MATHILDA LINDSTRÖM

INGEN BRA DAG!

Publicerad 2011-09-30 20:23:46 i ALLMÄNT,

Hallådär! skrev ingenting idag när jag kom hem från jobbet, för då kastade jag mig i sängen och sov ett tag. Dagen har gått skapligt fort, allt har gått br oså, förrutom att typ sista timmen typ fick jag så jävla ont i huvudet, helt sjukt, kändes verkligen som hela hjärnan satt löst, fast det gör den väl redan hehe närå men, jag fick iallafall sluta runt 5 idag så det var verkligen välbehövligt måste jag säga, och som sagt, kom hem, sov en stund, käkade med pappa, och sen har jag bara legat i soffan. Skulle fika med Sara och Josse egentligen men de blev inte så, nu kikar jag idol, kanske hörs mer sen. Puss

I GUESS KARMA COMES BACK AROUND

Publicerad 2011-09-30 09:07:45 i ALLMÄNT,

Godmorgon, äntligen fredag! De innebär helg, och helg innebär sova ut på mornarna haha, gick och la mig direkt efter idol igår, och tänkte att, ah men nu kommer jag nog vara skapligt pigg på morgonen, men jo tjena du, död som människa idag igen, jag fattar inte och jag blir så jävla less... skitsamma, ska snart börja röra mig mot jobbet osv, hoppas på att dagen går snabbt, men de gör den väl antagligen inte haha... Ha en bra fredag!

LOVE IS NEVER EASY

Publicerad 2011-09-29 21:16:20 i ALLMÄNT,

Gokväll. Idag var dagen roligt precis som igår, men den gick även så jäkla segt alltså, men skitsamma, tillslut var klockan 6 och jag slutade, gick på stan lite med Madde Sara och Bella, sen blev de en prommis hem och jag och pappa åkte och käkade lite, åkte sen hem till Madde och är här fortfarande, vi kikar lite på idol, och jag håller alla tummar jag har för Roshana, hon är så jävla grym och så jävla snygg så jag håller på och dör, seriöst, DREAM!

Ska hem direkt efter idol och då tror jag inte att jag startar datan något, jag ska sova på en gång alltså, jag är så trött så det finns inte, vad händer liksom? jag sover så mycket och allt, och sover inte dåligt eller något alls, men ändå så jävla död, ja vad händer?

it hurts so damn much

I WILL NEVER BE THE SAME WITHOUT YOU

Publicerad 2011-09-29 09:11:29 i ALLMÄNT,




Torsdag redan! Fan så skönt alltså, bara en arbetsdag till efter idag då, sen är det helg, gud så skönt, och snacka om att jag ska sova ut som fan då. 

Mamma ringde och väckte mig idag, så upp och hoppa, pratade med henne ett tag och drack lite kaffe såhär på morgonen, kaffet är nog goast på morgonen, piggnar till lite osv. Men nu har jag iallafall fixat mig, och ska snart börja röra mig mot stan, ska träffa Madde och Vendela en sväng innan jag börjar också, men ha en toppen torsdag alla så hörs vi senare.

IT HURTS SO DAMN MUCH

Publicerad 2011-09-28 21:53:14 i ALLMÄNT,

Tjabbbbbbbbbbbba!  Dagen har gått bra idag, trevligt sällskap, både Elin och Cecilia, mycket nice, dock har dagen varit seg liksom, den har gått så segt eller vad man säger, men tillslut blev klockan 6 och då slutade jag, mycket skönt  åkte och handlade med pappa då en sväng, sen hoppade jag på cykeln och cyklade hem till Madde för att kika idol tillsammans med henne och massa gotta såklart. Vela så jävla gärna se dagens avsnitt eftersom en kille skulle sjunga Dum av dig med Daniel Adams-Ray, dock sjöng han den inte bra alls, men bra låtval somfan iallafall haha. Hejar idag faktiskt på André och Olle, dom var grym idag.

Efter idol ska jag nog röra mig hemmåt, ska försöka kasta mig i sängen rätt tidigt idag också, så jag inte är så trött på mornarna och under dagarna, de gör allt så mycket jobbigare. Men vi hörs kanske mer sen. Puss

ANGÅENDE HALSBANDET!

Publicerad 2011-09-28 21:48:22 i ALLMÄNT,

Angående mitt halsband som jag köpte för ett tag sedan, fick en kommentar om vad jag hade målat de med, eftersom jag målade de svart, så simpelt svar, med svart nagellack, hur enkelt och bra som helst :)

SKYYYYYYYYYNDA!

Publicerad 2011-09-28 09:44:12 i ALLMÄNT,

SKYNDA SKYNDA SKYNDA, vaknade lite senare än tänkt idag, är klar nu och jag börjar om cirkus 20 minuter, så tänkte bara skriva hej hallå här så ni vet att jag lever, och jag slutar 6 idag, så vi hörs då istället, stress så det vara skriker om det nu alltså haha puss.

NYTT I GARDEROBEN

Publicerad 2011-09-27 23:31:28 i ,


Titta vad världens bästa mamma mms:ade för bild till mig idag då? 
När vi var i Stockholm sist, så hittade vi detta på monki, och jag dog verkligen!
Så mms:ar hon bilden och så har hon köpt detta till mig. Tack bästa mamma! du är för snäll du ♥
Kuvertväska - Plånbok - Mobilfodral (eller vad man nu säger)

I WON'T FLY

Publicerad 2011-09-27 19:04:40 i ALLMÄNT,

Hallå! Jobbig dag idag måste jag säga, jag har varit trött seg och depp bara, kände ju som sagt inte ens från början på morgonen att jag var sugen på att jobba, men jo visst sörru, upp och hoppa bara, dagen är ju över nu, tackar för de och hoppas morgon dagen inte alls är lika seg osv.

Är hemma nu iallafall, och har tryckt i mig lite och käka osv, så nu är man mätt och belåten, fet och glad, nej jag skoja, men mätt iallafall, fan jag äter så jäkla mycket nu för tiden när jag jobbar, då märker jag hela tiden att jag är hungrig, inte fan är de roligt eller! 

3nätet fungerar idag heller idag, har vart nere sen lunch typ, så jäkla segt men jag sa de, tacka gudar för att jag inte har iphonen just nu eftersom den är inne på lagning, jag har ju någon jävla skittelefon just nu som lånetelefon så kan iallafall ändå inte gå in på internet på telefonen, tack gud för att jag inte har iphone idag haha!

SÅ JAG KAN GE DIG HELA MIG

Publicerad 2011-09-27 09:07:36 i ALLMÄNT,

Godmorgon! mamma ringde och väckte mig idag runt 8 tiden, direkt när hon ringde, flög jag upp ur sängen, kasta mig in i duschen för att hinna tvätta håret nu på morgonen, och egentligen, fan vad snabb jag är på att fixa mig osv om jag nu måste skynda mig, idag gjorde jag mig klar på typ en timme, inte illa va? hehe. 

Eh, ska slänga i mig lite frukost nu också, och sen ska jag väl börja röra mig mot jobbet, hoppas denna jobbdag går snabbt idag, för idag är jag egentligen inte på topp för att jobba, känner mig allmänt depp bara, men det får man ta ibland och stå ut med, ha en toppendag alla. Så hörs vi av senare ikväll. Puss och Kram

16 SEPTEMBER | 24 SEPTEMBER

Publicerad 2011-09-26 23:15:14 i FEST,

Bara för att bloggen inte ska vara så tråkig med massa text bara som jag är väldigt duktig på att göra, så tänkte jag lägga inte ytterst några bilder sen Stockholm och sen i lördags, bra va?

Jag Madde Linnea och Iza, kl 5 på morgonen påväg hem efter en toppenkväll/natt/morgon!

Madde och Linnea på Lobby!

Iza och Jag på Lobby!

Bild 1: Nicky och jag Bild 2: Linnea Iza och jag påväg till Lobby!

Jag och Linnea i lördags på interpool, ibland kan vi å! 

10 - 18

Publicerad 2011-09-26 19:07:23 i ALLMÄNT,

Hallådär! Slutade som vanligt runt 6 tiden, jobbade med Elin sista timmarna, inte kan de bli tråkigt då eller. Cyklade hem sen direkt efter jobbet, pappa stod upptagen med att fixa maten, så den var typ klar när jag kom hem, så har väl typ nyss käka lite nu, och vad händer nu tro? kanske dra mig över till Madde eller något, inte för att vi gör så mycket, men orkar inte bara sitta hemma alltså, sällan. 

FÖRSÖKER INBILLA MIG SJÄLV...

Publicerad 2011-09-26 19:02:10 i ALLMÄNT,

Jag försöker inbilla mig att jag mår bra, att jag inte längre bryr mig, att jag är påväg att gå vidare, att livet är underbart och att jag inte vill ha något med dig att göra.

Men jag kan inte, det är verkligen helt tvärt emot, allt tvärt emot, jag mår inte bra innerst inne, jag bara visar att jag mår bra utåt fast jag egentligen inte gör de, jag bryr mig, jag kommer inte vidare, livet är fan inte underbart heller, och jag vill verkligen ha något med dig att göra, jag vill ha dig vid min sida hela tiden, jag saknar dig så det gör ont i mig. De är nästan så att jag inte vill erkänna de, men det här är sanningen, och de är väl den som ska ut.

WITHOUT YOU

Publicerad 2011-09-26 08:48:00 i ALLMÄNT,

Godmorgon!! Idag är de måndag, en helt ny vecka framför oss, och idag är jag så jävla trött alltså, ögonen håller på att rasta ihop känner jag, och idag snooza (stavning) jag en halv timme typ, och jag tror nog det gjorde de ännu värre, fasen alltså haha. Börjar kl 10, så jag lär väl sätta igång att fixa mig lite, undra vad man ska ha på sig idag? och jag känner på mig att jag kommer ha en dålig hårdag idag också, men det är ju faktiskt typ som vanligt... Jobbar med Lotta idag, och sen vid 12 tiden kommer Elin, så denna dag kommer nog bli nice, hoppas vi får in nya varor idag, hoppas på massa snyggt hehe! Livsfarligt jobb när de kommer nyheter till butiken haha. 

Ha en toppen dag idag alla så hörs vi senare. Puss och Kram

FÖR EN MINUT SEDAN VAR DU MIN

Publicerad 2011-09-26 00:43:05 i ALLMÄNT,

Hallådär! Fan då hamnade man i säng sent idag igen då, var hemma hos Madde hela kvällen idag och kikade på tv osv, jag dog när han kom på tv:n alltså haha, drömkillen helt klart! eh anyway, cyklade hem sen, och innan jag hann komma hem ringde Janni Jennika och Johan och frågade om jag skulle med till interpool och spela biljard, så ja varför inte tänkte jag, trots att jag var jävligt trött redan då, men aja. Bra slut på kvällen, så kom hem nyss, och nu är jag verkligen död, och jag kommer förmodligen vara död imorgon också på jobbet, hehe inte så speciellt bra kanske, men det är sånt som händer. 

Nu ska jag designa ett eget iphone skal på expert faktiskt, är så hyper om de så måste verkligen göra de NU, fastän jag borde rent ut sagt kasta mig i sängen. Godnatt hörs imorgon.

ÄR DET NU, NU SOM DET TAR SLUT?

Publicerad 2011-09-25 18:24:10 i ALLMÄNT,

Tjabba!!! bakis som FAN idag måste jag säga, eller till en början på morgonen var det ganska lugnt, ont i huvudet och törstig bara, cykla ner på stan en sväng, va in på jobbet en sväng också och sa hej till Elin för jag visste att det var hon som jobbade, och där small de till, ögonen snurrade på mig, jag började må illa som fan, kallsvettas och allt vet vad, fan vad dåligt jag mådde alltså, så cyklade hem till mormor sen också, låg där i soffan och degade, och sen blev det lite mat där också, tror jag blev en aning lite piggare då faktiskt, är hemma nu, pappa har också kommit hem nu, så ska väl kanske snart dra mig till Madde eller något. Får se hur jag gör. 

Juste ikväll kl 20.00 på 1an är de Moraeus med mera, där bla Daniel Adams-Ray ska vara med, så självklart ska jag kolla haha, fina killen min du ;) eh, fick en tidning utav pappas tjej också, som hon hade hemma, en heminredningstidning, där de bla var "hemma hos Adam Tensta" så har suttit och kikat lite på de nu, kanske ska ta med den hem till Madde så hon får kika, glad tjej kommer hon bli då skulle jag tro haha!

HELA VÄRLDEN ÄR MIN

Publicerad 2011-09-24 19:42:55 i ALLMÄNT,

Hallådär! Åkte iväg till köpis idag med mormor, köpte en tröja, och sen fick jag ett par jeans utav mamma, äntlign ett par nya jeans alltså, som jag längtat. Kanske visar bild sen, tycker de är så tråkigt att ta en bild på jeans haha, aja. Åkte sen hem till mormor, käkade middag där, och sen gick jag över till Malin (maddes syrra) och firade henne lite eftersom hon fyller 21 idag, så grattis till henne, fick gosa massor med världens finaste hund Uno också hihi, då är typ hela dagen gjord alltså. Eh, sen skjutsade dom hem mig, har precis varit på willt's och handlade sprite, och nu ska jag börja fixa mig, och sen är de dags för fest, ska iväg med bästa Linnea och Nille, idag ska jag bli full, hela världen ska vara min typ haha. Så pumpa lite musik nu, ta en öl, sen kör vi! Hoppas alla får en tråkig kväll, min ska vara super haha skoja.

NEJ LÅT DE VA SOM I EN FILM

Publicerad 2011-09-24 11:48:08 i ALLMÄNT,

Godmorgon! mamma ringde och väckte mig för en stund sedan, gud så trött jag är fortfarande känner jag trots att jag vart uppe ett tag nu haha, men skitsamma, skönt som fan att få sova ut idag måste jag säga, kan ju aldrig göra de längre liksom nu när man jobbar, så de är så jäkla skönt nu  när man väl får göra de liksom. 

Vad händer idag tro? Kanske ska försöka dra med mormor till köpis och leta efter ett par jeans, ska få ett par av mamma nämligen och dom i stan på gina, alla dom är felmärkta så de passar inte, så förhoppningsvis finns det ett par på köpis, vi får se. Men nu måste jag fixa mig, vi hörs senare igen. Puss

SNÄLLA BLI MIN IGEN

Publicerad 2011-09-23 23:58:57 i MUSIK,



Jag kan inte prata med dig när du tittar bort
snälla ge mig två sekunder innan du ger upp
kan vi inte vara nära bara en minut
är det nu, nu som det tar slut
Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå
jag vill hinna säga allting innan jag ska gå
älskling, vänta får jag bara sitta bredvid dig
det var han som ville kyssa mig
Snälla bli min igen
nej, låt det va som i en film
snälla bli min igen
låt mig va kvar
ja, låt det va
Du tar bort min hand ifrån din arm
och flyttar bort
ingenting jag säger spelar längre någon roll
ställer mig i hallen tills jag fattar vad som hänt
får jag ens ha kvar dig som min vän
knyter mina skor och går tillbaka in igen
sitter här på sängen tills du be mig att gå hem
letar efter nått att säga som kan ändra allt
nått mer än det jag redan sagt
Snälla bli min igen
nej, låt det va som i en film
snälla bli min igen
låt mig va kvar
ja, låt det va

EXTREMT TRÅKIG FREDAG!

Publicerad 2011-09-23 19:31:30 i ALLMÄNT,

Tjo flöjt! Idag har jag jobbat hela dagen, både roligt och tråkigt, lite långtråkigt ibland, men ibland roligt. Eh, slutade runt 6 tiden, så gick runt och kikade lite på stan och sen cyklade jag hemmåt, har ringt runt en jävla massa för att försöka få tag i någon som är sugen på att göra något, men ingen kan, orkar eller är hemma, suck suck suck! Vet några som ska på saints på deras bartömning, men jag gillar inte saints så tror jag skippar de faktiskt.. får se vad denna extremt tråkiga fredag bjuder på. 

Men igår iallafall, halv 8 började festen, och då bjöds det på buffé, supergod mat faktiskt, lite skum men ändå god. Hade någon lek också, dock vann inte Glitter något, men vi sa de, att dom måste ha räknat fel eller något haha. aja, drog till Helt Enkelt en sväng sen tillsammans med Cecilia och hennes polare, dorg hem runt halv 1 - 1 tiden kanske, hade en toppen kväll faktiskt!

ANONYM

Publicerad 2011-09-23 19:28:46 i ALLMÄNT,

Just precis, D-kändisar var det ja! 
kan ju säga såhär, jag skiter fullständigt i det om jag ska vara ärlig, tycker det alltid är roligt iallafall, och du som skrev detta, har du ens ett så tråkigt liv att du orkar alltså sätta dig ner, läsa min blogg, skriva en kommentar om att jag har sett några a b c d kändisar eller vad fan dom nu är, skriva en kommentar om de, sköt ditt du så sköter jag mitt. Vafan, alltså jag blir så jävla less på sånt där, och anonym dessutom? stå för vem du är istället! och dessutom, lägg energi på något annat, om de i min blogg och de jag skriver stör dig, GE FAN I OCH LÄSA DE DÅ! :)

YOU KEEP DOING THIS

Publicerad 2011-09-22 09:10:28 i ALLMÄNT,

Godmorgon! idag är det torsdag, redan alltså! eh håller på och fixar mig för fullt nu, går inge bra alltså, jag har alltid sånna där "dåliga fixa håret, sminket" dagar nu för tiden, och det är så jävla drygt, jag blir så förbannad så det bara kokar i mig fan, men aja sånt man får ta ibland. Ska snart sticka till jobbet, jobbar med Elin nu heldag och sen kommer Cajsa på lunchen.. Och ikväll blir det gallerian fest, så det ska bli supertrevligt. Jag slutar 6 men ska inte hem då utan jag fixar mig på jobbet, och samma gör Elin och sen kommer Cecilia efter 6 någongång också, och hänger med oss ett tag innan allt börjar, festen sätter väl igång typ 19.30 om jag inte minns helt fel. Så jag hoppas verkligen på en toppen kväll idag. Och hoppas dagen i allmänhet går bra också, har körlektion idag 11.25, så hoppas den går bra också, de är min allra sista körlektion också, lite pirrigt osv, måste jag ta fler osv osv? 

Aja, ha en toppen torsdag alla. Så hörs vi imorgon, idag kommer jag inte skriva mer. Puss

YOU'LL NEVER BE PERFECT

Publicerad 2011-09-21 22:59:36 i ALLMÄNT,

You can wish you were perfect, but nobody's never gonna be perfect
You wish you are perfect for him, but he will always find things to fight about
Not even he's perfect, although he think he is
There is so many thing I hate that you have done
But I don't give a fuck, It's already happend, so why bring it up? 
stop making this so hard for both of us, this is sick, don't you think? 

I can't take this anymore, this is it...
I will never make it through without you

EVERYTHING YOU KNOW

Publicerad 2011-09-21 19:51:50 i ALLMÄNT,

Tjabba! Idag har det varit en seg dag, men ändå rolig på något sätt. Jobbade som sagt med Elin och Cajsa, och då kan det ju faktiskt inte bli tråkigt så, men det har inte funnits så mycket att göra så det blev lite långtråkigt ett tag, men iallafall, tog en kaffe med mormor på lunchen och sen runt 5 tiden sprang jag runt och letade efter något att ha på mig imorgonkväll, eftersom hela gallerian nian har fest då, men jag hittar verkligen INTE de jag letar efter, så jäkla surt, så får se hur fan man kommer att se ut, åt helvete antar jag! men aja, gick en runda när jag slutade också, så ska in på lunchen imorgon och prova och se hur det blir.

Är hemma nu och har precis kastat i mig lite mat, pappa är på hockey så nu kan jag sitta och pumpa jävligt hög musik, vilket seriöst måste vara de bästa som finns haha. Får se vad kvällen bjuder på. Puss

TWO AND A HALF MEN

Publicerad 2011-09-21 09:29:14 i ALLMÄNT,


Vad tycker ni om nya Two and a half men?
Jag känner mig lite osäker faktiskt, men tror jag kommer kika på det iallafall, eftersom Ashton Kutcher är så jäklans snygg haha. Men jag tror absolut inte att det kommer bli lika som innan, eller de kommer det inte bli, finns ingen annan Charlie än han som var....

HATE THAT I MADE YOU THINK

Publicerad 2011-09-21 09:24:51 i ALLMÄNT,

G o d m o r g o n ! 
Idag är de onsdag, redan inne på mitten utav veckan, ibland går veckorna så jäklans fort och ibland hur segt som helst, och ja hellre snabbt än sakta måste jag säga. 

Nu på morgonen har jag ställt mig och gjort matlåda idag igen, hehe samma mat som igår, går snabbt och göra och är gott, snabbmakaroner och bacon, klyftigt va? haha. idag jobbar jag med Cajsa och Elin, this is gonna be fun!

Slutar runt 6 tiden idag också, får se vad dagen bjuder på då, satt säga. Men ha en toppenonsdag alla. Så hörs vi av lite senare. Puss o Kram

JAG HAR GIVIT DIG ALLT

Publicerad 2011-09-20 23:47:00 i ALLMÄNT,

Kom hem från Madde för ett tag sedan, blev där ett tag nu p kvällskvisten och kikade idol med henne, tröck i mig ett ton ostkrokar tror jag, inte sådär hälsosamt måste jag säga, menmen. Cyklade hem sen, glömde ringen hemma hos henne så fick vända, cykla tillbaka och sen hem igen, och nu sitter jag hemma och lyssnar på massa live inspelningar från Gröna Lund när Daniel var där, och man kan ju fan inte annat än älska honom, jag ryser fasiken i hela jäkla kroppen, crazy girl but so what, im in love!

Men nu ska jag krypa ner i sängen och hoppas på att några bra väntas på tv:n, imorgon måste jag upp 8 igen, lär fixa en matlåda då också, precis som idag. Jobbigt men sant, haha nu börjar jag fatta hur det känns att vara vuxen hehe, kan man ens säga så förresten? äh, sovgott

BOY, YOUR MY ONLY

Publicerad 2011-09-20 19:52:48 i ALLMÄNT,

Hallådär! Sitter hemma och lyssnar på musik nu och inte gör ett smack, ska snart börja rulla cykeln mot Madde tänkte jag, eftersom hon inte vågar vara hemma själv måste man vara där med henne, haha skoja. 

Eh slutade runt 6 idag, lite tidigare faktiskt, åkte direkt hem till mormor då och fikade lite och umgicks med henne lite, sen cyklade jag hem, och funderar på om jag ska äta något eller om jag kanske inte orkar de, kanske ska åka förbi willy's innan och köpa ostkrokar haha, det vore ju faktiskt jävligt gott måste jag få säga. 

Men juste, vet ni vem jag såg i stan idag då? alltså i Gävle, i lilla hålan Gävle, Tyra! hehe kändiskåt som man är dårå, hade hört tidigare på dagen att hon skulle komma och kika lokal till hennes smyckebutik, och det var visst idag, exakt när jag hade lunch, så det var ju lite roligt att se henne måste jag säga. Så får se om hon hittar något ställe som passar henne. Lite synd för oss på Glitter dock men aja. Men aja vi kanske hörs mer senare.

NOBODY IS PERFECT

Publicerad 2011-09-20 09:11:46 i ALLMÄNT,

Godmorgon! Klockan ringde vid 8 imorse, vaknade av den som tur var, och i säkertskull så ber jag mamma ringa mig strax efter 8 så jag verkligen kommer upp och så att jag inte sover över haha, vore ju inte sådär superroligt, men uppe som tuppen är jag iallafall. Ställde mig och gjorde mat på morgonen, matlåda alltså till jobbet, och nu håller jag på och fixar mig, ska fixa de sista snart. Färgade håret och ögonbrynen igår också, Madde hjälpte mig. Och denna gång blev det kosvart, annars brukar det bli mörk mörkbrunt, men nu köpte jag en där de stod SVART, så nu så haha. Men dock ser de ut som om mina ögonbryn är blåa haha, suck! Men äh det visar sig hur det ser ut i dagsljus, förhoppningsvis fan inte blått iallafall haha. 

Men ska fixa de sista nu, så vi hörs av sen när jag slutat osv PUSS. 

sometimes you belive more than you should
i miss you and i wanna be with you

YOU GONNA MAKE ME STAY

Publicerad 2011-09-19 19:37:30 i ALLMÄNT,

Hallådär! Klockan ringde 8 imorse, upp och hoppa, fixade till mig lite medans André låg kvar och sov, man blir ju bara en aning avis då, fan så trött jag jämt är på mornarna, och plus att jag hade lite svårt att somna igårkväll också, men hur som helst, gick till mormor sen runt 9 tiden, hon gjorde iordning en matlåda medans jag slängde i mig frukost. Sen dags att pallra sig till jobbet, I SPÖREGNET! vilket jävla väder alltså, alltblir så jävla tråkigt när det är sånt här väder, men som tur är gick det över senare på dagen och idag när jag skulle gå hem regnade det ingenting. Vi har fått in massa nytt snyggt idag också, jag måste ju ha världens bästa praktikplats ja, helt underbart och dom jag jobbar med, helt underbara människor!

Har fixat till de lite i rummet nu också, tavlan sitter på plats osv, så har jag städat också, men vet dock inte om jag orkar damsuga nu vilket skulle behövas, eh går till willy's och köper hårfärg istället, hörs senare!

SÖNDAG

Publicerad 2011-09-18 19:37:26 i ALLMÄNT,

Gick ju som sagt ner på stan idag, fixade lite saker och sen gick jag hem till mormor och fikade och var där och spenderade några timmar, fördrev tiden lite satt säga. Madde kom och hämtade mig sen och vi åkte till ica maxi och handlade lite, och sen hem till henne då hon skulle baka, bakfian själv! Pappa kom och hämtade mig där sen, åkte hem, packade väskan och sen skjutsade han mig till André, är här nu och spenderar väl natten här. 

Imorgon blir det jobb igen, men nu väntas en hel vecka framför mig, sist jobbade jag ju bara måndag tisdag onsdag, men det ska nog gå bra. Plus att på torsdag har hela gallerian fest också, alltså all personal, så då ska jag väl ta mig dit också eftersom jag också är bjuden trots att jag bara är praktikant än så länge, men så de är ju roligt. Men skitsamma, nui vet hur min kväll ser ut, hörs imorgon (förmodligen inte på morgonen) Puss

I WILL NEVER BE THE SAME

Publicerad 2011-09-18 13:41:29 i ALLMÄNT,

Ibland är det fan inte roligt att fixa sig eller, men nu är de gjort iallafall, risig tjej idag men det skiter man ju i. Ska ner på stan en sväng nu och sen går jag nog som sagt till mormor och säger hej till henne och som jag skrev, snikar lite fika utav henne hehe. 

Får se vad resten utav dagen bjuder på, men vi hörs senare iallafall och nu så vet ni vart jag håller hus.

FADE INTO DARKNESS

Publicerad 2011-09-18 13:03:23 i ALLMÄNT,

Godmorgon söndag! Ledsen att jag inte skrev något alls igår, men sånt händer ibland. Tänkte om jag skulle skriva om i lördags, och igårkväll lite snabbt..

LÖRDAG: Då vankades det utgång som jag skrev här på bloggen! Eh, vi sprang runt där hemma som fyra yra hönor, fixade oss hit och dit, drack vin, pumpade musik osv. Tillslut kom vi på att vi var tvungen att dra typ 30minuter senare, så då blev det lite stressigt, skynda skynda! Kom ner på stan till Lobby runt 23 tiden, kö redan då, och då hade dom inte börjat släppt in ännu, men tillslut så, men det slutade med då också att vi fick gå in VIP istället, så gick före alla i kön, mycket nice haha. Kom in och tog en varsin öl oså, stod och snackade en massa, och sen började alla dansa, och då slängde vi oss på dansgolvet vi med. En rolig grej, kändiskåt som man är hah, vi såg: Nicky (big brother, Simon (big brother) Patrik (paradisa hotell) Bobby (mammas pojkar) Nemo (kungarna av tylösand) Peter08 (kissies lillebrorsa) Jason (dj) och hon som var med i första avsnittet utav sol fest bad och oroliga föräldrar eller vad de heter, hon såg vi, så det var ju lite kul att se massa kändisar så haha.

LÖRDAG KVÄLL: Kom hem till Gävle halv 9, åkte hem direkt, fick skjuts utav Maddes mamma, kom hem och tog det lugnt ett tag, sen åkte jag ut till Hille hem till Osten för han fyllde år, där var det några grabbar, så jag blev ensam tjej där men det gör inget, jag hade kul iallafall, sen blev det Interpool med några utav dom, och sen drog jag hem och sov, somnade väl på stört när jag kom hem kan jag tänka mig. 

Nu ska jag ta något att dricka sen ska jag börja fixa mig lite, kanske ska dra mig till mormor en sväng och säga hej, och sno lite fika haha, ska ner på stan en sväng iallafall hade jag tänkte. Talk later!

Madde Linnea och mamma på Grönan i väntan på Daniel.

DET VANKAS UTGÅNG!!!

Publicerad 2011-09-16 19:49:58 i ALLMÄNT,

Men som vanligt då så tog vi en tripp till Skärholmen, jag mamma Madde och Linnea, gick runt och strosade en massa där, köpte bara ett nytt nagellack, och sen handlade vi lite och sen åkte vi hemmåt, mötte upp Iza och nu är vi hemma och ska käka lite snart, och sen ska vi väl börja fixa oss, ikväll blir de utgång för oss, Lobby väntar på oss haha. Hoppas kvällen kommer bli grym verkligen, kameran kommer nog inte att följa med, orkar fan inte konka runt på systemkameran liksom, får nog nöja oss med mobil bilder haha, men nu ska jag hoppa in i duschen, hörs hej!

 

DANIEL ADAMS-RAY | GRÖNAN 2011

Publicerad 2011-09-16 12:00:14 i ALLMÄNT,

Hans allra sista spelning på Sommarturnén, och den var verkligen hur jävla underbar som helst. De här var nog seriöst den bästa spelningen jag vart på av alla gånger jag sett honom, jag känner mig som en tönt haha, men det går verkligen inte att beskriva hur bra det var.


-

-

-

Petter Veronica Maggio och Daniel Adams-Ray

Äntligen!

MOT STOCKHOLM

Publicerad 2011-09-15 11:07:57 i ALLMÄNT,

Goddagens! nu är allt packat och klart, och bussen går kvart i 12 här ifrån Gävle, hej Stockholm. Ikväll blir det grönan allihopa och ska se älskade Daniel Adams-Ray! Underbart. Eh, blir utgång eller något sen efter skulle jag tro, eller om vi bara går och tar någon öl någonstans och sen imorgon blir det iallafall utgång, men skitsamma, nu har jag inte tid att skriva mer, mormor kommer och hämtar upp mig vilken sekund som helst, så lär skynda mig lite, fatta hur mycket packning jag har med mig alltså haha? Men vi hörs senare. Kameran är med i högsta hugg också, måste komma ihåg och ta en massa bilder i helgen alltså, talk to you later. 

why are you making this so hard?

NYTT I GARDEROBEN

Publicerad 2011-09-14 22:43:42 i ,



Köpte detta på jobbet idag, hur jävla snyggt är det idag då? 
Ska måla den vita stenen svart också, Elin på jobbet gjorde så och det blev skitsnyggt. 
Glitter 119kr

Och sådär blev de när jag målade den vita stenen svart istället.
Mycket mer jag och nu är jag supernöjd. Tack Elin för tipset!!

PISSED ON MY BIRTHDAY....

Publicerad 2011-09-14 22:40:56 i ALLMÄNT,

Tjabba! Jag har haft en underbar dag verkligen, på morgonen när jag kommer till jobbet, så har dom köpt en lite bakelse till mig i present, hur söta som helst, jag menar, jag har bara varit där i 3 dagar liksom, men aa dom är underbara. Jobbade med Elin och Cajsa idag, och det var mycket trevligt, dock dött i butiken/hela gallerian idag, så det var ju lite tråkigt, och sen längtar jag tills jag får stå i kassen, ska bli så himla roligt verkligen! men nog med de.

Fick sluta kl 5 idag också, hem åd direkt och fixade till mig lite, och sen kom hela feta släkten haha, fick massa fina presenter, visar lite av det i bilder också! Eh, sen åkte vi hem till Madde och sen skulle vi åka och lämna Uno hemma hos Malin och Tomas, och sen skulle hon skjutsa mig till André, men det sket ju sig så är hemma nu igen, och ska snart lägga mig och kolla på tv och sen sova, vakna upp imorgon har sen ha världens bästa helg med världens bästa vänner, kameran är med i högsta hugg också! Tack och hej, ursäkta man jag är bara så less nu och jag orkar inte skriva så mycket mer. 

Bild 1: Bakelsen hihi Bild 2: Blus från Linnea och Madde

Bild 1: Spegel av pappa, + att jag fick pengar Bild 2: Vin av kusinerna och Linnea och Madde

Bild 1: En söt lite stekpanna från mormor, har fått skor och en bh också. 
Bild 2: britney Spears parfym från moster m. familj

Värdens finaste tavla från farfar och Yvonne

TODAY IT'S MY DAY!

Publicerad 2011-09-14 07:12:02 i ALLMÄNT,

Idag fyller jag 19år!
Dock en jävligt tråkig ålder haha, inget speciellt som händer, 1år närmare 20 och systemet bara haha!

Eh nu måste jag skynda och fixa mig, sen ska jag ha körlektion och sen dags för jobb, undra vad man ska ha på sig idag då? fan vad jobbigt, känner att jag kommer få en dålig kläd, hår och smink dag idag, perfekt haha not! Men vi hörs av senare. Puss

DAY NUMBER TWO

Publicerad 2011-09-13 19:55:04 i ALLMÄNT,

Hallådär! Ledsen att jag inte skrev något imorse, men jag sov hemma hos André och på morgonen hade jag inte riktigt tid, häll på och fixa mig osv medans han fixade frukost och sen satt vi och käka frukost tillsammans, han är för go han som orkar gå upp kl 8 med mig hehe. Gick sen ner på stan och skulle börja arbetsdagen nummer 2, allt har gått bra idag också, dock vissa tillfällen idag har det varit lite långtråkigt, men det är sånt man får ta ibland, de är iallafall fortfarande superroligt, och dom jag jobbar med kunde inte bli bättre. 

Imorgon, är det min dag, hurra!!! fyller alltså 19 imorgon vilket känns kul fast ändå inte eftersom 19 är en fruktansvärt tråkig ålder, inget speciellt händer liksom, 1år kvar tills jag får handla på systemet haha! Så imorgon på morgonen ska jag ha körlektion 8.30 och sen går jag direkt till jobbet, slutar 6 och skyndar mig hem och sen kommer feta släkten haha, nejdå men det kommer väl några iallafall. Alltid kul att fylla år haha! Men vi hörs säkert mer senare! :) puss

FÖRSTA DAGEN PÅ GLITTER!

Publicerad 2011-09-12 19:45:57 i ALLMÄNT,

Hallådär! som ni kanske vet så har jag ju praktik på Glitter mitt inne i stan, och idag var min första dag och det var hur roligt som helst verkligen, toppen, tjejerna som jobbar där är grym också, så detta kan man inte annat än se fram emot att få göra minst tre månader frammåt. Jag jobbar 10-18 varje vardag, vilket betyder att jag inte kommer kunna blogga något under dagarna, så det blir ju lite tråkigt, men ska försöka hinna med att skriva lite på morgonen och sen när jag kommer hem om jag orkar osv såklart. 

Sov hos André inatt också, Madde skjutsade dit mig igår kväll, skönt och sova där också för då kunde jag gå typ 10 minuter innan jag började liksom, hade körlektion idag också, acceleration och hård inbromsning, helvete vad läskigt det var haha, jag var helt skakis i kroppen när jag var klar, helt otroligt haha. Men aja klarade de iallafall, sen blev de McDonalds till lunch och sen jobb igen, mycket nice. Gick lite med Linnea på stan efter jobbet också, bla. in på 3 och lämna in min iphone, så nu kommer jag aldrig mer behöva sen den trasiga jäveln haha, tack och hej, men istället har jag nu en gammal rutten sony ericsson haha, pinsamt fan, ska ha denna i upp till 2veckor frammåt, bläääää!

you talking shit about my new phone? haha suck att ha denna i två jävla veckor...

DON'T KNOW WHEN I'LL BE BACK

Publicerad 2011-09-11 15:43:42 i ALLMÄNT,

DET HÄR ÄR NOG DEN TRÅKIGASTE SÖNDAGEN PÅ JÄVLIGT LÄNGE! jag har verkligen inte gjort ett skit idag, ingenting verkligen. Och jag tror nästan att jag kryper ur skinnet snart också, det värsta jag vet är att bara sitta hemma och inte göra ett skit, hur fan kan folk tycka de är skönt? att bara sitta hemma, typ kolla en film? wtf skaffa ett liv haha, närå men shit jag tycker det suger. 

Hade velat åkt till köpis eller något också eller stan inte vet jag, någonting men icke, men nu sitter jag och inväntar PRetty Little Liers iallafall, fast det börjar inte förren 16.20 så det är ju ett tag kvar tills dess, och sen typ 18.05 börjar Audrina också så det ska jag väl också kika på sen får vi se vad som bjuds..

CUZ WE MIGHT NOT GET TOMORROW

Publicerad 2011-09-11 12:25:21 i ALLMÄNT,

Godmorgon söndag! Jag är lite trött faktiskt, men jag har sovit som en gud inatt vilket är lite konstigt då att jag är så trött, men fick ju sova ut en sväng iallafall. Imorgon börjar mitt nya liv, och det ska bli så jävla roligt helt seriöst, imorgon börjar min praktik som jag kommer ha från och med imorgon och 3månader frammåt, på Glitter för er som inte vet de. Jag är så oerhört spänd över hur allt ska gå, men jag tror det kommer gå toppen, jag ska gå in för dehär 150% alltså, jag älskar smycken så detta kommer bli grymt, men.. vad ska jag ha på mig, hur ska jag har håret, vad ska jag ha för smycken? gaah haha har ingen aning faktiskt, börjar 10 imorgon också. aja nog med de. 

Vad göra man idag tro? - ska väl sätta igång och fixa mig osv nu kanske, hörs senare!

MEN JAG VÄNDER OM, ÄNNU EN GÅNG

Publicerad 2011-09-11 01:42:46 i ALLMÄNT,

Har varit hemma hos Madde hela kvällen, stendöd tjej idag faktiskt! Lite bakis osv dårå, eh det blev iallafall kinamat, Madde kom och hämtade mig så åkte vi och köpte käk och sen käkade jag de hemma hos henne, har kikat på tv, lyssnat på musik, massa snack och massa skratt måste jag säga. Vad fan Madde ska jag ta vägen när du flyttar?

Nu är jag iallafall hemma bara och ska väl snart krypa ner i sängen, är sjukt trött faktiskt, och jag hoppas verkligen att de är något smaskigt på tv också, men på lördagar brukar det rent ut sagt bara vara skit på tv, så det visar väl sig. Men vi hörs av imorgon. Puss och Godnatt

SOMETIMES YOU JUST NEED TO ACCEPT IT

Publicerad 2011-09-10 19:22:01 i ALLMÄNT,



Hallojsan! Gårdagen var vi hemma hos Josse i hennes mamma och pappas lägenhet, men lite vin och musik, det var jag Josse Sara Fredrik Danne och Fryken, mycket trevligt, sen drog alla utom jag och Josse, vi var kvar hemma hos hennes med lilla hunden Sune haha så jävla söt är han! 

Iallafall, gick till André sen och sov där inatt, sen gick jag till mormor sen när jag drog,åkte hem till mig, hämtade ett par skor och jag fixade till mig lite, och sen ner på stan, bytte skorna till en mindre storlek och sen fick jag en BH också, superfin, kan visa bild i ett annat inlägg. Sen hem till mormor och käkade, och sen kom Madde och Andreas och hämtade upp mig så åkte vi ut till Maddes farmor och farfar för mat och fika, mycket trevligt, hemma nu och är såååå jäääävla sugen på kinamat, men jag vill inte äta de själv, och Madde svarar inte på sms, dumma henne!


jag och fina Sune

ALLTING BÖRJAR OM

Publicerad 2011-09-09 19:51:30 i ALLMÄNT,

Som sagt så var jag ner på stan idag alldeles ensam, gick och handlade present till min lilla kusin Milla som fyller 7år idag, hon fick en tröja och ett armband. Var där ett tag och fikade osv, sen hemmåt, och sen åkte jag med pappa ner på stan igen och bytte några berlocker som jag fick istudentpresent, jag bytte den mot ringden i inlägget innan, kunde inte få pengar, oc hade jag fått de hade jag köpt en thomas sabo berlock, men icke sa nicke, men iallafall så fick jag istället en ny ring och jag ÄLSKAR ju ringar så det blev så bra så. 

Nu ska jag fixa mig, och sen ska jag hem till Josse där hon Sara Fredrik och Fryken är, vet inte om de är någon mer där, de visar sig, men vi hörs senare iallafall. Puss och Kram

NYTT I GARDEROBEN

Publicerad 2011-09-09 19:48:49 i NEW IN,


Tröja H&M

Ringen längst fram Guldfynd
så vi fyller väl på med en till i silversamlingen! Gillar att den är helt basic liksom!

WHERE DO ALL DREAMS COME FROM?

Publicerad 2011-09-09 10:52:09 i ALLMÄNT,


... The dream i woke up from is not one of the dreams you wish you had, fuck this dream!
FYFAN rent ut sagt, haft fan en av dom värsta drömmarna i mitt liv idag, jag tänker inte gå in på detaljer, men de handlade om att en av mina närmsta i familjen gick bort och sen massa krångel, alltså det var så jävla hemskt, jag fattar inte ens hur man kan drömma eller hur man kan få drömma sånna här drömmar? Jag menar, vart kommer dom ifrån? och det sägs att alla drömmar har en mening men de hoppas jag då verkligen inte att denna har, shit vaknade upp i sprutande tårar, ringde mamma på en gång och pratade med henne, gaah vilken dålig start på dagen... 

Aja, ska väl hoppa in i duschen snart och börja fixa mig lite, och sen får vi se. Idag fyller min lilla kusin Milla år också, så vi ska dit och fira henne lite tänkte vi, men det blir efter 4 någongång, så det ska bli mys, hon och hennes storasyster Hedda är garanterat mina små favorittjejer! Så underbara små busfrön :)

DAGENS VILL HA!

Publicerad 2011-09-09 00:05:57 i ALLMÄNT,


Dagens vill ha:
Allt kommer från favoritbutiken GinaTricot
jag vill verkligen ha allt detta nu på stört, ge mgi!

I JUST HATE HER SERIOUSLY

Publicerad 2011-09-08 22:23:08 i ALLMÄNT,

Tja! Eh, hemma hos Madde nu, kom hit för en liten stund sedan för jag orkade inte sitta hemma bara vilket jag bara gjorde innan, men skitsamma nu är jag här! och jag är lite arg också men de får man ju faktiskt bli ibland..

Maddes mamma och Maddes kille kom från Göteborg nyss, så dom är hemma nu, så jag ska väl röra mig hemmåt snart igen, lägga mig och kolla på tv eller något skit bara. Nej men nu skriver jag bara massa skit bara för att skriva, så lägger ner nu istället, hörs kanske sen eller imorgon, hejdå!

hate her

ALWAYS BEEN LIKE THIS

Publicerad 2011-09-08 17:52:23 i ALLMÄNT,

Hallådär! Va ner på stan och mötte upp finaste Linnea för en lite fika idag, mycket trevligt och mycket snack som alltid är nice. Eh var inte på 3butiken också och checkade lite med min telefon, jag ska få en lånetelefon i 2veckor medans min är inne på "lagning" fast dom ska inte laga min utan jag ska få en helt ny men aa dom är cp iallafall, och jag får inte ta en vit även om jag betalar extra så får jag varjefall inte ta en vit, jävla skit, jag vill ha en vit nu ju!!! 

Aja, gick hem till mormor sen på lite fika oså, sen var hon snäll och skjutsade hem mig för de är så kallt ute hehe burr, och nu är jag hemma, och väntar på att pappa ska komma hem så ska han fixa lite mat och sen lite senare ska jag nog till André, om inte så ska jag umgås med Madde. Puss

TORSDAG

Publicerad 2011-09-08 12:13:52 i ALLMÄNT,

Godmorgon! shit redan torsdag alltså, gud vad veckorna går fort! och jag är så nervös nu, för på måndag då börjar min praktik på Glitter, shit vad ska jag ha på mig, hur ska jag göra med håret osv osv, haha shit jag är verligen jättenervös om jag ska vara ärlig, men skitsamma de kommer gå superbra tror jag.

Eh vaknade för typ 30min sedan, plingade till i telefonen hela tiden för folk skickade sms haha, så då kände jag att det var absolut ingen idé att försöka somna om, så upp och hoppa. Och juste tidigare imorse typ vid 9 tiden ringde dom från Driver också och sa att min körlärare var sjuk idag så min körlektion var inställd, jävla skit.... Nu ska jag börja fixa mig lite oså, sen ska jag ner på stan och möta upp världens bästa Linnea, var så länge sen vi sågs nu, så vi ska ta en lite kaffe på stan och massa snack såklart, ska bli nice!

MODELLJAKTEN BESÖKTE GÄVLE

Publicerad 2011-09-07 20:51:13 i ALLMÄNT,

WoopWoop! Sov hos André igår, så imorse var jag kvar där ett tag och sen gick jag hem till mormor en sväng, och sen gick jag till arbetsförmedlingen, och var där på något möte där jag verkligen fattade noll haha, men de är väl som vanligt, jag fattar typ aldrig någonting när jag är på sånnadär möten haha. Eh sen hem till mormor igen och käkade lunch där, sen gick jag ner på stan och mötte upp Madde, gick runt lite och sen gick vi ner på nian för att kika på modelljakten som idag var i Gävle, det var nice, dock tog allt sån jävla lång tid, vi var där och kollade på hela skiten liksom, två gick vidare från Gävle för dom kunde inte utse en som skulle gå vidare, kul för dom!


Åkte sen upp till max och käkade med pappa och Madde, och nu är vi hemma hos Madde, hon håller på och packar lite så ska väl kanske försöka hjälpa henne lite hehe vilket jag inte gjorde igår, men ah och sen får vi se. Vi hörs sen eller imorgon. (sorry om jag är lite dålig på att skriva nu för tiden...)

TISDAG

Publicerad 2011-09-06 17:32:03 i ALLMÄNT,

Tjabba! Va hos Madde hela kvällen igår, och slutade med att jag sov där också, och sen gick vi upp runt halv 12 imorse, käkade lite frukost och sen kom mormor och hämtade mig och skjutsade mig till körskolan, det gick bra där, och har nästa lektion på torsdag så ska läsa på lite saker tills dess. Sen gick jag ner på stan, kom hem med ett par nya skor, tack tack tack!!! Mötte upp Madde sen och vi gick runt och strosade lite och sen tog vi en promenad hem till mig och sen hem till henne, hämtade bilen och åkte upp till ica maxi och köpte flyttkartonger, och nu ska vi börjar packa ihop lite grejer hos henne, sen får vi se vad kvällen bjuder på, har inte så mycket mer att ,skriva faktiskt, men kom på att jag inte skrivit något idag så tänkte att jag kanske ska göra de hehe, men så då vet ni iallafall, hörs senare. Puss

FRÅGA + SVAR

Publicerad 2011-09-06 17:28:50 i ALLMÄNT,

Fick en fråga om vart jag hade köpt min stickade randiga tröja..
Svar: Den kommer från Blå och kostade 299kr.

I'M GONNA LIVE MY WHOLE LIFE

Publicerad 2011-09-05 17:38:15 i ALLMÄNT,

Tjabba! Var in på glitter idag en sväng, men ska tillbaka imorgon förmodligen, och sen var jag till arbetsförmedlingen också, fick byta tid så jag ska dit på onsdag istället, så det var ju bra, dock jävligt tråkigt bara att sitta där en timme och lyssna på något jävla shit bara, men sånt är livet. Skönt när de är över. Gick till Maddes skola sen och mötte upp henne Vendela och den söta gula lilla bilen haha, ´åkte till köpis där vi strosade lite, hitta ett par jeans som jag bara måste ha, dom var bra faktiskt, och eftersom jag har jordens största hål mellan benen på favoritjeansen jag har nu, så men nej varför ska jag ha nya jeans för? och varför ska jag ha ett par nya vinterskor för när jag har ett par redan som är trasiga? GAH JAG DÖR, vissa grejer behöver man, men tydligen inte... 

Nu ska jag plugga lite teori och sen får vi se vad dagen bjuder på. Puss

MONDAY MORNING

Publicerad 2011-09-05 11:37:20 i ALLMÄNT,

Sitter och lyssnar på massa musik nu och sjunger med lite lätt tillsammans med Madde's ziperall haha, hur mysig kan ett klädesplagg vara alltså? gaah jag vill också ha en, man kanske ska fjäska för lilla pappsen eller något hehe. 

Eh, men ska hoppa in i duschen nu iallafall och sen ska jag ner på stan en sväng, in på Glitter och prata lite med dom vilka tider och dagar jag inte kan komma, och sen ska jag in på arbetsförmedlingen och byta tid om ungdomsgaranti mötet, vilket jag inte kan komma på för då är jag i Stockholm och kollar på och kärleken med bästa brudarna. Men vi hörs av lite senare, ha det toppen PUSS!

SUNDAY WAS AWESOME

Publicerad 2011-09-05 10:51:13 i ALLMÄNT,

HALLÅDÄR.
Gosh vad säger man? Gårdagen var hur jävla bra som helst, eh vi åkte från Vendela runt halv 6 tiden, jag Madde Vendela och mammasen, allt gick superbra och allt, Madde var duktig och körde, eh sen kom vi till sollentuna där vi släppte av mamma så hon kunde ta pendeln hem till sig och vi frågade runt om hur man kom till tensta därifrån haha, så det gick verkligen skitbra, vi åkte vidare och var strax framme i tensta, ser TENSTA skylten, awesome vi var framme haha tack gode gud! Fixa en parkering och sen var det klart. Gick dit allt skulle vara, gick och kikade lite men sen äh vi ställer oss vi scenen och väntar, tog inte lång tid innan Adam Tensta och Michel Dida klev ut på scenen och gjorde sitt, riktigt bra! Och sen säger Adam: Ni är säkert jätteglad för alla artiser jag tagit med mig, artisten som kommer nu har rest ända från Kenya, JAG DOG! haha shit jag känner mig verkligen som ett litet barn, men så fårt jag ser han så fan känns det som om hela jag bara ska smälta ihop och dö, jävlar vad snygg han var! Dock spelade han baraen låt tillsammans med Adam, så han spelade ingen av sina egna, konstigt? men skitsamma, vi iallafall se han, och sen ser vi då kommer han bakom hehehe, så då gick vi fram och frågade om vi fick ta ett kort, absolut sa han, men vi glömmer blixten haha! jävla idioter, så bilden är ju så jävla mörk, suck suck suck, så jävla less blev jag men skitsamma, fick träffa han också så att. Lazee var där och spelade också, och det var också grymt, spelningen varade inte så speciellt länge, så sen när de var slut, så skulle vi ta kort med Adam och dom också, och då kände dom igen oss hehe så vi stod och snackade med dom ett tag men sen skulle våran bil börja rulla hemmåt, så sa hejdå och gick till bilen. Donken påvägen hem, och sen pumpa vi musik på vägen hem, allt gick skitbra och var hemma runt halv 1 tiden. GRYM JÄVLA DAG, TACK!

(dock har vi kassa bilder, glömde kameran hemma, dah så det blev iphone bilder och dom blir ju inte så jätte bra haha suck) 

Bild 1: Adam Tensta & Michel Dida Bild 2: Adam Tensta & Michel Dida

Bild 1: Adam Tensta Bild 2: Adam Tensta & Daniel Adams-Ray

Ja ni ser ju, gaaah jag får damp, vart är blixten liksom???? 
Iallafall Madeleine Daniel Adams-Ray och jag ♥
men han är iallafall den absolut vackraste människan någonsin!

Lazee

THIS IS GONNA BE SO MUCH FUN

Publicerad 2011-09-04 14:12:24 i ALLMÄNT,

Goddagens! Äntligen söndag, som vi längtat haha! Eh jag har iallafall fixat till mig lite nu, och ska börja röra mig mot mormor där jag ska käka, möta upp mamma och sen kommer Madde och Vendela och hämtar upp oss, sen drar bilen mot Stockholm till Tensta för att kika på dom ovan, god damn vad roligt vi ska ha det! Kommer bli BÄST! men nog med de, finns inte så mycket mer att skriva nu mer än att vi kommer hem inatt någongång, åker från Gävle runt 5 tiden, dom ska börja spela runt 20-21 typ, så vi kommer verkligen hem inatt, men vi hörs imorgon, för jag tror inte jag skriver något mer idag, och jag kan ju inte mobilblogga heller, så hörs imorgon. Puss

STOP FOR A MINUTE AND SMILE

Publicerad 2011-09-03 23:38:55 i ALLMÄNT,


Sådär nu är jag hemma och jag är skittrött, och som tur är så är det CSI maraton på 5an idag, vet inte när de började riktigt men det håller iallafall på fram till kvar i 6 imorgon på morgonen haha, hur grymt då? 

Pappa är fortfarande inte hemma, han kommer hem imorgon så inatt sover man själv igen, dock igår gick det ju jävligt bra för då var man så full när man gick och la sig, men idag blir de lite läskigare när man är spiknykter hehe. Jaja nog med de, nu längtar och taggar vi bara som fan tills imorgon, fan vad roligt vi kommer att ha, jag dör! Godnatt haha

THE EDGE OF GLORY

Publicerad 2011-09-03 21:22:23 i ALLMÄNT,

Tja!! Dagen, hmmm..... BAKIS! ont i huvudet och allmänt jävla trött och seg men skitsamma. Mormor kom och hämtade mig och skjutsade ner mig på stan, gick till Helt Enkelt och mötte upp mamma och Anna, blevn en öl där för att försöka komma över baksmällan haha, gick väl ok måste jag säga!  Sen gick jag och mamma till mormor och käkade tacopaj, och sen tog vi en promenad till Pär och sen åkte vi till hemsta, och nu börjar festen hehe, inte för mig dock, juste var hem till Madde och matade katterna, och snodde också hennes ziperall så jag och den kommer mysa ikväll hehe. Eh får se när jag ska hem, de visar sig. Men då vet ni vad jag gör ikväll. Puss och Kram
only you

BAKIS OCH JÄVLIG!

Publicerad 2011-09-03 14:16:52 i ALLMÄNT,

Tjabba! Hade en nice kväll igår, var hemma hos en tjej som heter Jessica, satt där ett gäng och drack och lyssna på musik, trevligt! Sen drog jag och Josse till interpool medans alla andra skulle på slick, träffade lite folk där också så det var nice, vet inte mycket mer jag ska skriva om kvällen, men ah. 

Eh, nu kommer mormor och hämtar mig, så antingen om hon dumpar mig på stan eller om jag hakar på hem till henne, har inte bestämt ännu! Men fan så ont i huvudet jag har alltså, de bara dunkar och dunkar, aj aj aj! 
Ja usch, inge roligt att vara bakis tycker jag....

don't say this one more time
let us try instead

GIVE ME SUNDAY

Publicerad 2011-09-02 20:21:07 i ALLMÄNT,

Hallådär! Åkte och handlade med mormor idag, sen hoppade jag på stan och gick och kikade lite, och sen hem till henne igen, degade där ett tag, fikade och hade mys, och sen blev det mat, chickenbits och ris, mums! Pappa har åkt till stockholm så skulle jag "äta" hemma så skulle jag inte äta så då käkade jag hos mormor istället. Ner på stan sen och mötte upp Josse  en snabbis, och sen gick jag hem, har fixat mig lite nu, men inget blir som de ska typ, en såndär dålig dagen igen hehe sällan, men i vilket fall som helst, så ska vi hem till Hästan och partaja lite, tror det blir relativt lugnt iallafall, får se vad som händer och sker, men vi hörs imorgon. Ha en toppenfredag alla. Puss

EN SEKUND BLIR TUSEN ÅR

Publicerad 2011-09-02 11:49:11 i ALLMÄNT,

Godmorgon! Mormor ringde och väckte mig halv 12 idag, och det var väl lika bra att man kom upp då, dock har jag inte sovit speciellt bra, eller när jag väl somnade gick det bra, men det tog en jävla tid innan jag somnade, har nämligen fått tillbaka min hosta, gud så kul liksom, fast nej! Jag orkar inte, asså de är verkligen så jobbigt att jag känner att jag bara vill gå upp ur sängen och hänga mig haha, nej men det är så jävla jobbigt, och det tar på krafterna nå fruktansvärt för på mornarna så känner jag mig helt slut i hela kroppen och vid revbenen, för jag hostar så mycket i sömnen också, gaaah bort bort bort!

Ska fixa till mig och lite sånt nu, sen ska jag ner på stan en sväng, lär in på H&M och kikade för jag köpte volympulver igår, men jag kan inte öppna de haha, och verkar det som om de inte är något i de haha, så lär in och kika hur fan man gör alltså haha, risig tjej som inte får upp de hon köpt, men aja mormor kommer nog och hämtar mig och skjutsar ner mig på stan, nice. Talk  later!

längtar tills på söndag så jävla mycket!

NYTT I GARDEROBEN

Publicerad 2011-09-01 23:05:17 i NEW IN,


Pipptröja Blå
(alla har denna fast med röda och blåa ränder, så jag tog en med svarta och bruna ränder)

Hårprodukter H&M

SO I CAN CEAR LESS

Publicerad 2011-09-01 22:43:39 i ALLMÄNT,


Såhär mysigt hade jag och Josse, kaffe fika och tända ljus!

Hade så rent ut sagt jävla tråkigt här hemma, bara satt rakt upp och ner, lästa alla bloggar jag någonsin kunde hitta på och sen då haha? kollade med Josse om hon var hemma, så gick dit på en lite kopp kaffe i hennes mysiga kalla lilla lägenhet haha. Väntade med henne på hennes buss sen för hon skulle till hille, och sen traskade jag hem i detta iskalla väder. Mössa och vantar satt stadigt på dock hade jag fan gärna velat haft vinterjackan, men skippade de haha, kanske lite för tidigt för de hehe. 

Kom hem och pappa hade köpt en lite godispåse åt mig, med BARA gott godis haha, så nu blir man tjock igen, hur gick det med att jag skulle försöka vara lite nyttigare då? svar: inge bra alls! buhu.
Men nu ska jag snart lägga mig i sängen och kika på lite tv, så vi hörs imorgon. Puss

COULDN'T BE MORE HAPPY RIGHT NOW

Publicerad 2011-09-01 20:17:26 i ALLMÄNT,

Hallådär!
Haft en toppendag idag faktiskt, relativt lugn men ändå nice på något sätt, började med att jag och Sara inte hade något att göra, så hon tog bilen från skutskär, kom och hämtade mig och sen drog vi ut till köpis för att äta glass på ikea haha, eh, va in på köpis en sväng också, kikade lite, men helt plötsligt blir det helt svart på hela köpis, strömmavbrott haha, okej vi går till ikea istället, där fanns det lyse, beställde de jag skulle ha, poff så gick strömmen där också, så fick vänta tills de kom tillbaka igen, då fick jag min glass haha, min magen gillade dock absolut inte den glassen, fick så sjukt ont efterråt... men nu är de mycket bättre. Sara dumpade mig på stan, mötte upp Lollo som slutade klockan 5, drog oss til Mingel och tog en fika där, (så länge sen jag fikade med min lilla tös nu) Madde kom förbi och sa hejdå också eftersom hon åker till Götebort idag (eller hon är påväg nu) och kommer hem på söndag, så att så har min dag varit, på något sätt asbra hihi. 
JUSTE!!!! söndagens grej som jag skrev om igår, nu är det klart och vi åker till Stockholm på söndag runt 5 tiden, jag Madde och Vendela, Adam Tensta ska nämligen ha en liten gratis konsert där och spela för att det har typ brunnit ner någon grej där, och det bästa av det bästa, DANIEL ska spela!!!!!!!! så jag kan nog inte bli mer glad än vad jag är nu, Madde ringde och sa att Vendela hade skaffat fram en bil, fan så jävla viktigt, usch jag är så glad nu så jag skulle kunna hoppa runt i hela lägenheten! Kommer hem på söndag natt redan, kommer bli grymt!!!

IT WASN'T EVEN SUPPOSED TO BE LIKE THIS

Publicerad 2011-09-01 10:50:19 i ALLMÄNT,

Hallå! Musiken på högsta volym här hemma!
Kom hem för en liten stund sedan bara, sov hos Madde inatt igen, skulle egentligen inte göra de, men när vi skulle åka och skjutsa hem hennes syrra, så skulle Madde parkera in bilen igen, och det är ganska krångligt för den bilen bredvid ställer sig som ett arsel, så jagbah: äh vafan, ska inte göra något annat iallafall så sov kvar där istället, bilen kom in i carporten säkert också haha. 

Eh, idag skulle Madde till skolan igen, så jag drog förbi willy's när hon skulle till skolan, och jag köpte hårfärg där, ska köpa Maddes löshår, hon har typ aldrig använt de så jag ska köpa de, men måste färga de för de är fel färg (som ni kanske fattar då haha störd) eh, så ska hoppa in i duschen nu och sen färga löshåret, sen får vi se vad dagen bjuder på, men vi hörs av lite senare iallafall. 

Juste idag åker Madde till Göteborg också...............

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela