MATHILDA LINDSTRÖM

Grattis på 20års dagen!

Publicerad 2012-05-30 05:43:24 i ALLMÄNT,


Grattis på 20års dagen min älskade vän! japp idag fyller min allra äldsta vän Iza år, vi har känt varandra sen vi var hur små som helst, och jag älskar dig lika mycket idag om inte mer gumman. You are the best! Hoppas du får en helt grym dag idag, och in på systemet nu haha. Grattis älskade du!

05.00

Publicerad 2012-05-30 05:41:09 i ALLMÄNT,

.... Ringde klockan idag, har varit uppe i typ 40 minuter nu, jag är så jäkla trött så jag håller på och spricker. Fan såhär tidigt har jag typ aldrig varit uppe haha, men idag ska jag till jobbet och inventera tillsammans med Lotta, kommer jobba 07.00-12.00. Har gjort kaffe nu som jag ska hälla i mig haha så man piggnar till. Efter jobbet så ska jag möta upp saknade Lollo för en fika, underbart! nu var de sådär länge sedan igen, men nu så :) Men ja, vad ska jag säga, haha, ha en toppen dag! puss och kram

New in

Publicerad 2012-05-28 11:47:41 i NEW IN,

Ha r köpt lite saker i stockholm, inte så jättemycket men. Och för den delen har väl kanske inte jag köpt så mycket framför allt, utan man kan väl säga att mamma har köpt saker åt mig haha. 

T-shirt/Monki Svart linne/Monki Leopard linne/BikBok Glasögonfodral/Kappahl och Victoria Beckham parfym! Tack bästaste mamma. 

Detta fick jag också utav mamma, hur snyggt är inte mitt nya paraply? 

Sen köpte vi även en ny datastol till mig i zebra, ibland har man bara tur du, hur stor var chansen att jag skulle hitta denna? haha men de gjorde jag. Lycklig tjej! och jag tror att Nino börjar gilla zebra också, hmm, kan vara för att jag tvingar på hon allt som har med zebra att göra haha. Gofisen min!

Mammadag!

Publicerad 2012-05-27 13:49:33 i ALLMÄNT,

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MAMMA PÅ MORSDAG!
Finns ingen människa som du mamma, du är bäst p alla sätt och vis och jag kan inte beskriva med ord hur mycket du betyder för mig, finns inte en värld för mig utan dig. Du är de bästa jag vet och jag älskar dig mer än allt annat på denna jord.  Världens finaste och underbaraste mamma!

Going home...

Publicerad 2012-05-27 13:45:00 i ALLMÄNT,

FAN FAN FAN! vill verkligen inte åka hem, har varit här nere i Stockholm i en vecka nu, och jag har haft en sån underbar vecka dessutom, med världens bästa mamma. Så jag känner verkligen inte för att åka hem, eller ja det vill jag ju aldrig när jag ska åka härifrån. men men, sånt är livet, måste hem, för jag ska hem och jobba på måndag (dvs imorgon) sen är jag ledig tisdag, och då har mina tjejer där hemma Sara Josse och Iza planerat att vi ska sätta oss ute någonstans och ta med oss käk och slappa, gud så underbasrt, längtar redan. På onsdag ska jag inventera på jobbet, känns sådär men haha. Börjar 07.00  och slutar 12.00, äh de funkar, blir ju pengar iaf och de ska nog gå bra. Iza fyller år då också, på onsdag alltså. Aja, nu ska jag hjälpa till lite på mammas jobb sen 19.20 går mitt tåg hem till Gävle, då ska jag nog mysa med min älskade vän Linnea en sväng.

Juste, igår åkte pappa till turkiet tillsammans med en kompis, så nu kommer jag vara ensam hemma en hel vecka, hur ska detta gå? usch vad läskigt haha. Feg som man är! menmen, de ska nog gå prima tror jag :) puss så länge

Wednesday

Publicerad 2012-05-23 23:53:02 i ALLMÄNT,

Hallå. Både tisdag och idag (onsdag) har jag köttat och hjälpt till på mammas jobb, från en tom butik till en helt okej öppning imorgon, 8-19 har vi jobbat idag, så nu är man tok slut i både huvud och kropp!

Ligger i soffan nu och kollar på tv och med en hund luggandes och bitandes på tröjan. Gofisen! Jag och mamma ska strax kolla ett avsnitt av Glamour sen ska vi nog hoppa i säng. Imorgon är mamma ledig, very very happy me! :)

- Fina killarna Nino och Uno som träffades för första gången i söndags, brother from another mother eller vad sa vi Madde? ;) dom hade så roligt SÅ!

 

Stockholm

Publicerad 2012-05-21 12:58:00 i ALLMÄNT,

Hej! Nu var de väl några dagar sedan va? Jag kommer knappt ihåg själv, men jag har knappt suttit vid datan något. Men tar ett litet genrep, i fredags blev de lite party, vi åkte hem ett gäng hem till Danne och satt på hans inglasade altan och drack, massa musik och trevligt folk, sen blev de interpool, hade helt klart en toppenkväll, hade superroligt, kändes som om man fick lite sommarkänsla då måste jag säga. Upp skapligt tidigt på lördagen, och mot tågstationen för att möta upp mamma och Nino. Vi var hos mormor en sväng, lunchade på mingel samt satt oss på bergrenska och tog en öl, Linnea och Nille kom förbi en sväng och käkade där och moster och små grabbarna kom också förbi en sväng. Tog de bara lugnt på kvällskvisten.

Söndag, gjorde vi i princip ingenting, var ner på stan och bytte ett par byxor som jag fick av mamma, fick ett par nya dr.denim eftersom mina var så urtvättade och fula. Sen runt 19 tiden, hoppa jag och mamma på tåget mot Stockholm, nu blir jag här en hel vecka, är ledig hela veckan nu så, de blev perfekt, skönt som F A N att komma bort ett tag. Är på mammas jobb och har dumpat vovven en sväng och ska börja traska mot skärholmen och kika om man kanske hittar nå snygga kläder, första stoppet, MONKI haha. Hörs senare. Puss ha en fantastisk dag! (och juste, har man tur eller har man tur, vi ska ha typ 20grader hela veckan, kanske hur underbart som helst)

New in

Publicerad 2012-05-19 21:56:09 i ALLMÄNT,

Köpte en ny kuvertväska häromdagen, har 100st men vad gör då en till? Från GinaTricot

 

Nytt till min älskling

Publicerad 2012-05-15 22:12:24 i NEW IN,


Köpte två fina zebrasaker till min lilla älskling idag. Perfekt eftersom jag åker dit nästa vecka. GUd så fin han kommer att bli i sitt nya koppel :)

New in

Publicerad 2012-05-15 14:24:29 i NEW IN,


Denna fick följa med hem igår. Herre min skapare, jag har köpt något i färg, annars brukar det bara vara svart svart svart. Denna är från GinaTricot iallafall. 

Jobb 12.15 - 19.15

Publicerad 2012-05-14 11:31:06 i ALLMÄNT,

Goddagens! Alltså idag när klockan ringde, gud vad jag verkligen inte vela kliva ur sängen då, var så jäkla död, gick upp, dushade och allt, men typ lika trött för de, men vad gör de, måste till jobbet iallafall, men de ska bli kul, för jobbar med Elin idag så, och hon får ju alltid en på bättre humör, hoppas man har lite ögongodis idag också lika som igår ;) hehe. 

Eh, bra start på morgonen förresten, glass och kaffe till frukost, mormor kom med en present, en zebra filt, och klickade nyss hem bruna linser, så dom dyker ner i brevlådan imorgon skulle jag tro, toppen! Happy girl. Nu ska nog dagen kunna rulla på rätt bra. Hörs peeps :)

Big Brother

Publicerad 2012-05-13 22:04:50 i ALLMÄNT,

Sitter hemma i sängen själv denna söndag och myser med chips dipp och grönsaker! Ut med Vobban direkt!

Eh ja jag vet inte riktigt va jag ska skriva, jobbat fredag lördag och söndag, helt själv har jag jobbat idag, lite tråkigt men! Imorgon är de jobb också som står på schemat, 12-19, så stängning alltså. Hörs imorgon! Puss

 

Todays'

Publicerad 2012-05-11 11:21:34 i DAGENS,


Skjorta/GinaTricot Byxor/GinaTricot

Details of the day! Armband döskallar/Elin gjort Klocka/Ur&Penn Armband/Thomas Sabo

Sun and rain

Publicerad 2012-05-10 19:00:23 i ALLMÄNT,

Puuuuh! Vaknade idag också av alla barn som lekte utanför, tacka gud för att det snart är sommarlov så man slipper allt skrik. Städade lite, fixade till mig och sen tog jag en prommis ner på stan, gick in på jobbet en sväng och slappa lite med Elin medans hon hade lunch, och sen traskade jag hem till mormor, fikade nybakta muffins och gotta där hemma, riktigt mysigt. Hade så dåligt samvete, för jag har inte varit där på så länge nu, så idag fick de vara nog, då traskade jag dit, och hon blev så glad så, och det var väl de som var huvudsaken :) 

Har vart iväg och käkat med pappa nu för ett tag sedan, och nu är jag bara hemma, vill göra något innan Revenge och Unforgettable börjar, dvs kl 9 börjar de. Men vad? ja en prommis kanske, nej men juste, vi har ju regn här, hela dagen idag har det varit toppen väder, sen nu på kvällskvisten, ja då börjar de regna, jävla skit också!

New in

Publicerad 2012-05-10 18:51:29 i NEW IN,


Fick detta armband utav Elin idag, ett sånt där armband man har längre upp, haha kallar men de något speciellt? jag vet fan inte ja, men aja you get the point of it. Riktigt snyggt var de, så de ska nog komma till användning ganska ofta. 

Och detta fick jag också, eller jag köpte de rättaresagt. Elin gör sånna här armband och säljer dom, 50kr styck kostar dom, så om ni är sugen så kika in på hennes blogg HÄR och skriv en liten kommentar med mejl osv, så kan du också bli ägare av ett såndant snyggt armband, finns massa olika fäger. GO GIRLY!

HUVUDVÄRK!!!!

Publicerad 2012-05-08 22:52:54 i ALLMÄNT,

Hej! Spenderade verkligen hela dagen idag på stan med Sara och Iza, haft en så mysig dag så. Käkat, fikat och strosa runt. Dock har jag haft ont i huvudet hela dagen idag, och när jag kom hem blev de verkligen ännu värre. Pappa åkte och köpte alvedon och glass, så ligger som ett slakt i sängen nu och hoppas på att de blir bättre. En till glass nu sen sova. Godnatt

Fina Sara och Iza

NYA NAGLAR

Publicerad 2012-05-08 20:00:55 i NAGLAR,


Har helt glömt bort att lägga in bilder på naglarna jag gjort de sista månaderna, men nu sätter vi väl igång igen, dessa var dom senaste jag gjorde, toknöjd är jag verkligen. Tusen tack Amanda!

NEW IN

Publicerad 2012-05-08 13:28:59 i NEW IN,


GinaTricot 79kr

In och fynda stort korshalsband på glitter för 79.90kr. Kommer ta slut direkt, så skynda skynda! Självklart raffade jag ett direkt!

SUNNY TUESDAY

Publicerad 2012-05-08 13:27:50 i ALLMÄNT,

Hallådär hallådär! Vi har verkligen toppenväder idag, helt underbart! Så ska ner på stan med Sara och Iza en sväng, kanske blir någon uteservering och något smarrigt att dricka till, vem vet. Ut måste jag iallafall, för inne håller man på och dör, och man måste ju passa på att kila ut när detta väder är. 

Igår var jag och Madde hemma hos mig en sväng, åkte till willy's och köpte nya blommor till rummet, för jag kom in i värsta städkicken haha, så nu är de så snyggt och fint här i rummet. Iza kom förbi sen också, sen runt 10 tiden var det dags att säga hejdå till Madde som åkte hem till Göteborg tidigt imorse, tråkigt nog. Men bara tre veckor kvar nu tills vi ses igen. Tagga körkortsteori nu då eftersom jag lovat henne att ha körkort när hon tar studenten haha.

Have a nice tuesday! :)

NEW IN

Publicerad 2012-05-07 11:25:06 i NEW IN,


Köpte en tunn vårjacka när jag var i Stockholm i helgen. Visst är de awesome? Jag älskar den och kommer nog att användas flitigt.  Från monki, 450kr

HEMFÄRD

Publicerad 2012-05-06 18:42:44 i ALLMÄNT,

......... Hemfärd nu ........ Ja fyfan för hemfärd, hem från Stockholm vill jag ALDRIG! Vill vara kvar hos bästa mamma hur länge som helst, känner att de är där jag vill vara. Men tyvärr så stannar man kvar i Gävle ett tag till.

Åkte in tidigare idag för att vinka av mammas två kompisar sen gick vi på stan en stund, och Nino är så duktig så att gå runt på stan bland alla folk, killen som älskar allt och alla! Åkte sen till Skärholmen en sväng, hitta dock inget, inte för att vi gick så mycket men. Hem sen och packa ihop allt och in till stan IGEN, och nu sitter jag på bussen påväg hem, precis vinkat av världens finaste mamma och Nino. Pappa kommer och hämtar mig på busstationen och då ska vi åka och handla hårfärg så man ser ok ut på jobbet imorgon! och juste, (kommer en bild imorgon på min nya "jacka" som jag köpt, hur snygg som helst. Dock kanske lite för kall att ha nu men funkar som en tröja också, toppen!

En nybadad älskling!

MOT STAN

Publicerad 2012-05-05 12:08:31 i ALLMÄNT,

Nu sitter jag mamma och Nino på tunnelbanan påväg in till stan, ska in och möta mammas två kompisar där, sen blir de nog en snabbis på stan tror jag. Hem igen sen, och då ska dom på hockey vm så jag blir hemma med lillkillen, som kommer bita sönder mig haha, sötisen! Aja skulle bara uppdatera lite, ha en bra lördag!

PÅ MAMMAS JOBB

Publicerad 2012-05-04 17:30:49 i ALLMÄNT,

Kom fram till Stockholm vid 2 tiden ungefär, gick toppen att åka hit förrutom att de är tråkigt att åka buss men men.. Åkte till mammas jobb när jag kom fram eftersom hon jobbar, vad underbart de var att träffa henne igen! Och sen möttes man utav en svart lite sak, NINO! Åh mysungen min! Just nu håller mamma på och fixar lite i butiken och jag och Nino sitter framför datan, eller ja, jag sitter vid datan och han ligger framför mig haha :)

MAY 3

Publicerad 2012-05-03 11:27:46 i ALLMÄNT,

Godmorgon! Här hemma pumpas de musik för fulla muggar, öser i mig kaffe för att vakna till, wakie wakie! Klockan ringde väl runt halv 10 tiden tror jag, hoppa in i duschen direkt, och ska snart sticka iväg och jobba. Idag jobbar jag 12.15 - 19.15 så jag stänger idag, det var ett tag sedan jag stängde nu faktiskt. Känner mig inte på topp måste jag säga, gårdagen var ju katastrof helt ärligt, jag var så JÄVLA trött och hade ont i halsen samt huvudet, idag har jag inte ont i huvudet men istället har jag ännu ondare i halsen, så idag knaprar jag halstabletter. Känner mig seg även idag, men mycket piggare idag än vad jag var igår, tacka gud för de alltså. Gårdagen var inte alls rolig. 

En till sak, är de bara jag som har fel på telefonen idag eller är de alla 3 peeps som har fel? Min funkar inte och har inte gjort de på hela morgonen, wierd? Hoppas den sätter fart snart, för man känner sig skapligt naken utan telefon liksom haha, men jaja sånt är livet, de är ju lite titt som tätt 3 har fel på sitt nät, men vad ska man göra, bara vänta och hoppas på att de ordnar sig snart. 

Imorgon sticker jag till Estocolmo!!! till mamma, bytte med Kajsa så hon jobbar imorgon åt mig och jag nästa fredag åt henne. Skulle egentligen åka på lördag och hem igen på söndag, men de kändes så drygt så gjorde såhär ist, mycket bättre! Åker ner för att jag ska vara hundvakt åt min bebis, mamma och två av hennes kompisar här från Gävle ska på hockey VM så då måste jag ta hand om lillkillen, och det gillar vi! Ska bli skönt att komma iväg ett tag till. Stockholm först, sen Göteborg och sen Stockholm igen, grymt! Vad händer nästa helg då tro haha?

HEM TILL GÄVLE IGEN...

Publicerad 2012-05-01 17:42:04 i ALLMÄNT,

Tråkigt nog så är vi påväg hem till Gävle igen nu, Har väl kanske åkt 1 timme eller så, så 6 timmar to go! Hejja Hejja. Madde kommer till Gävle redan imorgon igen men trots de började jag böla när jag sa hejdå till henne, de värsta som finns är fan att säga hejdå till folk man tycker om, uscha!

Gårdagen iallafall, VALBORG! Åh herregud vart ska vi börja? Tog spårvagnen till ett ställe iallfall och skulle kolla om man kunde sätta sig någonstans, allt var fullt, vi gick och gick och gick, fötterna kokade och man vela i princip bara åka hem igen, men tillslut drog vi till ett ställe som heter trädgården, GRYMMASTE KVÄLLEN NÅGONSIN! Hade så jäkla roligt, massa dans shottar vin cider och öl haha, asså de går knappt att beskriv hur roligt vi hade de, drog hem runt 3 - halv 4 tiden, bums i säng.. Idag har vi bara degat, käkat pizza och packat, imorgon gör jag nya naglar på morgonen sen väntas jobb i både stan och Valbo. Hoppas alla hade en lika grym Valborg som vi hade. GÖTEBORG LEVERERAR AWESOMENESS!

 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela