MATHILDA LINDSTRÖM

En skiss på mitt arbete i Multimedia..

Publicerad 2011-03-31 16:43:15 i ALLMÄNT,

Haha fyfan, inte superroligt och göra en skiss i photoshop, eller roligt är det väl, men de är fan jobbigt och tar en massa tid, vet inte ens om jag är klar osv nu, och att allt stämmer, men det skiter man i, nu ska jag ner på stan en lite kortis. Hörs sen.

 

Helvete vad trött man kan vara på mornarna alltså...

Publicerad 2011-03-31 08:00:01 i ALLMÄNT,

Godmorgon (gäsp gäsp) jag är verkligen dötrött haha, somnade skapligt igår iallafall, inte typ senare än vad jag brukar iallafall, men fan så svårt det var att komma upp idag alltså haha, och jag hade behövt duscha mitt hår idag också, men de hinner jag inte nu för att jag inte gick upp när jag skulle, jävla skit också! kommer inte kunna göra ett skit med håret idag bara för de haha... uscha!

Ska åka till skolan om ca: 1½ timme, så håller på och fixar mig o så nu iallafall, och vi går till kl: 5 idag och det ser jag verkligen inte fram emot, och sen sista lektionen har vi de där fruktansvärt tråkiga multimedia i typ 4timmar, så jävla jobbigt. Aja nog med de, vi hörs senare, Puss.

Studentklänning... huuhh?

Publicerad 2011-03-30 17:49:29 i ALLMÄNT,

Jaha, men lät kanske börja tänka på studentklänning snart också, vilket jag inte så himla mycket ser fram emot, gillar absolut inte att ha vita klänningar på mig, så då ska man lägga ut massa pengar på en klänning som man bara kommer att använda en ända gång förmodligen. Sen behöver man ju inte ha en vit klänning egentligen heller, men skulle jag få välja så skulle jag vela ha svart haha, men det går ju inte direkt, nej jag vill inte sticka ut haha!

Och som sagt, så lutar det stark emot en klänning med en ärm iallafall, och fan nu om du beställer någon av dessa eller någon med en ärm, så mördar jag dig, seriöst! Puss haha

 

Kortaste dagen i skolan någonsin eller..

Publicerad 2011-03-30 13:50:17 i ALLMÄNT,

Hallådär. Slutde för ungefär en halv timme sedan, snacka om en skön dag i skolan idag, började 12.20 och slutade 13.15 för vi skulle ha muntlig redovisning på samhällen idag, men varken Lollo eller Jennika är i skolan så jag och Janni kunde inte göra de idag, och sen trodde inte vi att vi hade materialet heller, men det hade vi, eh vi ska göra det imorgon istället sa läraren vare sig Jennika och Lollo är här eller inte. Men nog med de, ska snart börja röra mig från skolan, vet inte om jag ska ner på stan och vänta på Madde, eller om jag åker hem innan och väntar på henne, för vi tänkte ta en runda på stan när hon har slutat (vilket hon gör snart) men hon skulle hem och shit innan, äh jag vet inte haha, fan vad mycket skit jag skriver känner jag... buhu..

Godmorgon soliga onsdag!

Publicerad 2011-03-30 09:55:45 i ALLMÄNT,

Ja helt rätt de ni läste, här lyser solen väldigt mycket, och fruktansvärt skönt också måste jag säga, känns som att allt känns så mycket bättre osv när solen ligger på, dock tror jag inte att det är skitvarmt ute, men säkerligen skönt i solen liksom, solbrillorna på idag! :)

Mamma ringde och väckte mig typ, eller jag hade precis tryckt på snouze grejen på mobilen, men då klev jag upp när hon ringde istället, lika bra det liksom! Och vilken tur hon hade igår då måste jag säga, (kan börja med att jag älskar att se kändisar, hur roligt som helst) men iallafall, först kom Eric Saade och Molly Sandén in på Sängjätten där mamma jobbar, sen skulle mamma och några till arbetkamrater på AW, ja vilka ser dom där då, jo Paradise Hotel Cimon och Nicky från Big Brother, haha jävla lyllo mamma/eller alla dom då... fan! De töntiga med Nicky var att han hade en Big Brother tröja på sig haha, snacka om att vela visa upp att han vart med, aooohw coolt haha, han är som han är han ;) kinda cute!

Desperate Housewives & Big Brother!

Publicerad 2011-03-29 22:32:42 i ALLMÄNT,

Tjabba Tjena, hur är läget? ehm, jag kom typ nyss hem, cykla till Madde tidigare idag, kanske runt 7 tiden, var där et tag sen tog vi våra arslen och drog oss mot Josse, Josse har henens syrras lägenhet nu ett tag, så då åkte vi dit och umgicks med henne och kikade på Desperate Housewives där, Bella var också med! Tog sen bussen hem och nu är jag hemma och sitter och kollar på Big Brother, kungligt! Haha så sugen nu att att höra hur Annie dissar Madde haha, fast grejen är väl bara den att Annie är så jäkla avundsjuk så det bara skriker om de, men det skiter man ju i!

Idag fick jag ju sänggaveln såld också, men dom pengarna lägger vi undan för att spara dom till de nya som snart kommer in i rummet, haha men nu ligger madrassrna på golvet, men det ser supermysigt ut faktiskt, blev skitarg innan att vi inte åkte och köpte ben till sängen idag när vi precis sålt gaveln, men nu när jag kom hem så såg det fan mysigt ut haha, man kanske ska ha så? vem fasen vet va.

Men nu ska jag krypa ner i mysiga sängen hela ensam under ett kallt täcke, ååh vad romantisk jag lät haha, Godnatt vi hörs imorgon.

How wonderful life is...

Publicerad 2011-03-29 11:54:20 i ALLMÄNT,

Hallådär!! Idag sov jag över ganska så rejält måste jag säga, jag hade ställt klockan på 06,30, men inte vaknade jag då eller.. jag klockade så att jag verkligen hade satt på alarmet ordentligt 2 gånger igår kväll, så jag måste ha stängt av alarmet i sömnen, måste verkligen ha varit stendöd haha! Jag vaknade 9,30 haha, då hade vi börjat för en timme sedan, men aja de är sånt som händer, och nu har jag gjort klart en uppgift på grafen som skulle vara klart, nu ska jag försöka göra klart den andra grejen också, orkar inte hålla på med detta nu känner jag! Läraren är för den delen kass! Blääää

(juste, idag kommer en tjej och köper sänggaveln haha, hon ringde ca 2timmar efter jag lagt ut annonsen på blocket, perfekt, men då antar jag att vi kanske lär åka till ikea eller så idag igen och köpa ben till sängen, annar lär jag ha madrasserna på golvet haha. De löser sig"

Läggdags framför Nip/Tuck

Publicerad 2011-03-29 00:04:52 i ALLMÄNT,

Kom hem från Madde för ett tag sedan, va där ett tag och umgicks med henne och kikade på tv bara, godis blev det också en massa, fuck haha! Kikade lite på CSI, Ballar av Stål och BigBrother, fan BigBrother blir bara bättre och bättre måste jag säga! 

Jag tänkte bara att jag skulle skriva ett litet inlägg nu när jag var hemma och inte gjorde så mycket, och så ni vet att jag lever, imorgon i skolan ska jag göra om bloggen om jag orkar, men jag har kommit på en grej, för att göra allt mycket enklare, tråkigt men som sagt, så funderar jag starkt på att bara göra en header med mitt namn på eller så haha, jag byter ju ända design hela jävla tiden känns det som, aja får se vad jag orkar ge mig in på imorgon. Puss och Godnatt mer er. Btw, har ni sett Nip/Tuck något? Om inte så tycker jag att ni ska kika på de, dock går det alltid runt 12tiden på kvällen/natten, men de är superbra tycker jag!

Övningskörningen går toppen!

Publicerad 2011-03-28 20:27:16 i ALLMÄNT,

Hallådär! Gud övningskörningen går kanon verkligen, idag efter individuella valet kom pappa och hämta mig på skolan, och jag fick köra till köpis för vi skulle till IKEA och en sväng lite snabbt på själva köpis, det gick superbra faktskt, dock vågar jag inte riktigt köra på stora motorvägen riktigt än, så än så läge kör jag gamla vägen, men det går ju lika bra det också bara de att det tar lite längre tid haha. Körde hem sen också, och då körde jag lite på motorvägen, haha shit vad läskigt de är alltså, när det går så fort haha!

Pappa gjorde mat medans jag fixade de som vi hade köpt idag på IKEA, fick en stor vit matta av pappa, två ramar (som älsklingen sitter i haha) och sen köpte vi fler galgar för jag får inte plats med allt på klädhängaren(har för några galgar) och i byråerna, så var tvungen att köpa fler sånna så nu är de bra, eller jag ska bara byta ut alla bruna galgar till vita inom snar framtid haha. Har också lagt ut min mellan bruna sänggavel och mina mellanbruna byråer på blocket! Så om någon är sugen och vet att det letat efter sådant så har jag som jag ska sälja för att byta ut till vitt :) Nu ska jag dra mit mot Madde och träffa henne, vi kanske hörs av mer senare.

Måndag: En nya vecka står framför oss.

Publicerad 2011-03-28 11:44:45 i ALLMÄNT,

Hejsaaan! Vaknade mycket senare än tänkt idag, skulle egentligen till skolan lite tidigare idag, men så blev det inte eller, så jag kommer dit tills vi börjar religionen iallafall, dock är både Lollo och Jennika sjuka idag, så jag kommer bli själv, eller asså alla andra i klassen är ju där, men dom umgås jag iallafall inte med, så det var ju lite tråkigt, efter religionen har vi individuella, så jag och Linnea sticker väl dit samtidigt skulle jag tro.

Ehm har inte så mycket att skriva nu iallafall (endast att jag som vanligt bill göra om bloggen igen, orkar inte ha den såhär, den ser så dåligt och tråkig ut, sen måste jag nog byta tillbaka till grått igen haha) aja vi hörs mer sen. Puss

Första gången de har internet på bussen...

Publicerad 2011-03-27 18:34:43 i ALLMÄNT,

Hallådär. Sitter på bussen och försökt få igång internet hur länge som helst, sen jag åkte från Stockholm typ, och jag har åkt typ 1timmen men det har inte gått nå vidare, men nu iallafall så funkar de och de är försöka gången internet fungerar på bussen måste jag säga. Jag är hemma om en timme typ.

Eh, gick på stan lite med mamma idag också innan jag åkte hem, hitta endast ett par gråa jeans på Weekday på rean, helt okej faktiskt, men de var så billiga så kunde inte låta bli haha. Vi struntade i och käka något på stan för varken jag eller mamma var så speciellt hungriga, och jätte kul när killen bredvid slänger upp mat som han sitter och äter och de osar i hela bussen haha, så nu är jag fan ashungrig, kanske kan bli max eller något på hemvägen när pappa kommer o hämtar mig. Hörs sen.

En promenad i Stockholm & en öl haha..

Publicerad 2011-03-27 01:05:46 i ALLMÄNT,

Hallådär, eller godkväll / godnatt eller vad man säger, äh ni fattar var jag menar. Jag och mamma bestämt oss tidigare idag att vi skulle ta en tur ner på stan på kvällskvisten och ta någon öl, bara hon och jag. Så vi fixade i ordning oss osv och sen åkte vi ner, hoppade av i Stockholm södra, gick en massa, men kunde inte bestämma oss, gick sen till gamla stan, hitta inget där, de slutat med att vi skulle sätta oss på Oleary's, men då var det tydligen stängt för kvällen, halv 11 liksom?! haha så bara för att tog vi en öl på centralen sen åkte hem haha, sådär lyckad kväll, eller mysigt men blev inte riktigt som vi tänkte oss om man säger så... Men mysigt med lite mamma och dotter tid.

Nu är vi hemma, och båda lite trötta och kalla efter denna lilla promenad vi fick ta oss runt hela Stockholm kändes de som, och inte en kändis såg vi heller, jag brukar typ jämt se 1 kändis, hoppas man får se en imorgon då innan jag åker hem. Helst av allt skulle jag ju vela träffa lilla älsklingen, men de är nog absolut ingen chans tyvärr, jaja. Puss på honom iallafall. Nu ska jag sova, så vi hörs väl imorgon antar jag. Puss & Godnatt :)

Skärholmen står på schemat idag!

Publicerad 2011-03-26 09:18:47 i ALLMÄNT,

Godmorgon! har käkak frukost osv nu med mamma min, och nu har vi fixat oss och ska strax sticka iväg till hennes jobb, ska ju som sagt vara där med henne idag, eller jag ska sen över till Skärholmen och gå och strosa ett tag, får se om man kanske kommer hem med något nytt, wiihoo! ehm, men vi lär sticka nu så jag hinner inte skriva så mycket, men vi hörs senare istället. Puss

Lite nya småsaker till rummet hemma i Stockholm.

Publicerad 2011-03-26 01:04:21 i ALLMÄNT,

Bilderna kom i detta inlägg istället.. Detta fick följa med hem från IKEA idag iallafall:
(köpte även en papperskorg men den var bara tråkig haha)

Bild 1) Vita vanliga galgar. Bild 2) Haha en svart musmatta.

Bild 1) Små förvaringslådor. 

Och en ram där världens finaste fick sitta!

En dag i Sickla tillsammans med mamma.

Publicerad 2011-03-25 19:17:21 i ALLMÄNT,

Dagens spenderades eller började med att mamma väckte mig, tog det ganska så lungt på morgonkvisten måste jag säga, men fixade sedan till oss och stack iväg till Sickla för en liten shoppingrunda, haha men det gick sådär, fick med mig hem ett par trosor bara haha, kul shopping, men bra! Åkte sedan till IKEA och där inhandlades det lite småsaker till rummet här, mums! ehm, nu ska jag fixa salladen tills vi ska käka för mamma håller på med maten, så då ska jag hjälpa till lite. (bilder på de jag köpte kommer om ett tag i detta inlägg)

Gårdagen i tårar...

Publicerad 2011-03-25 19:13:30 i ALLMÄNT,

Tänke skriva ett litet litet inlägg om hur gårdagen för mig var, perfek och allt kändes hur bra som helst när jag kom fram osv, så himla glad att jag äntligen skulle få träffa mamma, hon kom hem kramades en massa, klockan tickade iväg och klockan blev 19.00, fick seriöst ont i magen, och fan vad jag hatade/hatar mig själv och framför allt så jävla besviken på mig själv att jag inte köpte biljetter när jag tänkte... Resten av kvällen spenderades först i sängen fylld med tårar, sen i soffan och kollade på tv med mamma, då de kom lite tårar då och då också, känner mig så jävla töntigt men jag skiter fan i de, jag menar jag är sånhär i dessa situstioner, eller inte för att jag varit med om detta förr, men nu blev det som de blev för att jag inte var på cirkus och kollade när han spelade, helvetes jävla skit med andra ord, och idag spelar han i linköping också, men dit kommer jag ju inte heller, piss liv!

Tog en lite stödvila såhär på torsdags eftermiddagen..

Publicerad 2011-03-24 17:22:32 i ALLMÄNT,

Hallådär. Vaknade precis till utav att Kenneth kom hem från jobbet, haha jag somnade visst till lite grann efter tag när jag kom hem, kunde åka direkt hem när jag väl kom fram till Stockholm, jag har ju ingen nyckel och mamma och Kenneth jobbar, och Fanny gick i skolan, men hon hade slutat när jag kom fram, så åkte direkt hem, helvete vad det blåser också, helt sjukt.

Aja nu ska man vakna till lite sen ska vi åka och handla jag och Kenneth, men vi hörs lite senare i think. Puss

Idag bär det av mot huvudstaden!

Publicerad 2011-03-24 10:10:22 i ALLMÄNT,

Godmorgon! Idag sticker jag till huvudstaden till mamma min, shit det känns som år och dar sen jag träffade henne nu, men idag får jag äntligen göra de! Och det är de som känns så jäkla underbart.

De tråkiga och fan alltså, jag är så arg och så besviken på mig själv att jag inte köpte biljetter när jag tänkte att jag skulle göra de, nej fan heller, dumma jag väntar, varför gjorde jag det liksom? aa nu finns de ju som sagt inga biljetter kvar, eller de finns, men de är superdåliga platser, och plus att det är idag, helvetes jävla skit... fan jag hatar mig själv just nu haha!

Aja, ska fixa mig de sista och packa de sista osv sen sticker jag ner på stan, ska säga hejdå till mormor också, hon skulle ner på stan idag så då passar jag på att säga hej/hejdå till henne, sen kommer min söta vän Madde och möter mig vid bussen och gör mig sällskap ett tag tills bussen kommer. Vi hörs av när jag kommer fram osv idag istället, för som vanligt finns det väl inte internet på bussen eller, suck!

Big Brother = Porrprogram!

Publicerad 2011-03-23 23:41:23 i ALLMÄNT,

Hallådär. Är precis hemmkommen från söta Madeleine, kikade på Grey's Anatomy där och efter det blev de BigBrother, haha vilket jävla porrprogram de blivit nu helt plötsligt haha. I vilket fall som helst, var på stan en sväng efter skolan med Madde Linnea och Jennika, var runt och strosade en massa, och slutligen tog jag och Linnea en fika på stan.

Åkte hem sen, slängde i mig lite flingor, och sen var jag och pappa ut och övningskörde, fan det går bra nu alltså, jag är nästintill kung på de där ja, eller inte haha - nejdå men seriöst det går jävligt bra, blir lite småfel ibland, men sånt händer ju alla i början.. Åkte till farfar och sa hej också, och sen hade jag turen att få träffa Gumman och kusin min, Alexander, så det var nice.

Nu ska jag snart lägga mig, för imorgon sticker jag iväg till Stockholm till underbaraste mamma. Sjukt skönt ska de bli att komma bort faktiskt. Dock fäller jag en liten liten tår, eftersom jag inte ska se Daniel Adams-Ray imorgon när han spelar på Cirkus i Stockholm, men tror jag ska åka dit iallafall haha och spana lite, kommer nog ändå inte ha så mycket för mig om man säger så, de visar sig helt enkelt. Hörs imorgon hej.

Godmorgon Onsdag!

Publicerad 2011-03-23 12:06:34 i ALLMÄNT,

Godmorgon på er. Idag sov jag över min egen tid litegrann, men det gick bra iallafall, jag gick upp på en gång duschade och grejer, och nu håller jag på och fixar mig för fullt, börjar egentligen svenskan nu 12.20, men man ska hålla tal idag typ, och det har jag redan gjort så då är man ledig, efter svenskan så har vi bara samhällskunskap sen slutar vi, haha skapligt skön dag idag då! men dock så ska jag ha religionsprov, fick reda på de i måndags eftermiddag, så har inte haft så mycket tid att plugga, men jag har försökt så mycket jag kan, pluggade lite i tisdag och pluggade en massa igår hemma hos Madde, säger ingenting än om hur det kommer gå, de får helt enkelt visa sig.

Snart ska jag sticka iväg till skolan och jobba lite med PA, ska bara vänta på att pappa så jag kan säga hej till han en sväng, hörs kanske något mer sen. Puss

NYTT I GARDEROBEN

Publicerad 2011-03-22 16:55:09 i NEW IN,

Köpte dessa Solbrillor i lördags tror jag att det var, har letat länge efter att par pilotbrillor som passar mig, men har fan aldrig hittat ett par, hittade dock ett par förra året som jag verkligen älskade, men de kommer ju självklart inte in i år eller haha, men dessa fick jag tag i och dom duger.

H&M - 60kr

 

Den 22 mars 2011

Publicerad 2011-03-22 13:45:11 i ALLMÄNT,

Hallådär igen bloggen! Som ni kanske märkte så la jag ner bloggen ett tag pga personliga själ osv, men jag känner på något sätt att jag saknar att blogga lite, trots att jag på sista tiden bara tyckte att det var jobbigt, men jag tog bort den gamla, och har nu gjort om den från grund och botten, har fortfarande samma bloggnamn för att göra det lättare för er att hitta tillbaka till bloggen om man säger så. Vet inte alls om jag kommer har orken att lägga ner lika mycket tid som jag gjorde förr, men jag ska försöka så gott jag kan.

Ha de så bra så länge. Puss

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela