MATHILDA LINDSTRÖM

NY AMERIKANS KRIMINALSERIE!

Publicerad 2011-06-30 22:03:54 i ALLMÄNT,

... och där dyker de upp en bild på mig haha! 

Mamma har kommit hem och nu är jag glad haha, vi käkade direkt när hon kom hem, och sen satt vi på balkongen ett tag och snackade en massa bara jag hon och Kenneth, nu ska jag snart slänga mig i soffan och kika på någon nya amerikans kriminalserie som har fått hur bra betyg som helst i amerika, nämligen en serie med Joel Kinnaman, jag vet att några har varit busig och kikat på internet eller laddat hem de eller vad de nu är man kan kika de på, någon som sett de och vad tyckte ni isåfall, idag blir de premiär för mig och mamma iallafall :) och jag är så nervös haha, dessutom är ju Joel så jäklans snygg som man kan ju näst in till dö! Puss på länge

DE KRYPER I MIG!

Publicerad 2011-06-30 19:01:02 i ALLMÄNT,

Oj vilken tråkig dag de har varit idag faktiskt, har bara vart hemma i lägenheten, suttit ute på balkongen, inne vid tv:n, inne vid datan, ätit ostkrokar, druckit cola, gått upp i vikt säkerligen, åh hej och hå bläää! Jag har liksom inte tagit mig någon vart eftersom jag inte har SL kort, men imorgon följer jag nog med mamma till jobbet, inte kanske så roligt de heller, men de skiter jag i, pallar inte sitta och dö här hemma bara. Hihi

Hoppas alla i Gävle kommer ha de askul idag när alla ska ut, som vanligt när jag är i Stockholm så verkar de som om alla helt plötsligt ska ut? aja ha det toppen ikväll alla iallafall! 

.... Mamma kommer hem och cirkus en timme, hon slutar nu kl 7 men eftersom hon lär ta bussen hem kommer hon hem en timme senare, dvs runt 8 tiden, tråkigt nog! Och tydligen ska vi äta nu, men jag skippar de och äter med mamma när hon kommer hem istället.

STUDIEBIDRAG?

Publicerad 2011-06-30 14:30:27 i ALLMÄNT,

Yeeey! Idag fickvi tydligen studiebidrag, trodde de var helt slut med de nu när man gått ut! 
men tydligen så får vi de den här månaden iallafall, fan så underbart!
Nu vill jag köpa kläder!!!!

VAD GÖR MAN EN DAG SOM DENNA?

Publicerad 2011-06-30 12:43:46 i ALLMÄNT,

Hejsan. Sov lite länge idag, vaknade för en stund sedan, jag var upp en sväng när mamma skulle till jobbet, runt 9 tiden, men sen gick jag och la mig igen för jag kände att jag var inte klar för att gå upp, så aa nu vaknade jag för en stund sedan, har knappt ännu fått upp ögonen haha, men kanske lite kaffe på dehär så kanske man orkar ta sig upp eller vad säger ni? 

Men vad gör man en dag som denna då tro? Solen skiner, men jag har inte köpt nå SL kort än så jag kan inte ta mig någonstans, men äh jag blir nog bara hemma och tar de lugnt på balkongen och sen kanske om jag har tur kanske Kenneth och Fanny kan skjutsa mig till mammas jobb så kan jag springa iväg till Skärholmen och kika lite, vet vet? ;) jag vill så gärna shoppa och åka till IKEA och köpa lite nya grejer till rummet... och idag kommer min stora mysiga säng också, har ju fått en ny säng av mamma, hon har beställt den på jobbet, hur bra som helst kommer de bli, en riktigt jävla dyr säng är de också så hoppas verkligen att den kommer bli awesome men de tror jag nog! imorgon kommer den, men vi kommer att hämta den på lördag tror jag när mamma är ledig, jag längtar nå fruktansvärt, så två nätter till lär jag sova på en tältsäng haha!

. . . . . . . . .

Publicerad 2011-06-30 02:11:20 i ALLMÄNT,

Åååh jag bara ligger och tänker och tänker, fan jag vill sova, men kan verkligen inte de.. 
jag hatar att inte kunna sova!!

WHO RUN THIS MOTHER......

Publicerad 2011-06-30 00:17:26 i ALLMÄNT,

Gokväll :) Hoppas allt är bra med er hemma i Gävle, haha shit det låter som om jag är utomlands eller har varit borta i flera veckor, och jag har inte varit borta en natt ännu haha, men vafan skitsamma, bara bra att jag hoppas att allt är bra med er ni vet vilka ni är!!

Mamma har nyss gått och lagt sig, vi kikade som sagt på Celebrity Rehab och Criminal Minds, men mamma börjar jobba 10 imorgon så hon var lite trött så hon gick och la sig och jag har bänkat mig i sängen nu med datan, inte för att det händer så mycket roligt på den men.......... 

Men nu ska jag väl kanske slänga på någon film om jag har de på datan så får vi väl se om jag slocknar eller vad jag gör, men vi hörs imorgon iallafall. Puss (och vad glad jag är över att vara här med världens bästa mamma♥)

I STOCKHOLM

Publicerad 2011-06-29 21:51:16 i ALLMÄNT,

Hallådär! kom precis cirkus halv 7 idag till Stockholm, där mamma Kenneth och Fanny kom och hämtade mig, skönt att vara framme, sov en stund på bussen också, fast egentligen hatar jag att sova på bussen för jämt när man vaknar har man så jävla ont i nacken haha! Åkte och handlade en sväng och nu har jag och mamma precis käkat paj och sallad, mums! Nu ska vi kasta oss i soffan och kolla på Celebrity Rehab with Dr.Drew, asbra program faktiskt, checka in de om ni inte sett den ännu, onsdagar kl 22.00! :) Hörs av mer sen. Puss 

a.

TÄNK ATT DET ALLTID SKA VARA KRÅNGEL?!

Publicerad 2011-06-29 14:43:23 i ALLMÄNT,


SHIT!!!! jag kom hem nu ja, åkte ner på stan och käkade lunch med pappa kvart över 12 idag, sen skulle jag bara in på um och fixa ny p-piller, men helvete vilken jävla tid det tog alltså, fick springa fram och tillbaka, dom skickade fel till apoteket och allt vet vad, vela bara hem hela tiden och nu är jag äntligen hemma.
Gick förbi hemmkväll sen också och köpte denna (ser ut att vara asgod). Har faktiskt ingen aning om hur den smakar, jag såg den igår när jag hälsade på Lollo där, men är det någon av er som smakat den? aja de är upp till bevis idag på bussen när jag ska hälla i mig den haha! Nu ska jag försöka orka ta mig iut i solen på gården här.... fan så varmt de är här!!

IDAG SPELAR DANIEL I ESKILSTUNA!

Publicerad 2011-06-29 10:59:45 i ALLMÄNT,


Idag spelar världens finaste Daniel Adams-Ray (känner mig som en tönt men fuck it) han spelar iallafall i Eskilstuna idag, och helvete vad jag skulle vela vara där, för nu var det så jäkla länge sedan jag fick se honom, sen ska han ju på peace också, och hade jag haft körkort hade jag åkt upp/ner haha till borlänge och stått utanför och bara lyssnat om jag ska vara ärlig, men nu har jag inte de så de sket sig. Men har en kompis som är i Eskilstuna och ska spela på samma ställe, så jag har tjatat lite på honom att han måste knäppa lite kort åt mig så jag känner mig lite delaktig iallafall haha!

SNART LUNCH MED PAPPA!

Publicerad 2011-06-29 10:56:57 i ALLMÄNT,

Godmorgon onsdag! Vaknade för ett tag sen nu, ca en timme sen kanske, mamma ringde också och kollade så att jag var vaken och då hade klockan precis ringt satt, nu ska jag hoppa i lite andra kläder och fixa mig till mig lite, och sen kommer pappa och hämtar upp mig förhoppningsvis och sen åker vi och käkar lunch någonstans, ingen aning om vart ännu faktiskt, men det visar sig, förmodligen nian eller något liknande skulle jag tro. De ska bli mys att käka med pappa idag nu innan jag åker faktiskt, usch han kommer jag sakna så jävla mycket också!

Men som sagt, vi hörs sen när jag kommer hem igen och så!

VECKAN UT OCH HELA NÄSTA VECKA, MINST!

Publicerad 2011-06-29 02:12:29 i ALLMÄNT,

Hallådär! Idag tog jag en promenad ner på stan runt halv 10 tiden, för att kika in på Hemmakväll för att bästa Lollo jobbade, dock stängde de kl 10, och jag trodde de stängde kl 11, men jag stannade kvar med henne när hon stängde iallafall, och hjälpte henne med en massa, vi blev klar runt 12 tiden, så tur för henne att jag hjälpte henne, fatta annars om hon hade gjort allt själv, så efter de vid 12 då, så gick vi till saints och tog en öl tillsammans innan jag åker imorgon. Jag åker som sagt till Stockholm imorgon till min älskade mamma som jag saknat så jävla mycket, sist jag såg henne var på min student, vilket kanske inte var så länge sen men känns som evigheter faktiskt, så imorgon 17.30 åker bussen från Gävle till Stockholm, men iallafall, så runt 1 tiden, kom Lollo's mamma och pappa och hämtade henne så jag började traska hemmåt, gick förbi Interpool och sa hej till underbara, som jag helt ärligt kommer sakna som en tok! men sen gick jag hem, är hemma nu och ska strax krypa ner, imorgon blir de upp runt 10, lägga mig i solen, käka lunch med pappa, hem och packa, sen hejdå Gävle! 

De ska bli så jävla skönt att få både träffa mamma och komma bort från Gävle, men vissa människor får mig att vela stanna i Gävle några dagar till, fasen så jag kommer sakna vissa alltså, helt sjukt. Inte förren man åker iväg märker man hur mycket man tycker om folk och hur mycket man saknar dom. Men detta är bra, att komma bort ett tag, har ingen som helst aning om hur länge jag blir borta heller faktiskt, de jag vet nu är hela denna vecka som är kvar, och nästa ändå, de vet jag nu, och de kan blir mer också, de visar sig. Men ni vet exakt vilka jag kommer sakna så mycket. Puss på er och jag älskar er! Godnatt

TIPS

Publicerad 2011-06-28 20:17:38 i ALLMÄNT,

Victoria Törnegren tipsade om denna produkt i sin blogg härromdagen, att den funkar hur bra som helst, att man blir dubbelt så brun av den, dock tror jag inte på de för fem öre, men visst tror jag kanske att man kan lite lättare få färg om man använder denna, så jag tänkte jag prova och köper en eftersom jag har så svårt att få färg annars, så jag tror nog jag har provat allt som går att prova för att lättare få färg, allt från kräm till tabletter, funkar sådär måste jag säga haha, inte tycker jag att jag blir brunare eller, men nu provar jag nå nytt, alltså denna!

 

EN ÖL I SOLEN NU TACK!

Publicerad 2011-06-28 20:10:28 i ALLMÄNT,

Hejsan :) Drog mig ner på stan en sväng idag fick inte med mig något hem förrutom nå brun grej, visar strax, men jag gick runt och kikade en massa iallafall men inget speciellt som fall mig så i smaken om man säger så, i vilket fall som helst, träffade på moster på stan, så stod och snackade med henne ett tag sen kom pappa och plockade upp mig så åkte vi ut till farfar och käkade, tvättade pappas bil, och sen blev det efterrätt, jordgubbar hihi mums!

Nu är jag hemma, och har ingen aning om vad jag ska göra, något vill jag iallafall för de är så skönt ute så det finns inte, en öl på söder hielmska skulle ju faktiskt inte sitta helt fel eller, men vet inte om någon är så sugen, men ska väl kika runt lite annars får man väl hitta på något annat skoj. Vi hörs sen Puss.

VILKET VÄDER!

Publicerad 2011-06-28 14:22:31 i ALLMÄNT,

Godmorgon!
Kul att man vaknar kl 2 och man drar upp rullgardinen och de är detta väder man vaknar upp till? fan 30 grader i solen, haha kändes sådär att sova bort hela dagen då om jag ska vara ärlig haha. Men jaja nu är jag vaken och uppe iallafall. Har ingen aning om vad dagen bjuder på faktiskt, tror jag ska ta en promenad ner på stan och kika lite, får se om man hittar nå smaskigt som kanske får följa med hem, känns så tråkigt att lägga sig i solen själv också, inte roligt de eller! Så vi får se helt enkelt!

Och jag beställde en skitsnygg tungpiercing i förrgår, en zebra!!!!!! hur snygg som helst är de, 1 till 3 arbetsdagar skulle de ta, så jag trodde den skulle komma idag faktiskt, men icke! och jag hade tänkt att åka till Stockholm idag, men jag vill ha piercingen innan jag åker för jag har ingen aning om när jag kommer hem sen igen, så kommer den inte idag, då borde den komma imorgon och isf åker jag imorgon istället. Hoppas den ramlar in idag under dagen!

ÅKERMANSKULLE!

Publicerad 2011-06-27 23:29:08 i ALLMÄNT,

Tjabba! Kom typ nyss hem, tidigare idag på kvällskvisten om man kan säga så haha, så tog jag en sväng till willy's, och sen kom jag på att mina fina vänner bla Lollo och Jennika (+ massa fler) var på åkermanskulle, så jag tänkte jag frågar lilla pappa om han kanske har lust att skjutsa mig dit och sen kan jag gå hem, och så snäll och underbar som han är så kunde han göra de, så han skjutsade dit mig (jag körde) och sen satt vi där ett tag och umgicks bara, alltid mysigt. och sen tog jag och Lollo en promenad ner på stan där hennes pappa skulle komma och hämta henne och jag skulle gå hem, pratade en massa påväg in till stan, så skönt att ha en vän som henne som orkar lyssna på allt jag har att säga, både när jag mår dåligt ochg mår som bäst, just nu mår jag fan som bäst, tack Lollo för att du är den du är ♥

Nu har jag nyss tryckt i mig 2 mackor... konstigt jag har ätit typ 2 gånger redan idag så hur jag kunde vara lite småhungrig nu vettefan du, men nu iallafall tänkte jag slänga mig i sängen och hoppas på att de är CSI/Criminal Minds eller något mysigt, hörs imorgon. Puss (kanske åker till min bästa mamma imorgon också)

INREDNING

Publicerad 2011-06-27 20:05:14 i ALLMÄNT,


Skjutsade upp en hylla ovanför byrån, blev bra va?

Världens finaste "skål grej". 

Och självklart den finaste delen utav hyllan!

NYTT I GARDEROBEN

Publicerad 2011-06-27 14:46:45 i NEW IN,


Nya fina älsklingar!
Denna gång gråa låga converse.
Fick dessa i studentpresent utav moster m.familj! Hur jävla glad som helst är jag nu! TACK

MAKE THE STARS LOOK LIKE THER'E NOT SHINING

Publicerad 2011-06-27 14:24:07 i ALLMÄNT,

Hallådär. Precis hemkommen nu, gick till underbara igår kväll och vaknade där idag, skulle upp runt 11 tiden, men den gick ju inte så bra de eller, råka stänga av mobilen haha, men kom upp sen runt strax efter 12 eller något, fixade till mig lite, och sen började jag traska mot min mosters jobb för att hämta min studentpresent som jag skulle få av henne, ett par converse, denna gång blev de gråa låga, så nu är jag hur jävla nöjd som helst, funderar kanske på om man ska in på lager157's hemsida och klicka hem ett par till, dom kostar typ bara 400kr där så får se om man kanske kan fjäska lite för lilla pappa eller så haha. 

Eh, idag fyller mina fina bästa kusiner år, vet inte hur mycket dock haha, kanske typ 22/23 eller något?! haha, men grattis till er iallafall bästa Robin och Alexander, hoppasn i får en toppen dag, så ses vi sen och då fan ska ni bjuda på mycket fika haha! Puss älskar er av hela mitt hjärta!

Ska man kanske traska ner på stan en sväng och kika om man hittar något fint? eller ska man sätta sig ute i solen eller ska man bara sitta hemma och dunka musik? hmm beslutsångest!!!!

DE BÄSTA JAG VET ÄR NÄR SOLARIET INTE FUNGERAR

Publicerad 2011-06-26 20:20:04 i ALLMÄNT,

Åh damp damp damp!!!!!!!!!!!!!
de är inte så superofta jag solar, tycker de är så jävla dyrt, inte mycket pengar så men dyrt för att få sola i typ 15-20minuter, men idag nyss tänkte jag att jag unnar mig en solning, jippi tänkte jag...........

... kommer till solariet, stoppar i pengar, solarietiden börjar rullar på, jag går in och ska lägga mig, hallå starta då? nej men klart som fan att de solariet jag tar är pajj och det står ingen skylt att de är trasigt, så det blev ingen jävla solning där eller, jag betala för ingenting, och det fatta man ju, absolut inte oväntat!! sen finns de nummer där man ska ska ringa om de är något fel, två stycken nummer, ena nummret funkar inte ens och den andra svarar självklart inte, men jag lämnade ett meddelande så skulle han ringa upp så fort han kunde, men de lär väl visa sig om man säger så.... buhu nu är jag fan arg!!! 

(jag städar väl lite till då istället, jävla skit)

JAG SAKNAR DIG!

Publicerad 2011-06-26 19:11:28 i ALLMÄNT,


Åh vad jag saknar dig min lilla tös.
haha fan du har varit borta två dagar nu och jag saknar dig så mycket redan, och du ska vara borta i två hela veckor till... Men hoppas du har det toppen där borta iallafall så ses vi när du kommer hem. Men glöm förfan inte att jag saknar och älskar dig gullet. ♥

WHERE THEM GIRLS AT

Publicerad 2011-06-26 17:45:15 i MUSIK,


David Guetta ft. FloRida & Nicki Minaj - Where them girls at
SÅ SÅ SJUKT JÄVLA BRA LÅT!
Josse fick mig att börja älska den igår haha!

SÖNDAG

Publicerad 2011-06-26 17:10:28 i ALLMÄNT,

Goddagens!
vädret är grymt tycker jag, mer sol kanske så man kan lägga sig och sola, men varmt och skönt!

Igår åkte jag till Järvsta med Josse och Cajsa där massa andra folk var, festade till de lite men jag var näsintill nykter om man säger så, kanske var bäst så va! Eh, senare på kvällen tog vi en taxi in till stan till Interpool där vi var ett tag, jag drog väl först skulle jag tro, vaknade upp med underbara idag! Och kom hem för en stund sedan nu, pappa fick komma och hämta mig vid stan typ när jag skulle ner och köpa dricka och kom då på att mitt busskort gick ut igår, och då orkade jag verkligen inte gå hem, så pappa var snäll och kom och hämtade mig, och nu ska jag städa rummet lite, fixa till de lite, sen laga lite mat eller om de blir tvärtom och sen slappa bara tror jag! Men vi hörs av lite mer senare.

/ Puss på er

DÄRFÖR ATT..

Publicerad 2011-06-25 21:16:54 i ALLMÄNT,

Snart sticker jag iväg och umgås med vännerna lite, klarar inte av att sitta här hemma och inte göra ett skit, måste ut, tänka på annat och gå vidare bara, that's it! i'm still so lost. Men Josse och hennes pappa kommer och hämtar upp mig snart, så måste skynda mig lite nu, men nu vet ni att jag blir inte hemma ikväll. Hejdå!!!!!!!!!!!!!!

SECOND CHANCE

Publicerad 2011-06-25 19:03:28 i ALLMÄNT,

Har vart ute och gått idag ett bra tag faktiskt, sen gick jag förbi tågstationen, köpte en dricka där innan och satt mig utanför i solan och bara satt där, pratade med mina fina vänner i telefonen och med bästa mamma, som jag saknar nå så fruktansvärt mycket, behöver henne nu också, och jag kommer snart åka ner! Sen tog jag bussen till Hille hem till älskade Linnea, hon höll på och fixade sig, sen tog vi bilen ner på stan och käkade en sallad på george, satan vad gott det var måste jag säga och fan vad jag var värd den också. Nu har hon precis skjutsat hem mig, och jag tänkte hoppa in i duschen och sen får vi se om jag ska dricka idag, vill fast ändå inte, orkar inte sitta hemma och tänka och deppa bara, men sen kan allt bli så jävla fel också på fyllan, så jag vet inte alls hur jag ska göra... 

jag hoppas verkligen att du är nöjd nu när jag inte mår bra.
varför göra de till en sådan stor grej när det egentligen inte är de? 
visst blir man sur, skulle jag också blivit, men nu har det blivit för stort..
så onödigt, allt blir bara jobbigt och jag ångrar mig så jävla mycket så de gör ont i mig
snälla snälla du, förstå bara!

I MADE A MISTAKE

Publicerad 2011-06-25 14:52:16 i ALLMÄNT,

Hej! Midsommar för mig spenderades o Hemsta hos aa mamma och pappas kompisar typ, vi käkade, drack spela sel och allt, sen kom Linnea och Nille och plockade upp mig och Sebbe så åkte vi till Interpool och drack lite öl och sen kan man väl säga att man hade hoppats på att kvällen skulle slut på något annat sätt men de gjorde den inte. I made a mistake, and I have to deal with that, only myself to blame on..

Men nu ska jag ut och gå, rensa huvudet, försöka glömma allt och bara hejdå.
Sen tror jag också att väskorna packas nog ganska så snart, och jag åker till Stockholm, där vill jag stanna fan!

GLAD MIDSOMMAR!

Publicerad 2011-06-24 11:51:12 i ALLMÄNT,


Godmorgon på er! pappa var in och väckte mig för en stund sedan, vela helst bara ligga kvar ett tag för det tog lite tid att somna igår, men tillslut så, jag vill ha något nytt att ha på mig idag också, trots att jag tycker att Midsommar är så överskattat, den som åker bort längst och firar den vinner typ, asså jag orkar inte, självklart skulle det vara askul att åka någonstans och fira med massa kompisar, men dör inte för att jag inte gör de! 

Men nu ska jag iallafall fixa till mig lite, ner på stan och kika om dom har öppet, (vilket jag absolut inte tror men många andra affärer har typ öppet till 2 eller så, men det visar sig) Så vi hörs kanske mer idag, annars blir det imorgon typ. 

Ha en toppen midsommarafton idag alla! 

..... juste gårdagen lite snabbt i ord sådär,
drog ner på stan till mingel och mötte upp Lollo, Emmy och Johan och satt där och drack öl och snackade massa skit bara, underbart från min sida haha! Johan och Lollo tog sista bussen hem, medans jag och Emmy stannade tills hennes buss gick vilket var vid 12 tiden, så då blev de en till öl bara jag och hon, men sen blev de en promenad hem, kom hem, satt mig utanför porten, i med hörlurarna och satt och lyssna på Veronica Maggio haha, sen gick jag in!!!

TORSDAG

Publicerad 2011-06-23 14:36:03 i ALLMÄNT,


haha yeey ibland måste man faktiskt bjuda på sig själv, eller?

Hallådär! Gårdagen var nice, vi var hemma hos Sebbe först och drack lite och sen tog vi en liten promenad ner på stan till Interpool och satt där och drack ett tag, och sen blev den hemmåt. Vaknade ganska så sent idag, men skitsamma jag är dötrött nu konstigt nog!

Vad bjuder denna dag på?

SJUKVÅRDEN I GÄVLE ÄR VÄRDELÖST!

Publicerad 2011-06-22 16:41:39 i ALLMÄNT,

Heej! Idag har jag sovit som ett as igen, somnade säkert inte förren runt halv 5 - 5 typ, legat och vridit och vänt på mig hela jävla natten, igår small de också till i revbenen så nu har jag som typ träningvärk i revbenen, gör ont hela tiden men för den mesta när jag ska hosta, yeey de är fan pricken över i:et de! Har ju varit på hälsocentralebn flera gånger under dessa tre år jag har haft hostan, men de är ju inget som dom säger som vanligt, men idag fick jag sånt damp så jag tog telefonen och ringde och fråga om de fanns tid redan idag, aa vänta ett tag säger hon i telefonen, aa de finns en tid 7/7 10.30, hmmm????? IDAG SA JAG!? aja skitsamma, jag är förmodligen inte hemma då, jag vet inte ännu, men jag var ju tvungen att ta den tiden sen får jag avboka om de är så att jag inte kan komma, men vafan de lär väl finnas en tid innan de tycker jag, men tydligen inte. Sjukvården i Gävle är så jävla värdelöst!

HELT OK!

Publicerad 2011-06-22 16:37:43 i MUSIK,


Helt ok skön låt måste jag säga!
Dr.Dre - The next episode ft. Snoop Dogg, Kurupt, Nate Dogg (hedegaard remix)

10.000 MILES AWAY

Publicerad 2011-06-21 23:17:02 i ALLMÄNT,

Buhu, skulle cykla och sola när jag kom hem från faster osv, men det gick ju inte de eller, då var ju klockan strax före 9 och då skulle jag inte hinna sola för de stängde 9, tack för den! cyklade till Madde då istället, och satt där ett tag, sen blev jag så jäkla trött och sen är jag ju inte så speciellt pigg heller, så jag cyklade hem och har nyss hoppat ur duschen och ska väl blåsa håret och grejer snart så aa. Men vi hörs imorgon iallafall, har inte så mycket mer att skriva just nu! Hörs puss :)

EYE TO EYE

Publicerad 2011-06-21 20:13:10 i ALLMÄNT,

Hallådär! Idag har man vart dålig på att uppdatera idag, men vaknade upp ganska så sent för de blev ganska så sent igår också, sen har jag ju inte direkt sovit toppen om man säger så, men de gör jag ju inte nu när jag har hostan, vet inte HUR många gånger jag vaknat upp och är hela anfådd buhu! men i vilket fall som helst, slängde mig på cykeln och cyklade ner på stan och mötte Madde och Vendela, så vi gick runt ett tag, och sen förbi mormor en sväng och postade lite brev till henne.

Sen nu på eftermiddagen har vi varit hemma hos min kära faster som fyller år idag, grattis på dig! hela släkten var där kan man väl säga, så det var trevligt. Men nu ska jag göra annat, hoppas på att Madde ska komma hem snart... sego!

NYTT I GARDEROBEN

Publicerad 2011-06-20 17:34:35 i NEW IN,


Vet inte om jag glömt och sagt att jag köpt nya converseskor, de har jag iallafall. tada! 
Hur snygga är dom liksom inte? mina nya kärlekar!

DOM HAR GJORT OM SALLADEN PÅ GEORGE??

Publicerad 2011-06-20 17:21:15 i ALLMÄNT,

Blev en sallad idag på stan, för det tyckte jag verkligen att jag var värd måste jag säga efter denna natt och allt. Och fasen så gott det var, men de mest dåligaste någonsin som vi såg när vi kom dit och skulle beställa var att dom har gjort om salladerna, nu är de räkor nå grejs typ som tzatsiki och solrosfrön?! wtf istället för räkor ägg och avokado, men jag tror hon kände igen oss och jag frågade om man kunde få den gamla salladen och det fick jag, guldvärt! Men nu ska jag snart ut till IKEA en sväng med pappa, ska förmodligen köpa en hylla där som jag ska ha ovanför byrån!

 

HEMMA FRÅN ARBETSFÖRMEDLINGEN..

Publicerad 2011-06-20 09:36:02 i ALLMÄNT,


gammal bild..


Hemma igen nu efter att ha varit på arbetsförmedlingen i cirkus 45 minuter, var väl inte så speciellt måste jag påstå, de berättade lite om vad dom kunde göra för oss och vilka krav dom hade på oss osv, inge märkvärdigt så! Höll på och hista sönder där inne, men försökte hålla de inne, ögonen höll på och trilla ner, men höll dom öppna, det kokar i mig, jag orkar inte mer.... (nu ska jag försöka sova lite)

CHRIS MEDINA - WHAT ARE WORDS

Publicerad 2011-06-20 09:25:22 i MUSIK,

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
Anytime you whisper my name, you'll see
How every single promise I'll keep
'cause what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most
What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they're torn
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, they never go away
They live on, even when we're gone
And I know an angel was saved
Just for me and I know I'm meant
To be where I am and I'm gonna be
Standing right beside her tonight
And I'm gonna be by her side
I would never leave when she needs me most
What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they're torn
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, they never go away
They live on, even when we're gone
Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
And I'm gonna be here forever more
Every single promise I'll keep
'cause what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most
I'm forever keeping my angel close

MEN FÖR I HELVETE!!

Publicerad 2011-06-20 07:08:36 i ALLMÄNT,

.... Hosthelvete seriöst jag dör snart! Jag får fan aldrig sova på nätterna, inatt har jag sovit ca 1½ timme pga hostan och de är fan inte okej, nu är jag som mest död, är uppe redan nu för jag ska till arbetsförmedlingen 8.15 buhu! Tack för en underbar tid eller? 

nej men igår låg jag och kollade på Criminal Minds och Criminal Minds Suspect Behavior, och trodde jag skulle sova under de två programen, astrött vad jag, men de gick inte, så fort jag la mig och blunda så var jag tvungen och resa på mig och hosta, får kvälvningar, tårarna rinner för de gör ont i mig när jag hostar, jag orkar inte mer nu! Men lär sätta lite fart nu, vi hörs av senare, får se om jag lägger mig en stund när jag kommer hem igen och försöker sova, de visar sig. Hörs hej!

VÄRLDENS BÄSTA FILM!

Publicerad 2011-06-19 23:34:04 i ALLMÄNT,


.... för den har jag sett idag! Dock inte på bio som jag helst hade velat, men skitsamma, huvudsaken är iallafall att jag fick se den och det fick jag idag, vi laddade hem den och de gick bra det också. Shit känner mig död efter varenda gång jag sett någon av dessa filmer, jag älskar dom så jävla mycket, underbara filmer, helt klart att 4an & 5an är bäst, 5an kanske snäppet bättre, vet inte ;) Men damn ni som inte sett den ännu, SE DEN!

MYSKVÄLL

Publicerad 2011-06-19 20:18:52 i ALLMÄNT,

Åkte till mormor en sväng med Madde och Iza, och sen åkte vi och kolla parkering på stan och det fanns ingen alls, så då åkte vi till köpis en sväng istället, gick och kikade lite och sen blev det lite käk också men jag säger inte vart hehe ;) åkte hem igen och sen iväg igen och hämtade ut Izas tågbiljett (eftersom hon åker hem imorgon till Norrköping) och sen till SF för att skälla lite på dom att dom har redan slutat visar Fast and Furious 5 på bio, men tydligen var de typ inga som gick på den längre så då visar dom den inte, men dom kan visa den där jävla Lingon filmen, så jävla surt! Men aja skitsamma. Hemma nu hos Madde med henne och Iza och jag har nyss kikat på Gossip Girl, fällde en lite tår till de och nu ska vi kika på film, får se vilken de blir. Hörs kanske mer sen. Puss

MINGELMYS

Publicerad 2011-06-19 12:59:59 i FEST,

Mingelmys med Lollo Emmy Johan Albin Linnea och Nille!


Emmy - öl och converse! Johan - ett glas vin och pumps på fötterna haha!

SÖNDAG...

Publicerad 2011-06-19 12:47:29 i ALLMÄNT,

Hejsan! Vaknade för ett tag sedan, och har fixat mig och allt nu, orkar inte så mycket på söndag, dä händer aldrig nå roligt iallafall. Dagen har jag ingen aning om vad den bjuder på, men jag ska iallafall snart dra mig till mormor och fixa lite grejer där eftersom hon inte är hemma, sen får vi se. 

Annars då, vad ska ni göra en söndag som denna? :)

18 JUNI 2011

Publicerad 2011-06-18 20:06:29 i ALLMÄNT,

Hallådär! 
Gårdagen bestod utav att vi åkte ut till Skutskär hem till Cajsa där hon och Sara var, vi festade och hade trevligt bara, sen bussen in till stan då jag bestämde mig för att åka hem om vi skulle ut någonstans, men de visade sig inte gå som jag sagt, så jag hakade på till Interpool iallafall haha, hade trevligt där ett tag iallafall, lite tjafs hit och dit men de är bra nu. Sen resten utav kvällen vill jag inte ens prata om.

Fick en superfina överraskning idag också, min käraste vän Iza är hemma i Gävle igen, hur glad blev man inte då liksom?! Så hon kom och hämtade mig här hemma så åkte vi ner på stan och tog oss en liten fika och uppdaterade våra liv med varandra som man så fint kan säga de haha, nu är vi hemma hos mig och jag ska hoppa in i duschen och göra mig lite fräsh till ikväll, tror de kan slinka i någon öl idag också, 3dagars är bra de! Puss så länge (kanske lägger in bilder idag sen dessa två dagar, annars lovar jag (nästan) imorgon hehe)

DU FÅR PASSA DIG SOM SATAN

Publicerad 2011-06-17 16:45:09 i ALLMÄNT,

Hallådär! Vaknade idag utav en rejäl jävla huvudvärk haha, men mår väl som man förtjänar om man säger så! så imorse ringde jag Madde, hoppa in i duschen och drog ner på stan lite snabbt, gjorde lite ärende där och sen hem till Malin och Tomas en sväng, där jag fick pussa lite på min man (Uno med andra ord) och sen tog vi bussen hem, är hos Madde nu redan och har fixat mig lite snabbt, och strax ska vi dra oss till willy's, där Fredrik Carlsson och Danne kommer så ska vi handla lite, och sen vidare ut till skutskär till Sara för att fira henne. Hon fyller 21år idag, så grattis så himla mycket bästa du, nu hoppas vi på en toppen dag! Hörs mer imorgon, då bilder från gårdagen och idag kommer upp om ni har tur ;) Ha en toppen fredag!

SNABB UPPDATERING!

Publicerad 2011-06-16 18:00:55 i ALLMÄNT,

Hallådär. Kom hem nyss, jag och pappa åkte och käkade max, och blir lika jävla illamående efter som jämt, men ändå så gott när man väl äter de, men fyfan nu alltså, känns som att jag är superfet och ska sprängas vilken jävla  sekund som helst, men nog med de, nu har jag fixat till mig lite iallafall, bytt och osv så nu åker jag ner och träffar dom andra på Mingel där de ska drickas lite öl, hörs senare. Puss och Kram (ha en toppen-torsdag som jag ska ha)

CUZ WE MIGHT NOT GET TOMORROW

Publicerad 2011-06-16 15:35:44 i ALLMÄNT,

Tjaaaaaa!! Vaknade så jäkla sent idag, det var ju som sagt hockey igår inatt som folk skulle kolla på, ööh! men skitsamma, vaknade sent och sen inte gjort ett skit sen dess typ, ska ner på stan en jättesnabbis idag, och sen hem och göra mig iordning inför kvällen, ikväll ska nämligen dricka lite öl, än så länge är det bara jag Lollo Johan Albin och Emmy tror jag, sen visar de sig om det blir nå fler människor som hakar på! Men vi hörs av lite senare iallafall, puss så länge!

STAN OCH FIKA

Publicerad 2011-06-15 19:34:22 i ALLMÄNT,

Hallå! Idag har bloggen varit lite seg då som ni kanske märkt,  vaknade ganska sent, och sen skulle jag kolla med Madde om hon skulle med ner på stan en sväng, och då var hon redan nere, så då kastade jag på mig kläder och tog bussen ner på stan, så då hann jag inte skriva helt enkelt. 

Har gått runt på stan sen lite bara, mötte upp Lollo och hennes mamma på arbetsförmedlingen, Lollo skulle också anmäla sig där osv, och sen blev de en fika på eh aa vad fan det nu heter, sen tog jag och Lollo en liten runda på stan igen, och sen blev hon sugen på kaffe, så då blev de en kaffe och massa mys och prat på mingel, tack älskling för att jag har dig och kan prata med dig! Nu är jag hemma, och tänkte ta ett litet kort på mitt inköp idag, för endast 100kr blev den min, har kollat på den innan så mycket, men vet inte riktigt varför jag inte köpt den, men nu var den på rea, och då fick den följa med. Nog med de, slänger in en bild snart. Puss

BANKEN - HÄLSOCENTRALEN - ARBETSFÖRMEDLINGEN

Publicerad 2011-06-14 12:49:48 i ALLMÄNT,

Haha, ringde hälsocentralen och fick tid och allt, hon frågade masså frågor, sen direkt när vi la på, vafan vilken tid fick jag nu då? Så nu lär jag åka dit nu och checka vilken tid, så tar jag banken sen, och sist men inte minst arbetsförmedlingen tror jag, äh det visar sig, men då vet ni hur min dag ser ut. Puss

VISST DU KAN SKRATTA OCH LÅTSAS SOM INGENTING

Publicerad 2011-06-14 11:23:45 i ALLMÄNT,

Godmorgon! Vaknade typ nyss av att telefonen ringde, det var lilla mormor de som ringde och väckte mig och som skulle berätta allt som hade hänt i stugan hennes, hon tyckte inte heller att jag skulle sova mer så hon snackade på ett tag och DÄR var jag pigg och kunde sen inte somna om, så så var det med de haha.

Idag hoppas jag på att få komma till Hälsocentralen och kolla upp min hand, för jag har sååå ont fortfarande, känner mig så jäkla handikappad när jag inte kan bära allt, böja tummen hur som helst (som man är van vid att göra) och allt vet vad, så jag hoppas jag får komma dit idag för bitterfittorna som jobbar där haha, sen ska jag försöka ta mig till arbetsförmedlingen också, får se om jag hittar dit? Men nu ska jag fixa mig. Talk to you later!

TWELVE

Publicerad 2011-06-14 00:08:15 i ALLMÄNT,

Tja! Kom hem för en stund sedan, har spenderat i princip hela eftermiddagen/kvällen hemma hos Madde och har typ inte gjort någonting alls, men de kan ju som sagt vara ganska så skönt ibland det också. Eller vi har kikat på en film också, Twelve hette den, med han Nate i Gossip Girl, ganska bra faktiskt, lite knepig men bra, kan rekomendera att se! Nu är jag iallafall hemma och har städat till de lite här i rummet eftersom att det såg ut som det gjort, åt helvete med andra ord, och kommer säkerligen se likadant ut redan imorgon eller övermorgon, boring! Men nu ska jag nog läsa lite bloggar sen lägga mig och hoppas på att det är nå CSI eller något trevligt på tv:n, har blivit beroende utav att ha tv: på innan jag somnar, spelar ingen roll om jag är döds trött, vill ändå ha den på, och är man inte trött så somnar man snabbare med tv på, tips till er andra! 

Godnatt på er så hörs vi mer imorgon!
(imorgon ska jag också försöka ta mig till arbetsförmedligen) 
fan de är nu man märker att man lär ta eget ansvar och att man tagit ett steg närmare vuxenlivet.. hur ska jag någonsin kunna klara mig? haha håll tummarna för mig!

NYTT I GARDEROBEN

Publicerad 2011-06-14 00:01:22 i NEW IN,

Detta fick jag med mig hem från stan idag, plus ett linne, men blev inte bra bild så de skiter vi i.
De kommer förmodligen synas på någon putfit bild inom snar framtid (om ni har tur)

Skärp Lindex

Armband Indiska

Ring GinaTricot

DU SKA FÅ SE NU..

Publicerad 2011-06-13 19:09:44 i ALLMÄNT,

Sitter hemma hos Madde nu, och har nyss spelat en omgång yatzy, jag vill helst inte spela men Madde vill spela så ibland måste man väl ställa upp för laget eller hur är det? Jag vann såklart, vad annars?

Va ner på stan en sväng idag också, skulle lämna tillbaka en väska och sen köpa ett par skor istället, men då kunde jag inte få pengar i handen, dom kunde bara före tillbaka på kortet och det tar några dagar, så kunde inte köpa nå skor idag tyvärr, men fick med mig lite annat hem, visar de sen såklart! Men tänkte bara skriva lite här så ni vet vart jag finns oså, blir nog hos Madde hela kvällen skulle jag tro. Vi hörs av senare igen :)

ARBETSLÖS & FATTIG!

Publicerad 2011-06-13 12:27:36 i ALLMÄNT,

Godmorgon alla arbetslösa och fattiga studenter haha!
Eller är det bara jag som är arbetslös och fattig? fyfan vad jag skämms över mig själv att på 3 år inte gått och fixat ett jävla extrajobb, men skitsamma jag MÅSTE fixa de och jag ska göra det också. Men nog med de nu, vaknade nyss typ, idag är första dagen jag går upp efter 9 på typ 1 vecka, så det var så jäkla underbart att få sova ut ett tag. 

Dagen har jag tyvärr ingen aning om vad den bjuder på, jag köpte ett par shorts igår, men jag tror att jag ska lämna tillbaka dom idag, tror dom är lite genomskinliga i bak haha, och de är väl kanske inte så kul om man säger så. Men nu ska jag hoppa in i duschen och fixa till mig lite, usch känner mig så äcklig!!!!!!!!

STUDENTEN 2011 IS NOW OFFICIAL OVER......

Publicerad 2011-06-12 23:25:06 i STUDENTEN 2011,

tråkigt nog...........
KLART BÄSTA DAGEN I MITT LIV. LÄNGTAR REDAN TILLBAKA SÅ JÄVLA MYCKET.
Tack alla som gjorde min dag till världens bästa student! 

Jag och Lollo

Henning Lalla Johan Anton Adam Alexander Albin Joel och Janni

Bild 1: Jag Bild 2: Jag och Ella

Jennika och Lollo

Lollo och Jag

På flaket

HELVETE! men man tar bara studenten 1 gång i livet, så då kanske de är lite ok att telefonen 
går sönder, eller vad säger ni? mamma och pappa gillar de inte tror jag haha! oppsi

FRÅNVARANDE...

Publicerad 2011-06-12 14:52:06 i ALLMÄNT,

Hallådär! jag är jätteledsen för att jag har varit så frånvarande sista tiden nu, men som sagt så tog jag studenten i fredags, vilket verkligen var en av det bästa dagarna i hela mitt liv! Allt var så underbart och perfekt och jag fick så mycket fina presenter utav alla som kom och uppvacktade mig, tack till alla er som gjorde min dag fantastisk och till den bästa dagen någonsin!

Nu är jag på topp igen så nu kommer jag nog inte vara så frånvarande längre, jag ska försöka att hålla er uppdaterade. Men nu ska jag till köpis en sväng med Madde Lollo Lena och Andreas, vi hörs senare. Puss (hoppas vädret håller sig fint nu, INGE mer regn tack)

IDAG TAR JAG STUDENTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Publicerad 2011-06-10 05:47:06 i ALLMÄNT,


GODMORGON!!! IDAG TAR JAG STUUUUDENTEN!
Dagen jag längtat efter i hela mitt jävla liv, den är här idag, fattar ni idag? jag kan seriöst knappt förstå de själv, aa de är idag! nyss var det liksom typ 9veckor kvar, sen 6veckor, och nu? IDAG! jag dör så jävla sjukt. Men det ska bli så himla roligt, jag ska snart börjar fixa mig för lite före 8 ska vi ses på champange frukost och sen fotografering och sen ska vi till skolan. Men som sagt, idag kommer jag nog inte skriva nå mer, så vi hörs imorgon eller så istället. Ha en toppen fredag alla, fast jag kommer ha den BÄSTA fredagen! ;)

FÖR SNART HAR VI TAGIT STUDENTEN!

Publicerad 2011-06-09 19:49:43 i ALLMÄNT,

Hallådär!! Studentlunchen idag var asmysig verkligen, dom hade gjort så himla fint åt oss så jag blev fan nästan tårögd haha. God mat dock lite lite mat men så värt iallafall. Satt i skolan ett bra tag sen för vi satt och diskutera en massa med flaket och grejer eftersom de är går lite sådär med de, de blev inte alls som vi tänkt oss, men nu är allt fixat med nya grejer så nu tror jag att det kommer bli awesome verkligen, detta kommer bli så fruktansvärt roligt! Åkte ner på stan en sväng med Lollo, köpte lite grejer gjorde hon sen åkte vi hem, jag bytte skor och sen hoppa vi på bussen mot Jennika för att fixa skyltar och grejer till flaket, så nu är det också klart, skönt!

Nu ska jag ner på stan fram och tillbaka sen förbi Madde en sväng tror jag och sen antagligen hem och kanske hjälpa till lite här hemma, mamma och pappa jobbar på för fullt med all mat osv haha, dom är så duktiga och underbara! Tack för all tid och pengar ni lägger ut på min student, för att det ska bli världens bästa student!! Puss

STUDENTVECKAN GÅR MOT SITT SLUT......

Publicerad 2011-06-09 10:06:48 i ALLMÄNT,

Inte roligt, inte roligt att Studentveckan börjar gå mot sitt slut, åååh vill inte!
fan bland det roligaste jag gjort i mitt liv, studentveckan!!!!!!!!!

Iallafall, godmorgon förresten haha, mamma väckte liv ur mig idag, vi hade besökt här hemma, mormor! hehe. Eh nu är jag uppe och ska duscha och lite grejs om en lite stund bara, sen fixa till sig lite och sen är de nämligen dags för studentlunch eller vad man säger på skolan, de ska bli trevligt va! sen är det bara en lugn dag som gäller tror jag, fast kanske att man kan ta något att dricka? bara för att trötta ner skallen lite till.....

Igår var vi först på Brända Bocken, jag Linnea Emma Hanna och Martina, satt där och hade lite tjejmys bara, sen stack jag Linnea och Emma till Söder Hielmska och drack lite där, och sen vela vi på Interpool men där fick inte vi komma in eller eftersom vi inte hade några biljetter, så då fick det bli en sväng in på Saints istället, mycket trevlig kväll, sen tackar vi för! Men nu lär jag fixa mig, hörs sen Puss!

ONSDAG!

Publicerad 2011-06-08 19:33:27 i ALLMÄNT,

Hallådär. Haha de blir verkligen typ 1 inlägg om dagen nu, men på studentveckan så får man faktiskt vara lite frånvarande, jag menar vi har nästintill fullt upp hela tiden. Men igår var det ju som sagt barrundan, det var faktiskt skitroligt, det började på Interpool 21.00, sen vid 22.00 då blev det Söderhielmska och sen vid 23.00 blev det Old Saints, och sen 23.00 Solo, men blev ingen solo för oss dock, vet inte varför vi pallade väl bara inte antar jag, men vi hade iallafall asnice, VASA TATTARE! haha det var typ de ända man hörde under hela kvällen av alla studenter haha, this is fun!

Idag ringde Lollo och väckte mig, shit vad trött jag var, men upp och hoppa fort som fan, duscha och slängde på mig nå skit, hoppa på bussen, och sen var vi påväg ut mot Hagaström för vi skulle ha klassensdag hemma hos våran lärare Uffe, de var skitmysigt faktiskt, va där en gång i tvåan också, och lika nice idag också, blev kvar ganska länge, sen blev de käk på stan med Lollo och Madde, och sen gick jag och Madde runt en sväng på stan. Nu är jag hemma, har städat gärnet i rummet faktiskt, har man vitt så blir de så jäkla dammigt på en gång, åh jag dör! men ska man (de) vara fint får man lida pin?

Idag är det också fest, onsdagsfesten, MEN jag/vi hann inte få tag i någon biljettjävel så vi kan inte gå på de... så j ävla surt! men vi snackade om att vi kanske skulle ut iallafall och skaka lite haha, närå men vi får se faktiskt hur det blir, allt denna vecka blir bra iallafall. Next up på schemat, dusch! Hejdå

BRÄNNBOLLEN VAR SJUK!

Publicerad 2011-06-07 16:30:00 i ALLMÄNT,

Hallådär! Damn vilket dag/kväll igår alltså, shit kan inte beskriva hur roligt vi hade på brännbollen, SICK förfan! längtar redan tillbaka fan haha. Men vi spelade som sagt brännboll först i boulongern, drack en massa, sen fick pappa komma och hämta mig och Lollo, så åkte vi hem och sov ett tag, vi skulle sova i typ en halv timme, men råkade bli några timmar för mycket om man säger så! haha herregud! 

Idag var det vattenkrig kl 11.00 på stan, kom lite senare och mötte upp Lollo sen var det bara att köra, dock var det typ slut på vatten när vi kom dit men blöt kan jag lugnt säga att vi blev iallafall, sen blev det så att vi la oss några från klassen i boulongern och solade och försöka torka lite, blev mat, massa mys och snacka, och planering inför ikväll, vi samlas hos Janni ikväll runt halv 6 - 6 tiden, sen är BERRUNDAN igång min vänner, hela världen är min ikväll känner jag! 

Nu blir de dusch och lite annat smått och gott, och göra sig lite snygg tills ikväll. Hörs nog inget mer idag (ni kommer få bilderna sen brännbollen om en stund) Men ha en toppentisdag :) Kram

NU TAGGAR VI STUDENTVECKAN!!!!!!!!!

Publicerad 2011-06-05 23:56:42 i STUDENTEN 2011,


Denna vecka kommer jag nog inte vara allt för rolig här på bloggen....
Men de är endast för att STUDEEEEEENTVECKAN börjar imorgon, vi kör igång med brännbollen!
Fyfan vad roligt vi kommer ha, STUUUUUUDENTEN 2011 here i come!

FEL FEL FEL FEL, ÅTERIGEN FEL!

Publicerad 2011-06-05 23:53:50 i ALLMÄNT,


Simon vann, fyfan. Rodney åkte ut, fyfan HAN SKULLE HA VUNNIT!

Men hallådär! Kom nyss hem typ, har vart hemma hos Madde rättaresagt hela dagen idag, bara slappat, tråkigt tycker jag, inte ett dugg skönt haha, eftersom jag hatar att bara sitta hemma och inte göra en smack, men iallafall, 19.00 blev det Gossip Girl, sen 20.00 Brothers & Sisters, och sen 21.00 BIG BROTHER FINALEN! men hmmmmm, Simon vann?! Han som inte gjort Big Brother roligare för fem öre, men känns lite som att jag är själv om att tycka de, alla verkar älska honom, men för vadå? för att han är så söt hit och dit, ser ut som en björn, snackar norrländska, aa fast varför ska man vinna Big Brother för de liksom? Big Brother ska någon jävligt underhållande och störd människa vinna, typ som Rodney, aja grattis till Simon då antar jag?

LJUSEN ÄR TÄNDA FÖR DOM SOM LÄMNAT

Publicerad 2011-06-05 12:13:07 i ALLMÄNT,

Godmorgon! Pappa kom in och väckte mig en sväng imorse, han skulle tvätta så slängde med lite kläder som skulle med, men orkade inte gå upp så låg kvar ett tag och somnade om, och nu är jag uppe. Trött som satan! Gårdagen då, Jennika kom till oss hos Madde, så satt vi och drack lite innan, sen åkte vi ner på stan, Jennika drog till Saints och jag och Madde drog hem till Josse där hon, Sara, Cajsa, Madde, Tobbe, Jansson och Malin, mycket trevligt sen såklart drog vi en sväng på Interpool, skapligt mycket folk men trevligt iallafall, åkte hem med sista bussen sen med Madde. 

Idag får vi sa vad dagen bjuder på, ska fixa lite små grejer till imorgon tänkte jag, skulle behöva typ lite shit i klädväg tror jag, eller det beror ju på hur och vad man ska ha på sig idag, har ingen aning om hur någon annan i klassen ska se ut, så man har ingen aning om hur mycket man ska gå in för de eller vad man säger, så jag vettefasen haha! Men det löser sig (hoppas jag)

MEN JAG GLÖMMER ALDRIG BORT VAD DU GJORT..

Publicerad 2011-06-04 19:44:31 i ALLMÄNT,

Hallå igen :) Vad gör ni denna lördagkväll? men kan väl faktiskt säga att vi har toppenväder frotfarande, var kallt för en stund sedan, men ligger solen på då blir det skönt igen, så tack för den underbara solen idag verkligen! 

Jag har duschat och fixat till mig lite nu, så nu är man som ny igen, redo för allt som kan hända en lördag om man säger så haha? Nej men jag tänkte hoppa på cykeln nu och cykla till Madde, lite öl får nog slinka med det också, och sen blir allt jättebra haha, vet inte vad kvällen bjuder på ännu, vi har inte bestämt något alls men det visar väl sig ska ni se, men vi hörs kanske mer sen annars imorgon. Kamerna är med idag också så förhoppningsvis blir det lite bilder. Puss

BÄSTA FÖDELSEDAGSPRESENTEN!

Publicerad 2011-06-04 18:26:43 i ALLMÄNT,


Världens bästa födelsedags present eller?!
Fyller de 14:e september, och han kommer till Grönan den 15:e, PERFEKT! Så att då vet ni vart jag håller hus den 15:e haha! Puss

SOLEN SKINER!

Publicerad 2011-06-04 15:05:09 i ALLMÄNT,

Hallådär!!! Lördag idag och solen skiner som mest just nu, gud så skönt de är med lite värme, MEN ändå lite jobbigt haha, själv sitter jag ute i solen för att försöka få färg men i detta land får man ju knappt nå färg, inte jag iallafall, så då känns det så ovärt att sitta ute, men skitsamma ska ut snart igen. Jag sitter hemma hos Madde iallafall och nu håller hon på att fixa lite käk, mums!

Kan dra igenom gårdagen lite snabbt, Linnea och Nille kom ju och hämtade mig hos pappa, och sen åkte vi mot Hille hem till dom, där vi satt och lyssna på musik och umgicks bara, drack lite öl och vin o sådär, mycket trevligt! Sen tog vi bussen ner på stan, till Interpool där vi satt och drack öl också, och sen ramla de in lite mer folk, bla Josse Sara Thomas Tobbe Madde Adde och sen var det nå fler också tror jag, så vi hade jätte trevligt där iallafall. Kommer inte ihåg när jag kom hem faktiskt haha, men de jag kommer ihåg var att jag var rent ut sagt jävligt hungrig när jag kom hem, tog några bitar ost och ostkrokar haha, satt i sängen som jag vet inte vad jag kasta i mig, sen somnade jag gott! haha. Men tack för en underbar kväll flickor och pojkar!

Pappa ringde och väckte mig runt halv 2 tiden idag, uppsi! men nu som sagt är jag uppe och glad, ska förmodligen försöka dra mig ner på stan en sväng och byta min byxdress/jumpsuit som jag köpte härromdagen, den har gått sönder på något konstigt vis... så hoppas jag får byta den. Vad bjuder denna kväll på tro? Vi hörs sen. Puss

VI KÖR IDAG IGEN!

Publicerad 2011-06-03 19:12:04 i ALLMÄNT,

Tja! Håller på och fixar mig för fullt nu, går inte alls som jag vill att de ska göra, vad ska jag ha på mig?!?!?!?! ååh snälla jag får inte få damp, vilket jag brukar få när verkligen ingenting blir bra, håret blev cp idag också, jävla skit haha!

Men iallafall, Linnea och Nille kommer och hämtar upp mig snart, så åker vi hem till dom, och dricker lite sen åker vi in till stan och sätter oss någonstans och dricker lite till, och lite till, och lite till igen haha, kan bli skapligt lugnt och kan gå hett till, de vet man inte förren de är föresent haha, men idag ska jag ha roligt verkligen, är taggad till tusen! Så som sagt, så vet ni vart jag håller hus idag, så hörs vi. Ha en toppen fredagkväll alla. Puss så länge

ALKOHOL SKÅL!

Publicerad 2011-06-03 17:58:32 i FEST,


Linnea och Madde

Jag

Linnea och jag

Madde och Emmy

Har massa mer bilder, men orkar inte lägga upp alla så ni får bara ett smakprov sen igår!

 

NU FAN SKA NI VARA GLAD...

Publicerad 2011-06-02 21:06:34 i ALLMÄNT,

- aa för de ska alla ni som inte hjälpt till med att trycka tröjorna vara haha! närå men fan så vi har slitit idag alltså, till en början jag Lollo och Elin, sen kom Johan och Jennika förbi med sina tröjor och sen stack vi till max och käkade, sen åkte Jennika hem och Johan följde med till skolan och efter de hjälpte han till att trycka alla tröjor också, så det tackar vi verkligen för! Vi kom till skolan runt halv 11 tiden idag, och var klara runt 5 - halv 6 tiden, så ja vi har slitit som djur idag, och som pricken över i:et så har inte alla i klassen lämnat in tröjor, antingen får ni trycka de själv eller så får ni ingen tröja, och för den delen så har vi till och med skrivit ut trycket ÅT er så de är lättare för er, varsegod! Och hoppas verkligen att ni fixar era jävla tröjor nu!!!!!

Men iallafall, idag tog jag min första öl på 14 dagar, och den var underbar, så idag leker mitt liv verkligen haha, närå men efter skolan så gick jag upp till Söder Heielmska och träffade Madde, hennes mamma, (hennes mammas syster och hennes dotter) så satt vi där en stund och tog sedan bussen hem till Madde där hon fixade till sig lite, och nu är vi hos mig och dricker lite bara jag och hon, förhoppningsvis får vi hit nå fler, men de är ju bara om vi har tur ;) hehe... och sen ska vi förmodligen till interpool, jag ska bli full idag hoppas jag, inte så full så Madde måste ta hand om mig haha, då tycker jag synd om henne för jag är så jävla dryg när jag är så full, men någorlunda fullis hehe, hörs av sen. Ha en toppen torsdag :) Puss (kamera hakar på idag också)

SICK ON THE FLOOR

Publicerad 2011-06-02 00:19:43 i ALLMÄNT,

Kom precis hem från Madde nyss, cyklade dit och kikade Grey's Anatomy (grymt avsnitt idag måste jag säga, ett av de bästa om ni frågar mig iallafall) och sen kikade vi på Big Brother, hejdå fjant Sara :) Degade hos henne ett tag efter tills jag drog hem, haha jag klarar verkligen inte av att ta det lugnt och bara vara hemma, knäppt fan? Men imorgon, då ska jag till skolan först, SOLA OCH DRICKA! (fast jag skulle vela visa Madde att jag kan vara nykter imorgon, men äh vet inte haha) hehe hoppas det blir en toppen dag imorgon iallafall, vad ska jag göra nu då, har nyss sysselsatt mig med städning utav rummet, men nu då? nu är ju de klart, vänta tills naglarna torkat sen lär jag väl sova, och sen upp till skolan, buhu!

BAL-BILDER

Publicerad 2011-06-01 20:21:12 i ALLMÄNT,

Hur jävla dum i huvudet kan man vara och INTE ta med kameran när man ska åka och kolla på bal? tar med mig mobilen ja och ser glad ut, gud vilka bra bilder det blev, eller?! dom på bilderna blev fina men bilderna i sig, öööh less jag blev haha! 

Linnea och Nille - Johan och Jennika.

Growen och Sandra - Ella

Massa fina flickor!

DAGS FÖR ATT KIKA PÅ BALEN!

Publicerad 2011-06-01 17:26:27 i ALLMÄNT,

Tjabba, vart på stan idag hela dagen om man nu kan kall det de haha, nej men har varit där iallafall och josse fick ta hennes pappas bil så jag och hon åker till Engeltofta och kikar på balen idag nu snart, är hemma nu men Josse kommer och hämtar mig om typ 10 minuter så ska vi åka, men jag tänkte bara skriva lite så ni vet att jag lever o vart jag håller hus idag, får se om jag uppdaterar något mer sen, hörs puss :)

DU KAN GRÅTA MITT PÅ GATAN..

Publicerad 2011-06-01 13:23:06 i ALLMÄNT,

Godmorgon! Vaknade av ett sms från Madde idag, trodde klockan inte var så speciellt mycket, men den var typ 12 haha, lär ha sovit som stocken inatt ja, vilket var jävligt skönt måste jag säga, jag låg och drog mig ett tag till och gick upp för en stund sedan, mycket skönt!

Nu ska jag väl sätta igång och fixa mig eller något, sen får vi se vad dagen bjuder på, än så länge har jag ingen aning, sen ska vi gick om Josse får låna hennes pappas bil, och isåfall åker vi till balen som är idag på Engeltofta och kollar på alla som kommer vara så fina, eller vi åker mestadels dit för att se Linnea och Nille, dock inte säkert att vi åker dit än men förhoppningsvis. Puss

MH YEAH

Publicerad 2011-06-01 02:08:39 i ALLMÄNT,

Tjabba, kikade på Desperate Housewives och lite Big Brother hemma hos Madde idag, samt käka lite kvällfika som Madde tvingade i mig haha, sen drog jag mig hemmåt, fixa till mig lite efter duschen och hoppa på cykeln och cyklade till plaza en sväng, där jag mötte upp söta Josefin och några killar, satt där och hängde bara haha, ingen hade något att göra så varför inte liksom, men myggen tog ju kol på oss verkligen! Nu ska jag sova, hörs imorgon på min lediga dag, ledig hela veckan i princip, godnatt! (håller tummarna för samma väder som idag, och juste, jag har köpt mig en byxdress, kommer bild förmodligen då - om jag inte glömmer de som jag är specialist på att göra)

 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela