MATHILDA LINDSTRÖM

ZEBRA

Publicerad 2011-10-31 23:21:24 i ALLMÄNT,


Vad tycks? Jag kan inget annat än älska de, och mer ska de bli haha,
kommer aldrig vela lämna mitt fina rum snart ju.

WHAT THE FUCK

Publicerad 2011-10-31 20:24:24 i ALLMÄNT,

Sitter hemma hos Madde nu med henne Iza Malin och Lina, sitter och kikar tv och degar bara. Dagen idag på jobbet gick bra måste jag väl säga,ganska lugnt med folk och vi fick lite varor idag så vi har haft lite att göra och ommer ha de så imorgon också. Fått in lite nya ear-cuffs så allt vet, så in och kika in dom vettja! Eh aa nu känns de som om jag bara skriver för att skriva igen haha. Men ska dega lite med dom här nötterna nu, så hörs vi mer sen kanske. Puss och Kram


Såhär såg jag ut idag, tröjan som jag köpte igår, riktigt oversize och underbar!
Tröja Lager157 Jeans Dr.Denim Mobilgrej Glitter

NAGLAR

Publicerad 2011-10-31 20:03:03 i NAGLAR,

Idag äntligen gjorde jag nya naglar hos Amanda, och jag är så jäkla nöjd. Jag trodde jag skulle gå därifrån med svarta tippar, men det fick bli lite zebra-aktigt, helt perfekt! men nästa gång så blir det svarta tippar, helt klart för de är det jag trivs bäst med, längtar redan tills nästa gång hehe. Tack Amanda!

 

LAGER 157

Publicerad 2011-10-31 09:16:07 i ALLMÄNT,


Lager 157

Iza i sin fina nya tröja

Hur fint är det inte då? i just love it

Igår åkte ju jag Josse Madde Linnea och Iza till Lager 157, en lite roadtrip sådär på en tråkig söndag, det var supernice faktiskt, bara komma iväg lite och göra något annat än att bara sitta hemma i soffan på söndagen som man oftast brukar göra, så vi åkte typ direkt efter Josse hade jobbat klart. Kom hem med en tröja bara, men den älskar jag så jag är nöjd, stannade sedan på ica maxi på vägen hem, och då blev jag ännu lyckligare, där hittade jag zebra-påslakan för 199kr st, köpte bara ett nu men får köpa den andra någon annan dag typ. Mitt rum blir bara finare och finare känner jag, nu vill jag flytta hemmifrån så jag får göra en helt lägenhet fin haha. 

Men aja, igårkväll färgade vi håret hemma hos Madde och kikade på Gossip Girl, så ah. Har fixat mig nu och ska väl ganska så snart börja röra mig mot jobbet, idag blir det nog lunch hemma hos mormor skulle jag tro, har ingen matlåda, och jag tänkte inte äta ute, gått alldeles för mycket pengar åt de så nu får det var nog helt enkelt. Dessutom ska jag ju göra naglar idag också, och det kommer kosta, men som tur är så har jag världens bästa mamma och pappa som hjälper och kommer hjälpa till med dom slantarna hihi. Så nu ska jag äntligen få mina naglar igen. Men vi hörs sen mer. Puss och Kram

YELLOW DIMONDS

Publicerad 2011-10-30 12:24:35 i ALLMÄNT,

Goddagens! söndag idag, tråkigt jävla söndag som man alltid brukar skriva, går in på vilken blogg som helst typ, alltid seg söndag liksom, men det är skönt de också ibland, bara slappa innan jobbet som kommer dan innan. Men skitsamma nog med de, Madde ringde och väckte mig för ett bra tag sen nu, upp och hoppa och börja fixa mig, är klar nu och ska gå till willy's en sväng, sen åkte jag Madde och Iza ut till Hille och hämtar upp Josse, sen drar vi mot Lager 157, en liten roadtrip såhär på söndagen, nice! Får se när vi kommer hem, men vi hörs sen, ska försöker få lite bilder också, nu börjar bloggen bara bli text igen, hehe sorry...

ETT RIKTIGT JÄVLA AS

Publicerad 2011-10-29 20:38:54 i ALLMÄNT,

Tjabba! sitter hemma hos Madde nu och degar, ska väl snart börja röra oss mot Iza och sen ska vi vänta tills Josse hör av sig så ska vi åka och lämna någon bil eller vad det var, sen blir de filmmys hemma hos Josse med henne Madde och Iza, sen kanske Sara kommer också. Gick på stan lite idag, provade en del kläder och duktig som man är så köpte jag ingenting, bra va? blev käk på stan också, galet gott var de. Börjar piggna till nu också, så det känns ju skönt måste jag säga haha. Men skulle bara skriva lite, vi kanske hörs mer sen. Puss och Kram

UNDAN FÖR PUNDARN

Publicerad 2011-10-29 13:41:13 i ALLMÄNT,

Hallådär! skriver lite snabbt bara, ska strax åka ner på stan med Madde en sväng. Gårdagen var nice, jag Josse Madde Sara och Iza satt hemma hos Josse och drack innan och sen blev det interpool, där jag träffade lite folk, lba min kusin och Elin på jobbet, så det var trevligt. Eh dock lite full blev man ju, så idag är jag inte pigg, fan jag har börjat blivit så bakis nu på sistone, ont i huvudet och seg som fan, men men, man mår som man förtjänar måste jag säga, men inte fan är det roligt eller.

Idag blir det lugnt iallafall, orkar inte en dag till haha, fan förr klarade man ju tre dagars, men inte nu eller haha! så idag blir det nog gotta och kika på film eller något, dom andra vill se if only eftersom jag grinar så mycket till den, så vi får väl se, kanske ska klämma den idag då så dom får som dom vill ;) hehe, nej men får se vad som händer, hörs sen iallafall. Puss och Kram

KOMMENTAR:

Publicerad 2011-10-29 13:37:39 i ALLMÄNT,

En tjej som heter Lovisa hade skrivit en kommentar:
Hej, klickade in på din blogg och jag blev så jäkla inspirerad. Den är grymt fin undrar var du har för teckensnitt på rubrikerna och i inläggen?:) 
Jätte fin blogg och jätte fin tjej!

Svar: Tack så jättemycket, vad glad jag blir, verkligen! Jag använder mig av Impact i rubrikerna och tahoma i själva inläggen. :)

ETT RIKTIGT JÄVLA AS

Publicerad 2011-10-28 19:34:48 i ALLMÄNT,

Tjabba! Jobbet idag gick bara bra, de var lugnt idag också, så jag fick gå en timme tidigare typ, så det var ju skönt. Åkte ut till ove jansson (eller hur man nu skriver de) för att kika lite, jag och pappa, men dom stängde typ direkt när vi kom dit haha, så bara åka hem igen, nu är jag hemma, käkat och har fixat mig lite, nu sticker jag till Josse på fest, ha en bra fredagkväll. Puss och Kram

AND IT'S FRIDAY

Publicerad 2011-10-28 09:17:52 i ALLMÄNT,

Godmorgon, känns som en bra dag idag, eftersom det är äntligen fredag! fan vad skönt med helg alltså, och dessutom tycker jag att veckorna nu för tiden går så jäkla fort, även fast det är dödslugnt på jobbet liksom, men ändå går det fort, och det gillar vi såklart. 

Vad som händer ikväll, det vet jag inte alls. Kanske blir fest hehe, jag vet klaga på ni som tycker att jag festar för mycket, you know what, I don't care at all! nejdå men jag har ingen aning faktiskt, vi får se vad kvällen bjuder på helt enkelt. Va upp lite tidigare idag för jag skulle duscha håret, så har jag stressat som fan, och nu var jag klar för typ 20 minuter sedan, och då var de en timme kvar innan jag börjar haha, sällan jag stressar så mycket att jag blir kla hundra år innan. Seg som fan att bara sitta här, då vill man ju bara hoppa i säng och sova en stund, men men, ska snart börja röra mig, hörs senare. Ha en toppen fredag alla :)

THIS IS KILLING ME SO BAD

Publicerad 2011-10-27 23:41:25 i ALLMÄNT,

TORSDAG! och det var clubbkväll idag på stan, från 18.00 till 21.00, jag började 11 istället idag och slutade kl 19, därför att jag vela vara med en sväng på clubbkvällen, dock var det inte så mycketr folk som man hade hoppats på men ändå, de var roligt. Har träffat på en massa roligt folk idag, fått en redig jävla skrattattack och allt vet vad, men en bra dag har det iallafall varit måste jag säga. 

Gick runt lite på stan efter jobbet och kikade med Madde, men alltså jag har inget sug längre utav att gå på stan, jag går till den affären jag ska handla något om jag nu ska göra de, annars orkar jag inte haha, ganska bra faktiskt? Men nu blir det absolut inget mer shopping, denna månad, ska ju dessutom börja göra naglar igen på måndag, och jag längtar så sjukt jävla mycket efter de. 

Men nu ska jag slänga mig i sängen och kika ett gossip girl avsnitt som vanligt haha, har kommit in i att jag verkligen måste se ett avsnitt innan jag somnar, oavsett vad klockan är, stört men så är de. Hörs imorgon. Godnatt och puss

FUCK THIS DAY

Publicerad 2011-10-26 18:37:41 i ALLMÄNT,

Hallå. Dagen i sig har varit bra, dock på slutet blev de mindre bra, blev lite strul på jobbet men de löste väl sig antar jag. Fick sluta halv 6 typ, så då träffade jag Lollo en snabbis och sen nu är jag hemma och inte gör ett smack, ska snart äta sen ska jag till willys och handla något gott och sen hem till typ Madde och kika Grey's Anatomy med henne och Iza, myskväll som vanligt. Hörs senare!!

Varje morgon jag vaknade bredvid dig...


De blev Ben and Jerry's mys framför Grey's Anatomy! Kunde fan inte bli bättre..

 

IN A HOPELESS PLACE

Publicerad 2011-10-26 09:26:21 i ALLMÄNT,


Skjorta Linne och Jeans GinaTricot

Godmorgon! piss dag alltså! har inte fått mina pengar som jag ska få idag, eller skoja, jag skulle fått dom igår men inte har jag fått dom eller, jag menar varför ska man få pengar för när man kan vara utan, nej men dom jävlarna på arbetsförmedlingen och försäkrningskassan är ju störd i huvudet, de är som om dom tar de så liksom. Jag vet inte jag, men idag på lunchen ska jag och mormor iallafall gå till försäkrningskassan och snacka med dom, och går jag ut utan pengar, dör jag! seriöst, pallar inte, har gått utan pengar nu i 4 månader, gud så roligt! sen dessutom har jag en piss dag för jag har fan provat alla kläder jag har, men inget känns bra, har inga kläder som jag vill ha på mig, jävla skit. Men nu måste jag sticka till jobbet, hörs sen, wish me good luck people!

Juste alla,
in på glitter idag, har fått inte så jäkla mycket snyggt, skynda skynda!

WHY IS.....

Publicerad 2011-10-25 23:05:19 i ALLMÄNT,

....everything with you so complicated?
WHAT A DAY! seriöst haha, vi fick så rent ut sagt jävla mycket varor idag, och jävligt mycket snyggt också, så det var kul, men det var så mycket så det fanns inte, så vilken dag ni, jobbat och slitit hela dagen med Elin och Kajsa, men de gick bra och vi har lite kvar att göra imorgon också. Efter jobbet mötte jag upp Madde och Iza, drog hem, käkade max (tjockis) och sen hem till Madde och kikade desperate housewives, och nu är jag hemma och ska strax lägga mig.

jag hoppas att allting någongång ska bli bättre...
den jävla idioten som har yttrat sig och sagt att jag gjort saker och ting, jag vill så jävla gärna veta vem fan du är så ah jag vet inte vad jag skulle göra, vad är det för idiot som orkar gå runt och hitta på saker och ting och förstöra, men också, hur kan DU tro på de, ska inte du lita på mig? inte vad någon annan säger, hur kan man hata någon men samtigit älska?

WE FOUND LOVE

Publicerad 2011-10-25 09:32:47 i ALLMÄNT,


Skjorta (lånad från Iza) Carlings Jeans GinaTricot Mobilgrej Glitter Klocka Glitter

Godmorgon! Idag måste jag ha stängt av klockan i sömnen, som tur var ringa mamma mig, så då kom jag iallafall upp, var seg som fan på morgonen, jag blir så jäkla trött när jag verkligen stessar upp ur sängen, men nu är jag upp och har fixat mig, nu ska jag hoppa påcykeln och cykla till jobbet, idag kommer en helt ny kollektion till jobbet, de röda till jul, så idag ska bordet fixas, fönstret och skyltdockan, så det ska bli kul, då har man något att göra också, vi kommer nog få en jävla massa varor så de går nog ingen nöd på oss idag eller, jobbar med Elin och Kajsa idag. Hörs senare, puss och kram!

TELL ME THAT YOUR SORRY

Publicerad 2011-10-24 23:17:32 i ALLMÄNT,

Hallådär. Idag var de en så jävla seg dag på jobbet haha, fanns knappt något att göra och det var måndag, och dagen innan löning, dvs inga folk alls! så jag fick gå runt 5 tiden, gick en snabbis på stan med mina kära vänner, och sen åkte vi hemmåt, alla hem till var och en, och sen åkte vi hem till Josse och kikade på film, sen hemmåt, jag och Iza har har en förjävla massa deeptalk nu på kvällskvisten, skönt som fan, men tammefan blir det inte bättre trots att man lättar på sig och pratar ut, nej varför ska de vara bra när de kan vara dåligt?

Hemma nu iallafall, och ska lägga mig strax, kika ett avsnitt av gossip girl och sen sova, hoppas alla haft en bra dag. Juste höll på och glömma de, har bokat tid för att börja göra naglar igen, på måndag nästa vecka kl 16.00, fan vad jag har längtat, nu kommer mina förmodligen svarta fina långa naglar tillbaka igen, gaah i'm so happy! En sak i livet som känns jävligt bra, + mina fina vänner och mina underbara föräldrar. Godnatt 

Vårat fina smyckesskrin som vi fått in på jobbet nu, 299kr. Så jäkla snyggt är det!

MÅNDAG

Publicerad 2011-10-24 09:11:46 i ALLMÄNT,

Godmorgon på er. Idag är de måndag, en helt ny vecka framför oss igen, hoppas veckan går skapligt fort, men de brukar den faktiskt göra. 

Men iallafall, va iväg till köpis med Josse Iza och Madde igår, gick runt och kikade lite, och sen blev de en sväng på ikea + käk där också, hur gott som helst måste jag säga. Åkte hem till Madde sen och kikade Gossip Girl, och sen traskade vi in på willy's och köpte oss lite gotta och sen åkte vi hem till Josse, där vi kikade en skräckfilm typ, eller asså det var typ inte skräck, mörda hit och mörda dit haha, men bra var det iallafall, The last house to the left, tror den hette så typ? aja kan faktiskt rekomendera den, den var bra! Men nu ska jag fixa de sista, idag är tyvärr ingen bra dag heller, inget blir bra känner jag, och jag ska ringa mormor och säga att jag kommer och våldgästar henne på lunchen osv osv. Men vi hörs senare eller något. Puss och Kram

SOMETIMES I JUST WONDERING..

Publicerad 2011-10-23 12:39:22 i ALLMÄNT,

Hallådär! Igår skrev jag inget mer än på morgonkvisten, jag drog till hemsta och var där med Madde och Iza hela dagen typ, Madde åkte iväg sen, så då blev det käk hemma hos Iza, jag hon och hennes föräldrar, mycket trevligt måste jag säga och god mat såklart. Eh, sen tog vi bilen och åkte ut till Hille hem till Fredrik där han Josse och Danne var, va där hela kvällen och kikade på tv och bara umgicks, sen åkte vi till max och lyxade till de med en lyxshake, sen skulle vi droppa Josse på stan hemma hos hennes, då kom de massa fulla människor man kände haha, så stod och snackade med dom ett tag och sen skjutsade Iza hem mig, blev ett avsnitt av gossip girl innan jag somnade.

Vaknade nu för en stund sedan, morgonkaffet klart och nu får vi se vad dagen bjuder på, ska fixa mig nu osv, idag ska vi försöka hitta på något jag Iza Josse och Madde, men vad det blir de vettefan än, haha kanske blir valbo eller något, har faktiskt ingen aning.. de visar sig! Ha en bra söndag :) 

Ibland undrar man om du tycker att det är underhållande och göra som du gör? 


Lite morgonkaffe på dehär så!

KOMMENTAR:

Publicerad 2011-10-23 12:35:27 i ALLMÄNT,

Fick en kommentar idag:

hejsan! såg på joeii.blogg.se att du är intresserad av att köpa fjällräven down parka jacka. har en precis likadan, storlek xxs, färgen är svart, hör av dig på facebook nermina nukicic zahirovic!

Svar: Japp, men jag tror att det var typ förra året jag kommenterade hennes blogg om att jag var intresserad, men jag har iallafall redan en sån jacka nu. Men tack så jättemycket ändå? :)

LITE FÖR FULL KANSKE...

Publicerad 2011-10-22 13:25:16 i ALLMÄNT,

Hej! Oj säger jag haha, igår åkte vi ju till Fredrik och festade till de lite sådär, blev bara jag Madde Iza Josse och Fredrik, men de var skoj, men lilla jag hade inte ätit så mycket på dagen så jag blev en aning lite full ja, vi hoppade på bussen och när bussen var på stan, ja då skulle jag på en gång hem haha, skulle absolut inte med till Interpool, mådde som en påse skit alltså, så vi gick till McDonalds jag Madde sen kom min underbara kusin och skjutsade hem oss, tacka gudar för att jag slapp gå alltså, dunk ner i sängen, SOV! haha.

Men nu är de en ny dag med nya tag, närå men jhar duschat och så nu, ska strax röra mig till mina kära vänner i hemsta, ska köpa oss lite gotta på Willy's sen om man har tur kanske kika prison break i Iza's underbara säng, om man har tur då dvs ;) haha. Får se vad som händer senare. Ha det toppen, peace!

FEST

Publicerad 2011-10-21 20:01:48 i ALLMÄNT,

Jobbet har gått suveränt idag måste jag säga, tiden har gått fort för det har varit en jävla rush idag alltså, allt gick skitbra och jag är så lycklig haha. Ehm, blev ju en promenad hem sen efter jobbet, hoppa in i duschen och nu sitter vu icg väntar på att Iza ska äta klart sen ska vi plocka upp Josse sen åkte vi till Fredrik på fest, this is gonna be fun!

Men ah, jag hinner inte skriva något mer nu, men ni vet att jag lever och vart jag håller hus ikväll, hörs imorgon. Ha en bra fredag alla! Puss och Kram

WHAT I'M DREAMING ABOUT

Publicerad 2011-10-21 09:15:50 i ALLMÄNT,


Tröja Indiska Jeans GinaTricot Accessoarer Glitter

Godmorgon! sorry för att jag inte uppdaterade någonting igår, men jag jag jobbade först sen gick jag till hemmakväll och var där och snackade massa strunt med Lollo medans hon jobbade, och sen kom Madde och hämtade mig så åkte vi hem till Iza en snabbis och sen gick vi hem till Madde och kikade på tv hela kvällen, kom hem och var skittrött så då kastade jag mig i sängen direkt och kikade på ett avsnitt av gossip girl sen somnade jag ganska så snabbt så. Men idag tar vi nya tag, har fixat mig nu och ska snart börja röra mig mot jobbet, blir en promenad idag också. Ska för den delen luncha med pappa idag också, han åker till stockholm idag direkt efter jobbet så hinner inte träffa honomn nå mer idag eftersom jag slutar senare än vad han gör, så lunch med han idag, perfekt eftersom jag inte har någon matlåda idag, skulle få en av Madde men glömde ta med den, men nu löste de sig iallafall så. Men nu ska jag fixa de sista, hörs sen. Vad händer ikväll förresten? :)

NYTT

Publicerad 2011-10-19 23:10:54 i ,


Den svarta. En "mobilväska" som man har runt halsen. 
Var dock lite sent ute med att köpa en sån, men nu fick de bli en, hur nöjd som helst. 
Glitter 100kr

TO SEE YOU SMILE MAKES ME....

Publicerad 2011-10-19 23:09:51 i ALLMÄNT,

Idag har varit en förjävla lång dag på jobbet, alla var helt slut efter att ha packat upp en massa varor haha, men allt gick som de skulle och vi har lite att göra imorgon också, så det gick bra. Madde och Iza kom och hämtade mig efter jobbet, och sen plockade vi upp Malin och Tomas och rulla mot köpis, gick runt och strosa en massa, men fick inte med mig något hem, eller jag köpte en sak på jobbet idag, lägger in bild i ett nytt inlägg efter detta. Men eh sen åkte vi hem till mig en sväng, jag slängde i mig käk och sen stack vi till Madde och kikade Grey's Anatomy, och sen nu fick jag skjuts hem utav Iza, och är hemma nu och ska lägga mig och kika ett avsnitt av gossip girl tänkte jag, kommer somna som stocken känner jag. Hörs imorgon, Godnatt :)

PLEASE LET ME KNOW

Publicerad 2011-10-19 09:15:17 i ALLMÄNT,


Tröja Weekday Jeans GinaTricot (har ingen bra kläddag idag, eller inget blir som jag vill idag) 

Godmorgon! Idag är de onsdag, och imorgon fredag och det betyder att dagen efter de är fredag, och det betyder helg haha, underbart! Idag jobbar jag med bästa Elin, vilket ska bli kul! Får se om de finns något mer att göra idag än vad det fanns igår haha, annars vore de lite tråkigt måste jag säga. Ska strax dra mig till jobbet, måste gå idag också, buhu vill ringa mormor och kolla om hon kan skjutsa mig men de tror jag inte att hon vill/orkar, men ah jag orkar verkligen inte gå i detta kalla väder men jaja. Pumpar musik och fixar mig just nu, så vi hörs sen när jag slutar osv, Puss och Kram.

YOUR MY SWEETEST CRIME

Publicerad 2011-10-18 20:18:33 i ALLMÄNT,

Hallådär! Fick sluta tidigare idag så jag fick gå typ runt halv 5 tiden, och det tackar vi ju verkligen för. har varit så fruktansvärt jävla lugnt idag på jobbet tråkigt nog, jag menar de är inte ens roligt att jobba när de är så lugnt, men aja nu är denna dag över och imorgon väntas en ny, vi längtar tills dess. Madde var snäll och kom och hämtade mig efter jobbet eftersom de spöregnade ute så slapp jag gå hem, och sen käkade jag hemma, och sen stack jag till Iza, har varit här sen dess och Madde kom typ nyss, vi hålle på och laddar lite till Desperate Housewives ska börja, sen ska jag hem och sova, men nu ska jag dega med dessa två nötter, hörs sen kanske, puss och kram.
Grym låt. Guy Sebastian ft. Eve - Whi's that girl

THE MIRRORS WILL FALL TONONIGHT

Publicerad 2011-10-18 09:15:43 i ALLMÄNT,


Kofta H&M Jeans GinaTricot Klocka Glitter 

Godmorgon! Inatt har jag sovit som en gud verkligen. Har sovit hela natten utan att vakna en sekund, och när klockan ringde imorse vela jag bara dö haha, vela verkligen inte kliva upp, men man har ju som sagt inga val, bara upp och hoppa och sätta igång och fixa sig, inget mer med de liksom. Min cykel pajjade ju igår, så idag måste jag gå till jobbet, jippi! Men jag tänkte ringa pappa och kolla om han kanske kan komma och hämtade mig och skjutsa mig, men förmodligen går inte de, han brukar inte kunna åka iväg sådär från jobbet, så blir nog en promenad skulle jag tro, känns sådär faktiskt, för idag blåser de så jäklans mycket ute, kommer se ut som hej kom och hjälp mig när jag kommer till jobbet haha. Hörs sen, ha en bra dag!

THIS IS KILLING ME

Publicerad 2011-10-17 21:23:36 i ALLMÄNT,

Hallådär! Dagen har varit lång, åt helvete, ni vet ibland kommer man in i små svackor typ, allt känns vekrligen bara skit typ, är helt klart i den svackan nu, massa shit, och plus idag så va jag med Linnea en sväng efter jobbet på stan, när jag ska cykla hem, så har bakhjulet totalt låst sig, går inte att göra ett skit, och jag har sån tur att jag har så underbara vänner så Linnea och Nille skjutsade hem mig så jag slapp gå. Men imorgon lär man gå till jobbet och gå hem, jippi not! Åh åt helvete med allt just nu verkligen. 

Skitsamma, orkar inte sitta här och skriva massa skit bara, ska lägga mig nu och kolla på gossip girl och somna så fort jag kan, för jag har så jävla ont i huvudet, nej men gud oväntat att de också kom, bläää!! Godnatt

MÅÅÅÅÅÅÅÅÅNDAG

Publicerad 2011-10-17 09:18:08 i ALLMÄNT,

Godmorgon! Ännu en hel vecka står framför oss idag! Kom upp runt 8 tiden idag, började fixa mig på en gång typ, så jag är typ klar nu och sitter och väntar på bättre tider haha, ringde mamma och pratade med henne på morgonkvisten lite, och nu ska jag snart ringa mormor och fråga om jag får komma på lite lunch kanske. Har ingen matlåda som sagt... Hoppas de blir en nice dag idag, lite nya varor skulle inte sitta helt fel heller måste jag säga, så vi håller tummarna. Nu ska jag göra de sista sen sticka iväg till jobbet, hörs senare. Puss och Kram

DON'T TELL ME YOU CAN'T FORGIVE ME

Publicerad 2011-10-16 23:15:45 i ALLMÄNT,


Bild 1: Frukost - keso avokado och paprika, tummen upp! Bild 2: Bjöds på mini-cola på stan!

Hallå Hallå!! Åkte ju hem från Stockholm idag, från min världens bästa mamma, det var jobbigt faktiskt men det gick ändå bra, men jag saknar henne så mycket redan, har varit så underbart att vara där och bara kunna vara med henne liksom, känns så skönt. Men som sagt, nu är jag hemma i lilla Gävle igen, men vi ses snart igen mamma ♥ Mina kära vänner Madde och Iza kom och hämtade mig på stationen och då åkte vi ner på stan och mötte upp Linnea och sen tog vi en lång lång fika, jäkligt nice, massa mys och massa prat bara, så skönt. Skjutsade hem Linnea sen och nu är jag hemma och har precis duschat och målat naglarna, så ska strax lägga mig, så fort naglarna är torr, sen bums i säng, kommer somna på en gång känner jag. Imorgon är de jobb igen. Hörs då, Puss

SOLEN SKINER, MEN SVINKALLT

Publicerad 2011-10-16 10:52:03 i ALLMÄNT,

Godmorgon! Solen skiner idag, men sjävklart är de svinkallt ute ändå, fan jag hatar hösten, visst att det är fint blablabla med alla löv osv men så jobbigt, kallt och jävligt. aja nog med de, mamma väckte mig idag, stackarn, hon har en framtand som har varit lös osv, och inatt vaknade hon utav att den har gått av, så hon måste till akuttandvården idag, hon fick tid idag halv 2, men jag tycker så synd om henne nu, liksom hon har ju redan så mycket problem annars nu runt om kring, och nu kommer detta, uscha! och jag åker hem idag också, skulle vara så skönt att vara kvar ett par dagar till, men de går ju som sagt inte...

men aja, nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa till mig lite, kanske inviger de nya halsbandet idag, hehe vem vet! Hörs senare, puss och kram denna kalla söndag.

GJORT STAN HELA DAGEN!

Publicerad 2011-10-15 20:00:36 i ALLMÄNT,

Tjabba! Har vart och gjort stan hela dagen idag tillsammans med bästa mamma. Eller vi började med lunch på Ciao Ciao, en fin restaurang, där käkade vi lunch jag mamma och hennes två kompisar och deras barn, mycket trevligt. Sen traskade vi till stan, gick runt runt runt, fick med mig hem en tröja och ett halsband som jag skrev innan. Eh, åkte och handlade innan vi skulle åka hem och nu är vi hemma och håller på med maten, har köpt massa gotta också så ska väl krypa ner i soffan och mysa med massa gotta framför något bra på tv:n, vet att det är Brottskod Försvunnen idag iallafall. Får se om jag skriver något mer sen, annars hörs vi imorgon. Puss


Blev en liten kaffe och jouicepaus på Wayne's på Stureplan också!

NYTT

Publicerad 2011-10-15 19:57:16 i ,


Nytt halsband Ur & Penn

Tog oskulden och köpte ett halsband på ur och penn istället för Glitter haha.
Nej men jag var bara tvungen att ha detta. Tack bästa mamma.
Har köpt en tröja också, men den kommer de nog ingen bild på, för de var så jävla svårt att få en bra bild på den, ser ut som skit på bilden bara, så hoppade över de tyvärr, kanske blir något outfit bild på den eller så istället, you'll see!

(kommer nog en bättre bild på halsbandet imorgon)

I HUVUDSTADEN

Publicerad 2011-10-14 23:30:44 i ALLMÄNT,

Hallådär! Resan till Stockholm gick superbra, dock att jag har så värdelös data att jag inte ens kan kolla på två hela avsnitt utav Gossip Girl utan att datan laddar ur, så jävla dåligt batteri så de är sjukt, varje avsnitt är inte ens en timme, så kan liksom inte ens kolla två timmar på den utan att den dör, tacka gudar för om man hade en Mac du....

Mamma kom iallafall och mötte mig när jag kom fram, gud vad underbart det ar att krama om henne igen! Vi gick sen till Max för lite mat i magen och fasen vad gott det var, sen bar de iväg hemmåt, just nu bor mamma i Tyresö så ni vet. Kikade lite på idol idag, vela se när André sjöng Daniel Adams-Ray med LillaLady, men de gick ju rent ut sagt åt helvete de, allt på idol idag sög förrutom Amanda F, fan alla glömde bort texten, märks att de bara är småbarn med i år, tacka vet jag dock Roshana, hur kunde svenska folket rösta ut henne? Ni är ju helt crazy som rösta ut henne måste jag säga, men nog med de nu haha. Har tagit oss ett glas vin jag och mamma också, men båda är skittrött så vi ska snart krypa ner i sängen, min underbara säng är dock inte här, utan inatt eller rättar sagt i helgen ska jag få sova i världens hårdaste säng, med andra ord Tempus, hur fan ska detta gå? Aja imorgon gör vi stan iallafall. Godnatt på er, saknar er där hemma! Puss och Kram

TAKE ME TO WONDERLAND

Publicerad 2011-10-14 09:27:13 i ALLMÄNT,


Tröja VeroModa Halsband Glitter Klocka Glitter Jeans GinaTricot Ringar Guldfynd m.m

Godmorgon! Fredag idag, hur härligt är inte det då? Älska fredagar alltså!
Mormor kommer och hämtar mig typ 20 i 10, hon ska skjutsa mig till jobbet så jag slipper gå, jag ska ju till Stockholm dirket efter jobbet, så då kan jag inte cykla till jobbet, och orkar verkligen inte gå heller, så då är hon snäll och skjutsar mig. Gud vad skönt det ska bli att komma bort över helgen och tänka på annat, umgås med världens bästa mamma, som jag saknar så jäkla mycket. Känner på mig att helgen kommer bli underbar. Men nu ska jag fixa och packa det sista, datan åker med till Stockholm, så vi hörs senare

NYTT I GARDEROBEN

Publicerad 2011-10-14 09:21:55 i NEW IN,


Fick en ny tröja igår utav Madde och hennes mamma som tack för att jag hjälper dom med katterna när dom är borta, dom är ju i Göteborg ganska mycket, Maddes mamma jobbar typ där, så då går jag till katterna och ger dom mat, vatten, fixar kattlådan och ger dom medicin. 
Så då fick jag en tröja igår som tack, och jag är supernöjd och glad. Tack bästa ni!
Tröjan kommer från VeroModa

I'M GONNA KILL MY BOYFRIEND

Publicerad 2011-10-13 19:23:24 i ALLMÄNT,

Gaaaaah vilken seg dag det har varit idag alltså, har inte funnits så mycket att göra idag heller så tiden har gått så långsamt så de är helt sjukt, men sen var dagen över iallafall. Åkte hem direkt efter jobbet, hann inte kliva innanför dörren typ innan Madde kom och hämtade mig, sen åkte vi och hämtade Malin och Uno och sen åkte vi och handlade lite, nu är vi hemma hos Madde, och Iza kommer snart, så ska vi väl bara slappa framför tv:n eller något, hoppas man kan kika på criminal minds idag också som börjar kl 9, har för mig att det ska vara spännande idag.

Längtar också så jävla mycket tills imorgon då jag äntligen ska få träffa en av världens bästa människor MAMMA! hihi. som jag längtat alltså, men imorgon 17,30 går bussen från Gävle så lär gå lite tidigare från jobbet, men det var inga problem alls de som tur var, men vi hörs senare. Pussss

BUT I BELIVE IN YOU AND ME

Publicerad 2011-10-13 09:27:06 i ALLMÄNT,


Halsband Glitter Tröja H&M Jeans GinaTricot Armband Glitter

Godmorgon! Har fixat mig och så nu, så ska strax hoppa på cykeln och cykla iväg till jobbet, ser verkligen inte fram emot att hoppa på cykeln i detta kyliga väder, shit vad kallt de är ute alltså! Shit, öronen fryser till is, näsan rinner och usch vad jag hatar denna kyla, bläää! Hoppas på en bra dag idag, men det tror jag nog. Iza och Madde kommer nog ner på lunchen så då ska jag träffa dom en sväng, sen får vi se vad resten utav dagen bjuder på. 

Hur fan kunde jag? och ändå vet jag att jag skulle göra de om och om igen...

STORA HALSBAND!

Publicerad 2011-10-12 23:19:38 i ALLMÄNT,


Äntligen har jag påbörjat min smaling på stora halsband, jag älskar de fyfan!
Alla kommer såklart från Glitter!

I DON'T BELIVE IN FAIRYTALES

Publicerad 2011-10-12 21:46:39 i ALLMÄNT,

Tjabba! Idag på jobbet hände de något intressant måste jag säga, brandlarmet fick på hela jäkla gallerian, det brann tydligen lite inne i en butik, så alla behövde utrymma byggnaden, men allt gick bra och vi fick komma in cirka en halv timme efter så. Dagen har gått både bra och fort, så det var ju nice. Åkte hem direkt efter jobbet och käkade och sen kom iza och Madde och hämtade upp mig och sen åkte vi ut till valbo en sväng, hälsade på Linnea också en sväng, och gick runt och kikade lite. Är hemma hos Madde nu och kikar på Grey's Anatomy, hur grymt är de inte då? Ska dra hem efter detta också, blir nog en tidig kväll skulle jag tro, ska försöka lägga mig typ direkt när jag kommer hem, får se hur nu det går haha, hörs kanske mer senare, annars imorgon, Puss

ONSDAG 12 OKTOBER 2011

Publicerad 2011-10-12 08:59:05 i ALLMÄNT,


Tröja GinaTricot Jeans GinaTricot Klocka Glitter

Tjena. Hur står de till såhär på onsdagmorgonen? Själv är jag fan skapligt pigg, lite trött men de är man ju alltid haha. Eh, håller på och fixar mig för fullt, går inte alls bra, eller alltså det går inte riktigt som jag vill, vet inte alls vad jag ska ha på mig, men jag tror de får bli de jag har nu, annars vet jag inte alls vad jag ska ha på mig. Idag blir de jobb med Elin och Kajsa, hoppas att dagen går skapligt fort, och sen får vi se vad dagen bjuder på. Men nu ska jag ringa bästa mamma en sväng, hörs senare, Puss

VI HÖRS, VAD BETYDER DE?

Publicerad 2011-10-12 00:04:23 i ALLMÄNT,

Tjabba igen! Va iväg och käkade max med pappa när han kom hem idag, shit vad mycket skräpmat de har blivit nu på sista tiden känner jag, vågar inte ställa mig på vågen eller haha. Men iallafall, sen gick jag och köpte hårfärg sen hem till Iza, så har vi legat hemma hos henne i sängen hela eftermiddagen och kvällen typ, kikat på Prison Break och Desperate Housewives osv, sen kom Madde hem och då gick vi hem till mig så nu har vi färgat håret på mig, och nu ska jag bara föna de sen direkt i säng, imorgon ska jag till jobbet iallafall, hoppas jag tar mig upp!

Hoppas ni haft en bra tisdag alla. Puss och Kram

TISDAG | HEMMA FRÅN JOBBET

Publicerad 2011-10-11 13:51:09 i ALLMÄNT,

Hejsan Hoppsan! Imorse när klockan ringde, gick jag upp, men jag kände att nej usch, denna dag började absolut inte bra, hade ont i magen och fasen, så kände direkt att nej, idag blir jag hemma, jobba med ont i magen funkar inte, inte för mig iallafall, har haft problem med magen förrut, dock har de kaske handlat om mat då, och nu äter jag ju bra, men jag kände att nej idag blir jag hemma, och det var inge problem antar jag. Men imorgon ska jag jobba iallafall, om jag inte vaknar ännu värre imorgon dvs då, men har varit vaken ett tag nu och det känns lite bättre, men jag är typ öm i magen känns de som, men som sagt förmodlligen jobb imorgon. 

Dagen bjuder väl inte på något speciellt idag, blir bara hemma idag. Solen skiner ute också, så det var ju lite synd haha. Men nu ska jag hoppa in i duschen osv, kanske ska färga håret och försöka mig på ögonbrynen igen, bara hålla tummarna att dom inte blir blåa denna gång haha.

DE ÄR SÅNT HÄR MAN BLIR GLAD UTAV!

Publicerad 2011-10-10 23:08:46 i ALLMÄNT,

En supergullig kommentar jag fick nyss:
Vill bara ge dig lite beröm för hur du är på jobbet :)
Va in på glitter och kikade och du hejade glatt och såg väldigt van ut med jobbet! Tänkte att de kanske vore kul med lite respons från läsare :)

Svar:
Men gud vad glad jag blir. Shit jag trodde inte jag skulle få någon sån här kommentar eller, fan de är superroligt att du tycker de, verkligen! Haha nu gjorde du min dag måste jag säga. Tack så jättemycket vem du nu är :)

I WANT YOU TO TRY

Publicerad 2011-10-10 23:06:28 i ALLMÄNT,


De översta är nytt. Tack bästa Elin, blev toppen! :) 

Hallå hallå hallå! jobbet gick bra idag, lång dag faktiskt fast ändå inte haha, hur man nu kan säga så men ah. Blev lunch hemma hos mormor, och sen efter jobbet åkte jag direkt hem och käkade med pappa, och sen kom Iza och hämtade mig så åkte jag och hon hem till Elin (på min jobb) var där ett tag, hon har en sån där pistol grej som man tar hål i örat med, så fick ett litet hål utav henne och sen blev det kortspel och lite fika. Åkte sen till donken och käkade lite där, så ja, ett mycket trevligt slut på måndagen såhär måste jag säga. 

Nu är jag bara hemma, och ska strac hoppa i säng och försöka sova, haha juste inatt drömde jag, eller jag brukar typ vara lite vaken, alltså jag sover halft och sen drömmer jag, och jag känner att jag vill vakna , att jag skriker men att de inte kommer något ljud liksom, och sen pang vaknar jag och gallskriker typ haha, inatt blev det så, jag drömde att de gick något djur på mitt ansikte, och lät typ eh eh eh haha, och jag skrek men visste att de inte kom ut något ljud liksom, sen pang vaknade jag haha, helt skumt, får skitofta så, ingen annan som brukar få så? eller är de jag som är crazy kanske? Aja godnatt på er, hörs imorgon!

IT'S TIME TO STOP FIGHTING..

Publicerad 2011-10-10 09:18:04 i ALLMÄNT,


Skjorta GinaTricot Jeans GinaTricot Armband Glitter

Godmorgon! Måndag idag och en hel vecka har vi framför oss, känns både skönt och drygt måste jag säga, jag själv gillar inte måndagar, för då har man ju som sagt hela veckan framför sig, men annars är de ju bra, tiden rullar på liksom. Men nog med de, mamma ringde mig halv 9 idag, hon skulle ringt tidigare men den lilla sömntutan hade somnat om lite haha, men jag är klar nu, så det var inga problem alls att hon ringde lite senare, hann fixa mig och allt och till och med nu kan jag sitta och slappa lite, kanske skulle försöka få upp ögonen lite mer, för satan vad jag är trött, känner ögonen skulle kunna ramla ihop om jag lät dom haha, tröttnacke. Ha en bra måndag people!

BOY YOU MAKE ME HIGH

Publicerad 2011-10-09 23:28:59 i ALLMÄNT,

Boy you make me high, i i i i want to to to to try y y y y lalala, sjukt bra låt haha. 

men iallafall, blev en sallad på stan idag med Iza, gick runt lite innan, Iza shoppade lite hon och men inte jag eller, men sen käk och sen drog vi hem till henne, sen hem till mig och hämtade prison break boxen och sen åkte vi upp till ica maxi och handlade lite gotta, och sen hem till henne igen och slängde oss i sängen och kikade två avsnitt av prison break, finns inge bättre. Men sen 20.00 var det dags för Moraeus med flera, på 1an. Adam Tensta var ju med där idag så kikade på de, dock var det lite tråkigt för han spelade bara en låt medans alla andra fick spela två var, vilket dom alltid får göra, men de gjorde inte han iallafall, av vilken anledning vet jag inte heller, tråkigt var det. Blev donken käk sen också, fan vad jag måste ha lagt på mig under helgen alltså, skräpmat och alkohol, kommer bli en knubbis snart fan, uscha! 

Men nu ska jag lyssna på låten en gång, sen rent ut sagt kasta mig i sängen för jag är så fruktansvärt trött. Imorgon står jobb på agendan hela dagen tillsammans med Elin och Kajsa. Hoppas på en mycket bra dag. Puss på er

THATS WHY I'M HERE TONIGHT

Publicerad 2011-10-09 14:49:54 i ALLMÄNT,

Heeeej! Tråkig söndag idag, men denna kommer nog bli bra ändå ska ni se, ska ner på stan nu snart med Iza och kika runt lite, sen får vi se vad resten utav dagen bjuder på. Ska iallafall kika Moreus med flera ikväll på 1an kl 20.00 för då är Adam Tensta med, sist jag kollade var ju Daniel med och denna gång blir det Adam, mycket trevligt. 

Gårdagen lite snabbt då, åkte hem till Josse först och förfestade lite, jag Iza Josse Cajsa Tobbe Hästen Bubblan och Carlsson, sen runt halv 11 började jag och Iza röra oss mot Goya för att kika på en modevisning som Make up Store hade anordnat, och det var väl faktiskt rätt bra om jag ska vara ärlig. Sen hem till Josse igen och sen blev det interpool senare på kvällen, och det var väl också trevligt, träffade lite roligt folk också, sen blev det lite käk på frasses påvägen hem med Iza och Cajsa, shit vad dyrt de är där alltså, en sån där lite hamburgare (cheesburgare på donken) ni vet en sån, 25kr tror jag den kostade, hallå råna en lite till när ni ändå är på gång liksom? sen ropade sängen! 

Alla modeller + alla från Make up Store på scenen.

Min fina vän.

Bubblan Tobbe och Cajsa.

IDAG ÄR DET LÖRDAG

Publicerad 2011-10-08 19:33:13 i ALLMÄNT,

Hallådär! Va på stan idag med Iza, gick runt en massa och kom hem med väskan då, och sen blev det bakismat på donken och sen hem till henne och kikade lite gossip girl. Men eftersom de är lördag idag och jag är relativt pigg idag, så kör vi på idag också, ska still Josse först en sväng, sen har jag fått gratis biljetter till modevisningen på goya som make up store har anordnat, så ska dit och kika på den, sen möta upp dom andra igen, så ah, har väl inte så mycket mer att skrivka, så hörs imorgon. Ha en bra lördag! Peace


Denna snygga skojrta fick nästan följa med mig hem idag, men de blev tyvärr inte så.
Kanske får med den hem någon annan dag hehe, snygg var den iallafall!

NYTT

Publicerad 2011-10-08 19:28:43 i ,


Införskaffade mig en stog svart kuvertväska som jag länge vart ute efter, denna blir perfekt. 
Och bästa av allt, den kommer från jobbet haha. Glitter 199kr

LÖRDAGGGGGGGG

Publicerad 2011-10-08 15:09:51 i ALLMÄNT,

Såhär ser jag ut idag, basic basic basic!
T-shirt Vila Jeans GinaTricot Klocka Glitter Halsring Glitter

Goddagens alla människor. Vaknade idag med en enorm huvudvärk alltså, haha vela bara dö där ett tag, men upp och hoppa, tog en huvudvärkstablett och gick och la mig igen, vaknade till sen, hade ont fortfarande, tog en till tablett, och nu, nu är jag som ny igen! Pigg som en mört :-) Tänkte jag skulle dra mig ner på stan en sväng nu, gå och kika lite, har man tur hittar man kanske något fint att ta med sig hem, hoppas hoppas! Puss hörs sen.

FEST VAR DE JA!

Publicerad 2011-10-07 20:28:43 i ALLMÄNT,

Hallådär! Halkan idag gick bra faktiskt, men grymt jävla tråkig och obehaglig, gillade den inte alls alltså, men det gick bra iallafall och jag blev godkänd som tur fan var haha. Direkt till jobbet när jag kom hem till Gävle igen, det gick väl bra måste jag säga, tiden gick dock väldigt sakta men. Pappa kom sen och hämtade mig så jag slapp gå hem, och är hemma nu och har fixat mig, Iza är här nu också, och ska ta bussen strax till hille på fest med mina favortier till både tjejer och killar hehe, så ha en bra fredag alla. Godnatt :-)

NO PLACE I RATHER BE

Publicerad 2011-10-07 06:34:47 i ALLMÄNT,

Godmorgon! Fredag idag = halkbanan! Klockan ringde runt halv 6 tiden nu på morgonen, upp då och började fixa mig, skulle vart skönt att bara åka dit i mjukiskläder typ, men eftersom jag ska jobba direkt efter  så lär man ju se hyffsad ut, fast får se hur jag ser ut när jag är klar haha. Men pappa skjutsar mig iallafall så ska åka strax, men ah, vi hörs senare ikväll, då blir det även fest tror jag, ja fest blir de! i'm worth it!

WHY SHOULD I LET YOU GO?

Publicerad 2011-10-06 23:48:09 i ALLMÄNT,

TJABBA! Torsdag idag, fredag imorgon, helvetes jävla fitt-fredag, för en gångs skull vill jag VERKLIGEN INTE ha fredag, jag hatar verkligen att åka bil med andra, att köra själv är inga problem, men att åka med någon annan, fyfan säger jag, hur mycket jag än litar på den som kör, så är jag livrädd verkligen, jag trycker fötterna som om de vore jag som kunde bromsa, och imorgon ska jag ha halkbanan kl 7 på morgonen............ jag vill inte, jag vill inte jag vill VERKLIGEN INTE. aja nog med de, jag har förträngt de flera gånger denna veckan, men nu är dagen här och det måste göras för att jag ska få de där jävla körkortet så nu ska de fan göras och klarar jag de inte, åt helvete med livet isåfall. 

Men nu, haha skitsamma. Gick bra och jobba idag, jävligt trött och seg, hela dagen var seg. Sen var jag ju hos tandläkaren idag, haha åt helvete med de också, hade tandsten, och var allt utom skönt att ta bort, shit vad ont det gjorde, direkt när hon sa att jag hade de, och att vi skulle ta bort de, jagbah: nej shit, Iza säger att det gör skitont,allt gick bra och hon fick bort de, men satan vad ont det gjorde... blää! Åkte till ikea direkt efter jobbet, köpte gardiner, blommor och krukor till rummet, plus galgar, allt i vitt, hela mitt rum är helt vitt, så mysigt! 

Nu ska jag försöka, ha det toppen om jag dör haha, eller ha det toppen iallafall. Peace

FUCK THIS DAY

Publicerad 2011-10-06 09:22:20 i ALLMÄNT,

Godmorgon! 
Åt helvete med denna dag alltså, jag får ett sånt där jävla utbrott snart, ni tjejer fattar säkert exakt vad jag menar, ni vet när ingenting blir som man vill, man hittar inga kläder man trivs i, sminket blir inge bra och framför allt håret, det går inte att få till på något sätt alls, jag hatar sånna dagar, så jävla jobbiga, skulle seriöst kunna bryta ihop, börja grina och riva sönder alla kläder osv just nu, men deep breath! Ska försöka skynda mig lite så jag hinner till jobbet i tid, 10 - 18. Är dessutom så sjukt trött idag, yeey pricken över i:et ..............

Och sen kl 13.00 ska jag till tandläkaren också, åh vad drygt.

GREY'S ANATOMY

Publicerad 2011-10-05 23:37:42 i ALLMÄNT,

Hello Hello! Jobbet gick bra idag, 10 till 18, så på slutet blev jag jäkligt trött alltså, blir faktiskt ganska långt liksom och speciellt när man inte är så van att hålla igång så mycket som mangör när man jobbar hela dagen, plus att jag får så jävla ont o fötterna, har tyvärr inga riktiga rejäla skor att ha på jobbet, och vill inte ha nå fula sportskor liksom, men aja. 

Eh, direkt efter jobbet åkte jag hem, kastade i mig mat, och sen kom Iza och Madde och hämtade mig, ut till ikea direkt, där Iza handlade lite saker till rummet, jag skulle köpa gardiner och lampskärmar, men inte gick det eller, måste veta hur höga mina fönster osv är, så lär åka dit en annan dag eller så, vitt vitt vitt ska allt i rummet vara, hehe. Åkte sen hem till Madde och kikade Grey's Anatomy som började idag, var kvar ett tag där efter de var så slut sen blev de en promenad hemmåt, hemma nu och ska lägga mig nu så jag orkar upp imorgon, kommer vara död alltså. Ska dessutom till tandläkaren vid 1 imorgon, åh vad drygt. Hörs imorgon, godnatt!

NYTT I GARDEROBEN

Publicerad 2011-10-05 23:29:55 i ,


Har glömt att visa er nya klockan jag köpte på jobbet härromdagen, hur snygg är den inte? 
Älskar den verkligen, helt klart en nya favorit i vardagen. Glitter 199kr

IPHONE - ÄGARE IGEN!

Publicerad 2011-10-04 23:23:47 i ALLMÄNT,

Gokväll, som ni kanske märkte så skrev jag ingenting när jag kom hem, shit jag har stressat som en tok idag, jag fick nämligen ett sms idag på lunchen när jag var hos mormor och käkade, om att min telefon hade kommit, så kasta mig in på 3butiken, jahapp då var papap tvungen att vara med och hämta den, men sen när jag slutade så lyckades jag få hämta ut den själv ändå, lite krångel och så hit och dit, fixade lite andra saker, sen in på hemmakväll och sa hej till Lollo och snackade en massa med henne, var inte hemma förren 7 tiden, höll på och fixa massa med mobilen, så jag fick allt gammalt tillbaka på den, sen stack jag till will's och mötte Madde, handlade lite gotta sen hem till henne och kikade Desperate Housewives, Iza kom också dit, nice och träffa henne igen, sen nu kom jag hem, slut som artist helt klart, lär fixa lite till med mobilen, sen blir de bums i säng alltså!! Imorgon blir de lunch på stan med Madde och Iza, sen när jag slutade ska vi ut till IKEA en sväng, men vi hörs imorgon iallafall. 

Äntligen iphoneägare igen, wiihoo!

TISDAG 4 OKTOBER 2011

Publicerad 2011-10-04 09:02:52 i ALLMÄNT,

Godmorgon! alarmet ringde runt 8 tiden, men jag vela verkligen inte kliva ur sängen haha, dötrött och vela bara mysa kvar i sängen, men så blev det inte, utan upp och hoppa och började fixa till mig nästintill på en gång, nu är jag klar och ska börja röra mig mot arbetsförmedlingen och hoppas på att dom är duktiga idag, för de mesta suger dom, helt konstiga, men idag håller vi tummarna, ska dit och snacka lite, och sen ska jag direkt sticka till jobbet, så vi hörs senare när jag kommer hemm ikväll, juste, Idag kommer Iza hem till Gävle också, så ska träffa henne idag, mums haha! Hörs senare. Puss ha en bra tisdag!

SOMETIMES I CAN'T SHUT THE HELL UP

Publicerad 2011-10-03 19:04:48 i ALLMÄNT,

Tjabba! kom hem från jobbet för cirkus en timme sedan, dagen har gått så jäkla fort, vilket självklart är skönt som fasen haha, hatar dagar när de går så segt, men det gör väl alla antar jag, fick massa nya varor idag också, så har hållt på och packat upp de hela dagen så det har gått snabbt. Kom hem, slängde i mig lite käk, och nu sitter jag här, rastlös trött med kaffe o choklad och ja, whatever! 

Får se om jag kanske sticker till Madde eller något senare, eller om jag bara blir hemma, har inte rikigt bestämt mig ännu, men vi hörs av lite senare iallafall. Shit förresten vad jag känner att min blogg är tråkig just nu, känns som att jag bara skriver massa skit, inga bilder och ja, ingenting känns bra liksom haha, ska försöka ändra på de, får en ny iphone under veckan förmodligen, så ska väl försöka fixa lite mer bilder här i bloggen då så haha, ha det toppen!

INGENTING JAG SÄGER SPELAR LÄNGRE NÅGON ROLL...

Publicerad 2011-10-03 08:36:58 i ALLMÄNT,




Godmorgon! Idag skulle mamma ringa och väckte mig, men icke haha, de glömde hon bort, så jag sov lite längre än jag skulle ha gjort, men det var skitsamma, slut som artist är jag också, dötrött, varför liksom när man har sovit mycket och som en gud under helgen? ja jag vettefan ja. 

Idag skulle min kära vän Iza komma hem från Norrköping också, komma hem för gott, alltså flytta hem, men de kom lite saker emellan, så hon kommer hem imorgon istället, så det ska bli nice att få träffa henne igen, hon har ju bott i Norrköping i 3år nu, så det ska bli skönt att ha henne hemma, nog med de, nu ska jag sätta igång och fixa mig, men hur ska det gå idag då tro? vad ska jag ha på mig? och hur ska jag göra med håret, de hade jag behövt tvätta nu på morgonen, men de hinner jag inte nu, så hmmm, this is gonna be intresting hehe. Peace

HOW MUCH CAN YOU MISS SOMEONE?

Publicerad 2011-10-02 22:39:15 i ALLMÄNT,


Här är en av katterna, min lilla prinsessa Lillan, sen har vi kolsvarta Morris också, dock har jag ingen bild.. 

Kom precis hem från Madde nu, har ju som sagt varit där hela hela dagen och kvällen kan man säga haha, skönt att bara ha slappat hela dagen måste jag säga. Men dock inge roligt att vara bakis men skitsamma, sånt man får ta om man ska ha roligt en fredag eller lördag kväll right? 

Eh, har pratat en massa med världens bästa mamma idag också, idag flyttade hon ut från lägenheten, bort från en idiot vilket var skönt, något som inte var roligt, att vi återigen fick lämna katterna, han hade ju två katter sen innan, två underbara små frön, och när mamma flyttade ner så fick vi ju avliva mina små hjärtan för att vi inte kunde ta med dom, och nu kom dessa två in i bilden, och återigen lämnar två igen, jag är så jäkla känslig när de gäller sånt där, med djur osv, så fyfan vad jobbigt de känns, usch! aja, nu har hon iallafall flyttat, allra bästa mamma ♥

Nu ska jag sova, godnatt med er! 

SÖNDAG - BAKIS - HÄNG

Publicerad 2011-10-02 16:42:24 i ALLMÄNT,

Tjabba! Orkade verkligen inte skriva något imorse, vad så jävla död alltså haha. Igår satt jag Sara Madde Tobbe Thomas Bärsa och Bubblan hemma hos mig och drack lite, sen tog vi en taxi till interpool där kvällen spenderades, hade mycket trevligt, blev aning lite full också haha, träffade några roliga människor där också, så det var nice, tack för den kvällen alla.

Eh, imorse som sagt, död tjej! gick upp duschade, fixade mig lite och sen cykla jag ner på stan en sväng och sen åkte jag hem till Madde och har varit där sen dess, åkte iväg till ica maxi en sväng, sen blev det bakis mat, pizza och fan vad gott det var då, god damn! Mycket välbehövligt! Nu ska vi väl bara hänga här och ta de lugnt, jag är fortfarande rätt seg så blir skönt att bara slappa. Puss så länge

1 OKTOBER 2011

Publicerad 2011-10-01 12:08:45 i ALLMÄNT,

Oj herregud, idag är det 1 oktober, helt sjukt vad tiden går fort nu för tiden, känns som att ju äldre men blir, desto fortare går tiden, nu vet jag ju inte riktigt om de är så men känns som så iallafall haha wierd?

Eh, igår somnade jag halv 10 - 10 tiden, jag hade så jävla ont  huvudet och var så sjukt trött så slocknade direkt när jag la mig, vaknade 11 typ idag, så har sovit typ 12 timmar inatt, så nu hoppas jag att jag är utvilad osv. Håller på och fixar mig och ska senare iväg till köpis med Madde en sväng, och sen blir det nog fest med iallafall Sara ikväll, de ska bli nice, men vi hörs lite senare. Puss och Kram

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela