerad 2012-01-09 12:39:59 i ALLMÄNT,

Har sovit som ett as inatt också, pga av hostan, YES! nu är den tillbaka, eller?! fan vad drygt, hosta hosta hosta, jag orkar inte. Men iallafall vaknade tusen gånger inatt, och somnade tillslut om ordentligt och vaknade för en stund sedan. Funderar på om man kanske ska gå ner på stan en sväng, men vet inte om jag orkar, orkar dock inte heller bara sitta hemma, så får se vad jag ska göra, Linnea jobbar så henne kan jag inte umgås med nu heller, jag vill ju också ha en jacka på carlings som jag inte får, jag har inte råd att köpa den själv, jag har en vinterjacka, men vill verkligen ha en till, den jag har är snygg, men jag vill ha en finare jacka liksom, men icke! känner mig så jävla arg nu alltså, när jag kommer kunna köpa den själv, vilket kommer vara om ett bra tag, ja då kommer den va slut, hejdå

FASR AND FURIOUS, 21.00 TORSDAG!

Publicerad 2012-01-08 22:34:10 i ALLMÄNT,

MISSA FAN INTE! haha. Såg idag på tv:n, reklam om att på torsdag kl 21.00 på 6an så kommer fast and furious (4an) att visas, och den vill man ju verkligen inte missa, dock är det säsongs premiär för CSI Miami samma tid då också, och det slutade så jäkla spännande, så får kika på de istället 1timme, sen resten på filmen, har ju sett den ett x antal gånger haha. Gud vad glad jag blev när jag såg den på reklamen nu ikväll! :)

IF I TOOK YOU HOME YOU WOULD BE MY HOMERUN

Publicerad 2012-01-08 18:28:17 i ALLMÄNT,

Kom hem runt 5 tiden från valbo idag med Linnea, hon och jag måste åka på en roadtrip någongång, gud vad vi sitter och sjunger och skrattar och alkt vet vad i bilen alltså, vi har tammefan så jävla roligt i bilen jämt haha!!! 

Iallafall, gick runt på köpis ett tag iallafall, köpte en asmysig tröja, en stickad kofta typ, skitmysig var den, så japp den följde med hem, Kommer väl bild eller något sen, imorgon typ. Linnea och Nille kommer snart och plockar upp mig så ska jag lämna en tröja till henne och sen iväg på annat, får se om jag skriver mer när jag kommer hem eller något, annars hörs vi imorgon. Puss och Kram

SÖNDAG!

Publicerad 2012-01-08 13:40:13 i ALLMÄNT,

Tjabba!! haha jag somnade typ på stört igår när jag gick och la mig, tacka gudar för de säger jag, de är ju skit jobigt att ligga och inte kunna sova, bara vrida och vända på sig hela tiden, men de slapp jag igår som tur var. 

Har fixat mig lite osv nu, så snart kommer Linnea och hämtar upp mig så sticker vi ut till köpis en sväng och kikar lite, ekonomin tillåter nog inte direkt någon shopping tyvärr haha, men kika kan man ju göra iallafall trots att det kanske är roligare när man får med sig de hem, men aja, nu måste jag pysa, talk later!

SKITDAG!

Publicerad 2012-01-08 01:24:33 i ALLMÄNT,

Usch, jag säger bara de, vilken fruktansvärt tråkigt dag och kväll jag haft idag, de värsta jag vet typ är att bara sitta hemma ensam och inte göra ett jävla dugg, och det är exakt vad jag har gjort idag. Eller ja, jag stack ju iväg till mormor och käkade men sen hem igen, så jävla tråkigt. Inte ett dugg trött för den delen heller, men jag orkar inte heller sitta här längre, så nu går jag fan och lägger mig. Godnatt!

CHICY.SE

Publicerad 2012-01-07 22:39:00 i INSPERATION,

MUMS! Har hittat hur mycket som helst på chicy.se som jag bara skulle kunna dö för, shit jag brukar aldrig vara inne där och kika, tur är väl de, för jag hittade hur myckt som helst ju, plus att det var ganska så dyrt, dessa är absolut 6 av mina favoriter, men de fanns SÅ mycket mer lär jag säga haha. Vill ha pengar NU! (allt vill jag dock ha i svart såklart haha) svarta tjejen här, jag vet! Älskar svart alltså!

JAG VILL HA EN PÄLS!

Publicerad 2012-01-07 22:24:49 i ALLMÄNT,

ÅH! jag tror faktiskt att jag på riktigt nu, vill ha en päls! Detta är den som Kenza nyligen köpt, jag vet faktiskt inte om jag skulle vela ha en i denna färg eller i svart haha, hmmm har ju ganska mycket i svart så skulle vara snyggt med denna också, för denna är fruktansvärt snygg, 1300kr tror jag den gick på, fusk såklart! Vet faktiskt inte om jag skulle vela ha en äkta, har absolut inget emot dom som har äkta, men JAG skulle nog inte vela ha de, dessutom har jag absolut inte råd med de heller haha. Men vad tycker ni, är det inte underbar?!


Ni hittar den HÄR!

 

BACK ON SQUARE ONE RIGHT?!

Publicerad 2012-01-07 21:36:24 i ALLMÄNT,

Hey! Stack iväg hem till mormor idag, tog en promenad i sissådär -10 grader.. men iallafall gick dit och käka efftersom jag inte äter något annars, pappa är inte hemma, så då orkar inte jag göra mat, vill inte göra mat, och orkar inte äta, så att så fick de bli. 

Gick ner på stan sen och in på hemmakväll och snackade lite med Lollo, har ju inte träffat henne på SÅ himla länge, så det var så kul att träffa lilla pärlan igen :) nu är jag hemma, och ja jag skulle lätt kunna ut och festa idag också, jag orkar verkligen inte sitta hemma all alone känner jag, man tänker så jävla mycket de, och det orkar jag inte med.. but we'll see what happens....

JUSTE, nästan så jag GLÖMT, förmodligen ska jag tatuera mig den 31januari, bästa Elin hade en tid bokade då till hennes mamma, som dock då inte kunde ta den, så då kan jag nog ta den istället, perfekt! så jag hoppas hoppas hoppas verkligen att jag kan göra den då, kryper i kroppen på mig för att jag är så himla sugen på att göra något nu! gaaah jag längtar!! Såklart tvingar jag Elin att vara med när jag gör den också haha, vågar inte vara där själv, var så länge sen jag tatuerade mig nu, så hon får följa med haha :)

BÖRJAR OM PÅ NYTT IGEN DÅ..

Publicerad 2012-01-07 15:33:45 i ALLMÄNT,

Hallådär! Vaknade runt halv 2 idag typ, haha. Sällan jag sover bort hela dagarna typ, suck! eller idag gör de väl iallafall ingenting för jag ska ändå inte göra någonting men iallafall. Så ja, vad ska man göra idag tro?! 

Igår var jag iallafall hemma hos Linnea och Nille på kvällen drack lite vin, och sen åkte vi in till stan till interpool och mötte upp Hanna och hennes kompis, tog någon öl där, och sen vid 2 tiden stämgde dom ju så dåblev det en promenad hem, mycket trevlig kväll måste jag säga! :) 

Men åh, tråkigt inlägg, men jag vet fan inte vad jag ska skriva, det finns verkligen inget vettigt att skriva känner jag, hejdå säger jag istället.. 

FREDAG

Publicerad 2012-01-06 21:41:14 i ALLMÄNT,

Oh hej och hå! jag och Linnea käkade hemma hos henne igår, supergott och mysigt var de och sen drog vi ner till interpool där de inte var så värst mycket folk men ganska mycket ändå, vi hade dt mysigt iallafall. Sen på kvällen/natten blev de mys!!! 

Idag, hmm vaknade kanske runt 12, gick till Linnea och sen åkte jag hem till mormor en sväng och hjälpte henne med lite, och sen ner på stn en snabbis och köpte linsvätska (som verkligen behövdes!) sen kom Linnea och pappa hennes och plockade upp mig så åkte vi och käkade, sen hem till Linnea, där de har byggts lite grejs, asroligt, sen slappat, dansat och haft de grymt haha. Nu är jag hemma, har precis duschat och ska fixa mig nu, sen blir de lite partaj. Men idag blir det faktiskt lugnt. Hörs imorgon :) 


Kolla så snyggt det blev?! Vi byggde den där hyllan, dock ska den bara målas innuti där, ni kanske ser? där är det inte målat vitt ännu, men de kommer, skitfint blev det ju! Duktiga vi. Och framför allt vad fint dom börjar få de där hemma alltså, dör vad avundsjuk jag är på dom haha.

GET YOU ASS BACK HOME

Publicerad 2012-01-05 21:04:47 i ALLMÄNT,

Hallådär! jobbet gick kan man säga lika bra idag också, dagen gick faktiskt skapligt snabbt idag också, och haft de trevligt med mina kära vän Elin också hihi. Imorse tog jag skinnjackan och poncho över bara, eftersom solen sken som fasen, sen idag nu när jag skulle hem så kliver jag utanför dörren på jobbet, SNÖ! gaaah arg jag blev. Då blev de till att ta bussen hem, aldrig att jag skulle gå hem tyckte jag haha. Nu har jag fixat till mig lite så nu ska jag faktiskt GÅ haha, till mitt lilla hjärta Linnea, där de bjuds på mat och sen kan de slinka ner en eller kanske fler öl haha, ha det toppen hej! 

ibland har inte ens jag alla hästar hemma.. haha

YOU ALWAYS SAVED ME..

Publicerad 2012-01-05 11:06:30 i ALLMÄNT,

JAG HATAR SÅNNA HÄR DAGAR! Jag vet inte vad jag ska ha på mig alltså, nu känns det åter igen som om jag verkligen provat allt jag äger och har, men inte fan känner jag att jag vill ha något av det idag, suck! hur ska detta gå?! 

och dessutom så kommer posten runt 12 tiden till oss, ja och då har jag stuckit iväg till jobbet så jag hinner inte få linserna, jävla skit! får klara mig utan dom idag då haha, men fasen jag vill ju ha dom på en gång :D ... de vill man väl med vad som helst som man beställer, inte vill man vänta på de eller, man vill ju ha de på en gång.. aja nu måste jag rappa på lite, hörs senare, idag slutar jag ju i och för sig 19.15, så kanske hemma runt kvar i 8 - 8, får se om jag orkar skriva då, men vi får se, ha en toppen då! (i detta soliga väder vi har haha underbart)

WANNA DO IT NOW!

Publicerad 2012-01-04 22:34:06 i ALLMÄNT,

Finns så mycket jag vill göra just nu alltså, hur mycket som helst, men top två som jag verkligen vill göra JUST IDAG om jag fick haha, tatuera mig, den har jag ju redan visat er, sen vill jag helt ärligt bli blond... MED svarta toppar, ni vet Imfancy.blogg.se? hon är blond och har gjort rosa toppar, men jag vill ha svarta, fyfan så jävla läckert de skulle vara, måste helt klart göra de, vill ju annars bli blond med massa bruna slingor, men då provar jag mycket hellre detta! gaaah i wanna do it now now now!

KRYSSNING DEN 18E JANUARI

Publicerad 2012-01-04 18:32:10 i ALLMÄNT,

Hallådär! gud vilken skön dag det varit idag, dagen har gått så jäkla snabbt och det var skitkul att jobba idag faktiskt, älskar sånna dagar, eller de kanske alla gör haha. Aja skitsamma, efter jobbet kom pappa och hämtade mig så vi åkte och handlade lite, är hemma nu och väntar på tvätten, sen ska vi sticka ut till ikea en snabbis, jag ska handla lite små grejer till rummet bara, sen ikväll får vi se vad som händer, tror jag bara blir hemma faktiskt, så jäklans trött. 

Men JUSTE, glömde nästan berätta, den 18e januari då åker jag Linnea Nille Josse Sara Fredrik och Danne iväg på en kryssning, 24 timmars, ska bli hur roligt som helst faktiskt, hihi längtar som fan redan. Men nu ropar pappa, lär sticka hej.

NYTT - BRUNA LINSER

Publicerad 2012-01-04 18:29:40 i ,

Japp, då var det beställt igen då, min snälla pappa var snäll och beställde dom åt mig denna gång, det var ju som sagt ett tag sedan jag hade bruna linser nu, jag har inte tagit mig an och beställt nya, men imorgon förhoppningsvis ligger dom i brevlådan, hoppas redan på morgonen så jag kan ha dom på jobbet imorgon hehe. 

Klicka HÄR för att komma direkt till sidan!

WEDNESDAY

Publicerad 2012-01-04 10:34:53 i ALLMÄNT,

Godmorgon! herregud, jag är uppe kl 10 idag, första gången sen typ sista jag jobbade vilket var ett tag sedan. Annars nu för tiden sover jag ju typ bort hela dagarna, typ till 1- 2 tiden hehe, dåligt jag vet men de blir lätt så när man inte gör någonting, man lägger sig sent och vaknar extremt sent. 

Aja, ska väl börja fixa mig nu typ, så man kommer i tid till jobbet, börjasr 12 idag, så de är ju skönt, lika så imorgon. jobbar med Elin idag, wiihoo! Och det ska faktiskt bli skönt att jobba idag, de var ju så länge sen nu, sista var dagen före julafton tror jag, så ja det var ett tag sen, så jag ser fram emot denna dag. Ha en toppen dag alla. Puss 

Jag vill ha den 15e nu, så jag kan boka tid, är så jäkla taggad nu alltså!

PADDAN/ZEBRAN?!

Publicerad 2012-01-04 01:08:00 i ALLMÄNT,


Hmmm... om jag ska vara helt ärlig så tror jag att detta skal till paddan dyker ner i brevlådan när jag fått lön, love it! Kommer dock inte riktigt ihåg vilken sida jag hitta de på, men skitsamma haha, snygga som satan är de iallafall.

BLIR BARA SÅ LESS..

Publicerad 2012-01-03 15:56:34 i ALLMÄNT,

Hej. Jag har varken orkat eller typ suttit vid datan något så jag har kunnat skriva, jag har inte heller riktigt vetat vad jag ska skriva så då blir det ju ganska svårt. Jag känner mig på sånt dåligt humör också så de finns inte, nu skriver jag de här och jag skiter i vem som läser, jag röker! japp det gör jag och de vet dom flesta om, och som nyårslöfte har jag att jag ska sluta röka, och jag känner mig på sånt jävla dåligt humör, känns som att jag ska bryta ihop vilken sekund som helst, ni som röker och har försökt sluta vet att det är så jävla jobbigt, but this time I'm gonna make it! men skitsamma, allt annat än på bra humör är jag iallafall. Så nu vet ni det...

Var iväg imorse eller ah 13.30 och gjorde naglar hos Amanda idag också, gjorde exakt samma som sista fast med en silver blomma istället för en rosa blomma, de får duga, hade absolut ingen aning om vad jag vela göra så det fick bli så. Efter jag hade gjort naglarna gick jag ner på stan och tröst köpte en tröja haha för att jag är på så dåligt humör haha. Nu är jag bara hemma och ska ta det lugnt bara, undra om man kanske ska smsa Linnea och fråga om hon vill äta nå skit idag kanske haha.

Imorgon blir de jobb, 12-17 så ett kort pass men alltid något och de är jag glad över, lika så på torsdag ska jag också jobba, då blir det 12 - 19.15 så lite längre då. Sen även frågade Elin om jag kunde jobba 2a januari åt henne också, självklart så de har dykt upp lite fler tider nu som jag kan ta, vilket är skönt faktiskt.

NYÅRSAFTON

Publicerad 2012-01-02 18:06:15 i FEST,

Knäppte inte många bilder under kvällen tyvärr, och de flesta som jag knäppte blev så suddiga också haha, typ dom man såg ut som hej kom och hjälpa mig på, de var dom som inte blev suddiga haha. 





Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela