MATHILDA LINDSTRÖM

BLIR KANSKE EN SPONTANTRIPP PÅ SÖNDAG

Publicerad 2011-08-31 22:44:55 i ALLMÄNT,

OKEJ! på söndag kanske det blir en liten spontan tripp till ett ställe, jag Madde och kanske någon till får se, men säger inte mycket mer just nu, skriver mer om de om det nu blir av dvs, det är alltså inte säkert ännu, men isåfall åker vi på söndag runt 5 tiden kanske, förhoppningsvis bil, och kommer hem förmodligen redan på kvällen/natten igen eller på måndag, inte bestämmt ännu, och alltså inte ännu ens bestämt om vi åker, men FÖRHOPPNINGSVIS! fan i helvete vad roligt det skulle vara!

100 TIMMARS FIKA

Publicerad 2011-08-31 19:31:07 i ALLMÄNT,

Hejsan! Kom hem typ nyss, åkte ju som sagt ner på stan och mötte Madde, gick runt och kikade en massa, och sedan mötte vi upp Ala'a på mingel, där blev det en fika, en lång lång lång fika haha, vet inte hur länge vi satt alls, men trevligt var de. Tog en lite promenad hem sen, och nu ska pappa ut och springa samt åka till ica maxi och kolla om dom har typ cykelgrejer, för vi skulle behöva fixa mig cykel, måste dra mig till Josse sen också och hämta mina högtalar för just nu sitter jag i vardagsrummet med datan för där har vi högtalare haha. Klara mig ej utan musik alltså! 

Eh, får se vad kvällen bjuder på. 
Juste fick reda på ett inte allt för roligt besked idag också, men det kommer lösa sig..
vi kommer sitta ihop trots de. Madeleine Karlsson ♥

VART JAG MIG I VÄRLDEN VÄNDER

Publicerad 2011-08-31 13:08:14 i ALLMÄNT,

Hallådär! Imorse vaknade jag hemma hos Madde, sov där inatt, dock skulle hon upp till skolan idag och började kl 8, så jag gick upp med henne sen drog jag hem och la mig igen, och sen ringde Madde halv 1 och väckte mig, har pratat med Sara i telefon ett bra tag nu men ska börja fixa mign nu tänkte jag. 

Men igår iallafall, var hemma hos Madde hela kvällen, sen åkte vi och plockade upp Ala'a och sen åkte vi till gdg, lämnade av honom igen sen hem igen, kastade oss i sängen och kikade lite på CSI Miami och sen slocka jag iallafall haha.

Nu ska jag börja fixa mig och sen ska jag ner på stan och möta upp Madde, så ska vi fika med Ala'a och Jossi, och sen får vi se vad dagen bjuder på, vi hörs av sen iallafall för nu vet ni hur dagen börjar iallafall hehe.

TRY HARDER

Publicerad 2011-08-30 21:39:16 i ALLMÄNT,

Tja! har kanppt vart hemma något idag, dagen började med att jag drog till mormor till typ 1 tiden, pappa skjutsade dit mig på hans lunch, och sen hjälpte jag henne lite, var där och fikade lite, sen gick jag ner på stan och mötte upp Jennika först, kikade lite, och sen kom Madde och vi drog oss till mingel på en liten kaffe, massa girltalk som vi alla behövde! mycket trevligt.

Sen hade jag körlektion, och den gick typ bättre än bäst, haha nejdå men de gick skitbra verkligen, och sen kom pappa och hämtade mig och vi åkte ut till Lexe till Woffe och firade honom för han fyller år idag, så grattis till han. Hela släkten var där förrutom farfar och Yvonne typ, och sen åkte vi hem, pappa dumpade av mig hemma hos Madde, så nu är jag här, och vi pumpar en jävla massa musik och är sugen som fan på fest, men inte på en tisdag kanske? heheh ingenting är omöjligt enligt mig eller vad säger ni? Ska hem om en stund iallafall, SÅ JÄVLA KALLT UTE!

SKRIKANDE JÄVLA BARN!!!

Publicerad 2011-08-30 11:24:12 i ALLMÄNT,

Godmorgon! I'm a dead girl for sure.
Vaknade som vanligt utav att alla små jävla barn på engelska skolan skriker och har sig, och jag måste ha mitt fönster öppet annars blir det så varmt och kvaft i rummet, och inatt/idag hade jag velat sova ut ordentligt men icke, vaknar utav dom, och sen ringde pappa, och då kände jag att nej fan nu går jag upp, och sen ringde mormor nu också, hon åker från stugan nu och är hemma strax före 1, så då ska jag till henne och hjälpa henne med att bär upp alla grejer som hon kommer hem med från stugan, sen får vi se vad dagen bjuder på. Pappa kommer hem snart, förhoppningsvis med en cola också haha, det är nästintill som om jag är bakis och måsta ha cola, men shit är så sugen på de nu haha.

Men nu ska jag försöka ta mig an och fixa mig, orkar inte!!! men hörs sen (kom på de igår kväll också, ni har ju inte fått sett min nya tröja, och det ska ni får göra idag tänkte jag hehe, nya favoriten)

29 AUGUSTI 2011

Publicerad 2011-08-29 20:54:45 i ALLMÄNT,

Hallådär! Idag har jag inte skrivit något heller hehe sorry för de. Men vaknade upp hos A, och sen drog jag direkt till driver för att ha en körlektion, fick ha en tjej idag som jag aldrig haft förrut, hon var också toppen och då kände jag verkligen att nä jag vill inte ha killen som jag ska ha, vi klickade inte alls, så gick in och vi pusslade ihop så att jag fixade så jag fick en annan tjej (hon som jag hade första gången) tacka gud för de, för hon var bäst alltså! 

Eh, sen drog jag hem, fixade till mig och sen kom Sara och Cajsa och hämtade mig och vi drog till köpis, var där ett bra tag, mötte Josse en sväng och sen drog vi hem, och jag och pappa åkte till farfar och Yvonne och käkade fiskgratäng, som jag längtat efter att få äta, och fan så gott det var haha! pappa dumpa mig på stan sen så blev de en fika på stan med Madde, massa mys och snack, nu är jag hemma, och vad fan ska kvällen bjuda på? Man kanske ska kika på hollywoodfruar nu 21.00? äh vi får se, kanske hörs mer sen.

WHEN I PULLED OUT THAT GUN

Publicerad 2011-08-28 16:52:07 i ALLMÄNT,


Återställaren igår, välkommsdrinken (underbar) 

Tja! Igår skrev jag ingenting, därför att jag sov först inte hemma, och Iza kom och hämtade mig och sen åkte vi direkt till köpis för hon skulle köpa present till hennes mamma, och sen skulle vi iväg och köpa blommor, hon släppte av mig hemma, och jag skyndade mig och fixa mig och sen hem till Iza för att hennes mamma fyller 50 i septermber, men hon är inte hemma då, så hon hade fest igår, typ som öppethus, man fick komma när som helst efter 3 osv, massa god dricka och massa god mat, hade det toppen verkligen, så den kvällen tackar vi verkligen för. 

Sen på kvällen, tog jag och Iza pappas bil och tog en runda på stan, dock tog det sån tid så vi åkte bara ner på stan sen tog en annan väg hem, fixade till mig lite, sen hem till Iza igen, och sen skjutsade hon ner mig på stan där jag mötte upp Jennika, Janni och några andra, först interpool, sen saints en sväng, sådär kväll blev det om jag ska vara ärlig, men ah. Hem sen, och somnade väl typ på en gång när jag kom hem, dötrött efter denna helg alltså, torsdag till fredags natten sov man ju inte speciellt mycket (hehehe) och sen kvällen därpå, blev det inte heller så mycket sömn, så idag vaknade jag kl 3 haha, död tjej! 

Idag får vi se vad som händer, pappa kommer hem med en milkshake till mig snart, och sen ska jag träffa Iza (hon åker hem imorgon) sen kommer Madde hem senare också, så då möter vi upp henne också, så det kanske blir någon fika eller så på stan, äh vi får se. Puss så länge iallafall!

TAKE ME BACK TO YESTERDAY BABY

Publicerad 2011-08-26 19:14:36 i ALLMÄNT,

Ååååh jag vill ha gårdagen igen igen igen, tusen gånger om (där fick jag allt till de "tusen gånger om") närå, men vill verkligen göra om gårdagen, den var så sjukt rolig, tack alla som gjorde kvällen så jävla bra, jag menar, inte alla helger man får efterfesta med Adam Tensta eller!! 

Men aja, åkte till Jenny och Fredrik och firade Fredrik en sväng för han fyllde år idag, sen dorg vi hem och nu är jag hemma och ska fixa mig snart tror jag, dom andra är ute och käkar nu men jag hade inte tid att haka på, men sen ikväll blir det fest fest fest, weeehooo!

SJUKASTE KVÄLLEN PÅ LÄNGE!

Publicerad 2011-08-26 10:21:31 i ALLMÄNT,

Tjaaa!!! shit, igår skulle vi på interpool på kvällen jag Madde och Vendela, sen skulle vi möta några där, men det sket sig, var aslite folk på interpool, så vi drog till slick istället för Adam Tensta skulle spela, gillar inte han för fem öre så, men vi tänkte fan de är kul när de kommer någon liksom, Maddes första gång på slick också, och fan så jävla lyckad den blev, helt jävla sick, efterfest med dom och grejer, god damn! 

Aja är hemma nu med Madde bara, chillar, ett leende på läpparna och allmänt glad bara, pumpar musik och aa, äh går inte in på mer detaljer om gårdagen, hehe hörs!

VART JAG MIG I VÄRLDEN VÄNDER

Publicerad 2011-08-25 19:34:55 i ALLMÄNT,

Hejsan!!! Dagen har varit långtråkigt fast ändå inte om jag ska vara ärlig, hade körlektion först 10.30, det gick bra dock gillade jag inte läraren jag körde med men sånt kanske man får ta ibland, äh vi får se hur det blir. Sen drog jag ner på stan och kikade lite, fick med mig en tröja hem, visar den senare, eh gick runt lite med Madde och sen själv en stund. Va förbi på Linneas jobb och sa hej en snabbis sen till Lollos jobb och var där och chillade med henne ett tag tills jag sedan mötte upp Madde igen. Pappa kom och hämtade mig åkte och handlade och sen dumpa han mig hos Madde, så nu är jag här och degar bara, pumpar lite musik osv osv. Jag är lite festsugen ja hehe, inte bra! Håller mig tills imorgon istället, då blir det fest ska ni se, hörs senare Puss!

KÖRLEKTION NR.2

Publicerad 2011-08-25 09:46:57 i ALLMÄNT,

Godmorgon! trött som ett as är jag, fast nu har jag varit uppe ett tag så håller väl på och piggnar till sakta men säkert, men som sagt, jag hade hemskt gärna velat sova längre idag, men jag har körlektion nu snart, 10.30 så lär dra hemmifrån tyo 10.00, och då måste man ju som sagt vara uppe i tid. Lite nervös idag också faktiskt, men det kommer gå toppen ska jag se, hoppas iallafall, och hoppas jag får köra med tjejen jag önskade, annars blir jag lite ledsen i ögat haha. Men nu måste jag skynda mig, vi hörs sen. Puss

GIVE ME SOMETHING TO FIGHT FOR

Publicerad 2011-08-24 23:08:27 i ALLMÄNT,

Jag och Madde tog pappas bil, nercabbat och allt och dorg ut till köpis en sväng, skuttade in på cervera för jag skulle köpa en grej där, visar förmodligen bild imorgon om jag kommer ihåg, och sen på ikea och käkade glass, korv och pizza haha, gott som satan du! Sen pumpade vi musik och drog hemmåt. Madde åkte och jobbade hos Amanda direkt när vi kom hem och jag slappade ett tag, men sen tog jag en lite promenad ner på stan, mötte upp henne och gick hemmåt, tills min kusin kom och skjutsade hem oss! 

Nu är jag bara hemma och degar, imorgon är de dags för andra körlektionen, satan lite nervös nu igen haha men jag hoppas att det kommer gå lika bra som i måndags, håll tummarna för fasen haha! men nu ska jag lägga mig och kolla på Criminal Minds och lite annat, hörs imorgon igen. Puss

NEVER MAKES ME FEEL LIKE THIS

Publicerad 2011-08-24 13:01:31 i ALLMÄNT,

Hej onsdag! shit redan onsdag liksom? vart tar veckorna vägen liksom? 
- i vilket fall som helst, tog en sovmorgon idag, men sov inte speciellt bra efter första gången jag vaknade imorgon vilket var ganska så tidigt, eftersom jag har en skola utanför mig med massa småbarn som leker på skolgården och äter i matsalen och springer utan mitt fönster och skriker, yeah it says all! haha. Grymt jävla jobbigt är de men tog mig upp runt 12 ändå så, skönt! 

Nu sitter jag och läser lite bloggar osv, och ska snart börja fixa mig tänkte jag, inte för jag vet vad jag ska göra idag, men något lär jag göra iallafall, och fixa mig måste jag också hehe! 

NU! tror jag att jag har bestämt mig, jag tror de blir av, så jävla sugen! 
Nyfikna? ;)

BLOGLOVIN

Publicerad 2011-08-24 12:56:07 i ALLMÄNT,

Följ min blogg vid Bloglovin HÄR!
Om jag ska vara helt ärlig så fattar jag mig inte riktigt på hur man gör med bloglovin, men alla vill att man ska följa och gilla deras bloggar osv där, så jag testar väl jag med, men om de är någon som fattar hur man gör med allt osv, så får ni jättegärna försöka flörklara för mig haha, vore supersnäll :)

IT FUCKING KILLS ME

Publicerad 2011-08-23 23:46:54 i ALLMÄNT,

Har degat hemma hos Madde nu på kvällskvisten, hennes kusin kom inte för de blev lite sent, men jag drog dit iallafall, kikade på Hell's Kitchen, två avsnitt, och lite i pauserna frågade Madde mig lite teorifrågor, men ska försöka ta tag i de där så snart som möjligt, kanske ska börja redan imorgon, eller om jag ska vara ärlig så skulle jag ha börjat redan när jag fick böckerna, men som vanligt så orkar man inte plugga haha, vare sig de är teori eller skolgrejer... plugga i allmänhet SUCKS! 

Men nu är jag iallafall hem, gick hem från Madde, lite sceary som vanligt hehe, men nu är jag hemma och ska kasta mig i sängen och kika på Criminal Minds, efter de är det CSI Miami, älskar att de alltid är dom programen på kvällarna när jag lägger mig. Men vi hörs imorgon (och då får vi se vad den dagen bjuder på) tror iallafall att de blir en lite sovmorgon hehe. Puss på er

it fucking kills me

FÖRSTA KÖRLEKTIONEN, CHECK!

Publicerad 2011-08-23 18:47:05 i ALLMÄNT,

Hallådär!!! Vaknade sent idag, skönt att sova ut måste jag säga! slängde på mig kläder och fixade till mig lite, och sen gick jag hem till Madde, hon började sent idag, men gick iallafall dit, hennes mormor kom och hämtade oss och skjutsade oss till hennes skola, sa hejdå till Madde där och gick ner på stan, gick runt och kika en massa, och hitade såklart en massa som jag vela ta med mig hem, men inte då! Madde kom ner sen när hon slutat, tog oss en lite glass då och sen gick vi runt och kikade lite till, tills hennes pappa kom och hämtade henne. 

Och jag, jag börja traska mot driver ja för att ha min första kärlektion, galet så jävla nervös jag var, men det gick toppenbra verkligen, fick en massa beröm av hon som var med så det var toppen verkligen, gillade henne också så vi skulle kolla om jag kunde få henne alla gånger istället för han jag egentligen ska ha. Gud jag är så glad att allt gick så bra, yes nu har jag satt igång och de är på gång liksom, snart har jag förmodligen kortet! :) 

Nu ska jag och pappa snart åka till willy's och köpte något att dricka, håller på att dör av törst hehe, sen ikväll kanske jag ska hem till Madde och plugga lite teori med henne och hennes kusin Adde, får se om jag orkar. Hörs sen iallafall. Puss

SOME DETAILS....

Publicerad 2011-08-22 23:01:35 i ALLMÄNT,

...from my room!

Finaste skålen + hjärtat

En självklart sak som står så fint på hyllan

Vänner ♥ Snart kommer två till, en med Josse och en med Linnea
(dom fattas än så länge, har ej hittat en bild som jag verkligen vill ha)

Fina rosa muggar från IKEA, som hakar på när man flyttar hemmifrån. Pink it is!

Och på hyllan ligger självklart de bästa, studenthatten!
Fan i helvete vad jag längtar tillbaka, vi hade de så underbart och så sjukt roligt!

I'VE GOT THE MOVES

Publicerad 2011-08-22 22:56:12 i ALLMÄNT,

Weeho, åkte till köpis en sväng tillsammans med Madde, gud så vi poppar och diggar i bilen nu va, älskar att åka bil två brudar, kan aldrig bli dålig stämning om man säger så haha. Gick runt och kikade en massa, sen åkte vi förbi IKEA och köpte glass, bulle och läsk där, och sen poppade vi hemmåt, hon släppte av mig hemma och sen åkte hon hem, jag och pappa var iväg och handlade lite gotta också, blev grönsaker och dipp. Dock har jag tryckt i mig de nu haha, eh och snart tror jag att jag ska kasta mig i sängen och kika på Criminal Minds o så. Pussis

MYSFIKA HEMMA HOS MORMOR

Publicerad 2011-08-22 14:08:31 i ALLMÄNT,

Tja! Madde kom förbi mig imorse ända och hämtade upp mig, vi tog pappas bil och åkte och handlade lite grejs och sen hem till henne och käkade lite frukost tillsammans och sen låg vi och slappa i soffan bara, sen kom mormor och hämtade mig och vi släppte av Madde på stan eftersom hon börjar skolan idag, jag och mormor åkte upp på ica maxi och handlade lite, bla fika så nu sitter jag hemma hos henne och fikar lite, imorgon sticker hon tillbaka till stugan igen! så lite mysfika med mormor innan hon åker.

Får se mer vad dagen bjuder på, ingen aning än så länge, juste köpte en ny mascara idag också eftersom jag råkade ha sönder min härromdagen haha, har bara nån enstaka hemma som knappt funkar, så nu har jag inte haft mascara på 2 dagar, men idag inhandlade jag en ny, hoppas den är bra bara! Hörs sen, puss :)

HELVETE!

Publicerad 2011-08-22 09:41:44 i ALLMÄNT,

Ååååååååååh vad pissigt jävla less jag blir alltså, går upp halv 9 typ, kastar mig i duschen och fixar mig och stressar och allt vet vad, så ringer dom 1 timme innan min första körlektion börjar och säger att min kärlärare är hemma med sjuk barn så jag måste skjuta upp min tid tills imorgon, jag hade ju typ velat haft den idag eftersom jag har gått och varit så jävla nervös sent jag bokade den, och självklart när de kommer till kritan så skiter det sig, jävla skit!

så nu är man uppe helt jävla i onödan, vad ska jag göra nu liksom? ååååh damp, Madde kommer hit nu snart så tar vi bilen hem till henne, och degar där ett tag tror jag, och sen hem till mig och sen tar hon bussen till skolan, alla börjar ju i skolan idag också, men aja nu lär jag fixa till mig lite, ha en toppen dag, min är redan förstörd!

DE JAG SAKNAR MEST I LIVET!

Publicerad 2011-08-21 23:28:22 i ALLMÄNT,

Satt och kollade igenom massa gamla bilder på datorna nyss, hittade massa bilder på mina två små älsklingar, Saga och Sleepy, världens finaste missar som var tvungen att gå bort när mamma skulle flytta till Stockholm, vi kunde inte ta med dom dit och ingen kunde ta dom här hemma.

Mina finaste små bebisar, jag saknar er så sjukt mycket fortfarande och det kommer jag alltid att göra, mina små änglar vad som än händer, och ni kommer alltid att ha bland de största platserna i mitt hjärta. Älskar er så mina små hjärtan ♥

 

FAST AND FURIOUS

Publicerad 2011-08-21 21:55:56 i ALLMÄNT,

Snacka om att man blev glad när man kikade tv.nu, och ser att det är världens bästa film på 3an, Fast and Furious 4, den är så jävla grym, längtar som satan tills 5an kommer ut på dvd, den ska inhandlas direkt och kommer visas på min tv dygnet runt typ haha, älskar dessa filmer, så sjukt bra!!

Madde kom och hämtade mig för ett tag sen och vi åkte till max och tog en lyxshake, mums! sen skjutsade hon hem mig, och nu som sagt ligger jag i sängen med min zebrafilt framför filmen!

 

SÖNDAG

Publicerad 2011-08-21 14:00:58 i ALLMÄNT,


och även i år fick de bli en som man kan designa själv, mycket roligare! 109kr Bokia

Tjabba! Vaknade skapligt idag, runt 11 tiden kanske, upp och hoppa, sen kom mormor och plockade upp mig, vi åkte till rusta för hon skulle kika på något och sen tog vi en liten sväng på stan bara, vela umgås lite med henne innan hon åker till stugan vilket hon gör på tisdag förmodligen, jag köpte mig en almanacka på stan, nu när jag ska börja ha körlektioner och praktik så kan de vara bra och han en sån så man har lite koll på alla osv, gaah imorgon ska jag ha min allra första körlektion! I'm so fucking nervous! (stavning haha) 

Aja, nu ska jag försöka få med pappa ut och köra lite, och sen kanske locka till sig lite kinamat, låter som en grym idé måste jag säga. Och juste, ni som kikat på The Hills och gillade Audrina, hon har en egen serie nu som börjar idag kl 18.00 på MTV, det kommer bli grymt, de kommer jag lätt följa, älskar sånna serier, sen efter de är de Pretty little liers, de är grymt de också, men vi hörs av lite senare. Puss på er 

it's so hard to say no sometimes

AAAAAAAA

Publicerad 2011-08-21 01:35:58 i ALLMÄNT,

Eh, åkte hem till Fredrik idag tillsammans med Sara Cajsa och Bella, där dom spelade lite spel och jag kikade på typ, sen skulle jag till Josse och några och dricka lite, och sen skulle vi dra till interpool men de blev inte så så jag gick tillbaka till dom andra, och nu är jag bara hemma, och ska sova nu, hörs imorgon!!

HANG OVER

Publicerad 2011-08-20 15:12:31 i ALLMÄNT,

Haha tja! Vilken kväll igår alltså, jag har så jäkla roligt, först hemma hos Fredriks syrra i hennes lägenhet och sen drog alla på slick men jag och Madde drog till Interpool istället, där vi mötte upp en massa folk, bla Jonte Jazze Mau och massa fler, hade verkligen en toppen kväll! självklart finns det alltid några saker som man hade kunnat skippa men skitsamma, i had fun and that's the point!

Idag är jag bakis haha, när jag vaknade imorse trodde jag helt seriöst att mitt huvud skulle explodera, men som tur var gjorde de inte de haha, nejdå men jag hade fruktansvärt ont, hela jag var seg, börjar piggna till lite, men jag är så jäkla sugen på något, men har absolut ingenting alls hemma, bara läsk och jag vill ha något att äta, jag dör snart! aja kanske åker iväg och handlar något smarrigt sen med Madde, och ikväll kanske det blir lite fest idag igen, de visar sig! Och usch så dålig jag är på att ta kort, inte bra!

HELA VÄRLDEN ÄR MIN

Publicerad 2011-08-19 19:12:38 i ALLMÄNT,

Tjaa!! Vilket jävla dag alltså haha, Madde kom och hämtade mig imorse, gick på stan lite, sen var jag in på Glitter igen, och pratade med chefen allt gick bra och jag får praktik och så där, sen till arbetsförmedlingen och lämnade in nå papper, och dom där är ju dum i huvudet men det var ju ingen nyhet va, sen skulle jag och Madde in på banken, nummer typ 14 när vi kommer in, och vi fick nummer 72, YES! eller? fyfan, men dom klicka fram ett nummer så gick ingen fram då låtsades vi som om vi hade de nummret så gick vi före hehe, sen gick vi runt och kikade lite bara, sen drog vi till donken och slängde i oss käk, sen hem och fixade oss nu, allt går åt helvete, inget funkar, ni vet en riktigt jävla piss dag? DAMP! men nu orkar jag inte bry mig, så vi ska ta bussen som går nu snart, 20 i 8, sen så sticker vi på fest, hela världen är min ikväll! ha en toppenkväll alla.

NYTT I GARDEROBEN

Publicerad 2011-08-18 19:14:45 i ,



Armband Lindex
gaaaah! hur snyggt är det inte då? Fick detta utav Madde idag, hon är så snäll, tack hjärtat ♥

SÅ JÄVLA PARTYSUGEN!

Publicerad 2011-08-18 19:13:31 i ALLMÄNT,


Tjabba! Var ju som sagt till mormor och hjälpte henne med att bära upp alla saker från stugan, gjorde de och sen bjöd hon mig på lunch som tack för hjälpten o så, jag fick välja ställe så självklart blev de salla på george haha, satan så gott det var, och det var så jäkla länge sen jag käka de också. Sara och Josse kom ner på stan sen runt halv 2 och då gick vi runt och kikade lite, sen hem till Josse och drack kaffe och sen kom Madde och hämtade upp oss och vi tog en sväng till köpis och kikade lite, fick ett armband utav henne som jag visar strax i ett annant inlägg. Sen åkte vi hemmåt och jag dör snart, jag är så fest sugen, men idag verkar de inte bli något, så man får väl längta sönder tills imorgon istället haha.

GRATTIS TILL KÖRKORTET GUMMAN

Publicerad 2011-08-18 10:50:33 i ALLMÄNT,


en bild sen förra midsommar på mig och min fina vän som tagit körkort idag!
så Grattis till körkortet älskling!
Äntligen var de din tur och att du klarade de, jag är så stolt över dig!
Du är bäst, älskar dig mest.

TORSDAG

Publicerad 2011-08-18 10:47:20 i ALLMÄNT,

Hallådär.
Mormor ringde och väckte mig idag när hon skulle åka från stugan, så upp och hoppa då och nu håller jag på och fixar mig, och sen ska jag ta en promeand hem till henne och hjälpa henne att bära upp alla grejer från bilen, de blir lite jobbigt för henne att springa upp och ner från bilen och till lägenheten med alla grejer, så ska dit och hjälpa henne lite, ska bli kul att träffa henne också, jag märker att när hon väl är borta, då saknar jag henne, och är hon hemma, då är de massa tjaffs haha, men nu saknar jag henne mycket så det ska bli kul och träffa henne idag! 

Eh, blir förmodligen stan med Sara och Cajsa sen också, tror jag inte säkert men kanske, de visar sig. Hörs sen iallafall. Puss

- - - - - - -

Publicerad 2011-08-17 23:21:45 i ALLMÄNT,

Kan dessa förbannade äckliga jävla deppdagarna försvinna, varför finns de sånna ens?
jag vill gå vidare, snälla, vafan hur svårt kan det vara? jag vill vara på topp hela tiden..
wtf is wrong, jag orkar inte med dessa dagar längre! fuck this shit
(och ja nu var de mycket hårda ord här, men de skiter jag i just nu)

MYSER NER MIG I SÄNGEN MED ZEBRAN

Publicerad 2011-08-17 21:55:11 i ALLMÄNT,


Nu myser jag ner mig i sängen med min nya underbara vackra filt samt ostkrokar och loka, massa mys för mig själv. Ska kika på celebrity Rehab, sista avsnittet idag, eller de är två kvar och båda dom visar dom idag, perfecto! Efter de är det CSI och massa annat smarrigt!

POSITIVT OCH NEGATIVT

Publicerad 2011-08-17 18:41:37 i ALLMÄNT,

Hallå! Riskettan idag gick toppen, jag klarade den osv, tiden gick skapligt snabbt ändå så det var jäkligt skönt, men som sagt jobbigt var det hehe. Var sen till arbetsförmedlingen och det gick både bra och dåligt, dom godkände min praktik vilket var bra, men de tråkiga och negativa var att jag kommer inte få pengar förren i oktober, och min ungdomsförsäkring börjar inte gälla förren mitten på september, vilket är om en månad ungefär, så då får jag börja praktisera, så ska man gå hemma en månad till nu eller? gaaah jag klättrar på väggarna snart alltså, orkar inge mer, jag vill ut och jobb, tjäna pengar och allt som hör till.... Gick med Madde på stan ett tag sen iallafall, käkade på stan och sen kom Malin ner en sväng också, så gick runt lite, och sen en promenad hem, jag har fastnat för ljusrosa haha, så jag hittar bara ljusrosa fina tröjor som jag vill ha nu, speciellt en på cubus som jag verkligen vill ha, men vi får väl se hur det blir de de.... Nu om ett tag ska jag nog ut och gå en sväng, sen får vi se. Hörs sen iallafall! 

ZEBRA

Publicerad 2011-08-17 18:38:17 i ALLMÄNT,


Bara för att jag fick finaste filten av pappa idag. 
Fanns dessutom kuddar som förmodligen får följa med hem någon annan, + tapeter!

I JUST SHOT A MAN DOWN

Publicerad 2011-08-17 07:56:11 i ALLMÄNT,

Godmorgon (gäsp gäsp) satan så trött jag är, känner att ögonen bara vill falla ihop och huvudet vill bara slänge sig på kudden igen, men icke, nu 8.30 ska jag ha riskettan som jag skrev igår, känns sådär faktiskt, man vet typ de där redan om droger och alkohol osv, men skitsamma, den lär göras den också, och skönt senare idag när den är gjord liksom, hoppas att tiden går fort. Efter det ska jag pallra mig ner till arbetsförmedlingen och kika om dom godkänner min praktikplats vilket dom förhoppningsvis gör och sen om dom gör de ska jag till arbetsplatsen och prata med dom osv, håller tummarna till 100% alltså! Men nu lär jag skynda mig lite, hörs sen igen. Puss på er

I DIDN'T MEAN TO HURT HIM

Publicerad 2011-08-16 22:42:14 i ALLMÄNT,

Tja! Bussen gick 17.00 från Stockholm, det var jobbigt att åka från mamma måste jag säga, när vi hade åkt, kände jag hur tårarna börja trilla fram, gaaah saknar henne redan som en tok, min världens bästa mamma! 

eh, framme i Gävle 19.05 då pappa kom och hämtade mig, vi åkte och handlade lite och sen hem, hoppade i gympaskorna på en gång, och tog en riktigt lång och skön promenad, satt mig vid vattnet ett tag också, bara drömmde mig bort om att allt ska gå tillbaka som det var förrut, men tyvärr drömmer man ju bara de... 

Juste, trodde risk1an typ började 12 imorgon, men jo tjena, 08.30 haha, skapligt man tog fel på tiden, och fyfan vad jobbigt att gå upp så tidigt och upp och lyssna på de där, de är ju fan som om man ska tillbaka till skolbänken, tar 3 eller 4 timmar tror jag om jag inte är helt ute och cyklar, ååh jag orkar verkligen inte!! Efter de sticker jag direkt till Arbetsförmedlingen, jag ska ha denna praktik alltså, och sen efter de förhoppningsvis extrajobb eller mer än så (helst haha). Men nu ska jag belöna mig själv efter min långa promenad och efter att ha diskat ett jävla berg med disk här hemma, så ska jag belönas med grönsaker och dipp, kan inte bli bättre! :)

ååh jag kom en sak, jag måste ju se  en kändis varje gång jag är i Stockholm, eller det har jag bestämt själv, och idag när vi väntade på att bussen skulle gå så satt vi oss vid rosenbad (hehe minns rätt att det hette så?) whatever, så kommer våran finansminister Anders Borg, och HAN räknas som kändis, så då var min dag räddad haha, fan de är det bästa jag vet, att se kändisar, haha nörd.

GOING HOME

Publicerad 2011-08-16 13:02:26 i ALLMÄNT,

Hallådär!!! Tisag idag, och idag åker jag hem, känns jättejobbigt, men på ett sätt roligt, eftersom jag har lite att stå i och det händer lite saker när jag kommer hem, körlektionerna börjar nästa mpndag, ska till arbetsförmedlingen om jobbet osv osv, så det ska bli roligt, men självklart inte roligt att åka från mamma, absolut inte när allt är som de är just nu... men men.

Eh, vi ska nog åka in till stan idag och kika lite, bättre att gå runt på stan idag innan jag åker hem än att vi åker någon annanstan och sen in till stan för att ta bussen hem, har inte bestämt när jag åker ännu, kan tänka mig kanske runt 6-7 tiden, jag vet faktiskt inte. Men vi hörs sen. Puss

A VERY NICE DAY

Publicerad 2011-08-16 00:58:18 i ALLMÄNT,

Jag och mamma var iväg till huddinge centrum en sväng idag, inte mycket och se där men vi åkte dit iallafall och strosa runt lite, handlade lite mat osv, och jag får ett väldigt väldigt oväntat samtal, men satan vad glad jag blev, jag var ju ner på stan för ett tag sedan, och pratade och lämnade in cv:n på massa ställen, om jobb osv, idag ringde en tjej från Glitter och frågade om jag var intresserad om en praktikplats till att börja med, dom hade ingen tjänst just nu för tillfället, men har man en praktikplats brukar man ligga steget före om att få extrajobb osv efter, så ska in till arbetsförmedlingen så fort jag kommer hem, och hoppas på att dom går med på allt, jag är så himla glad!! Bara hålla tummarna nu att allt går som det ska :)

Sitter och kikar på CSI nu, så ska kika klart på de, sen ska jag lägga mig innan jag somnar sittande hehe, godnatt, hörs imorgon :)

MÅNDAG

Publicerad 2011-08-15 14:00:09 i ALLMÄNT,

Hallådär! Har inte orkat bloggat något på morgonen/dagen nu, har inte heller direkt haft någonting att skriva och det kan jag väl faktiskt inte riktigt säga att jag har nu heller, men så ni vet att jag lever och så och livet rullar på.

Jag och mamma gjorde våfflor till frukost/lunch idag, hur gott var inte det då? sist jag skulle göra de, gick det åt helvete, haha jag visste att jag inte kunde laga mat, men våfflor kan väl alla göra? eller inte... idag ska vi inte göra något speciellt vad jag vet, inge toppenväder för den delen, men jag tror vi ska in till huddinge en sväng och kika lite, finns typ ingenting där men bara för att göra något, och aa, imorgon får vi också se, åker hem imorgon också, känns sådär men sånt är livet... Talk later!

NYTT I GARDEROBEN

Publicerad 2011-08-14 18:57:01 i NEW IN,


Svarta ganska basic DinSko
(dessa skor kommer pendla mellan mig och mamma haha)

Ballerinaskor DinSko
(har länge letat ett par helt vanliga svarta ballerinaskor, men inte hittat några bra, men dessa fick funka nu trots rosetten vilket inte alls egentligen är min grej, men den var ganska diskret ändå när den kom på foten, dessa fick funka. Tack mamma ♥ )

THAT'S THE TRUST OF BEAUTY

Publicerad 2011-08-14 13:57:18 i ALLMÄNT,

Jag och mamma har tryckt i oss resten av pizzan sen igår, det är fan nästan godare att äta pizzan och värma den dagen efter än när man köper den, haha är det bara jag som tycker de tro? skitsamma, har bara vart hemma idag också, skönt men nu ska vi sticka iväg till de traditionella Skärholmen, de bästa hela klart haha! Så vi åker dit och fördriver tiden liten såhär på en söndag, sen får vi se, 18.00 & 19.00 är det iallafall två program som jag skulle vela se, äh vi hörs sen, nu känner jag att jag bara skriver för att skriva, hehe peace

SUNDAY!

Publicerad 2011-08-14 10:57:00 i ALLMÄNT,

Tjaaaa! Idag vaknade jag utan att mamma behövde väcka mig, kände att fan orkar inte sova bort hela dagen, så upp och hoppa och sen var det klart, lite morgonkaffe så man kommer igång, och nu är man all in liksom, pigg oc glad, ska i och för sig duscha fixa mig lite också, men de gör jag snart! Eh, vad bjuder dagen på? - det visar sig..

Ha en trevlig söndag!

SOMETHIMES IT HURTS INSTED

Publicerad 2011-08-13 21:55:06 i ALLMÄNT,

Hallå! Gick bra att åka bil osv till Stockholm idag, pappa parkerade bilen vid kungsholmen, och sen sa jag hejdå till honom där, och skulle gå och möta mamma, trodde inte jag skulle behöva gå så långt, men fel så jävla fel hade jag haha, gick hur långt som helst typ, men väskor och allt, satan vad jobbigt det var, men tillslut mötta jag mamma, så underbart att träffa henne igen! Vi tog pendeln direkt hem sen, degade hemma ett tag, och sen tog vi en promenad iväg och köpte pizza och kebab, riktigt gott, så nu kommer man bli tjock, hehe närå. Eh nu sitter vi bara och kikar tv, dock inget att se, men om sissådär en halvtimme börjar Brottskod Försvunnen, så det ska vi kika på, sen får vi se vad som händer, båda är aströtta verkligen... kanske hörs mer sen, annars imorgon! Puss

every minute i miss you so much

LEAVING THIS SHIT FOR A FEW DAYS

Publicerad 2011-08-13 11:56:33 i ALLMÄNT,

Hallådär! Lite snabb uppdatering bara, känner mig lite stressad, klev precis ur duschen och jag måste packa och fixa mig nu, pappa är och handlar lite som vi ska ha i bilen, åker till Stockholm idag till världens bästa mamma, ska bli skönt att komma iväg och tänka lite på annat osv! Så åkte bil ner med pappa för han ska springa något lopp idag i Stockholm, all lycka till han hihi :) Kommer hem redan på tisdag igen, för jag har risk ettan på onsdag som jag måste vara hemma på, så tyvärr slipper ni mig inte längre än så denna gång! 

Eh, gårdagen, toppen! var hemma hos Bella och Marcus först, där spelades de poker och vi drack öl, mycket trevligt, och sen fick vi skjuts ner på stan, och direkt till interpool, dock blev det bara jag Cajsa och Fredrik som drog dit, men träffade massa folk där, toppenkväll var det iallafall! Som det inte blivit på 100år, när jag kommer hem så snurrar verkligen hela världen för mig, fyfan vad jobbigt de är, jag kan verkligen inte somna då, va upp och gick runt runt i rummet typ för att det skulle bli bättre men icke, men aa tillslut gick det över och då somna jag på stört. 

Men skitsamma, vi hörs sen, ha det toppen!
hope your happy now

I'M ABOUT TO GO IN

Publicerad 2011-08-12 20:04:04 i ALLMÄNT,


Har inte så mycket mer att skriva än att jag sticker iväg på fest nu, blev ganska sent dock, men de gör inget jag tar igen de när jag kommer till festen haha, ha en toppenfredag för det ska jag ha! Glömma allt och njuta av livet, jag ska festa och ha kul. Peace out

NYTT I GARDEROBEN

Publicerad 2011-08-12 17:13:50 i NEW IN,


ÄNTLIGEN... är dessa underbara mina! 
Låga vita converse har jag velat haft länge, och nu så står dom hemma hos mig så fina hihi.
tack tack tack tack

YOU HAVE MY HEART INSIDE YOUR HAND

Publicerad 2011-08-12 14:08:18 i ALLMÄNT,

Hej på er! Idag är detf fredag, de flesta skulle väl skrivit gud så skönt nu att det är fredag, de flesta är lediga över helgen osv, men en annan ligger ju hemma varje jävla dag så inget speciellt med en fredag förrutom att alla festar typ haha. Men nog med de, solen skiner och det ska vara varmt ute, vilken är toppen ju. 

Gårdagen, åkte ner på stan och fika med Lollo och Jennika, mycket trevligt, sen gick jag och Lollo och tog en öl på brynäs medans vi inväntade att Linnea skulle komma, när hon kom gick vi till yran och köpte oss en av världens godaste langos, helvete vad gott det var, skulle kunna tryckt i oss 3 till typ, nej men shit det var så gott så det fanns inte alltså, sen gick vi tillbaka till stället på brynäs och tog en öl, billig öl där så där blev vi kvar till 11 tiden, för då gick Lollo's buss, så gick ner på stan med henne, och sen gick jag hemmåt, shit vad kallt det var igår när man gick hem, vinterjacka nästa, check! 

Öl

Mitt hjärta

Bästa Lollo och Linnea

I HEARD THAT YOU FOUND A GIRL

Publicerad 2011-08-11 14:40:56 i ALLMÄNT,

Hallådär! Vaknade idag skaplig tid, degat ett bra tag bara, skönt det också! eh, var ner på stan en sväng nu för en stund sedan och fixade lite ärende, och nu ska jag fixa till mig och sen ner igen för att möta Lollo och Jennika och ta en liten fika med dom, men se efter 5 väntar det allra bästa med bästa kvinnan, då ska jag med min älskade Linnea till sommaryran på brynäs och äta våran efterlängtade langos, herregud så jävla gott det kommer bli, som vi längtat, trots att jag åt det förra helgen, så är man lika sugen idag igen, jämt är man fan sugen på de haha, men nu måste jag lägga på ett kol, talk to you later! 

I want it to be the same as it was before

NO WAY

Publicerad 2011-08-10 17:50:03 i ALLMÄNT,

Gaaaaaaah, vad mycket folk det var på arbetsförmedlingen idag, gick dit och satt och väntade ett tag, men sen orkade jag inte sitta kvar, för den var en jävla massa folk innan mig också, så det skulle ta sån jävla tid, och jag skulle typ checka när jag får mina pengar och lite andra småsaker, men no way i den där väntan! Träffade Linnea en sväng också så vi stod och snackade en liten stund, sen gick hon tillbaka till jobbet och jag tog en runda på stan, en tröja som jag bara måste ha, åh jag dör.......... 

Men ah nu har jag nyss ätit donken hihi, mumsigt! och ska strax röra mig hemmåt mot Madde för att ge kissarna hennes lite medicin, hela familjen är i Göteborg så då ska jag dit och fixa det medans dom är borta. Hörs sen :)

STAN | ARBETSFÖRMEDLINGEN

Publicerad 2011-08-10 14:20:26 i ALLMÄNT,


Sticker ner på stan nu och kikar lite, och sen ska jag också in på arbetsförmedlingen som jag skrev innan och snacka lite, sen får vi se hur dagen slutar eller så, vi hörs sen iallafall. Hoppas min kära vän Linnea får en liten snabbrast så hon kan komma ut och säga hej till mig när jag är på stan, så man får krama om henne lite hihi.

ADELE - ROLLING IN THE DEEP

Publicerad 2011-08-10 12:48:40 i MUSIK,


Adele - Rolling in the deep
Okej ibland får man vara ganske seg, för de är nu jag börjat lyssna på denna
haha, men just nu älskar jag den, så jäkla skön röst har hon, love her!

ONSDAG

Publicerad 2011-08-10 12:35:10 i ALLMÄNT,

HEJ! Idag är det onsdag, och jag vaknade sent som vanligt, mamma ringde för ett tag sedan, men då var jag typ vaken, men vaknade sent ändå haha. Och vad ska man göra idag då tro? Funderar på om jag ska ta mig till arbetsförmedlingen och kika lite saker som jag inte riktigt fattar mig på haha, om jag ska vara helt ärlig så de ända jag fattar är att man ska få pengar efter typ 90dagar som inskriven och arbetslös hos dom, men något mer fattar jag verklgien inte haha, sen kanske man tar något runda på stan eller så, men det suger så jävla hårt när man inte har några pengar.... blääää! Aja, ska hoppa in i duschen snart och fixa till mig, men först ska jag dricka upp morgonkaffet mitt, mums!

ÅTERSTÄLLD IPHONE!

Publicerad 2011-08-09 22:50:32 i ALLMÄNT,

Va ut på en promenad idag, pratade med mamma ett bra tack, så himla skönt att kunna prata med henne så mycket som vi gör och allt. Sen skulle hon in på affären, så vi la på och sen gick jag upp på söder och mötte Josse där en sväng, så vi satt och snackade en bra massa ett tag, så det var nice, sen gick jag hemmåt och övertalade pappa att vi skulle åka till affären och köpa lite godis, så det gjorde vi, och sen har jag bara varit hemma, väntar nu på att Criminal Minds börjar!! 

Och juste, jag återställde min iphone för ett tag sedan, ALLT FÖRSVANN PÅ HELA JÄVLA IPHONEN, alla nummer och verkligen ALLT, jag fick panik seriöst, men sen stod det typ återställ säkerhetskopian utav Mathildas iphone, dvs allt innan jag återställde den, så nu håller jag på med de, och det har säkert tagit 1timme typ, men nu är det snart klart, och jävlar om de inte funkar, då dör jag, alltså bara alla nummer liksom, shit håll tummarna för mig och min trasiga iphone nu haha. Juste hoppas dom ringer från försäkrningsgrejen snart också så jag kanske får en ny, hoppas hoppas hoppas! Nu ska jag krypa ner snart, hörs imorgon, Godnatt :)

9 AUGUSTI 2011

Publicerad 2011-08-09 18:20:46 i ALLMÄNT,

Kom hem för ett tag sedan, pappa håller på med mat nu så det osar mat i hela lägenheten och fasen så gott det luktar, och blir bara hungrigare och hungrigare känner jag. Idag tog jag mig ner på stan, mötte upp fina Emmy och gick runt på stan och strosade med henne ett tag, hittade en tröja jag verkligen verkligen vela ha, den kostar 250kr ... men fan så snygg den var! men aja gick runt en massa, de hade också nu fått in låga converse, men självklart hade min stolek redan tagit slut fast dom fick in dom härromdagen bara, men de fanns i en annan butik någonstans så hon tog hem ett par åt mig, så på fredag är jag nog ett par vita låga converse rikare, äntligen isåfall haha! eh, nog med de, pappa kom och hämtade mig sen, åkte till mormor och kollade posten sen var vi ute och körde lite, och nu är vi hemma bara, rastlös är jag fan redan haha? what's wrong with me? :p

DANIEL ADAMS-RAY | SOMMARPRATARE I P1

Publicerad 2011-08-09 12:41:26 i ALLMÄNT,


underbara du ! 

Goddagens alla solstrålar, har inte sovit så bra inatt, vaknat hundra miljarder gånger typ, så typiskt! Hade klockabn på 12 idag, upp och hoppa så man hann piggna till lite, och nu om 20 minuter, alltså 13.00 då sitter jag bänkad framför radion på P1 där Daniel Adams-Ray kommer vara sommarpratare i cirkus 1½ timme om jag fattat rätt, så lite kaffe och lyssna på han när han pratar, kan dagen starta bättre? Don't think so hehe!

Vad händer idag då tro? de ända jag vet är att jag måste till mormor och kolla lite post och grejer, de fixar jg nog efter jag lyssnat klart på radion, men sen då? Vad fasen händer då...

THERE'S A FIRE, STARTING IN MY HEART

Publicerad 2011-08-09 00:45:22 i ALLMÄNT,

Hallådär! idag har det inte varit mycket bloggande eller, pga att jag varit upptagen, knappt suttit vid datan någonting. Åkte först ner på stan med Sara, gick runt en massa, hon shoppade men inte jag tyvärr hehe.. sen tog vi en liten fika, eller ja hon käkade och jag fikade. Åkte sen hem en sväng för Sara skulle hem, och sen ner på stan igen för att köpa en tröja som jag hittade idag, tack ♥ eh, sen mötte jag upp Madde på stan, och vi väntade på Linnea och sen gick vi till george och Linnea käkade och jag och Madde tog en varsin glass, för dom har fått in päronglass på george, shit jag kommer bo där inne ja, käka glass hela dagarna typ haha, fet som fan kommer jag väl bli sen också hehe!
Hem sen med Madde, och hon färgade mitt hår, ÄNTLIGEN! eller asså det har varit jag som inte orkat, hon har frågat: ska jag färga ditt hår idag, svar: nej jag orkar inte haha, men äntligen idag tog jag tag i det för hon åker till Göteborg imorgon så idag fick det bli, skönt som fan, dock är de några få små slingor kvar i håret sen tidigare, men dem försvinner vid nästa tillfälle av färgning ska ni se.
Nu ska jag lägga mig i sängen och kika på något på tv, förmodligen CSI eller något (som vanligt)
wish you was here

STAN MED SARA

Publicerad 2011-08-08 14:00:25 i ALLMÄNT,

Hallådär :)
Vaknade av ett sms från Sara idag, hon frågade om vi skulle gå på stan en sväng, och eftersom jag inte har något för mig idag, så varför inte liksom, så upp och hoppa! Pratade med mamma en halvtimme idag på morgonen också, massa prat, så himla skönt att kunna prata med henne om verkligen allt! De är så skönt ♥

Men i vilket fall som helst, så Sara är inne runt 20 över, så lär lägga på ett kol nu, jag går ner på stan ja, eftersom det tar typ 10 minuter för mig att komma ner så, men vi hörs av lite senare. Puss så länge

GRÖNSAKER + DIPP | CSI XL

Publicerad 2011-08-07 23:16:24 i ALLMÄNT,

Finns det något godare än gurka och vitlöksdipp? jag dör så gott de är, jag skulle hela klart lätt kunna leva på detta, fyfan vad gott, gurka över huvuddaget är så jävla gott, trots att det knappt smakar något haha, men skitsamma, nu ska jag mysa med detta framför tv till CSI XL hade jag tänkt, hoppas jag inte sett avsnitten, håll tummarna!!!! Vi hörs nog inge mer ikväll, hörs imorgon istället puss :)

YOU HAVE MY HEART

Publicerad 2011-08-07 17:05:36 i ALLMÄNT,

Eh, sen idag, vaknade sent... sitter bara hemma nu och inte göra ett smack, Nille skulle plocka upp Linnea hemma hos hennes mamma om ett tag, och sen skulle dom komma förbi mig här och säga hej en sväng, då får jag kramas lite med mitt fina hjärta. Får se mer sen vad dagen bjuder på.

jag har världens finaste och bästa vänner som förstår
allt jag gör och säger, ni flesta förstår iallafall och de är jag så glad över ♥

GÅRDAGEN

Publicerad 2011-08-07 17:03:56 i ALLMÄNT,


Världens godaste päroncider helt klart!

Söta Jennika

Linnéa Matilda och Matilda
Hallådär. Drar igenom gårdagen lite snabbt först bara, började med att jag och Madde åkte ner på mingel en sväng, dock hade dom tagit bort happy hour och det var riktigt dåligt faktiskt, men vi tog en öl o cider där iallafall och sen kom Johan och hämtade upp mig, vi plockade sen upp Albin och sen åkte vi mot Johans stuga, där Jennika Matilda Matilda Linnéa Anton var, och vi då såklart haha, där blev det ölspel och massa annat skoj, dock tog jag det riktigt lugnt igår, var inge pepp alls, så drack bara en öl där i stugan, dom andra basta och bada och hade sig, inte jag! haha. 

MINGELMYS NU!

Publicerad 2011-08-06 20:12:38 i ALLMÄNT,

Åh vilken dag, toppenväder och allt äger typ! men skitsamma, har inte så mycket att skriva, men tänkte bara säga att jag sticker ner på mingel tillsammans med Madde nu, hon kommer och hämtar upp mig på cykeln nu, och sen åker vi ner och tar någon öl/cider eller så, Linnea kanske kommer sen också, inte bestämt ännu, men då vet ni vart jag håller hus ikväll, vi hörs kanske mer sen. Puss :)

ÄLVKARLEBY | LANGOS

Publicerad 2011-08-06 17:03:09 i ALLMÄNT,

Tjaa! Jag och pappa tog en sväng ut till Älvkarleby, dem hade någon marknad där så vi tänkte för att fördriva tiden lite så kanske man kunde ta sig ut dit, så vi gjorde de, gick och strosa massa, hittade en ring som jag vela ha så, men de blev inte så, och det bästa av allt som verkligen har gjort hela min dag LANGOOOOOOS!! fyfan, fatta dom hade langos där, och det var så jävla gott, tänk om man fick leva på langos, vad livet vore bra då va :) 

Vad bjuder kvällen på?

LÖRDAG | 6 AUGUSTI 2011

Publicerad 2011-08-06 12:39:07 i ALLMÄNT,


Westlund Cajsa Sara och Bella 

Madde Andreas Westlund och Cajsa

Hallådär!! Gårkvällen var lyckad, vi satt hemma hos Westlund först, jag Madde Andreas Sara Cajsa Westlund och Bella, dom spelade poker ett bra tag medans vi kikade på, hade faktiskt kul ändå. Eh, fick skjuts utav Malin (madde's syrra) in till stan, och dom andra tog en taxi, så möttes vi upp på interpool där var det nice som vanligt, inga dumheter ;) träffade Linnea och Nille och massa där också, as trevligt faktiskt, så jag hade en toppenkväll, hoppas ni också hade det! 

Nu ska jag duscha och ärta till mig lite, ser ut som hej kom och hjälp mig fan haha, sen får vi se vad dagen bjuder på, och framförallt vad kvällen bjuder på, hörs sen.

ALKOHOL SKÅL!

Publicerad 2011-08-05 18:56:59 i ALLMÄNT,


Ha en toppenkväll allihopa för det ska jag ha!
Lär börja röra mig mot bussen snart, så lär lägga på ett litet kol, men vela bara önska er en supernice kväll.
Ha de så bra så hörs vi imorgon. Full och glad ikväll, SKÅL!

MC DONALDS | ÖL IKVÄLL

Publicerad 2011-08-05 17:27:03 i ALLMÄNT,


McDonalds

Hej igen!! herregud, dagen har bestått utav städning städning och städning!! Har städat hela lägenheten medans pappa jobbade idag, diskat och torkat och allt vet vad, ibland kan jag också sörrni! Hade en jäkla massa pantburkar hemma också, så gick och pantade de och tog pengarna och gick och käkade Mc Donalds, mötte upp Madde där så gick vi hem till henne och käkade de, och sen kom pappa och hämtade mig och nu ska jag hoppa in i duschen och sen sticker jag och brudarna iväg på fest hemma hos Fredrik, hoppas på en awesome kväll! Hörs förmodligen inge mer idag, så blir imorgon :)

FINNS DET EN SÅ FINNS DET FLERA

Publicerad 2011-08-05 13:55:31 i ALLMÄNT,

Goddagens! :) 
Kom inte upp idag heller när mamma ringde, gick upp och kissa och sen gick jag och la mig igen haha, suck! men skitsamma, finns inget annat att göra om dagarna nu ju när alla jobbar, tråkigt nog eftersom jag egentligen inte vill sova bort hela dagarna men aa. 

Eh, har druckit en massa kaffe nu så nu är man pigg som fan, så håller på och städar här hemma för fullt, fattar inte hur det kan bli så skitigt på en gång, damsög ju förfan i förrgår eller när det var, och nu redan är det alldeles skitigt igen, orkar inte! Diskat världens största berg med disk har jag också, hoppas jag kan få typ mc donalds av pappa eller något nu haha.

Vad bjuder resten av dagen och kväll på en fredag som denna?

KVÄLLSPROMENAD

Publicerad 2011-08-04 23:43:49 i ALLMÄNT,

What a day! Haft de så tråkigt sen jag kom hem från att ha fikat med Jennika och Johan, eller jag och pappa åkte ut till IKEA en sväng för vi skulle kolla på en tavla som pappa vill ha, den fanns där, stor som bara fan var den haha! Får se om den dyker upp hemma hos oss någon dag/gång! 

Iallafall, kom hem sen, och pappa åkte iväg till Harnäs med några och jag stannade hemma, städade lite, bädda renti sängen osv, tråkigt som fan men välbehövligt, och sen kom pappa hem, då tog vi en runda med bilen så jag fick köra lite, in på donken och köpte milkshake, mums! ^kte igenom stan också, satan vad mycket folk det var på söder hielmska, jag hade också velat vara där, men icke eller! boring people!  eh, sen hem bytta om lite, och sen tog jag en kvällspromenad, ner på stan och genom brynäs hem, hur skönt som helst! Slängde mig i duschen när jag kom hem och gjorde efter de varma mackor och en stor kopp o'boy som jag nyss tryckt i mig, och nu ska jag krypa ner i sängen och kika på Nikita sen CSI eller något sånt. Hörs imorgon. Puss

JAG DÖR SÅ TRÅKIGT JAG HAR!

Publicerad 2011-08-04 21:01:04 i ALLMÄNT,

Åh vad jag älskar mitt liv nu verkligen, de händer så mycket så jag hinner knappt med allt jag borde göra..
ELLER?! haha nej skulle inte tro de, gör itne ett skit på dagarna, alla jobbar eller gör något annat, sen när alla jobbat klart då är alla trötta (vilket man självklart fattar) och då blir jag åter igen hemma hela kvällen, jag dör så jävla tråkigt jag har!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vissa människor blir man bara lite less på ibland..

DANIEL ADAMS-RAY | 15 SEPTEMBER

Publicerad 2011-08-04 18:50:33 i ALLMÄNT,


Längtar så jäkla mycket efter den 15 september nu!!!!!
Då ska jag se världens underbaraste igen, denna gång blir det på GrönaLund!
Aw, dan efter födelsedagen min med andra ord, kommer bli grymt! Hoppas jag får med mig nå brudar också så vi kan ha sokja på Grönan efter han spelat och sen gå till en supermysig uteservering i Stockholm, Gården heter den, ligger typ 5-7minuter från centralen kanske, asnice verkligen!!!

WAYNE'S PÅ GÄVLE STRAND

Publicerad 2011-08-04 17:32:25 i ALLMÄNT,


Hallådär!!! Blev en dusch tidigarer idag som jag skrev, och ja jag fick ut mitt toviga hår så nu är det bra igen, kommer förmodligen bli lika snart igen, men nog med de!

Smsade Jennika och kollade vad hon gjorde, hon och Johan var runt och åkte bara, så kikade med dom om vi skulle ta en liten fika på nya wayne's ute på gävle strand, och absolut kunde vi göra det, så dom kom och hämtade mig och sen åkte vi ut dit, mysigt stället, dock inte så bra uteservering ännu, men den blir väl ännu bättre antar jag. Sen åkte vi bara lite, sen lämpade dom mig här hemma och har käkat lite med pappa osv, och vada händer nu då tro? ingen aning...... Längtar tills den 22 iallafall, för då får jag pengar från arbetsförmedlingen, äntligen, just nu äger man ju inte en krona förfan! Kul liv, inte ett dugg!!

(juste en till sak, pappa ringde försäkrning bolaget osv idag angående min telefon och lite annat, och dom skulle ringa tillbaka till oss när de hade gått igenom allt, kunde ta upp till 2-3veckor dock, bara hålla tummarna att det typ bara tar någon dag, för jag orkar inte ha min telefon som den än längre, jävla trasiga skit haha)

YOU GOT WHAT YOU WANTED AND ASKED FOR

Publicerad 2011-08-04 12:48:46 i ALLMÄNT,

Hallådär! Bra väder idag igen, och idag sover man sådär länge igen haha. Mamma ringde och väckte mig runt 10 tiden idag för jag skulle ta mig upp, men så fort vi lagt på så somnade jag om, fasiken då! Men skitsamma, uppe nu har varit de en stund så vi får väl se vad denna dag bjuder på, inte ett skit som vanligt skulle jag tro... men jag dör om jag bara sitter inna som igår, då är de kört haha! 

Men nu ska jag duscha och fixa till mig lite, mitt hår är som dreads eller hur det stavas, bara för jag har haft någon liten fläta i, och sovit med bulle på skallen, shit hur ska jag gå ut detta haha...

VÄRLDENS SÄMSTA DAG NÅGONSIN!

Publicerad 2011-08-03 22:49:17 i ALLMÄNT,

Visst har jag fått utbrott och dampat och kasta grejer runt omkring mig pga av allmänt dåliga dagar bara, det har alla här i livet, dom där förbannade dagarna kommer och går lite som dom vill och dem är fruktansvärt jobbiga, och just när man liksom inte vet varför man blir förbannad på allt och alla osv osv. 

Idag har min dag varit värre än de, jag har vart helt cp, och jag har dampat på en av de bästa människorna i världen, min pappa! varför får han ut för allt liksom? Jag har så dålig samvete så jag knappt vågar varken prata eller kolla på honom, han är bäst i hela världen och varför behandlar jag honom såhär som idag t.ex.... jag skäms!  Men har man en sånhär dålig dag, ja då är de bara acceptera, den kommer vara där dagen ut och man bara hoppas att dagen därpå ska bli bättre, så jag håller verkligen tummarna för de nu. Förlåt pappa jag älskar dig över allt annat

Nu ska jag lägga mig och kolla på Criminal Minds som börjar strax, sen blir de säkert något CSI eller så, vi hörs imorgon. Hoppas ni iallafall haft en toppendag. Puss och Kram

INGEN BRA DAG IDAG ELLER

Publicerad 2011-08-03 15:45:50 i ALLMÄNT,

usch .... känner mig helt borta och deppig nu igen, suck! inget känns som att det blir som jag vill, kläderna blir inge bra, håret blir inge bra, och de är aldrig bra heller, jag vill ha löshår och tjockthår men nejdå inte har man råd med löshår eller... har inte gjort ett jävla skit på hela dagen förrutom legat ute en stund, men sen kom de sånt jävla moln så då orkade jag inte ligga kvar, jag vill ha milkshake, men nej, jag vill jag mc donalds till mat idag, nej då ska vi äta fiskpinnar, känner mig bara otrevlig och jag vill göra något, men vad fan då? gå på stan, nej för de har man ju aldrig gjort förr, och själv dessutom suger.... döööööööööööööh orkar inte med denna jävla dag!!!

SUIT UP

Publicerad 2011-08-03 13:11:31 i FEST,


Började kvällen med någon snurrspel på Jennikas telefon

Elina och Jennika 

Janni och Albin

Fina Jennika

Hahaha helt ok? min sötnos

Hitta denna sötnos på vägen hem också, hade en aning svårt att slita mig från den :-) 

STRÅLANDE SOL!!

Publicerad 2011-08-03 12:59:54 i ALLMÄNT,

Goddagens! Solen skiner och det är supervarmt ute, hur skönt som helst, men alla jobbar och allt så nå bad blir det ju inte, men man kanske ska dra på sig bikini och lägga sig på innergården och steka lite, och bli sådär brun som jag kan bli ni vet? haha eller? 

Eh, gårdagen, det var väldigt trevlig faktiskt! Det började med förfest hemma hos Janni massa folk, och sen vidare till Interpool, duktig som jag är så köpte jag inget och dricka på Interpool, så det blev en ralativt lugn kväll för mig, men jag hade så trevligt iallafall ja, men sen som sagt blev det faktiskt lite jobbigt när vi sa hejdå till min fina vän Janni, som åker ikväll! Usch vad man kommer sakna honom nu, han kommer ju förmodligen hem om typ en månad men ändå, hoppas du får de toppen där borta iallafall gubben :)

Nu blir det steka lite, fan jag vill ha milkshake på donken, mamma ringde och sa att hon skulle köpa då, och fan så sugen jag också blev på det alltså, ringde pappa och fråga om han vela komma med en men inte eller... FAN!

GOING AWAY PARTY FÖR JANNI!

Publicerad 2011-08-02 18:55:45 i ALLMÄNT,

Hallådär! Tog som sagt en fika på stan med Madde och Andreas, och sen gick vi och kikade lite bara, hittade lite saker, men inte bidrar plånboken med så mycket nu eller hahah. Pappa kom och hämtade mig sen, hem och käkade lite och nu är jag hemma och har precis fixat till mig lite och nu ska jag på fest haha, going away fest för Janniboy som sticker till grekland imorgon, så sista festen nu, så har lite brådis papap står och väntar utanför med bilen och ska skjutsa mig, vi hörs sen, kommer bilder då också från kvällen. Puss :)

STAN FIKA MADDE KANONVÄDER

Publicerad 2011-08-02 14:53:19 i ALLMÄNT,


Madde smsade precis och frågade om jag vela med ner på stan och ta en liten fika, och ja varför skulle jag inte kunna de, brist på pengar ja det är det alltid för mig nu för tiden när man inte har jobb, men hade lite smått hemma, så ska ner en sväng och ta en lite kaffe eller så.

Sen ikväll så blir de lite förfest hemma hos Janni och sen får vi se var det slutar, men en hejdå fest för våran älskade vän blir det iallafall, usch för att han ska åka!!

GODMORGON

Publicerad 2011-08-02 12:54:51 i ALLMÄNT,

Godmorgon tisdag! solen skiner idag också. Har nyss pratat med mamma lite i telefonen, de gör vi typ varje morgon/förmiddag nu för tiden, skönt det! iallafall, vaknade som sagt sent idag igen, runt 12 tiden, skönt men kanske lite jobbigt att sova bort dagarna hela jäkla tiden, men vafan men måste passa på när man inte jobbar, snart får man väl hoppas på att man har ett jobb och då blir det inga sovmornar eller hihi.

Får se vad dagen bjuder på idag, på dan vet jag iallafall inte. Men ikväll ska vi nog ha lite partaj för Janni åker till Grekland imorgon kväll, och blir borta till minst slutet av augusti trodde han, får han jobb där nere så stannar han, så då tänkte vi ha en lite hejdå fest för honom, tror det blir av ikväll iallafall. Suit Up tema ska de förmodligen också vara, så de blir väl kavaj och något annat haha. Får se hur det blir :)

NO MATTER HOW HARD IT IS

Publicerad 2011-08-02 01:19:11 i ALLMÄNT,

Ååååååååååh, jag skulle lägga mig skapligt idag iallafall, aa men jo tjena liksom? Har kollat på tv en massa, massa Criminal Minds, CSI osv osv, och det kan man ju bara inte missa right? iallafall inte jag... Har dessutom hunnit blivit hungrig också, men kan inte göra något att käka nu för då väcker jag pappa som sover, och eftersom han ska jobba imorgon så går inte de dårå... men jaja nu ska jag iallafall lägga mig, händer inget roligt på datan och tv:n erbjuder inget intressant alls, så godnatt! 

sometimes you need to make hard choices... no matter how hard it is!

SOMEONE LIKE YOU

Publicerad 2011-08-02 00:14:39 i MUSIK,

I heard
That you're settled down
That you found a girl
And you're married now
I heard
That your dreams came true
Guess she gave you things
I didn't give to you
Old friend
Why are you so shy
It ain't like you to hold back
Or hide from the light
I hate to turn up out of the blue
Uninvited
But I couldn't stay away
I couldn't fight it
I'd hoped you'd see my face
And that you'd be reminded
That for me
It isn't over
Never mind I'll find
Someone like you
I wish nothing but the best for you
Too.. Don't forget me
I beg
I remember you said
Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead
Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead
Yeah
You'd know
How the time flies
Only yesterday
Was the time of our lives
We were born and raised
In a summer haze
Bound by the surprise
Of our glory days
I hate to turn up out of the blue
Uninvited
But I couldn't stay away
I couldn't fight it
I'd hoped you'd see my face
And that you'd be reminded
That for me
It isn't over
Yeah
Never mind I'll find
Someone like you
I wish nothing but the best for you
Too.. Don't forget me
I beg
I remember you said
Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead, yeah
Nothing compares
No worries, or cares
Regrets and mistakes
They're memories made
Who would have known.. How..
Bittersweet
This would taste
Never mind I'll find
Someone like you
I wish nothing but the best for you
Too.. Don't forget me
I beg
I remember you said
Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead
Never mind I'll find
Someone like you
I wish nothing but the best for you
Too.. Don't forget me
I beg
I remember you said
Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead
Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead
Yeah, Yeah..

 

KVÄLLSPROMENAD

Publicerad 2011-08-01 22:15:31 i ALLMÄNT,

Goddagens! Det blev trots allt en liten kvällspromenad iallafall, jag fattar inte varför jag inte gått såhär ofta förrut liksom, då gick jag typ en gång i veckan eller så, vad gör det liksom? okej de är bättre att röra på sig en gång i veckan än ingen, men det är så skönt när man kommit igång, okej man orkar kanske gå inte varje dag men nu har jag varit ute 3 eller 4 kvällar i rad och ska försöka hålla mig till iallafall de i veckan, 3-4dagar, dock samma rund typ 3 dagar, men idag blev det en annan lite runda, ganska konstig men vad gör det? Nu ska jag hoppa in i duschen, och sen ska jag nog kika på tv eller så, får se vad kvällen bjuder på, sugen på något gott är jag också, men det är ju som sagt försent för att handla något nu, allt stängt utom gdg, och dit orkar jag inte gå nu eller, så får se vad som finns hemma. Pusssssiss 

NYTT I GARDEROBEN

Publicerad 2011-08-01 20:10:59 i NEW IN,


Lång kofta (typ) Åhlens

Lång finstickad klänning Åhlens

Finstickad tröja Åhlens

Japp, det fick följa med hem lite saker från Åhlens faktiskt, det var väl på tiden, antingen har dom inga fina kläder eller så är det så jävla dyrt, allt detta var på halva reapriset. Allt skulle egentligen gått på 1000kr, men idag gick det på 200kr, haha kan det bli bättre va? Tack pappa hihi ♥

 

WAYNE'S-MYS

Publicerad 2011-08-01 20:07:02 i ALLMÄNT,


Jennikas fina muffins

Janni

Jennika

Drog mig ner på stan tidigare idag och tog en fika tillsammans med Jennika och Janni, mycket nice måste jag säga, kände verkligen att jag inte bara kunde sitta hemma och typ deppa ihop, trots att jag egentligen inte orkade göra något, så fixade jag till mig lite och tog en promenad hem, jag och Jennika gick en sväng på stan sen också, shoppade tre grejer, visar dom straxt i ett nytt inlägg hihi, tänk vad lite kläder kan göra en glad!!! 

Ikväll blir jag nog bara hemma och kollar på tv eller så, kan bli en promenad också, lite senare ikväll, mycket skönare att gå på kvällskvisten typ, vet inte varför men då slappnar jag av sig mycket, men vi får se om jag orkar idag, ha det bra så länge!

MÅNDAG, 1 AUGUSTI 2011

Publicerad 2011-08-01 13:13:46 i ALLMÄNT,

Måndag, och det är redan 1 augusti, shit alltså! Vad tiden går snabbt, nu börjar alla skolan också, men vad göra jag? inte ett skit liksom, sitter bara hemma och inte gör något alls, men sökt jobb de har jag iallafall. Men aa jag kan knappt fatta att snart har hela sommaren bara sprungit förbi  oss och är snart över, och då väntar vi in kalla vintern, burr!!! men nog med väderprat nu! Mamma ringde och väckte mig halv 1 idag haha, ooppsi! grejen är den att jag låg och kollade på tv i 3timmarna igår i sängen och kunde aldrig somna, så de blev så sent igår, låg och grinade till CSI gjorde jag också, och sen blev det repris på Celebrity rehab och då och grinade jag lite till de också haha.

Idag är de kanonväder, men vad ska man göra idag då tro?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela