MATHILDA LINDSTRÖM

2011 BÖRJAR GÅ MOT SITT SLUT

Publicerad 2011-12-31 16:01:37 i ALLMÄNT,

Hallå!! Idag är de fredag, och inget mindre än NYÅRSAFTON! hmm vad ska alla göra ikväll tro?! festa förmodligen haha. Vi hade faktiskt ingen aning om vad vi skulle hitta på idag, men det slutade med att vi sticker hem till Fredrik på fest, absolut inget speciellt så, men man vill ju ändå inte bara sitta hemma, så så får det faktiskt bli.

Linnea ringde och väckte mig idag, och tur fan vad väl de haha, halv 1 ringde hon och stan stängde kl 3 så upp och hoppa och skynda sig som fan så vi skulle hinna med de vi skulle, och det gjorde vi som tur var. Nu är jag hemma bara och tar det lungt, vid 7 serverast de oxfilé här hemma, mums! Sen sticker vi iväg. Linnea och Nille kommer förbi mig en sväng innan också, och fixa det sista.

2012 - ett nytt år och nya möjligheter! Hoppas detta år kommer bli bra känner jag, träffa massa nya människor och leva livet bara, jag längtar redan, tur att det nya året börjar redan imorgon. Hoppas alla haft ett bra år och får ett ännu bättre år nu! Gott nytt år :)

NYTT - ÖGONSKUGGOR

Publicerad 2011-12-31 15:44:57 i ,


Köpte en till ögonskugga inne på MUS idag, Old Gold heter den. Blir perfekt att lägga ihop lite med den svarta!

NYTT

Publicerad 2011-12-30 21:37:23 i ,


Lite nytt från Glitter, älskar armbandet!

DAGEN INNAN NYÅR!

Publicerad 2011-12-30 21:30:03 i ALLMÄNT,

Tjabba! Ligger i soffan och kollar på Snabba Cash som går på tv:n, dock har man ju sett den typ 100 gånger och kan typ hela filmen utantill, men inte gör de något eller haha.

Var på stan en sväng idag och skulle kolla om jag hitta något att ha på mig imorgon eftersom jag inte riktigt känns mig bekväm i de jag köpte tills imorgon då vela hitta något nytt men de gjorde jag inte... Tyvärr då! Så får hoppas att de går sig an imorgon iallafall. Vad gör man ikväll då tro?! Visst de är dan innan nyår men något vill man ju iallafall göra, har inte sån lust att sitta hemma ikväll bara men de slutar väl med de iallafall...

UNDERBARA MÄNNISKOR!

Publicerad 2011-12-29 18:36:26 i ALLMÄNT,

Hallu! Sov länge som fan idag, tråkig nog men o andra sidan vad ska jag annars göra nu för tiden när jag inte jobbar liksom?! Aja, tillslut tog jag bussen ner på stan iallafall och skulle hyra en film, gick in på jobbet och skulle säga hej till Elin och Kajsa som kobbar idag, fastande där ett tack, och de är inte förren nu när jag inte jobbar kvar där jag känner att jag saknar dom, två underbara människor, saknar deras humor och allt vi skrattar åt på en dag. :)

Nu är jag hemma igen iallafall och väntar på mat, så ska vi käka och SEB kika på The Town, jag och pappa har redan sett den men inte Ann-Sofie, plus att de var så länge sen jag såg den så jag vill se den igen, de jag kommer ihåg är att den verkligen är grym!

GRATTIS FARFAR 73år!

Publicerad 2011-12-28 19:28:53 i ALLMÄNT,

Hallå alla glada! Inte speciellt duktig på att skriva nu förtiden jag eller, men sånt som händer! Hehe.

Igår var jag och Madde slappade hemma hos mig igen kväll bara, gick på stan hela dagen på dan så vi kände för lite slapp och gotta bara! Vi kikade på Winters Bone som gick på tv igår, fått jätte bra betyg osv, och ja filmen var bra så, men så jävla dåligt slut alltså, sen kikade vi på någon annan film som var asrolig, tror den hette My bestfriends girl eller något och sen kika vi på Lady Gaga konserten som gick på tv. Sen sova, hehe sen sen sen....

Idag gick vi ner på stan en sväng för jag skulle lämna tillbaka en tröja som jag köpte igår, och ångrade mig! Sen åkte vi hem till farfar eftersom han fyller år, där blev de mat och fika. Nu ligger jag i soffan och kollar på hockey med pappa och Ann-Sofie! Hejdå jag vill göra nåt kul.....

NYTT

Publicerad 2011-12-27 14:39:49 i ,


Jag har ju velat haft en helt svart väska, utan nå silvirga spännen eller någonting alls, hittade en med äkta skinn och sen hittade jag denna från lindex, så fick den här utav moster i julklapp, perfekta väskan helt klart!

BAKIS-DAG

Publicerad 2011-12-26 23:00:13 i ALLMÄNT,

Godkväll! Har inte skrivit något idag som ni kanske märkt, har absolut inte orkar, vaknade ganska sent med Madde bredvid mig, haha vi hade en astrolog morgon, massa skratt haha?! Iallafall, gick upp så färgade hon mina ögonbryn och ögonfransar, sen åkte jag med henne till stan, jag gick runt och kikade lite och hon åkte ut till sin farfar och spenderar kvällen/natten där. Jag orkade inte gå så värst länge på stan så gick hem ganska snabbt igen, sen har jag bara legat i soffan med pappa och kollat på tv och med paddan i handen, han sviker jag aldrig och han sviker aldrig mig haha! I'm in love!

MIN JUL

Publicerad 2011-12-25 18:10:45 i ALLMÄNT,


Fyra bilder från min underbara jul. Tack alla för alla fina presenter osv ♥

BÄSTA JULKLAPPEN NÅGONSIN!
Tack världens bästa mamma och pappa♣

NYTT

Publicerad 2011-12-25 17:42:30 i ,


Lite smink från make up store inhandlades dan innan julafton sådär.

och lösögonfransar från h&m.

25 DECEMBER 2011

Publicerad 2011-12-25 15:23:16 i ALLMÄNT,

Hej hopp! Japp då var de 1år kvar till nästa julafton nu då. Men som vanligt så kommer de väl g skitsnabbt. Gårdagen iaf, var toppen till en början iaf, de va så himla roligt att träffa Jocke igen, och umgås med mina fina vänner på julafton. Resten av kvällen låter vi vara osagt för de blev inte riktigt som vi hade tänkt oss haha. Kom hem typ 1 - halv 2 iallafall.bums i säng jag och paddan.

Kom typ precis hem nu, jag och pappa åkte iväg och käka Max och sen släppte han av mig vid bussen så jag skulle säga hejdå till mamma innan hon skulle åka hem. Mormor skjutsade sen hem mig, hemma nu och ligger i soffan med paddis, pekar! Ikväll blir de fest igen I think!

MERRY CHRISTMAS

Publicerad 2011-12-24 16:01:32 i ALLMÄNT,

Goddagens alla! Idag är de julafton, hur underbart är inte de då liksom?! Igår skulle jag till mingel och ta en öl med mamma och hennes kompisar, haha men de blev inte bara en eller, blev en aning fler, först på mingel och sen på helt enkelt haha, så lite trött var jag faktiskt imorse när pappa kom in och väckte mig kl 9 på morgonen, men upp och hoppa in i duschen och sätta fart. Sen vid 11 åkte vi hem till farfar där de blev mat osv. Kusinerna kom också och de var jag så jäkla glad över :) men Alexander kommer in med ett leende på läpparna och en iPad i handen, fan för han tänkte jag haha eftersom jag så gärna vill ha en. Vi käka och sen blev de julklappsöppning, Ett ganska stort paket från mamma och pappa, TADAAAAA! Jag fick en iPad :D hur lycklig som helst var jag, skrek och grina lite haha. Nu är jag hemma hos mormor och vi ska snart äta, sen ska vi öppna mer paket, juste, fick ett paket direkt nu när jag kom, ett skal till iPaden, ett rosa hihi. Men nu ska jag vara social med min familj, men de är lite svårt nu när man har denna skönhet att leka med hehe.

Puss God Jul alla. Hoppas ni har haft och har en fortsatt trevlig julafton!

FREDAG! DAGEN INNAN JULAFTON

Publicerad 2011-12-23 12:15:17 i ALLMÄNT,

Wiiihooo! dan innan julafton idag, fatta vad kul, och imorgon får man massa julklappar hiih. Men iallafall, Madde sov här inatt, och jäklar vilken sen natt det blev, halv 2 typ, och jag har aldrig lagt mig sådär sen på typ 3 - 4månader haha, och sen kunde jag varken somna eller sova speciellt bra inatt, och tydligen har jag hostat som fan inatt också utan att jag vet om de själv, Madde hade tydligen vaknat utav de, men whatever, nu har vi fixat oss lite så ska vi börja röra oss ner mot staden och gå och kika lite, inhandla lite småsaker och sen ska jag jobba, kort pass idag också, tre timmar bara, sen blir de stan en sväng igen och köpa de sista julklapparna. Hörs senare kanske, för jag ska nog till mingel med mamma och dom senare ikväll och dricka lite alkohol så jag vet inte om jag skriver något mer, men annars hörs vi imorgon, på JULAFTON :) hiih

JUST NEED YOU TO FOLLOW

Publicerad 2011-12-22 22:46:15 i ALLMÄNT,

Hallå! Var ju ner och mötte tjejen min idag på stan runt 3 tiden, sen gick vi på stan hela hela hela dagen, kikade på jackan igen, IGEN liksom. Sen hittade jag en till jacka som också kanske kan funka, men nu har jag ju satt mig fats vid den andra men aja den som jag hitta idag var snygg också så vi får väl se.

Sen kom mormor och hämtade oss, så åkte vi och hämta mamma och sen åkte vi och köpte pizza, bästa "köpa pizza tillfället alltså" haha. Sen hem till mormor och käka, sprang sen över till Maddes syrra och sa hej till dom och till älsklings Uno, sen buss hem och nu är vi hemma och ska snart krypa ner. Imorgon blir det jobba och sen springa runt på stan med Josse och kanske Jansson, köpa de sista klapparna och sen förmodligen slå till på lite make up store smink, blir ju lite dyrt så jag velar fram och tillbaka men haha, de visar sig. Vet inte heller om jag vill ha min klänning till julafton heller, buhu.... aja godnatt

TVÅ FAVORITER TILL GÄVLE

Publicerad 2011-12-22 13:28:08 i ALLMÄNT,

Hallojsan! Idag ringde mormor och väckte mig, vilket kanske var tur de haha. Har städat en massa nu i rummet osv, eftersom man får finbesök inatt, åh vad vi ska ha mysigt. Haha nu tror alla att en kille ska komma, men icke, nämligen världens bästa Madde kom till Gävle idag runt 11 tiden, så skönt att ha henne här, hon var nyss här men de känns som en evighet, och samma så med mamma, hon kommer lite senare ikväll hon också, så två favoriter kommer till gävle idag, kan nästan inte bli bättre, fattas en men hon sitter i en stuga i Sälen hon. Får se när man får träffa henne nästa gång. 

Eh, nu ska jag snart börja röra mig ner mot stan och möta upp Madde, kanske mormor på stan också, får se, men lär sticka nu iallafall. Hörs sen. Puss och Kram

ALL I WANT, IS TO TAKE BE BACK TO THIS DAY, I WAS SO HAPPY I BEARLY COULD TALK, TODAY I'M NOT THAT HAPPY, SO PLEASE TAKE ME BACK

Publicerad 2011-12-21 23:17:32 i ALLMÄNT,



Ja kan man tänka sig, detta fick man typ som en födelsedags present, den 14e september fyller jag år, och detta var den 15e, det var helt underbart, helt magiskt alltså. Den bästa konserten någonsin med honom, det var sp sjukt mycket folk och alla var helt lyriska, ta mig tillbaka till denna dag, den var underbar och jag längtar så tillbaka.

Daniel Adams-Ray

TOP 3 MOST WANTED!

Publicerad 2011-12-21 20:57:51 i ALLMÄNT,

Dessa är top 3 just nu. Eller datan har ju varit på toppen i några år nu, men inte har jag fått någon eller, och jag tror kanappast att jag får någon iår heller, men jag ger mig inte förren jag får en, sådeså. Sen jackan som jag vill ha, ser inte alls speciell ut på bild men den är apsnygg tycker jag, sen självklart en lite billigare variant utan datan hehe. Hoppas tomten kommer med något utav dom! 

Nu ska jag färga håret, man lär ju ärta till sig lite till jul eller vad säger ni?! haha jag orkar egentligen inte, men jag måste tvätta håret idag så då blir de perfekt med att slänga i lite färg. Är inte på sånt bra humör eller, eftersom jag fick vet att jackan inte kommer komma på rean, så då kommer jag nog inte ha råd att köpa den eftersom att jag ska tatuera mig när lönen trillar in, och sen känns de lite dyrt, men jag vill verkligen ha den, och speciellt nu på julafton skulle jag vela ha den, istället för min köttbulle-jacka... bläää på den för stunden!

JAG VILL HA 2300KR ÖVER! SOM BARA LIGGER DÄR OCH VÄNTAR PÅ ATT GÖRAS AV MED..

Publicerad 2011-12-21 15:37:53 i ALLMÄNT,


Men hej alla glada. Idag blev de en lite längre sovmorgon, nämligen till 1. Jag hade så jäkla svårt att somna igår så de var helt sjukt... Men tillslut så, och sen vaknade jag första gången imorse typ 6, gaaah sov vidare förfan!

Gick och lämna tillbaka filmen och sen tog jag en promenad ner på stan och kika lite, gick runt lite med Elin på hennes lunch också, så nu sitter jag på jobbet och degar och väntar på att pappa ska sluta så ska vi åka ut till farfar och Yvonne och äta världens godaste mat, fiskgratäng!!!!

UNDER THE MISTLETOE

Publicerad 2011-12-20 23:18:57 i ALLMÄNT,

Åh vilken tur jag hade idag då, mina kära vänner Josse och Sara smsa och frågade om jag vela komma hem till Josse och dricka lite kaffe, självklart sa jag haha! Så klämde någon timme där och sen åkte jag och Josse ut till valbo och kikade lite där, kanske inte var smart, för vi gick in på carlings och jag hitta en jacka som jag dog över haha, jag vill verkligen ha den, jag köpte ju en ny förra året, en fjällräven och den gick ju på 4000, så ja den var dyr, jag älskar den! MEN jag vill ha en lite finare jacka liksom, som jag kan ha när jag går ut och så, och jag hittade en nu, kikade på prislappen, upps! 2300kr, hehe lite dyrt var de faktiskt, och den var inte så speciell heller, trodde max 1000/1500kr liksom, så ah. Men nu har jag sagt till släkten att om dom inte köpt klart, så vill jag ha presentkort på carlings så jag kan köpa den, hoppas hoppas hoppas verkligen haha. 

Iallafall, Josse skjutsade hem mig, käkade och sen gick jag och hyrde film, Fast and furipus 5, kung som jag skrev innan, och nu har jag bara suttit vid datan och kikat efter jackan på något annat ställe billigare, men nej den finns inte, åh surt haha. Aja nu ska jag snart hoppa i säng. Godnatt 

FAST AND FURIOUS 5 - AGAIN

Publicerad 2011-12-20 22:33:52 i ALLMÄNT,

ALLTSÅ! Denna film eller rättare sagt alla Fast and Furious filmer skulle jag kunna se om och om igen, hundra gånger om alltså. Ladda hem denna precis nör den kom, så vi fick en med as dålig kvalité, så det var massa små grejer som man hade missat att sett liksom, och sen hyrde jag den idag, nästintill så jag dör vad jag älskade denna film. Favorit filmen helt klart, bättre än Twilight. Så ni som inte sett denna, puuuuh kika på den NU!

TISDAG - LEDIG

Publicerad 2011-12-20 13:22:23 i ALLMÄNT,

Goddagens! Idag är jag ju ledig, snacka om skönt! och jag tog en riktigt, och då menar jag riktigt sovmorgon haha, jag gci kupp vid halv 1, men det var det värt för det var så jäklans skönt alltså. Funderar om jag ska börja fixa mig och göra något med dagen, men jag vet inte vad, gå ner på stan?! ja men det suger när man inte har nå pengar, så jag vettefan hur jag ska göra alltså. Men fixa mig måste jag väl göra iallafall, kanske ska städa lite, men det känner jag också att jag inte vet om jag orkar haha. Gaah what a day!

LA LA LA LA LA LA LA

Publicerad 2011-12-19 22:19:20 i ALLMÄNT,

Tja tja tja! Gick bra att jobba idag måste jag säga, jobbade tillsammans med Lotta och Linnéa och det gick helt klart toppen. Dock var det segt ibland, och ibland blev det en lite rusch, men inget märkvärdigt, trodde också att det var jag som stängde idag men det var det ju icke, vi hade visst öppet till 20.00 idag, eller hela gallerian hade de, så det var inte jag som stängde idag hihi. Pappa kom och hämtade mig efter jobbet och då fick jag max haha, mums. Sen kom Linnea föbi 0och hämtade upp mig så åkte vi hem till henne och Nilles nya lägenhet på brynäs, målade lite där osv, vad fint det kommer bli alltså, så jävla avundsjuk... aja snart ska det vara min tur också jag lovar! 

Eh nu ska jag snart hoppa i sängs, så jävla trött, och imorgon är jag ledig, så då ska jag sova uuuuut!! gud vad skönt det ska bli, är ledig tisdag onsdag torsdag, jipppppi godatt!

MINDRE ÄN EN VECKA TILL JULAFTON

Publicerad 2011-12-19 12:23:17 i ALLMÄNT,

Goddagens, måndag och en ny vecka framför oss som jag tror kommer gå fruktansvärt snabbt. Med tanke på att det är julafton på lördag, och att jag jobbar idag och på fredag bara, så de ska bli skönt, då kan man ligga och slappa hela dagarna nu och vila upp sig innan jul, nice right?! 

Men iallafall, pappa är hemma på lunchen, tur som jag har, så jag slipper gå till jobbet idag, får skjuts utav pappa istället så jag slipper gå i detta slaskväder, buhu! Måste in med mina skor på din sko också eftersom dom har gått sönder, dock har jag inge kvitto, hittar det inte?! så jag vettefan, men ändå dom ska ju inte gå sönder direkt, aja håll tummarna för att det går bra haha. Puss så länge!

SORRY FOR PARTY ROCKING

Publicerad 2011-12-18 20:44:37 i ALLMÄNT,

Va upp runt halv 11 idag, hoppa in i duschen och duschade håret, och det var inte de lättaste med uppskrapade h'nder måste jag säga, fasen så ont det gjorde, men sen var det iallafall dax för jobb, bara 13 - 16 idag, men det gick bra, så jag och mamma gick tillsammans hem till mormor sen efter jobbet, och d'r blev det mat och fika, och sen åkte vi och lämnade av mamma vid bussen eftersom hon ska åka hem till Stockholm idag, men som tur är kommer hon tillbaka redan nu på torsdag. Är bara hemma nu, har slagit in lite julklappar också, men både pappret och snöret tog slut hahaha.... suck lär köpa nytt imorgon!

Eftersom jag hatar julpapper, eller iallafall ni vet de traditionella julpappret, rött med jultomtar på, nej usch så fult. Så i år skiter jag fullständigt i julpapper, de får bli detta snygga istället, because i don't give a fuck! hihi hejdo

GRATTIS BÄSTA MORMOR 73ÅR!

Publicerad 2011-12-17 21:55:45 i ALLMÄNT,

Hallådääääääääär!!! Oj jaa vad ska jag säga, gårdagen lite snabbt först, va hemma hos Jansson med massa grabbar, hade trevligt som satan måste jag faktiskt säga, sen blev det interpool där vi träffade några, sen skulle man gå hemmåt, oppsii!! HALKADE - tror jag iallafall, inte nice för fem öre vill jag säga, tur att man hade en snäll pojk med mig som kunde hjälpa mig haha, herregud, skraoa upp händerna och knäet, uscha! 

Eh och idag, vaknade jag lite senare än tänkt, men det gick bra tillslut iallafall, mormor och världens bästa mamma kom och hämtade mig här hemma, så åkte vi hem till mormor efter som hon fyller år idag, så grattis till dig finaste mormor! eh, sen kom moster och gänget, och då drog vi oss ner mot gävle brygga för där väntades julbord, och herrejävlar vad bra julbordet var där, helt suveränt måste jag säga, dom hade verkligen allt man kan tänka sig mellan himmel och jord, helt klart det bästa julbordet jag varit på. Tack mormor för en toppendag! 

Imorgon väntas jobb, 13-16. Så det blir en kort pass imorgon, men de känns skönt det också, och sen imorgon åker mamma hem igen till stockholm fast hon kommer ju såklart tillbaka nästa helg eftersom de är JULAFTON då hihi. Nu ska jag sova, för jag är gööör trött haha, puss och godnatt. 

och inte fan är de skönt eller, och händerna som man jämt använder liksom stöter ju till de där hela tiden, jävla skit också haha!

FRIDAY IT IS

Publicerad 2011-12-16 20:58:03 i ALLMÄNT,

Hallojsan! äntligen fredag måste jag säga, trots att jag jobbar på söndag haha, men inte hindrar de mig eller, ikväll ska jag hem till Jansson på lite festligheter, har ingen aning om vilka som kommer, men de blir säkert bara grabbar skulle jag tro, men det skiter man i haha, jag orkar inte sitta hemma, så någon öl sådär kan man väl dricka right?! 

Men ah som sagt, gick bra att jobba idag, ett jävla drag var det ibland alltså men det gick så bra så, nemas problemas. Slutade 6 och då kom pappa och hämtade mig och sen iväg och handlade lite, sen stack han iväg och hämtade Ann-Sofie och nu har vi käkade tacos, satan vad gott de är. Vi äter ALDRIG tacos, men på ett sätt är jag glad över de, vill inte vara en "åh måste äta tacos varje fredag" buhu liksom, så då blir det godare ju ju mer sällan man äter de, och idag var det ljuvligt. tack och hej

50 PÅ ALLA HALSBAND & 50% PÅ ETT PAR VALFRIA ÖRHÄNGEN- IN OCH FYNDA PÅ GLITTER NU!

Publicerad 2011-12-16 10:08:06 i ALLMÄNT,


Godmorgon FREDAG! gud vad skönt det ska bli med fredag right? dock jobbar jag idag och på söndag, men imorgon kommer mamma hit och då ska vi på julbord på Gävlebrygga, så det ska bli asnice måste jag säga, framför allt att världens bästa mamma kommer, saknar henne hela tiden när jag inte är med henne så. 

Iallafall, idag jobbar jag 12-18 i stan då, och idag kör vi igång med 50% å alla halsband, och sen om man är med i Glitters club grej så får man 50% på ett par örhängen, så in och fynda nu alla! (50% på ett par valfria örhängen gäller ENDAST idag med upvisning utav ett sms från glitter!)

Jag och min fina chef Lotta!

SNART SITTER DEN!!!

Publicerad 2011-12-15 21:30:40 i ALLMÄNT,

Juste, nästa lön jag får, då jävla sitter den! då ska jag nämligen tatuera mig för andra gången, sist jag gjorde en var ju typ för hundra år sedan, så jag har glömt känslan, och jag vet att denna kommer göra tusen gånger ondare, så lite nervös är jag fan redan nu, men det skiter jag i, den ska sitta där och de gör de snart. hihi jag är så glad :)

I LOVE YOU

CUZ WE MADE IT ALL THIS WAY

Publicerad 2011-12-15 21:16:15 i ALLMÄNT,

Hallå Hallå! En dag fylld med jobb ja var det jag skrev tidigare idag, helt rätt. Först i stan och sen i valbo, och båda ställena gick superbra, fick lite besöka av Jansson och Thomas när jag jobba i valbo också så det var ju trevligt, och sen kom Linnea och hämtade mig när jag slutade, bra snäll hon, så det tackar vi för så jag slapp ta bussen dvs. 

Nu är jag hemma och ska väl förmodligen strax krypa ner i sängen och kika på gossip girl sen ska jag sova, och imorgon ska jag jobba igen, 12-18, och på kvällen får vi se vad de blir, om de kanske blir utgång eller något annat spännande, jag vet faktiskt inte ännu, de visar sig. :)

.... och juste, en tråkig grej, idag skrev Madde sms till mig också om att Daniel är i göteborg imorgon med musikhälpen, tror jag ni hade velat varit där eller?! svar JA! jävla skit också haha. 

EN DAG FYLLD MED MASSA JOBB!

Publicerad 2011-12-15 11:26:44 i ALLMÄNT,

Hallådär! jättesnabbt inlägg nu, jag är lite stressad nämligen för jag måste sticka till jobbet, idag skulle jag egentligen bara jobba 12 - 16 i stan, men istället ska jag efter de jobba 17 - 20.15 i valbo så idag blir det en dag fylld med jobb, så de är ju nice, hoppas allt går bra bara men de tror jag, men nu måste jag sticka, vi hörs senare ikväll istället. Puss

ÅÅÅÅÅÅÅH GE MIG DETTA NU NU NU!!

Publicerad 2011-12-14 13:58:35 i ALLMÄNT,

Gaaaaah! det bara kryper i fingrarna ibland, då jag känner hur mycket jag bara vill sitta och prova nya saker, testa på och göra allt möjligt liksom, jag skulle sitta hela dagarna och bara hålla och på trixa en massa, jag vill verkligen ha, snälla tomten!

YOU DON'T HAVE TO SAVE ME, JUST NEED YOU TO FOLLOW

Publicerad 2011-12-14 13:43:09 i ALLMÄNT,


Godmorgon GODMORGON! vilken härlig sovmorgon måste jag säga! förrutom att jag vaknade kanske runt halv 9 av att en unge på engelska skolan stod och skrev som en galning som om att hon sett en orm framför fötterna eller något, ni vet ett riktigt jävla gallskrik?! snudd på att man skulle gått ut och fråga vad fa nhon höll på med, gaah! men somnade om tillslut iallafall, vaknade sent och säger inte vilken tid haha.

Ska börja fixa mig strax, hoppa in i duschen oså sen vid 4 så jag och pappa sticka iväg till valbo och inhandla lite julklappar tänkte vi, så det ska bli nice, men vi hörs senare igen. Puss så länge!

YOU GAVE ME WINGS BUT I CAN'T FLY

Publicerad 2011-12-13 20:44:58 i ALLMÄNT,

Hallådär! Jobbade ju som sagt heldag idag, och jag måste erkänna att lite nervös var jag faktiskt, men de gick kanon måste jag säga, jobbade med Kajsa och ja allt gick bra, fick en massa varor osv så vi har haft att göra hela dagen idag måste jag säga. Dagen har dessutom gått jäkligt snabbt, skönt nog hehe. 

Tog en promenad hem tillsammans med Sarah från MUS, en trevlig lite promenad hem i regnet haha, uscha. Nu hade jag hoppats på att det fanns nå att äta hemma, men icke så det blir väl inge mat tror jag för jag vill INTE laga någon mat. Funderar på om jag ska kika på twilight som börjar nu kl 9, men jag vettefan, har sett den tusen gånger ju, men nog med de, nu babblar jag om massa skit bara, hejdå istället säger vi! 

Vad roligt de är när man förväntar sig något gott till middag nu på kvällen, nej då har pappa ätit någonstans och jag får korv och makaroner, japp då var min kväll förstörd......... hatar att äta sån mat, de äter man jämt, jävla makaroner och korv/köttbullar... fan

NYTT - PARTYVÄSKA

Publicerad 2011-12-12 21:10:18 i ,

Denna har jag också glömt att visa er, en nya partyväska som jag köpte för några dagar sedan, den kommer att hålla mig sällskap under jul och nyår, om jag inte lyckas ändra mig men de hoppas jag inte, den är ju sååå snygg! Så under jul och nyår kör jag på guld konstigt nog, jag äger ju inget annat än silver, men nu blir de change på de. 

199kr på Glitter. In och fynda för satan!

MÅNDAG - SISTA DAGEN PÅ PRAKTIKEN...

Publicerad 2011-12-12 21:06:46 i ALLMÄNT,

Hallådär! sista dagen på praktiken idag... tråkigt nog faktiskt! på ett sätt skönt liksom, men självklart supertråkigt, jag menar, jag har kommit framför allt Elin jättenära så, och sen både och Kajsa och Lotta, jag menar lärt känna nya människor som jag verkligen tycker om och kommer att sakna nu när man inte ska vara kvar, men som tur är så kommer jag jobba nu i dec och någongång i januari tror jag, så än lämnar jag er inte riktigt haha ;) 

Dagen i sig gick jättebra, tiden gick skapligt fort idag också så det var skönt. Tog en promenad i regnet hem sen också, och sen blev de mat när pappa kom hem, sen bara slappat lite, va nyss på willy's och mötte Linnea en sväng och sa hej, eftersom jag inte typ träffat henne på år och dar känns de som, och sen handlade jag lite gotta hehe, så nu ska jag lägga mig och kika på gossip girl, unexpected right?

- Bild 1) Köpte en liten blomma och fika idag på till dom på jobbet, som tack för att jag fått varit där och jobbat och alla, eller framförallt för att dom är sånna underbara människor. Ni är bäst tjejer! ♥
- Bild 2) JAG FICK DEN SNYGGASTE PARTYVÄSKAN! japp ni läste rätt haha, vi fick ju in denna på jobbet för ett tag sedan, den är liten så jag visste inte om jag skulle köpa den, tvekat fram och tillbaka hela tiden. Men sen idag fick jag en present av dom på jobbet som tack för att jag vart där då, och då fick jag väskan. Superlycklig nu haha. Tack så jätte mycket verkligen!

HMMMM...

Publicerad 2011-12-12 19:57:18 i ALLMÄNT,

Where did this come from?!
anonym liten rackare som inte vågar stå för vem personen är, skickade en lite kommentar till mig:
- Du ska kanske inte säga så mycket om att föra liv som spelar musik från 7 på mornarna till 2 på nätterna? Tänk på vad du själv gör innan du klagar på andra.

Svar på den frågan då: Eh, om jag ska vara helt ärligt, jag är aldrig uppe 7 på mornarna, och är aldrig vaken till 2 på nätterna, så snacka lite mer skit du!

WANTED FROM GINA TRICOT

Publicerad 2011-12-12 09:13:20 i ALLMÄNT,


- Ååååh vad jag verkligen vill ha denna tröja från GinaTricot, men känner att de är inte prio 1 just nu, har andra saker jag måste köpa typ, men jag älskar den, var och provade den härromdagen, dumt gjort haha, då föll jag bara ännu mer. Vanlig o fram och transparant i bak, så jävla snygg! 249kr kostar den. Puss

IDOLFINALEN PÅ TV4 PLAY

Publicerad 2011-12-11 22:39:30 i ALLMÄNT,

Eh, jag som skulle lägga mig tidigt idag, därför att jag har varit så jävla trött hela dagen idag plus mensvärken då. Men sen fastnade jag framför idol finalen på tv4 play eftersom jag inte kollade på den i fredags, gillar inte idol för fem öre detta år, men kan va kul att se finalen iallafall, tycker nog att det var rätt som vann ändå, fast jag trodde Robin skulle vinna, men ah skitsamma, ingen idol freak nu eller, no no! 

Men detta är strax slut, så då hoppar jag i säng och laddar inför min allra sista praktikdag, sorligt men sant. Men vi hörs imorgon. Godnatt alla fina där ute.

IDOLFINALEN PÅ TV4 PLAY

Publicerad 2011-12-11 22:39:29 i ALLMÄNT,

Eh, jag som skulle lägga mig tidigt idag, därför att jag har varit så jävla trött hela dagen idag plus mensvärken då. Men sen fastnade jag framför idol finalen på tv4 play eftersom jag inte kollade på den i fredags, gillar inte idol för fem öre detta år, men kan va kul att se finalen iallafall, tycker nog att det var rätt som vann ändå, fast jag trodde Robin skulle vinna, men ah skitsamma, ingen idol freak nu eller, no no! 

Men detta är strax slut, så då hoppar jag i säng och laddar inför min allra sista praktikdag, sorligt men sant. Men vi hörs imorgon. Godnatt alla fina där ute.

SÖNDAG MENSVÄRK OCH TRÖTT

Publicerad 2011-12-11 16:43:54 i ALLMÄNT,

Hallådär! Idag är jag lite småtrött måste jag säga, och jag fick äntligen sova ut haha, idag sov jag till typ 12 sen låg jag och drog mig någon timme sådär, and I love it! Men gårdagen iallafall, jag Cajsa och Madde åkte hem till Thobbe på fest, Jansson och några skulle dit också så vi hakade på, de var massa folk där, trevligt folk också så plus till de. Sen blev det interpool för mig och Cajsa, träffade på Tobbe och Bubblan där så satt med dom. Sen blir man ju bara så irreterad på folk, hur kan en människa förändra massa människor? de är ju förfan synd om personen, men anyway, jag hade en bra kväll iallafall och de är huvudsaken de. 

Nu ska jag lägga mig och kolla på Gossip Girl i sängen, har sån jävla mensvärk som jag nu på sista tiden börjat fått, så inåt helvete drygt. Men sånt är livet. vill ha nå gotta också, typ energidryck och en ben and jerry's... hehe! eller varför inte mat eftersom jag inte käkat idag?

- Haha! en trött, jävligt full och stendöd Alexander Jansson!

FRÅGA?!

Publicerad 2011-12-11 16:40:04 i ALLMÄNT,

Fick en kommentar nyss, från anonym:

 


- Jag älskar din klädstil! Jag såg dig på stan förut och då hade du på dig en grå tjocktröja men luva som hade en svart text på ryggen (såg dock inte vad det stod), Vart har du köpt den tröjan? :)

Svar: Haha tack så jättemycket, alltid kul att få sånna komplimanger. Eh tröjan har jag köpt på H&M, de är en vanlig grå tjocktröja från killavdelningen, sen har jag gjort trycket själv, de står "Förlåt att jag aldrig sagt förlåt" från Daniel Adams-Ray :)

YOU CAN HAVE IT ALL

Publicerad 2011-12-10 12:24:00 i ALLMÄNT,

Hallådär! Gårdagen lite snabbt då, jag Iza och Cajsa drog hem till Arne där han Jansson och några till var, det var väl nice måste jag säga. Och sen drog jag och Iza hem, hon ska ju åka till Sälen idag, alltså idag flyttar hon, ännu en vän flyttar, inte kul alltså, but I'm so happy for her, men inte för mig själv haha. Men iallafall, och sen idag ska ju jag också jobba, så jag ska börja röra mig alldeles strax, jobbar kort pass idag som jag skrev igår också, 13-16 bara. Sen vill jag nog hem och sova haha, närå men sen får vi se vad kvällen bjuder på om jag ska vara ärlig, tror de kanske blir lugnt, men äh hörs sen iallafall. Puss

Iza har hylla hon haha...

DESTO SNABBARE KOMMER JAG BLOMMA

Publicerad 2011-12-09 18:53:37 i ALLMÄNT,

Hejsan! idag har dagen konstigt nog gått ganska så snabbt, fick lite varor osv, så fixade allt de och tog lunch vid 2, sent med andra ord. Så då var jag tillbaka till 3 och då gick tiden fort, så det var nice. Vågar knappt erkänna de, men okej då, jag tog bussen hem idag från jobbet, ( det tar alltså typ 15minuter för mig att gå hem från jobbet ) men de var ju sånt pissigt väder, slask och jävligt, så nej jag tog bussen haha. Nu har jag precis käkat lite och skulle hemskt gärna vela kasta mig i sängen och sova en stund, men de kan jag inte göra, för då kommer jag vara så jävla trött sen, för nu ska jag börja fixa mig lite sen ska jag Cajsa och Iza till en kille på fest, än så länge vet jag bara Jansson som är där men, haha. Men ha en bra fredagkväll! Imorgon jobbet jag dessutom, 13-16, så de blir ett kort kort pass. Pussis :)

SÅ JÄVLA ARG NU!

Publicerad 2011-12-08 22:28:52 i ALLMÄNT,

MEN ÅÅÅÅÅT HELVETE MED GRANNARNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FAN MÖBLERAR NI OM VARENDA JÄVLA KVÄLL ELLER?! DRAR GREJER PÅ GOLVET HELA KVÄLLARNA OCH FAN VET VAD, SNÄLLA NÅN, DE ÄR ETT JÄVLA LIV PÅ DOM VARJE JÄVLA KVÄLL! ÅT HELVETE MED ER!!!!!!

.......... ursäkta, men så jäkla förbannad, går ju inte direkt att somna när ni håller på med vad ni nu än gör, för liv gör ni då fan iallafall!

FREDAG IMORGON

Publicerad 2011-12-08 22:20:49 i ALLMÄNT,

Ja men nu så, trött som ett riktigt jävla as idag, snuvig seg och lite depp, hoppas inte att man åker på någon förskylning nu eller för det orkar jag inte med, men iallafall. Efter jobbet gick jag hem i kylan, sen åkte jag och pappa iväg och hyra film, Baksmällan 2. Fyfan vilken kund film, så jävla bra och rolig haha. Sen åkte vi och köpte mat också, så vi har haft en myskväll i soffan idag jag och min kära pappa, men nu ska jag strax hoppa i säng och hoppas på en bra dag imorgon, pusshej

I'M VERY VERY VERY HAPPY!

Publicerad 2011-12-08 22:18:36 i ALLMÄNT,

Åååååh vad jag är glad nu. Mamma fick tag i skorna jag så gärna vill ha, hon fick tag på dom idag i Stockholm, finally, they are mine! åh längtar tills jag får dom!! du är bäst mamma ♥

NYTT I GARDEROBEN

Publicerad 2011-12-08 10:07:50 i NEW IN,

Har ju glömt att visa två stycken tröjor jag köpt ganska nyligen, har köpt massa, men kommer typ inte ihåg så skit i dom haha.

- Stickad lite kortare tröja från Carlings

- Basic t-shirt från GinaTricot

ALLTING KOMMER BLI BRA TILLSLUT

Publicerad 2011-12-07 22:32:56 i ALLMÄNT,

Börjar DIREKT med att säga, idag har jag haft världens deppdag, ni vet jag har sagt det förrut också, men mår bara piss, tänker på allt som är dåligt just nu i livet, trött och ja helt enkelt en deppdag.. Sen runt 5 tiden, så står jag i kassan och de kommer fram en kund, och bakom henne ser jag en bekant ansikte, men typ struntade i de, men sen kolla jag tillbaka, OCH VEM STÅR DÄR?! världens bästa Madde, som kom till Gävle idag och överraskade mig på jobbet, helt klart bästa överraskningen, precis vad jag behövde kände jag. Så efter de så gick hon och strosade lite tills jag slutade och sen kom Iza och plocka upp oss, hem till mig och sen åkte vi iväg till min kusin så han kunde fixa Izas bil. Sen har vi degat i sängen hemma hos Iza bara, hemma nu och ska hoppa i säng, så vi hörs imorgon. Puss och kram!

YOU'VE MESSED ME UP...

Publicerad 2011-12-07 09:25:46 i ALLMÄNT,

Japp godmorgon! snön har nu börjat falla ner här i gävle, bra eller dåligt, ja det vettefan alltså, visst de ska ju vara snö på julafton iallafall, men jag vet inte ja om jag gillar det så speciellt mycket, jag menar jag går ju till jobbet, och de känns ju sådär när de snöar. Men i vilket fall som helst, idag var det vidrigt att kliva ur sängen måste jag säga, så jävla död var jag, plus att det tog hundra år innan jag somnade igår också trots att jag var skittrött, men tillslut så. Nu ska jag snart börja röra mig till jobbet faktiskt, hoppas på en nice dag. Puss på er

PEACE OUT

Publicerad 2011-12-06 20:03:24 i ALLMÄNT,

Hallådär! Idag har jag faktiskt shoppat lite, en klänning på lunchen från bikbok, och sen en väska och armband från jobbet, så nu börjar jul-outfiten bli bra, men tro inte att jag kommer bära ngot rött haha aldrig, eller jag funderar på att ha den jag köpte idag på nyår kanske, äh vet inte ännu. Men iallafall, skor kommer nog också snart, den 17e när mamma kommer hem, dom finns inte i Gävle så mamma får köpa dom i Stockholm istället. Åkte iväg en sväng med pappa efter jobbet, och handlade julklapp till mammasen, så nu är hon klar, check! några till kvar bara haha. Nu ska jag sticka till willy's och möta Iza en sväng, peace out

Åh är dom inte underbara då? jag bara älskar dom! och jag tror att dom på scorett lär hata mig alltså, inne där varje dag och suktar efter ett par 36or, men snart så! they have to become mine!

FRÅGA + SVAR

Publicerad 2011-12-06 19:56:01 i ALLMÄNT,

Anynom undrade vart jag köpt zebramuggen någonstand..
Svar: kommer faktiskt inte ihåg, utomlands tror jag, loooong time ago :)

OUTFIT OF TODAY

Publicerad 2011-12-06 09:32:49 i DAGENS,

Outfit of today

- Jeansväst - Gammal avklippt jeansjacka
- T-shirt - GinaTricot
- Jeans - GinaTricot
- Smycket - Glitter osv

HIMLENS FINASTE ÄNGLAR!

Publicerad 2011-12-05 23:10:56 i ALLMÄNT,

Jag gör ont varje gång jag tänker på er, jag saknar er så otroligt mycket verkligen. 
Snacka skit alla ni som säger att bara hunder är en familjemedlem, de är då fan katter också.
Kan inte beskriva med ord hur mycket jag vill att ni ska vara här just nu, jag menar, tänk om, tänk om ni fanns kvar här, och bara få hålla om er, puss på er, Saga (hon till vänster) som typ hatade mig, hon spotta och fräste varje gång jag såg henne, och Sleepy (hon till höger) slöaste katten, som bara sov typ, och var som en lite hund, följde efter en vart än gick, fan seriöst vad jag vill ha er tillbaka... himlens finaste änglar ♥

I DON'T KNOW

Publicerad 2011-12-05 22:42:46 i ALLMÄNT,

Lättare sagt än gjort right? 
jag trodde de skulle kännas bättre, och det gjorde de dom första dagarna.. 
men inte längre, it comes back, and I just wonder, whats wrong with me still keep feeling like this?

LIVET HAR SINA DÅLIGA DAGAR

Publicerad 2011-12-05 19:01:50 i ALLMÄNT,

Japp, hejsan! slutade vid 6 idag, och det blev de en promenad hem i de iskalla vädret, usch så kallt de är just nu! the winter is getting closer, but without snow! Men iallafall, kastade i mig mat när jag kom hem, chickenbits och ris, dock råkade jag ha på alldeles för mycket sweetchili så det blev så jävla starkt, men aja gick och äta iallafall, bättre lycka nästa gång right?! 

Vad händer idag då tro? dåligt humör, trött och deppig, hmmm livet har sina dåliga dagar ibland, dock ganska mycket nu på senaste tiden, men skitsamma. Funderar på om jag ska slänga mig i sängen och kika gossip girl, men då kommer jag somna och så kommer jag inte kunna somna ikväll, what to do?

Sådär ja, bättre sent än aldrig, men nu är julstjärnorna uppe i fönstrena också. En i varje fönster och det lyser så fint och mysigt nu på kvällskvisten hihi!

MÅNDAG - EN NY VECKA VÄNTAS

Publicerad 2011-12-05 09:29:15 i ALLMÄNT,

Godmorgon! trött idag? de kan jag lova att jag är, jag menar man brukar ju piggna till när man varit uppe osv, har kastat i mig två koppar kaffe också, men ändå känner jag ögonen håller på och rasar ihop, men det skiter man ju i. En helt ny vecka står framför oss, får se om de händer något spännande denna vecka då haha. Har fixat mig och så nu, så ska väl snart sticka iväg till jobbet, men frågan är om jag ska käka hos mormor eller hur jag ska göra, finns en matlåda hemma för den andra käkade jag igår, men funderar på om jag ska lämna den till lilla pappa, så köper jag något eller går till mormor, äh skitsamma, de visar sig. Men vi hörs senare ikväll iallafall. Ha en bra måndag!

It don't make any difference.. it's still the same

Två koppar kaffe ur min fina zebramugg!

FOR ONE MORE CHANCE TO HOLD YOU TIGHT

Publicerad 2011-12-04 22:12:45 i ALLMÄNT,

Idag har jag och Iza haft en massa mys, åkte ner på stan först och strosade runt lite, köpte en grej, visar imorgon, inge märkvärdigt, men kul ändå haha. Sen åkte vi till willy's och handlade massa gotta och sen hem till mig så slängde vi oss i soffan och kikade på gossip girl, sen tog vi faktiskt en promenad också, va kanske ute i 1timme eller så, asskönt var det verkligen, trots att det var kallt ute, men man bli ju varm när man går så, gick förbi mormor också och sa hej till henne. Nu ska jag slänga mig i sängen och kolla gossip girl sen försöka sova. Iza påminde mig idag att jag har bara en vecka kvar på min praktik, skönt men ändå supertråkigt eftersom jag har kommit dom så nära, men som tur är ska jag ju jobba under jul och så, de kommer bli bra! Hörs imorgon. Puss 

Kolla så fint vi har de här i Gävle!

SÖNDAG OCH SOLSKEN!!!

Publicerad 2011-12-04 11:53:04 i ALLMÄNT,

Godmorgon. Vad härligt de är när man vaknar upp och solen skiner in i rummet, dock har solen stuckit iväg nu, men den var iallafall uppe när jag hoppa ur sängen. Pigg som fasen idag faktiskt, vi var ju som sagt hemma hos Jansson igår, massa folk, massa tjejer som inte hade sett andra människor förrut men aja, vi hade kul iallafall, och sen blev det interpool också, träffade liter härligt folk där också, bla mitt hjärta Linnea, sen massa andra också. Gick hem när dom stängde, eller typ sprang hem för jag var så kissis haha, sen bums i säng, vaknade såklart halv 8 idag, sen legat och dragit mig till 11 tiden typ, men nu så ska jag duscha och fixa till mig sen tror jag vi ska göra stan lite idag också, Josse snackade om något sånt igår, så vi får väl se, jag vill köpa kläder men det har jag inte råd med alltså.... buhu

Eftersom jag inte tog några bilder igår så slänger väl jag upp denna då, snacka om att jag blev glad, haft en miljon tidigare men nu så, börjar man bli kung, någon mer som spelar detta? TempleRun heter den, asroligt!

LÖRDAG

Publicerad 2011-12-03 14:00:34 i ALLMÄNT,

Goddagens. Som vanligt när jag dricker dagen innan så kan jag inte sova ut riktigt, vaknar alltid tidigt och ligger och halvsover till 12 typ, idag vaknade jag 10 i 8 och kunde typ inte somna om, jävla skit! men jag låg och drog mig till 12 typ, har precis duschat och fixat mig nu så strax ska jag och Iza åka och käka max, bakismat, mums! 

Igår var vi iallafall hemma hos Jansson, massa folk, och det var supertrevligt faktiskt! sen drog dom andra till typ saints eller något, men jag och Iza drog till interpool, och det var ju inte så mycket att hurra för om jag ska vara ärlig haha, jag har då haft roligare kvällar på interpool om man säger så, men jaja. Idag kör vi om på nytt tror jag, ska till Jansson ikväll också, hoppas på en bättre utgång idag då haha. Nu blir det MAT! törstig som ett as är jag också.... 

hjärtan

YOU ARE SICK

Publicerad 2011-12-02 17:56:58 i ALLMÄNT,

Tjabba! kom precis hem från jobbet, hann inte skriva något imorse men nu så, inte för att jag har så mycket att skriva än vad jag brukar skriva haha. Men dagen har faktiskt gått skapligt fort, käkade lunch med pappa idag också på lilla saigon, kinabuffé, gott som satan faktiskt, men dock åt jag inte så mycket. Sen jobb jobb jobb bara. Cyklade hem idag, och fan så kallt de är ute alltså, men äntligen hemma, funderar starkt på om jag ska lägga mig och vila en sväng, sen bär de av hem till Jansson på fest, mycket trevligt ska de bli måste jag säga, sett fram emot denna helg så, men blir nog skapligt lungt iallafall, äh vi är tyst om de, det visar sig haha :) Undra vad man ska ha på sig idag då? (samma fråga varje helg, blir gaaaaalen)

KÄNNER INGEN ÅNGER ALLS

Publicerad 2011-12-01 19:18:56 i ALLMÄNT,

Tjabba! Idag, vilket dag alltså, vad är felet liksom? har vart så jävla trött och seg och deppig hela dagen typ, inge rolig dag alls, hoppas på en bättre imorgon helt klart. Vågade kanppt gå ut idag heller, för jag ser ut som ett helvete i skallen, har världens utväx alltså, men idag blir de ändring på de, ska börja färga håret strax tänkte jag, kanske ska vänta på Iza också, tror hon skulle komma hit, och utifall de skulle gå åt helvete så kanske hon kan hjälpa till på ett hörn. Shit jag har typ ingen motivation att blogga längre, mitt liv är så tråkigt just nu, vet liksom inte vad jag ska skriva, vad tycker ni? har ni nå förslag...

juste, ni kommer ihåg att en av mina bästavänner (Madde) flyttade till Göteborg för någon vecka sedan, idag fick jag reda på att en till av mina bästavänner ska flytta, Iza ska flytta upp/ner (vad vet jag) till sälen, till att börja med till säsongen är slut, men vem vet, hon kanske får stanna, så då ska hon flytta dit, kul liv. Men som FAN tur är så flyttar min 3:e bästavän närmare stan, Linnea! Hon bor ju i hille nu men ska flytta itll bryäns så då kommer vi ha gångavstånd, så det är tur, och sen har jag ju massa andra underbara människor, t.ex. Josse och Sara! puss på alla mina underbara vänner!

1 DECEMBER 2011

Publicerad 2011-12-01 09:15:51 i ALLMÄNT,

Godmorgon! Idag kom jag upp alldeles för sent än vad jag skulle liksom, så det blev lite stress, men ändå tar jag mig tid och bloggar lite eftersom jag var världssämst igår, jag skrev ingenting right? På morgonen hann jag inte, sen jobbade jag och direkt efter gick jag till bilmetro till kusin och Iza för han håller på och fixar Iza's bil, gick direkt sen till Iza och kikade Grey's Anatomy och sen bums i säng, så jag satt inte vid datan igår, men sorry för det iallafall. 

Men nu måste jag fixa de sista så hörs vi sen istället. Juste, shit redan december, och dessutom inge snö, vad är det som händer liksom? och redan torsdag är de också, imorgon är det fredag, kanske fest dårå hehe puss.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela