MATHILDA LINDSTRÖM

GRATTIS BÄSTA DU PÅ 18ÅRS DAGEN!

Publicerad 2011-04-30 19:22:24 i ALLMÄNT,


GRATTIS ÄLSKADE DU PÅ 18ÅRS DAGEN.
Vill bara säga att jag är så otroligt glad att jag träffat dig och att jag älskar 
dig så jäklans mycket. Du är bäst det vet du. Som vi längtat att du ska fylla 18!
Och vad gör du idag? Jo du fyller 18, ingen liten Maddis längre, hipp hipp hurra bästa du :)

YOUR MY KING DOWN THE ROAD

Publicerad 2011-04-30 19:17:47 i ALLMÄNT,

Hallådär. Idag har jag inte suttit vid datan något alls faktiskt, började med att jag vaknade, fixade till mig och sen kom bästaste mamma idag till Gävle ju, så hon kom och hämtade mig så åkte vi hem till Martin och Cissi som håller på och rustar ristt nya hus som dom köpt, där var massa folk, mammas kompisar osv som hon vela träffa nu när hon var hemma, så var där i någon timme, sen direkt hem till älskade Madde som fyller år idag, så vi har varit där sen halv 3 tills nu, kom hem nyss faktiskt.

Gårdagen var nice, eller började med att jag kom hem från Stockholm senare än tänkt, skyndade mig hem, fixade mig, INGENTING blev bra, varken kläder, smink eller hår, allt gick rent ut sagt åt helvete tyvärr, så jag var så arg att det bara kokade i mig och jag vela bara rasa ihop och grina typ haha (så töntig är jag när de inte blir som jag vill) så nu vet ni de ;) Cykla sen hem till Madde där hon, Cajsa Sara Linnea och Bella var, så där satt vi och drack hela kvällen typ, Westlund och Danne kom förbi också en sväng och sa hej, och sen skulle vi ju på krogen eftersom Madde fyllde år vid 12 slaget, men vi skippade krogen och tog Interpool istället, hade så trevligt där så. Hem och sov tack och hej haha!

STOCKHOLM NÄSTA!

Publicerad 2011-04-29 07:21:19 i ALLMÄNT,

Godmorgon. Kom konstigt nog upp idag runt 6 tiden, wihoo så duktig man kan vara alltså!
- iallafall nu har jag fixat mig osv, blev inge märkvärdigt idag, jeans och en mjukiströja, luvan på huvudet för håret var cp haha, så därför fick det bli på de viset dårå. Men nu lär jag gå till bussen så att jag verkligen säkert kommer i tid till skolan, bussen mot Stockholm går 08.00, så MÅSTE vara i tid, för jag ska inte vara hemma jag eller haha. Kanske uppdaterar något under dagen från mobilen, men då blir de inga bilder, då blir de sen när jag kommer hem istället. Hörs sen iallafall. Puss, ha en fin fredag :)

NYFÄRGAT HÅR!

Publicerad 2011-04-28 23:09:36 i ALLMÄNT,

Hallå där i lilla stugan, hur står de till sådär på kvällskvisten? 
- är alla ute och super och bara kör idag eller, precis som jag också hade velat göra idag men ikke sa nikke! jag blev hemma idag, åkte ner på stan en sväng idag efter skolan, gick en timme tidigare idag också för jag hade jobbat så mycket och då tyckte jag att jag färtjänade att gå tidigare, + att de nästan inte va en elev på lektionen typ, och självklart att läraren är dum!

Kom hem, maten stod på bordet, pommes och korv, FYFAN VAD GOTT DET VAR! haha överlycklig tjej oja!!! Sen var jag bara hemma ett bra tag och hoppade sedan på cykeln och cyklade till willy's, mötte upp Madde där, och jag köpte hårfärg och sminkservetter, gick hem till Madde hon färgade håret på sig själv (för jag vägrar göra det utifall de blir skitfult haha) och sen var hon så snäll så att hon färgade mitt hår också, tack hjärtat ♥ Cyklade hem sen och nu är jag hemma, ska alldeles strax hoppa i säng, eftersom jag ska upp kl: 06.00 imorgon! whhhhaaat liksom?
- Men vi ska till Stockholm imorgon ju med skolan, så de ska bli kul, värt de? aa de hoppas jag verkligen du :)

IRRETERAD!

Publicerad 2011-04-28 13:04:03 i ALLMÄNT,

Hej. Sitter i skolan nu och har de här äckliga mutimedia som vanligt på torsdag eftermiddagar, och det suger så jävla hårt! Jag och Lollo kom in på lektionen för en stund sedan (vi hade inte börjat än men iallafall) så kommer vi in, och jag sjunger lite tyst, ABSOLUT INTE HÖGT, så säger våran förbannade jävla lärare, aa fast nu räcker de faktiskt, fast det var som att jag pratade bara, han är så jävla jobbigt, stammar, har bara en arm och upprepar allt tusen gånger, jag hatar han verkligen! (ursäkta, men jag blir så fruktansvärt irreterad) ....

Men skitsamma med de nu, slutar runt 5 tiden idag, vet inte vi kommer väl som vanligt inte få sluta tidigare men man kan väl hoppas iallafall, vill ut och sitta i solen eller ner på stan kanske och kika bara... W'll see!

TORSDAG

Publicerad 2011-04-28 08:54:42 i ALLMÄNT,

Godmorgon på er. Idag är de torsdag, bra eller dåligt? skönt tycker jag för nu är snart denna vecka över, dock börjar de ju som vanligt en ny vecka efter haha såklart! Eh, idag snuzza (stavning) jag på alarmet i 1timme haha, jag orkade verkligen inte kliva ur sängen, men som sagt uppe nu och håller på och fixar mig. Skaåka till skolan snart också, så jag lär väl lägga på ett kol kanske, vi hörs senare. Puss

KAN MAN VARA MER UTTRÅKAD?

Publicerad 2011-04-27 21:43:50 i ALLMÄNT,

Hejsan...
Fasen så tråkigt jag har, har haft det sen jag kom hem idag typ. Direkt efter skolan idag åkte jag ner på stan och mötte upp Madde, vi gick och strpsade lite, men som vanligt suger de utan pengar, eh sen skickade jag hem Madde haha, för jag var tvungen att köpa present till Madde eftersom hon fyller 18 på lördag, och hon fick ju såklart inte veta vad jag skulle köpa haha. Så fixade de sen åkte jag hem och käkade. Var hemma hela tiden efter de tills för typ en timme sen kanske, så åkte jag och pappa och köpte mjukglass och sen släppten han mig hos Madde, skulle ut och gå lite, men de var så jäkla kallt så de blev inget.. och nu är jag hemma igen och har lika tråkigt nu också, fyfan! - missat en halvtimme på Grey's Anatomy också, och dessutom missade jag Desperate Housewives igår också, jävligt pissigt! HEJDÅ!

GODMORGON!

Publicerad 2011-04-27 10:16:23 i ALLMÄNT,

Godmorgon! Alarmet ringde för ungefär 1 timme sedan, och jag kände verkligen att jag bara vela ligga kvar i sängen och sova hela dagen haha, men det gick inte för sig de eller, så upp och hoppa och direkt in i duschen, skönt att man blev rätt så pigg sådär på morgonen men som sagt, jobbigt! Nu håller jag på och fixar mig lite och dricker lite kaffe.

Undra hur vädret är idag då tro? Ser skönt ut, men har för mig att det inte skulle bå så himla bra väder om jag ska vara ärlig, inte så jätte varmt men att solen skulle vara framme iallafall, hoppas inte det blåser lika mycket idag när jag cyklar till skolan som de gjorde igår, de var ju dödsjobbigt och cykla då ju. Och träningsvärk fick jag också hahaha, av att cykla från söder till Borgis, där kan man snacka om inte tränad tjej alltså, men de kommer bli bättre, fan har inte cyklat ett skit i vinter ju så då är man inte direkt på topp hehe. Men nu ska jag fortsätta, hörs kanske nå mer idag från skolan. Puss

I JUST WISH YOU WERE HERE

Publicerad 2011-04-26 22:35:04 i ALLMÄNT,

Hej igen! Hade ju så långtråkigt här hemma så de var sjukt tidigare idag, så snackade lite med Linnea och då skulle Nille till plaza och skejta, så då hakade vi på dit, dock var det lite kallt idag och bara sitta där, men jag kände bara att det var skönt att komma ut, efter att ha suttit inne ett bra tag - sen man slutade typ! men iallafall, åkte sedan till Högskolan för de skulle typ skejta där eller något, men de varade inte länge, så sen fick jag skjuts hem av dom och nu har jag precis kika på I Skuggan av Värmen som gick på tv, har aldrig sett den, och såg den idag, helt okej film, + att Joel Kinnaman är med, men filmen i sig tyckte jag var ganska seg, 3 av 5 kanske den får av mig.

Men nu ska jag nog lägga mig i sängen och kika på Big Brother, hörs imorgon, juste, imorgon har jag sovmorgon, härligt de! PUSS SÅ LÄNGE!

JAG VILL KÖPA KLÄDER!

Publicerad 2011-04-26 18:35:32 i ALLMÄNT,

.... abstinens nu nu nu fan! 

Hej förresten, har nyss tryckt i mig mat, så nu är men mätt och belåten, dok jävligt rastlös måste jag säga men de är man ju typ alltid nu för tiden känns de som, sånt man får ta helt enkelt! Skolan idag första dagen, gick väl bra kan man väl säga, åkte ner på stan en sväng direkt efter att vi hade slutat men åkte typ hem lika snabbt igen, känns sådär kul att gå på stan utan pengar menmen. (har inte suttit vid datan något alls idag faktiskt, därför jag inte uppdaterat något, just so you guys know)

STUDENTKLÄNNINGEN!

Publicerad 2011-04-26 00:03:02 i ALLMÄNT,


Wollaaah! Vad tycks?
Själv älskar jag den faktiskt, kanske liite tajt (usch hatar att erkänna de) men som sagt..

tror att jag behåller den faktiskt, och ska försöka träna och allt tills studenten, så den sitter som en smäck!
(hur tror ni de kommer gå?) haha.... men visst är den fin? mums

FORTFARANDE LIKA JÄVLA ARG!

Publicerad 2011-04-25 23:47:36 i ALLMÄNT,

ooooooooooooooooh eller med å kanske, jag vet inte? 

Men jag är så FÖRBANNAD över att Rodney har åkt ut Big Brother så det är helt jävla sjukt alltså, kollade ju lite snabbt på avsnittet igår när jag kom hem från Interpool två på natten haha, så jag visste ju att han åkte ur, så var jag till Madde en sväng nu på kvällen och kikade på de igen, eller dagens avsnitt är ju typ halva från live sändningen igår och halva från idag då eller vad man säger, men jag är lika arg fortfarande! - Vilket jävla bullshit, 1 jävla röst, jo tjena, och ni som röstade ut honom, haha tar er fan! närå, men jag diggade Roddan så sjukt mycket, visst han var jävligt speciellt och kanske började blir lite crazy, men de är väl de som är underhållande, fuck alltså!

(kände att jag behövde skriva av mig lite bara puss)

SO DAMN BEAUTIFUL

Publicerad 2011-04-25 21:27:25 i ALLMÄNT,


Plaza Häng!
(bilden är inte tagen idag) 

Hallådär. Kom precis hem efter en promenad hem från plaza, har varit där ett bra tag nu, skönt att bara ligga där i solen och mys, + trevligt folk såklart! Pappa kom med pizza dit också, och det kan jag säga var jävligt gott trots att jag inte var allt för hungrig men.

Nu är jag hemma, men vill inte vara hemma haha! Hade egentligen velat suttit kvar där borta men Linnea och dom skulle dra så då drog jag också. Skoooooola imorgon och det orkar jag fan inte med alltså, vill ju bara vara hemma och sova hela dagen men de går inte de eller, plus att det inte skulle bli så bra väder imorgon heller var det någon som sa, så fan vad pissigt.

SOLEN SKINER OCH JAG ÄR INNE?

Publicerad 2011-04-25 15:49:49 i ALLMÄNT,

............ jaa jag sitter inne nu när solen skiner som mest haha fyfan. Jag och pappa har varit ut och övningskört lite idag, blev inte så mycket men lite iallafall, gick sådär, ganska bra iallafall! Åkte hem sen, men hoppa sedan in i bilen nästan på en gång och åka till max och köpte oss en varsin milkshake, fasen var gott!

Nu har pappa åkt iväg med två kompisar och ska spela golf, så nu är jag hemma själv och vill bara ut och sätta mig någonstans, men alla har typ planer eller något, så jag vettefan, kanske ska till plaza sen iallafall, och då får man ju sitta ute ett tag, så de ska bli skönt isåfall, hoppas bara vädret tillåter då också. För de blir förmodligen lite senare. Men aa nu vet ni vad jag gjort idag haha, gud vilket rolig dag du!

I'M COMMING HOME

Publicerad 2011-04-25 13:35:48 i ALLMÄNT,

Hallådär. Idag däremot sov jag länge haha, vaknade runt 1 tiden, fyfan sovit bort hela dagen typ! Men jaja nu är jag uppe iallafall och käkat lite och ska väl börja fixa mig eller något nu. Vill göra något också, eftersom vädret är så underbart ju! Solen skiner och de är supervarmt och skönt. Skulle va nice att sätta sig på Plaza för där är det alltid så varmt och kul att kolla på alla när dom ramlar med skateboarden haha! 

Men jag ska väl försöka göra något åt mitt liv nu, så hörs vi senare istället. Puss och Kram.
(bilder sen igår togs inte från min kamera tyvärr, de var så mörkt där inne och jag vela inte upp med blixten och allt när alla satt och åt, så de blev inga bilder, kanske kommer några från Interpool men inte säkert, vi får se)

INTE SÅ BAKIS IDAG? HUH..

Publicerad 2011-04-24 20:24:53 i ALLMÄNT,

Hallådär. Har inte orkat suttit vid datan något idag så mycket, vaknade jätte tidigt idag (vilket jag gör jämt nu för tiden dagen efter jag druckit, fan så jobbigt det är alltså) men i vilket fall som helst, låg och drog mig till typ 12, gick upp då duschade och hade mig sen blev det ut och sätta sig i solen och käkade kyckligsallad med världen bästa pappa, helvete vad gott det var haha! Tog sen en promenad till Madde där vi satt på altan ett tag och degade bara, sen kom Linnea och hämtade upp oss och sen åkte vi till plaza och satt oss där ett tag i solen, skönt som fasen var det! Kom precis hem därifrån nu, och ska fixa till mig lite, för ska åka ner på Helt Enkelt och ut och käka med en hel drös med folk, så där kommer ni hitta mig ikväll haha, har aldrig i hela mitt liv varit ut på restaurang och käkat med kompisar bara, så detta blir min första gång haha... risig tjej! Men nu lär jag skynda mig så jag hinner med 10 över bussen, där Madde också sitter. Kanske hörs sen, bilder kommer förmodligen sen också, tror iallafall att kameran åker med. Puss så länge!

AVSKEDNINGSFEST FÖR JOCKE OCH THOMAS!

Publicerad 2011-04-24 20:21:17 i FEST,

Här kommer lite bilder sen avskedfesten igår, som var för dessa två pojkar!

Vi kommer saknar er så mycket nu när ni sticker iväg. Men vi håller tummarna för att det kommer gå bra för er :) Puss Jocke och Thomas :)









.... och så blev det mörkt haha!
(har 1000 mer bilder, men orkar inte lägga upp, men här har ni lite iallafall från denna fantastiska dag)

UNDER THE COCONUT TREE

Publicerad 2011-04-23 12:16:40 i ALLMÄNT,

Goddagens! Hemst ledsen för dålig uppdatering nu sista dagarna typ, men jag har inte prioriterat datan först just nu, har gjort massa annat, eller mass akan jag väl kanske inte heller påstå men aa. Dagen igår, tog jag mamma och Kenneth en tripp till Skörholmen (bästa) och kikade runt massa, fick med mig hem en ny till lång kofta som jag älskar, har en grå och en svart nu, tänkte jag ska försöka ta någon bild sen på de, för de har ni inte sett ännu. Bussen hem till Gävle gick 17.00 och mamma och Kenneth skjutsade dit mig och vi sa hejdå, och sen åkte jag, skrikande och bajsande barn på bussen, mamman började byta blöja på ungen mitt i bussen och dom satt bakom mig, hur gott luktade de då? FYFAN! haha.

Pappa kom och hämtade mig vid station, då åkte vi och käkade max, och sen hem, packade upp lite smått sen tog jag en promenad till Madde, där hon och Andreas var, kikade på BB där osv, och sen kom pappa och hämtade mig där. Linnea smsade sen och frågade om jag skulle med ner på Interpool en sväng, och fan vad sugen jag blev, men tänkte att nej onödigt, men kundei nte hålla mig, så slängde på mig nå kläder och tog bussen ner haha. Mötte upp Linnea Nille och Emma där, och sen in på Interpool, hittade trevligt folk där som vi satt med också, sen blev det buss hem, och bums ner i säng haha.

Nu håller jag på och fixar mig, väntar på pappa som är på stan en sväng, sen ska vi åka till farfar och äta påskmat, inte ett dugg hungrig men haha, sen går nog i lite tror jag. Sen ikväll laddar vi om för Jocke och Thomas bye bye fest! Tagga till tusen nu va!

NI SOM RÖSTAR UT RODNEY...

Publicerad 2011-04-22 11:25:53 i ALLMÄNT,


Rösta INTE ut Rodney ur BigBrother, ni som gör de är sick haha!
Fan om han åker ut dör jag verkligen, men de måste fan bli Madde som åker denna gång? eller??

PÅ MAMMAS JOBB...

Publicerad 2011-04-21 18:44:59 i ALLMÄNT,

Hallådär. Herregud så trött jag är, jag skulle ju hänga med mamma till jobbet idag, sen hade jag tänkt att jag skulle kanske hjälpa till litegrann, och sen tänkte jag ta en lite promenad till Skärholmen och kika lite, men jag kom inte dit haha, jag hamnade kvar på mammas jobb hela dagen, slutar nu om typ 20minuter. De är inventering här på mammas jobb just nu så jag hjälpte till en massa här, jobbade mestadels med Jocke (en kille som jobbar här) supersnäll! Så det har gått så bra så, jobbigt men nu är de klart sörru. Men nu ska vi snart åka, hörs lite senare. Puss :)

TORSDAG!

Publicerad 2011-04-21 11:31:38 i ALLMÄNT,

Hallådär eller Godmorgon! Jag vet inte hehe, men mamma kom in och väckte mig idag, med att klia mig på ryggen, kan det bli bättre alltså? Älskar när någon kliar mig på ryggen, hur underbart som helst. Men dock hatar mamma de, så de händer inte allt för ofta ;)

Iallafall, idag är det kanonväder här verkligen, så idag tänkte jag att jag skulle åka iväg lite, men jag tror jag skippar de och tar de imorgon istället när mamma är med, så idag förljer jag med mamma till jobbet istället och sen ska jag springa iväg till Skärholmen (bästa) och strosa runt där tänkte jag. Imorgon åker jag hem, bussen går typ 17.00 tror jag, så är hemma runt 19.00 tiden, om jag inte minns helt fel.

Men nu måste jag lägga på ett kol här, vad ska man ha på sig idag liksom? Vi ska hinna äta frukost också, så lite bråttom har jag allt, hörs senare. Puss

ONSDAGKVÄLL....

Publicerad 2011-04-20 22:08:02 i ALLMÄNT,

Hallådär onsdagskvällen! Vad händer hos alla er tro? själv har jag och mamma nyss ätit korvstroganoff och kollat på Grey's Anatomy, skitbra som vanligt måste jag säga.

Dagen har varit så fruktansvärt tråkig haha, orkade inte åka iväg någonstans heller, men imorgon ska jag försöka ta mig iväg till Birkastan och Vasastan och kika lite (lalalala) eh, dagen har väl typ bara bjudit på första säsongen utav Solsidan haha, hade typ bara sett, kanske 1 avsnitt från de, men nu har jag kikat igenom de, så jäkla bra var det ju, och så jäkla tråkigt att det slutat nu, och lika så Stockholm Båstad, varför var det liksom bara 4 avsnitt utav de? aja skitsamma, sånt som händer.

Mamma har typ jagat mig här hemma också haha, som typ två små barn, men de är de som är så mysigt, att vi är som två små barn tillsammans, och jag saknar allt som har med henne, henne och mig att göra. Gud så underbart de är att bara vara här och umgås med henne. Världens bästaste mamma helt enkelt :)

20 APRIL 2011

Publicerad 2011-04-20 11:32:51 i ALLMÄNT,

Godmorgon :) Mamma kom in och väckte mig idag runt 10 tiden, hon kom in med lilla Morris som kom och gosade lite (eller?) haha. Eh, sitter vid datan nu och degar lite, dricker lite kaffe oså, och snart ska vi väl göra iordning lite frukost skulle jag tro, mamma jobbar tyvärr idag, ända till kl: 19.00, och hon kanske är hemma runt 19.30, så jag ska vara själv tills dess tråkigt nog. Funderade på om jag kanske skulle åka in till Birkastan en sväng och kika lite (undra varför haha) men jag vettefan seriöst om jag vågar de helt själv... de lär ju visa sig iallafall, men sen har jag ju inga pengar heller, så de är ju också så jävla tråkigt. Men som sagt, dagen visar väl så småningom vad den bjuder på skulle jag tro.

Vi hörs senare iallafall, är jag bara hemma idag kanske de blir massa tråkiga inlägg bara för att liksom haha "bara för att inlägg" om man säger så... hörs sen. Puss

FORTFARANDE I STOCKHOLM.

Publicerad 2011-04-19 20:35:57 i ALLMÄNT,

Goddagens. Som ni kanske märkt så har jag varit ganska så dålig påa tt uppdatera alla dessa dagar och framför allt idag, men idag har jag haft de fullt upp om man säger så, vaknade, käkade frukost, duschade, fixade mig och sen åkte jag mamma kusinerna och moster till Nacka Forum och gick runt och strosade en massa, käkade där också och sen åkte vi hem och tog det lugnt bara. Så jag har inte suttit framför datan något idag, möjligtvis en snabbis, checkade facebook och satt få lite musik bara haha. Så ledsen för de, ska försöka vara lite bättre.

Nu är jag och mamma helt ensamma, moster och kusinerna har åkt hem, tyst och lugnt de blev haha, men lite tråkigt att dom åkt hem, mysigt att haft dom här måste jag säga. Jag och mamma har nyss käkat wofflor, mums! och snart ska jag bänka mig framför Desperate Housewives tänkte jag, dock får jag kolla själv för mamma hatar de programet tyvärr..

(har fortfarande inte bestämt när jag kommer hem, kanske torsdag eller fredag, på lördag är jag iallafall hemma för då ska vi till farfar och käka påskmiddag, hoppas man får ett litet påskägg haha)

TAKE AWAY KAFFEMUGG - NU LEOPARD!

Publicerad 2011-04-18 19:39:41 i ALLMÄNT,


Bild 1) Före. Bild 2) Efter. Walla haha!
39kr / LagerHouse.

Har letat efter en take away kaffemugg som jag gillar, helst med xebra mönster, men det finns ju självklart inte, eller inte vad jag hittar iallafall. Men nu hittade jag en man kunde byta ut själv, gdock hitta jag inge xebramönster iallafall att lägga i, så de fick bli leopard till att börja med ;)

NELLY.COM

Publicerad 2011-04-18 12:13:57 i ALLMÄNT,


599kr / Nelly.com
Hur snygga är inte dessa då? Dom har kommit in nu nyligen på nelly.com, men vet inte känns som att de kanske blir lite varmt med dessa nu i sommar, äh vet inte ja men snygga är dom iallafall!

VILKET VÄDER!

Publicerad 2011-04-18 10:32:38 i ALLMÄNT,

Värsta sommarvädret ju, eller vårvädret kanske man säger! Jag vet inte, men fan så skönt de är ute iallafall. Mamma kom in och väckte mig tillsammans med katterna haha, men dom stack ju lika fort som dom kom dom haha. Har precis käkat frukost och så, och har suttit ute på balkongen lite, för de är ju sååååå skönt ute!

Idag kommer moster och små pojk kusinerna hit, de ska blir roligt att träffa dom också, träffar ju inte dom så ofta nu heller, så de ska bli nice, får se vad dagen bjuder på om man säger så. Men nu ska jag fixa till mig iallafall, så man vaknar till liv snart, Ha det så bra så länge! Kram

JAG VILL HA EN NY KAMERA!

Publicerad 2011-04-17 20:24:03 i ALLMÄNT,

Hejdär. Tågresan till Södertälje gick jättebra, mamma och Kenneth kom och hämtade upp mig där nästan direkt när jag var framme, hann nästintill bara sätta mig och vänta så kom dom. Åkte och handlade lite sen hem, åh vad mysigt det var att gosa med kissarna då!

Nu har jag och mamma kikat på Gossip Girl som var för en stund sedan, och nu sitter jag och kollar lite på Brothers & Sisters, och efter de blir de käk, och sen ska jag försöka hinna se fredagens BigBrother avsnitt, dock måste jaf se de på datan för dom har inte TV11 här tyvärr... och sen är de ju utröstning idag också, och de skulle jag verkligen vela se, men får se om jag klämmer de på datan också. Aja nu ska jag fixa lite sen käka, hörs senare kanske. Puss (rubriken skrev jag bara för att jag verkligen vill ha en ny kamera som de blir jättebra bilder på, less på min tråkiga)

HEJDÅ NORRKÖPING, HEJ STOCKHOLM!

Publicerad 2011-04-17 15:59:15 i ALLMÄNT,

Goddagens! Mätt och belåten nu, jag Iza Mio och Josefin har precis smällt i oss max, gott som fan var de men nu känns de som om jag väger tusen gånger mer haha, eh sitter på tåget nu iallafall, hittade ett tåg med bra pris så haffade de på en gång, eller skulle ta två olika innan men de hann ta slut under tiden jag pratade med mamma och pappa i telefon vilket var typ 15minuter kanske haha, men i vilket fall son helst så fick jag tag i detta, men istället för att åka hem tiöl Gävle, så bestämde jag mig för att åka till mamma nu istället, lär passa på nu när jag har lov liksom, så de känns skönt faktiskt, lär börja med att tvätta när jag kommer dit, haha tog ju bara med kläde för en helg i Norrköping, men men! Är framme i Stockholm ungefär 17,20 är de beräknat, och hoppas den tiden håller om vi säger så. Och tack Iza och alla andra som har gjort min helg i Norrköping superbra, dock varde ju såklart lite synd att utgången inte blev som vi hade tänkt oss, menmen de kommer fler gånger :) och tack tack tack för att jag fick se världens underbaraste i helgen också, ännu en gång, världens lyckligaste tjej alltså. Daniel Adams-Ray :)

MOT STOCKHOLM

Publicerad 2011-04-17 13:41:16 i ALLMÄNT,

Hejsan. Har typ nyss precis vaknat, jag och Iza sov i hennes säng och Mio och Josse sov i bäddsoffan. Haha gårdagen alltså, först tog vi en promenad till Spicy Hot, jag tog friterad kyckling med ris, för jag är ju inte så förtjust i starkt osv, men det var gott faktiskt, dock jävligt dyrt haha! Sen gick vi till världens bar och drack lite öl och hade alltmänt trevligt bara. Och sen kom tre killar och hämtade upp oss med bil, så åkte vi hem och drack lite här hemma alla, sen fick vi för oss att vi skulle ut och åka lite bil, men Amanda skulle upp och jobba idag då, så hon stannade hemma... och herregud vad vi var ute och åkte alltså, kom hem runt 4 tiden tror jag, trött som fan var vi måste jag säga.
Nu idag ska vi nog inte göra så mycket, jag åker hem idag också, men jag ska åka hem till mamma istället för till Gävle, vill umgås lite med henne också och sen kommer moster och små killkusinerna till oss då imorgon tills på tisdag också, så de ska väl bli trevligt, sen ska jag träffa lilla missen min också, gud så mysigt vi ska ha! Men nu ska jag väl fixa till mig lite, sen får vi se vad dagen bjuder på.  Puss så länge!

DANIEL ADAMS-RAY

Publicerad 2011-04-16 14:19:30 i ALLMÄNT,

Hallådär. Igår skrev jag ingeting mer efter att jag hade bloggat lite från mobilen på tåget, men gör väl inte så mycket antar jag. Kom fram iallafall till Norrköping runt halv 1 tiden, allt gick bra osv, och sen tog jag spårvagnen själv till Iza's skola, hon kom ut och mötte mig och sen gick vi in på hennes lektion, dom hade redovisningar och massa olika djur osv, gud avd duktig dom är på att redovisa inför klassen, de är inte vi haha (i våran klass alltså) eller vissa är ju duktiga såklart, men alla låter typ nervös, inge fel med de, för jag vågar inte ens stå framför klassen om vi säger så haha. Iallafall, åkte hem, och lagade tacos, och herrregud så gott det var, de var så länge sen jag åt de så det var riktigt gott faktiskt, sen började vi fixa oss lite, jag Iza Amanda och Mio och sen tog vi en promenad till dit Daniel Adams-Ray skulle spela. Kom dit, och jag ser deras skåpbil, lalalla jag höll på och dö för då visste jag att jag skulle få se honom, sen vågade jag inte gå in och fråga heller hur mycket de kostade att gå in, men tillslut tog jag tummen ur röven och gick och fråga, så säger hon såhär:

Jag: De kostar att gå in va?
Hon: Aa det gör de, fast kassan är ju stängd nu..
Jag: Jaha, men har Daniel spelat än?
Hon: Nej han spelar i slutet, kommer ni från någon speciell skolan eller så?
Jag: Nej jag har åkt från Gävle o så så jag hade velat sett honom.
Hon: Jaha, ja men är det bara han ni vill se så kan ni få springa in gratis och kolla.
TAAAAAAAAACK! haha överlycklig tjej oja!

Sen lyssnade vi på hela hans spelning, och allt var så jävla bra, han var grym vilket han alltid är live faktiskt,me nsen skyndade vi oss hem eftersom vi skulle ut på kvällen, drack drack och drack haha, fixade oss och sen traskade vi ner mot stan, dock var det inte så mycket folk ute igår så det var inte så roligt, så vi drog hem runt halv 3, och då kände jag att fan, då kunde vi ha stannat längre där borta när han spelade så kanske man kunde fått träffa han och tagit något kort eller så, men jaja.... sånt är livet! Jag är världens lyckligaste tjej ännu en gång faktiskt!
(oj vilket långt inlägg de här blir alltså haha men de får ni faktiskt stå ut med om ni vill veta vad jag gör om dagarna här borta) Nu håller jag Iza och Mio på att fixa oss, och ska snart åka ner på stan en sväng. Vi hörs senare igen, ha en toppen lördag alla :)

PÅ TÅGET!

Publicerad 2011-04-15 09:55:44 i ALLMÄNT,

Hej där! Jag sitter på tåget nu iallafall, har åkt i typ 40minuter kanske, och har suttit och läst kupé tidningen, och sett mina kära klasskamrater i den efter att dom har gjort något till sj typ eller vad de var, foto iallafalla. Juste jag ska ju byta tåg i Stockholm vilket känns sådär, eftersom de blev som de blev sist då, men så petade jag med mamma nu på morgonen, och då är hon ledig idag så hon åker in till stationen tills jag ska vara inne och hjälper mig, och självklart ska vi pussas och kramas en massa, synd att vi träffas så lire bara, men hon och Kenneth kommer upp till Gävle snart så de blir nice. Men jaja, nu aka jag inte uttråka er med massa massa text eller, men jag tänkte bara skriva några rader så ni vet att jag är påväg och allt kommer bli awesome hoppas jag. Hoppas ni får de kul där hemma i Gävle, jag ska ha superkul iallafall hos Iza och Amanda, hörs mer sen, Pussis :)

09.17 - HEJDÅ GÄVLE, HEJ NORRKÖPING!

Publicerad 2011-04-15 06:35:15 i ALLMÄNT,

.... och hej Iza och Daniel (och ja nu menar jag Adams-Ray)

Godmorgon förresten kanske jag ska säga, I'm so fucking tired, jag håller seriöst på och dör just nu för jag är så trött, går fasiken inte att beskriva haha, egentligen har jag lite sovmorgon på fredagar, men inte idag eller eftersom jag sticker till Norrköping idag och ska träffa Iza, saknat henne så sjukt mycket och sist vi sågs vad när jag skulle på StudentKryssningen vilket var en månad sen nu, så detta ska bli så jäklans roligt. Och sen ett stor jäkla plus i kanten, Daniel kommer till Norrköping idag och spelar, fast typ som gästartist till någon skola, men det skiter jag fullständigt i, jag ska dit och så enkelt är det bara haha.

Tåget går 0917 härifrån Gävle, och sen ska jag byta i Stockholm 10.44 (hur fan ska de gå? ja de gick ju då fan inte bra sist jag åkte tåg själv och skulle byta tåg, usch fyfan) Sen åkte jag vidare från Stockholm till Norrköping och beräknas vara framme 12.33 typ, och då hoppas jag att lilla Iza kommer och möter mig ;).

Men nu måste jag fixa mig och packa och allt vet vad, jag måste förbi Madde idag också innan jag sticker så jag har lite brådis faktiskt. Men vi hörs sen, jag kanske mobil bloggar något på tåget (dock kan jag inte lägga in nå bilder så ni vet) men vi hörs sen iallafall. Puss och Kram!

ON PLAZA.

Publicerad 2011-04-14 20:01:50 i ALLMÄNT,


Linnea, Janni och Emmis. 

Plaza.

Idag när jag och Linnea skulle fika, så visste vi inte riktigt om vi skulle sätta oss på ett fik eller om vi skulle åka och handla något gott och sen åka och sätta oss någonstans, men tillslut kom vi fram till att vi skulle åka till plaza (där alla killar osv skejtar) Nille (linnea's kille) Emma och Janni var där, + massa andra såklart så då åkte vi dit och umgicks med dom ett bra tag, en timme eller så, blev faktiskt lite småkyligt men det var trevligt, fick skjuts hem sen och nu ska jag ut och gå med Madde. Sen hem och bura ner mig i sängen och tycka synd och mig själv och hata livet för ett tag, vill verkligen åka imorgon, HELVETE JÄVLA ÄCKLIGA SKIT VÄRLD IBLAND!

UNDERBARA VÄDER!

Publicerad 2011-04-14 15:40:29 i ALLMÄNT,

Hallådär. Hur underbart är inte vädret då liksom? MUMS! haha, nationella gick bra idag, tog inte hela tiden iallafall vilket var skönt, jag skrev om kläder osv, och jag hoppas på iallafall ett g men de tror jag nog, ehm, sen gick vi runt i skolan och bara degade, sjöng, gick ut i solen och samma vis igen, jag och Lollo alltså. Vi väntade på att våran multimedia lektion skulle börja, våran lärare sa förra gången att jag förstår om ni inte orkar komma efter nationella men jag kommer vara här iallafall för er som vill så kan ni komma och jobba, och det var de jag och Lollo satt och väntade på, men kom han? självklart inte... åh less man blev alltså, men skitsamma, packade ihop då sen stack vi hem. Och nu har jag fixat till mig lite, så kommer min kära vän Linnea och hämtar upp mig så ska väl vi sätta oss i solen någonstans och fika lite tänkte vi. Herregud jag älskar vädret, eller det gör nog inte bara jag haha, hela facebook är fylld med massa statusar om vädret, gilla gilla gilla!

NATIONELLA IMORGON - SKRIFTLIGT I SVENSKA...

Publicerad 2011-04-13 23:24:18 i ALLMÄNT,

Hej på er. TÄnkte bara säga att jag ska lägga mig nu och kika lite tv innan jag somnar, och hoppas på att jag väl kommer att somna haha, och sen tänkte jag bara tala om för er att imorgon kommer jag förmodligen inte blogga något, iallafall inte på dagen, för imorgon har vi/hela sveriga nationella prov, svenska skriftligt, så då måste vi sitta och skriva de, som tur är får man skriva på datan, MEN klickar vi upp något annat än word, då är det bara att packa ihop allt och då sätter dom ett IG på en, så därför vet ni varför jag kommer vara lite frånvarande imorgon. Men så fort jag är klar, I'll be back ;) PUSS

SOMETIMES WE ALL GONNA DIE

Publicerad 2011-04-13 20:03:04 i ALLMÄNT,

Heej! Idag har skolat varit relativt lugn faktiskt, eller rättaresagt lär jag nog säga att det har varit lugnt faktiskt, på svenskan gick vi bara igenom betygskriterierna för morgondagens skriftliga nationella, hmm lite nervös är jag faktiskt, men det brukar oftast gå bra för mig n är jag skriver sånna där saker, så jag hoppas och håller tummarna att det ska gå bra imorgon också. Dock börjar vi tidigare än vad vi egentligen gör, börjar halv 9 nu imorgon när vi har nationella, och de håller på till ca: 14.00 eller vad det var, så tid har man ju verkligen haha. Tror inte heller att jag kommer sitta så länge om jag ska vara ärlig.
Åkte ner på stan direkt efter skolan och sprang in på H&M för att köpa mitt schampoo som jag just nu använder, de hade extra pris på de igår i Valbo så hoppades på att dom skulle ha de idag i stan också, och mycket riktigt hade dom de! Jag och pappa fixade lite käk idag också, blev chickenbits och ris, mums! och sen tog jag en liten vila, eller man kan nogs snarare säga att jag sov en stund haha, fan vad skönt det var - men absolut inte lika skönt när jag vaknade, för då är man så fruktansvärt trött, men nu är jag uppe och har myror i stjärten, haha vill göra något nu nu nu!!!!!

YOU MAKE ME FEEL LIKE A ...

Publicerad 2011-04-13 10:28:16 i ALLMÄNT,

Godmorgon. Uppe tidigt idag, tidigare än vad jag egentligen behövde gå upp, så så duktig är jag idag, men jag tänkte åka till skolan, försöka iallafall, åka dit lite tidigare om jag kommer iväg, funderar på om jag kanske ska koka lite snabbmakaroner innan jag sticker också, Lollo är i skolan redan så kommer inte vara själv heller om jag kommer tidigare som tur är.

Men iallafall, har typ fixat mig osv nu, jätte simpel outfit idag, vanlig svart t-shirt och gråa jeans, kanske kan fixa en bild senare, eller kanske redan nu på morgonen, äh jag vet inte, de lär ju visa sig =) men nu ska jag fixa de sista så hörs vi sen. Puss

JUST HOPE THE BEST.

Publicerad 2011-04-12 20:50:15 i ALLMÄNT,

Hallådär. Kom typ nyss hem till Madde, har inte vart hem idag alls, tycker lite synd om pappa faktiskt, för jag är aldrig hemma med honom, men han vill ju i och för sig att jag ska göra saker och ha kul, men jag är alltid hos Madde nu för tiden, men skitsamma. Efter skolan (jag och Lollo satt kvar ett bra tag efter skolan idag som vanligt) men ändå får man samma betyg som andra som knappt aldrig är i skolan eller alltid går tidigare, konstigt det där?! men iallafall, tog bussen upp till hemsta då, så plockade Malin (Madde's syrra) upp oss, så åkte vi till köpis, hittade lite små saker, men inget jag kunde köpa tyvärr... nu är amn fan luspank haha! sen skulle vi åka hemmåt, så vi åkte och hämtade Lollo (Madde och Malins mamma) ochs en skulle Madde övningsköra lite, så gjorde de, och nu är vi hemma hos Madde ochs ska kika på Desperate Housewives, eller jag ska kolla på de iallafall haha, funderar på om jag ska gå hem och kika Big Brother sen eller om jag ska kolla de här, så läskigt att gå hem jämt.. De visar sig helt enkelt!

IDAG HAR GINA TRICOT 20% PÅ ALLA JEANS - BARA IDAG!

Publicerad 2011-04-12 11:09:30 i ALLMÄNT,


Ja exakt som de står i rubriken, 20% på alla jeans hos Gina Tricot idag.
Jag vill dit, men och vill ha dessa jeans, men hmm... who can pay?


(skojade bara, dom hade bara 20% på alla jeans i Piteå, läste lite snabbt..
men dåligt av dom måste jag verkligen säga, att inte ha 20% på alla GinaTricot)

I'M SO TIRED!

Publicerad 2011-04-12 06:49:51 i ALLMÄNT,

Godmorgon (gäsp) (gäsp) ... sjuk trött är jag idag, soamnade ganska så sent igår som sagt, blev efter 12 någongång, och de känns som att det blivit för sent för mig del nu på slutet faktiskt, och idag när man går upp så tidigt som man gjort, då märker man hur jäkla död man är haha. Men jaja skitsamma nu är jag uppe iallafall och har precis duschat, ska välk börjar försöka göra något mer håret snart också.

Idag ser det lite grått ut, okej, än så länge är ju klockan bara strax före 7, så de hinner nog klarna upp, men just nu är det grått och dimmigt, men håller stora tummar att vädret blir bättre och massa sol och värme, skulle vara riktigt skönt. Haha

ALLA ÄLSKAR RODNEY!

Publicerad 2011-04-11 23:31:51 i ALLMÄNT,

Hallådär. Idag efter övningskörningen(vilket gick ganska så bra, vissa tillfällen skitbra, och vissa inte) men i vilket fall som helst, direkt när vi kom hem, hoppade jag i träningskläder typ, och tog cykeln hem till Madde, hämtade upp henne där sen tog vi en promenad upp till Ica Maxi och handlade lite, mysigt sådär, dock ganska så läskigt att gå hem sen, för då hade de fan hunnit bli mörkt haha, men det gick bra och relativt snabbt. Gick hem till henne och kikade Big Brother (och vi alla älskar Rodney, haha helt klart att han ska vinna, skönaste killen någonsin) sen blev det lite kvällsfika innan jag skulle börja cykla hemmåt, lika läskigt det som vanligt, men de gick toppen och jag är hemma nu.

Men nu måste jag lägga mig, ska kika lite på tv och hoppas de är typ CSI eller Criminal Minds eller något på tv, måste upp kvart över 6 imorgon, för jag måste duscha håret vilket jag inte orkade göra ikväll för de skulle ta sådan tid med allt, blåsa håret och volume mastra det osv, så går upp tidigare imorgon och gör de. Hörs då. Godnatt :)

WHAT A DAY!

Publicerad 2011-04-11 17:31:16 i ALLMÄNT,

Vilket JÄVLA väder! wiiihooo

Heej förresten! Kom precis hem nu, efter skolan sprang jag en sväng på stan, eller vi sprang runt ett bra tag faktiskt, kikade en massa och fan vad de fanns grejer som jag typ dog för, sjukt mycket snyggt det finns nu alltså, hittade en tröja idag också som jag verkligen dog för haha, (var tvungen att köpa den själv, dock har jag inga penmgar kvar nu haha, men de skiter man i, jag var tvungen att ha den bara)  ganska simpel ändå, men jag älskade den, så sjukt skön och allt, kommer bild på den så småning om, fick en lite present av Madde idag också, hon hade köpt den i Göteborg, vet inte riktigt varför hon köpte den till mig, men bra söt är hon iallafall, tack gumman! ♥ Fick en vanlig basic, svart tröja från monki, lite kortare som jag gillar, T-shirt modell liksom, love it!

Eh, ska ut och övningsköra om ett tag också med pappa mig, så ska vi åka förbi farfar och Yvonne för hon ska kika på en mascara till mig som hon skulle beställa, men jag fattar inte vad den heter haha så lär visa henne den. Haha! Passa er för mig nu i trafiken ;)

MÅNDAG - NY VECKA, NYA MÖJLIGHETER.

Publicerad 2011-04-11 11:48:22 i ALLMÄNT,

Haha hallådär. Vad vuxen och fint de där lät med rubriken då, fast kom på nu att det är väl typ sådär man säger när man går in på ett nytt år, aja skitsamma, jag bjuder på det.

Kom till skolan lite tidigare idag, för att jobba lite med Stolt och Nykter affischen, går väl sådär måste jag säga, dom har ju bestämt att dom vill ha ena affischen röd och den andra grön, haha fulaste färgerna? eller okej, jag kan erkänna att de är jag som har så fruktansvärt svårt att jobba med färg, helst av allt skulle jag bara vela jobba med svart, vitt, grått (aa ni vet, ljusa färger) men icke denna gång eller.

Men nu ska jag försöka dra med mig Lollo upp till caféterian och köpa kaffe, känner att jag behöver de just nu. Är också skithungrig, men de lär man väl skippa idag och vänta tills man kommer hem, då de säkert serveras någont smarrigt haha. Hörs senare. Puss

ÅH, VAD JAG ÄLSKAR RODNEY!

Publicerad 2011-04-10 22:38:45 i ALLMÄNT,

Hallådär. Precis kikat klart på kvällens Big Brother avsnitt, tacka gudars för att Rodney fick stanna, det var fan på tiden att de tråkigaste av de alla (efter Annie då) fick packa sina grejer och åka hem, tack och hej Patrik! Men i vilket fall som helst, imorgon har jag lite sovmorgon vilket känns så fruktansvärt skönt, men jag tror jag ska packa ihop och lägga mig snart jag iallafall, känns mig lite halvtrött faktiskt. Så vi hörs imorgon. Puss

IDAG MÅR MAN SOM MAN FÖRTJÄNAR!

Publicerad 2011-04-10 16:24:56 i ALLMÄNT,

Goddagens. Haha idag är jag fan inte pigg eller, fast nu håller jag på och piggnar till lite lär jag säga, men imorse, gud, trodde huvudet skulle seriöst sprängas haha, jävla alkohol! nej men vi hade superskoj igår faktiskt, de började hemma och Josse i hennes lägenhet, och sen vidare till Interpool där de var massa annat roligt folk också. Så de var jätte trevligt. Ingen aning när jag gick hem, före 2 iallafall, då traskade jag hem alldeles ensam, full o gla haha, va in på frasses och köpte två hamburgare också, mums!

Har bara vart hemma idag, var iväg och handlat lite, skönt och komma ut, för vädret är ju jättebra måste jag säga. Jag vill till köpis och köpa nå kläder, kläder får man fan aldrig för mycket utav. Hörs sen.

GÅRDAGEN I BILDER - JOSSE 22ÅR!

Publicerad 2011-04-10 16:20:01 i FEST,


Bella, Jessica och Jocke.

Cajsa, Sara och Bella.

Carlsson, Josse och Adrian.

Tobbe, Sara, Bella, Jessica och Carlsson.

Fredrik och Sara. 

Jocke, Bella, Cajsa och Josse. 

Josse och jag.

VAD SKA MAN HA PÅ SIG IDAG?

Publicerad 2011-04-09 12:15:52 i ALLMÄNT,

Hallådär. Vaknade idag utav att pappa sprang runt med damsugaren här hemma, i och för sig var väl de bra, för de var skitigt här hemma hehe, men nu har jag typ fixat mig iallafall, orkar inte göra mig iordning så mycket, ska ner på stan osv, fixa lite småsaker och sen ikväll firar vi Josse, men vad ska jag ha på mig? jag som inte gillar att ha klänningar osv, vill helst köra på typ jeans ja haha, funderar på om jag kanske ska köpa ett guldarmband som jag sett på stan som jag verkligen vill ja, men tror inte de passar till skorna jag vill ha idag, och jag vill ha blåa jeans till skorna, och då tycker jag inte att allt de går ihop så speciellt bra, äh det löser sig vad fan man ska ha på sig. Dock alltid lika jobbigt sånt där! Min faster kanske ska hjälpa mig och locka håret idag också, stora fina lockar, om jag nu passar i de haha, vi får se hur det blir. Men nu ska jag kila, vi hörs sen. Puss

PERFEKT ATT SOMNA TILL DAGENS BIG BROTHER AVSNITT!

Publicerad 2011-04-09 00:17:46 i ALLMÄNT,

Hej igen. Kom hem för en stund sedan, tog som sagt en liten promenad, ytterst liten blev den haha, jag skulle upp till Josse där hon Sara Bella och Cajsa var, så skulle dom kolla på film, och jag skulle bara upp och säga hej, men jo tjena jag fastnade där hela filmen ja så de blev liksom ingen promenad haha, eller dit och hem då, pappa fick komma och möta mig för vi kollade på sån sjukt ÄCKLIG film, inte sådär läskig faktiskt, men bara äcklig, kommer inte riktigt ihåg vad den hette nu, något på M iallafall, aja skitsamma, ni behöver inte se den, usch inte sevärd haha.

Men nu ska jag krypa ner iallafall, så man orkar med hela hela morgondagen, tror jag lär ner på stan en sväng, sen tror jag att jag har lite andra små grejer som behövs göras innan kvällen imorgon då hela liga ska fira älskade Josse som fyller år, 22år nu haha, starting to be old my love? ;) nejdå, men då ska vi fira henne iallafall, förfest hos henne sen vidare till typ interpool eftersom inte alla kommer in på slick imorgon, eller fan ingen gör de egentligen tror jag haha, de är ju fan 23 på lördagar, aja skitsamma, perfekt att lägga mig nu, Big Brother reprisen sen idag är nu snart, så då kan man kika på de hehe. Hörs imorgon. Puss

FREDAG, HEMMAKVÄLL?

Publicerad 2011-04-08 20:29:26 i ALLMÄNT,

Heej. Kom hem för en stund sedan nu, kalaset gick bra och min körning dit gick också bra faktiskt, massa fika har man tryckt i sig nu också, så funderar på om man kanske skulle ta en lite promenad, haha sen när vi åkte hem fick jag McDonalds för jag har inte käkat något annat idag, så då blev de så, så JA jag kanske behöver ut och gå lite haha. Sen blir de en hemmakväll idag också med tanke på att imorgon ska vi fira Josse så då blir de fest då istället, men jag vill fan göra något idag, men har ingen aning om vad haha.

Men vi hörs av lite senare!

ALDRIG MER PA-ARBETE!

Publicerad 2011-04-08 15:28:40 i ALLMÄNT,

Hallådär fredag-eftermiddag. Sitter i skolan och är precis klar med allt som har med PA (projektarbete) att göra, allt är äntligen klart alltså, så aldrig mer PA, och hur skönt känns inte det då? Såååå underbart haha! Men nu ska jag börja jobba med Stolt och Nykter affischen istället, men jag har på något sätt fastnat, have no more ideas! Men så fort Göran kommer så löser det säkert sig får man hoppas.

Ska nog ner på stan när jag kan gå härifrån, köpte någon liten present till Josse som fyller år imorgon, sen hem och slänga i mig nå mat, kanske kan bli snabbmakaroner idag igen, för de är ju verkligen så jävla gott! Sen åker vi och firar lillkusinen min, dock utan stora kusinerna..

SÅ HALV, SÅ SVART, SÅ VIT.

Publicerad 2011-04-08 09:38:44 i ALLMÄNT,

Godmorgon. Idag var det som vanligt svårt att komma ur sängen, låg och drog mig i ca 30 minuter, sen var det upp och hoppa, och mamma ringde mig här på morgonkvisten, så pratade med henne ett tag, men sen var vi tvungen att lägga på för jag skulle hinna fixa mig innan jag börjar, ska vara i skolan typ 10, det hinner jag dock inte, inte precis 10, men kommer nog typ strax efter.

Idag är de ju som sagt fredag - menas APU, men jag har ingen APU, så jag ska jobba som fan och göra klart PA eftersom de ska vara inne idag innan kl 16.00 haha, lite stressigt men det ska nog gå bra tror jag, ehm, sen ska jag jobba med Stolt och Nykter affischen, får se hur det går. Efter skolan ska vi åka till små kusinerna mina, Hedda fyller 8 idag, helvete vad fort tiden går, tyckte det var nyss jag såg henne, lika liten som en docka, jaja så vi ska dit och fira henne och fika osv, träffa släkten också. Hoppas kusinerna kommer (de stora alltså) Men nu måste jag skynda mig, vi hörs sen. PUSS

JAG KÄNNER INTE IGEN MIG SJÄLV..

Publicerad 2011-04-07 23:07:07 i ALLMÄNT,

Heej. Har inte så mycket att säga/skriva nu faktiskt, men kan dra ihop lite iallafall, satt kvar till typ 6 idag i skolan tillsammans med Lollo, tror fan de bara var jag och hon idag av alla på lektioen som inte mådde dåligt hit och dit haha, jaja pigga och glada! Undra om jag hinner klart med PA-arbetet alltså, jag hoppas det iallafall, men de får vi se imorgon.

Eh, pappa kom och hämtade mig på skolan sen, bytte av så jag fick köra, så åkte vi till valbo för jag vela till BikBok eftersom dom hade 50% på hela sortimentet idag, hittade en hel del faktiskt, men har man nå pengar, aa fast inte som jag kan lägga ut på kläder... fan blev så ledsen då. Men iallafall, gjorde lite små ärenden sen bara, och sen åkte jag och pappa hem, sen dess har jag varit så depp så jag tror jag skulle ha gått under jorden, fattar inte själv vad som har hänt/hände liksom, men usch jag hatar sånt här, tycker så synd om pappa också som får stå ut med de, var ut och gick lite också, för att få lite luft, rensa huvudet, och nu är huvudvärken på topp, hejja! + att jag skulle beöhva blåsa håret, men jag orkar inte de, så de kommer stå ÅT ALLA HÅLL OCH KANTER imorgon när jag vaknar. Men just nu känner jag att jag skiter i de. Puss

IN SCHOOL - AND I WANNA GO HOME....

Publicerad 2011-04-07 12:31:37 i ALLMÄNT,

Hallå Hallå Hallå! Just nu sitter jag i skolan och jobbar med någon slags PA rapport, och det suger för jag fattar nada, haha, de är typ ingen som fattar heller exakt vad man ska skriva, och sen har någon vart in och gjort om den typ, så allt är fel och krångligt och allt vet vad, de är iallafall skitkrångligt. Men nog med de, nu kom våran multimedia lärare (som jag absolut inte gillar, och jag tror inte han gillar mig heller haha) och jag känner att jag typ inte orkar ha multimedia till 17.00 idag, jag måste hinna iväg på lite ärende som jag ska försöka ta med pappa min på, haha får se vad han tycker om de. Puss så länge!

JAG KOMMER, JAG ÄR NÄSTAN DÄR.

Publicerad 2011-04-07 08:02:07 i ALLMÄNT,

Godmorgon Torsdag! Idag vela jag verkligen (nästan som vanligt) bara ligga kvar i sängen, för jag var så jäklans trött, men nu är jag uppe och ska snart börja fixa mig tänkte jag, men vilket tråkigt väder man vaknade upp till då, ser ut och vara alldeles rått och jobbigt bara, jaja, haha provade brun utan sol grejen igår också, men jag har massa fläckar som man vanligtvis får av sånt där, och ni ska se mina händer hur dom ser ut i handflatorna, haha usch! men jag tvättade händerna som fan direkt efter, men inte blev det nå bättre för det eller, nej nej.

Idag är det lång dag i skolan, slutar senaste kl: 17.00 vilket jag förmodar att vi komma göra, våran lärare brukar inte låta oss gå en minut tidigare typ haha, gringubbe. Aja nu lär jag lägga på ett kol, undra vad fan man ska göra med håret eftersom de är helt cp.......

STUDENT 2011 & BRUN UTAN SOL

Publicerad 2011-04-06 23:58:29 i ALLMÄNT,


Idag fick vi de andra grejerna vi hade beställt från studentgrejen. 
Jag beställde dock bara denna, men jag är nöjd iallafall, kul att ha något från såkallade Student 2011.

Fick också med mig hem en brun utan sol som jag inte provat ännu. Jag har ju som sagt provat hur många olika brun utan sol grejer som helst, allt från piller till sån här sörja eller vad man säger haha, men inget har riktigt funkat (som ni vet har jag knappt nå pigment alls, tyvärr) Så idag köpte jag denna och ska prova den tänkte jag.
Åhlens - 89kr.

JUST NU:

Publicerad 2011-04-06 21:34:33 i ALLMÄNT,

Sitter hemma hos Madde nu med henne, vi sitter och kikar lite på Grey's Anatomy, fruktansvärt bra program faktiskt, så ni som inte kollar, you need to check it out! ehm, efter Grey's så väntas de ju BB, också riktigt bra program ju haha, det har typ blivit en tradition att jag åker till Madde och kollar på tv, dock lite lebbigt att cykla hem själv, men aa Madde orkar inte komma till mig, haha skoja!

Idag var vi ju som sagt och fira Josse lite i förtid sådär, jag och Madde bakade en tårta, och Bella kom förbi hos Josse också, så vi smällde i oss en massa gotta samt kaffe såklart. Perfekt tillfälle där för mig att ta någon bild och liva upp bloggen lite, men inte gjorde jag de eller, icke haha! (dumma mig) Tog sen bussen hem till Madde, som vi som sagt är nu. Hörs kanske mer sen. Puss

I hope you don't mind.

Publicerad 2011-04-06 11:21:01 i ALLMÄNT,

Godmorgon eller goddag. Sitter i skolan nu tillsammans med Lollo, båda vi sitter och jobbar lite med PA, men de går väl sådär för båda om man säger så haha, och nu är det så jäkla stressigt innan allt ska vara klart också, så lite nervös blir man ju om man verkligen kommer hinna klart osv. Men skitsamma.

Gårdagen var väl inte 100 om man säger så, blev lite smågrejer som tog på krafterna, men jag gick hem till Madde och käkade lite grönsaker och dipp och popcorn samt kollade på Desperate Housewives och BigBrother, och sen kom Jennika, Johan, Lalla och Anton förbi efter BigBrother, dvs runt 11 tiden, så gick ut till dom fyllona haha, dom firade Anton's örkort som han tog förrgår, så pratade lite med dom, sen cyklade jag hem, hoppa direkt ner i sängen och slängde på första Twilight filmen, haha länge sen man såg den sist nu faktiskt men ändå kan man typ hela filmen utantill haha.

Idag ska iallafall jag och Madde hem till Josse och fira henne lite i förskott eftersom Madde inte kan vara med i helgen när hon fyller år, så då ska vi dit idag med lite fika och så, men jag ska på i helgen iallafall men jag hakar ändå på idag, Josse kan man aldrig få för mycket av hihi, puss hjärtat.

Men nu ska jag försöka fortsätta jobba, vi hörs sen. (juste, jag och Madde har bokat supa resa till Stockholm nu, haha okej kanske inte supa resa, men vi har bokat den 6maj, dvs då har hon fyllt 18. så då blir det krogen i stockholm, wiihoo fyfan vad kul)

Magic.

Publicerad 2011-04-05 16:29:10 i ALLMÄNT,

Hallådär, kom typ nyss in från en liten prommis med sötisen Uno, på lunchen gick jag hit också och gick ut med honom och sen nu när jag slutade, och nu sitter vi och väntar på att Madde ska komma hit, sen får vi se vad dagen bjuder på, jag vill köpa kläder, något plagg iallafall och sen skulle jag vela ha någon ny ring eller så, det var ju som sagt så länge sen nu sist jag köpte en ring så måste påbörja lite påfyllning ju haha. Dock är jag astrött idag eftersom jag inte sov så speciellt bra, så jag känner nu att jag skulle vela lägga mig ett tag haha, och blunda till lite, men då slocknar man väl på 2sek typ, vi hörs sen, kanske med nå bilder ;) haha

Go down on your knees and prey

Publicerad 2011-04-05 07:10:33 i ALLMÄNT,

Godmorgon helvetes trötta tisdag haha! Jag är så trött så jag håller på och dör tror jag, blev ganska så sent igår, men när vi väl gick och la oss så var jag ju som vanligt tvungen att ha tv:n på, så kikade på tv ett tag och gosade med lilla Uno, men tillslut somnade jag som tur var, men sen har jag vaknat fram och tillbaka hela tiden typ, men jaja sånt får man ta ibland va?

Men nu ska jag ärta till mig får se hur de går hehe, sen blir de en liten prommis med hunden och sen sticka iväg till skolan, skönt att de är asnära till skolan från Malin och Tomas, då slipper jag ta bussen, men vi hörs sen i skolan, efterosm vi har graf idag hela dagen så då kommer jag sitta vid datan en massa, puss så länge :*

Three girls and one boy.

Publicerad 2011-04-04 20:56:25 i ALLMÄNT,

Hallådär, idag har jag inte vart så duktig på att uppdatera men de är väl nästintill som vanligt nu för tiden, men det skrev jag ju som sagt direkt när jag började blogga, att jag inte visste om jag skulle hålla bloggen igång lika mycket osv, men nog snackat om de.

Dagen har jag spenderat så som att de började med skola, religion första och kolla på någon fruktansvärt dåligt film, så kallad Little Buddah haha, absolut inget jag rekomenderar haha, eh sen individuella, och det gick bra som fan för både mig och Linnea, vi blir nog klar båda två nästa gång, och då kommer de självklart upp en bild, hoppas och håller tummarna att den blir bra och går att använda iallafall. Linnea hakade på mig hem en sväng och väntade tills Nille skulle komma och hämta henne.

Eh, sen kom Madde och världens sötaste hund förbi, på med träningskläderna, och tog en promenad, dock kan man inte gå så himla långt med honom eftersom han är så liten och inte orkar gå så jättelångt, men de var skönt att komma ut lite sådär.

NU, är jag Madde och Iza (madde's kusin) hemma hos Malin och Tomas, och vi ska sova där ikväll, så ikväll blir det tjejmys och mys med sötaste Uno då såklart haha, massa gotta och sen har vi beställt en pizza som vi ska hämta kvart i 10 (lagomt till BigBrother börjar) haha.  Puss på munnen ;)

Some new stuffs to my room.

Publicerad 2011-04-03 23:49:37 i ALLMÄNT,


Vit malm byrå - Ikea / Vit mysig matta - Ikea

Vit vanlig/simpel tvbänk - Ikea / Små förvaringslådor - Ikea

Ett vitt vanligt litet bord - Ikea

Och självklart detta vackra står på byrån :)

Hårfärlängning?!

Publicerad 2011-04-03 23:37:05 i ALLMÄNT,


Åh vad jag verkligen känner för att klicka hem hårförlängning då, är så sjukt sugen, det och tattuera mig! Haha det bara kryper i mig nu ju, men har man råd då?! nej för de har man inte, snällt jag behöver ett jobb så jag kan köpa de jag vill ha liksom. Grejen är den att jag har ju redan så pass långt hår så, men jag vill ha tjockare osv bara, somebody help me here? :)

Big Brother up next!

Publicerad 2011-04-03 21:20:25 i ALLMÄNT,

Hallådär. What a day, måste jag säga, fan det har regnat hela jävla dagen fan, så jävla jobbigt, men jag och pappa tog en sväng idag igen för att vi skulle köpa en tvbänk till vardagsrummet, men det gick inte riktigt som vi tänkt oss så det blev ingen tvbänk tyvärr. Ehm sen åkte jag hem och degade ett tag bara, och sen tog och cyklen och cyklade till Madde, har vart här ett bra tag nu och är här fortfarande, óch hon har nyss färgat håret på mig, får se hur det blir nu med slingorna sen innan osv, men äh skitsamma. Nu sitter vi och kollar på BigBrother och asgravar åt den fruktansvärt fula Annie haha! 

Aja nu ska jag vara lite social med Madde och sen ska jag göra lite grönsaker och dipp, mums de är jag fan värd nu. (juste jag lovade ju att jag skulle lägga in bilder på de nya i rummet idag också, glömde totalt bort de idaf icg sen har jag inte suttit vi datan så myket idag, men imorgon ska jag försöka göra de) och sen måste jag bli bättre på att lägga in bilder på bloggen också, fan de är bara bara massa text, tråkigt nog, sorry... puss så länge!

Paranormal Activity 2!

Publicerad 2011-04-03 00:47:27 i ALLMÄNT,

Hej och hå. Kom precis hem från Madde, har vart där på kvällskvisten och kikat på lite film, först blev det någon ganska så ny tror jag, en komedi eller vad fan de var med Zach Efron, fatta nada haha, varken jag eller Madde fattade något typ, men jaja. Sen blev de att vi slängde på Paranormal Activit 2, asså den var bättre än 1an, för de sög tyckte jag, inte alls så bra som dom sa att den var, och alla sa att den var så jävla läskig, men jag kan inte säga att den var läskig, den var med typ lebbig eller vad man säger, men skitsamma, de var faktiskt lite läskigt nu i 2an men nja sådär för min del.

Juste, hela dagen idag, och då menar jag hela dagen alltså, har jag och pappa hållt på monterat upp massa ikea möbler, eller massa och massa, ett litet bord, en tvbänk och en malm byrå, bordet och tvbänken, var lätt att montera upp, men byrån, fan vad tid det tog haha, helt slutkörda var vi rent ut sagt! (bilder kommer imorgon, nu börjar mitt rum likna de jag längtat efter, dock skulle jag vela ha tapet eller något, och finare väggar, men skitsamma, vitt vitt och vitt, hihi de blir så fint så. Men nu ska jag försöka sova, vi hörs imorgon. Puss

Sänggaveln och Byråerna sålda!

Publicerad 2011-04-02 12:11:19 i ALLMÄNT,

Goddagens! Idag vaknade jag av ett sms, och det var jäkligt tur att jag vaknade haha, de var nämligen så att de skulle komma några och köpa min byråer ni vet, så skrev han sms, vi kommer om en halvtimme, hmmm haha bara att hoppa ur sängen haha ochc packa ur byråerna, så nu ligger alla kläder på sängen typ haha, aja jag och pappa ska fördmodligen åka till Ikea snart så ska vi kika på en ny då, en vit denna gång.

Ehm, dagen har jag ingen aning om vad den bjuder på, de lär ju visa sig om man säger så. Men nu ska jag fixa till mig lite, sen tjata på pappa att vi ska åka haha. Hörs sen. Puss

Film och tvmys med Madde.

Publicerad 2011-04-01 20:47:36 i ALLMÄNT,

Heej. Sitter och degar lite pmma hos Madde nu med henne, käkar lite popcorn osv, mums! Efter skolan iallafall så åkte jag hem direkt, och direkt på de så hoppade vi in i bilen och åkte upp till Kastvallen i Bomhus och kollade när typ Låstjänst och Gavlegårdarna spelade hockey, pappa vela kika en sväng så då följde jag med och passade på att köra lite. Va inte där länge för de var så fruktansvärt kallt i rinken (eller vad man kallar de) så vi drog oss därifrån och åkte istället och köpte kinamat, det var gott som fan måste jag säga!

Men nu ska vi kika lite på tv osv, hörs kanske mer sen!

April april din dumma sill

Publicerad 2011-04-01 13:40:10 i ALLMÄNT,

Tjabba. Idag är det 1april och då får man luras! fast jag är så dålig på de så jag gör aldrig de haha, jag skulle fan vela lura skiten ur någon men det går ju inte de heller, och juste alla har ju sån koll på att det är 1april också så de kommer fan inte gå, kanske ska försöka mig på och lura pappsen senare haha?

Idag mår jag som man förtjänar om man säger så haha, ont i huvudet och allmänt trött och bakis, var nämligen ut igår för första gången på flera flera veckor, det var jag Linnea, Nille, Jazze, Jonte och sen kom Jansson och Thomas förbi en sväng också, så vi var några, och hade mycket trevligt och roligt, jag TILL OCH MED dansade igår haha, brukar ju vara lite stram med det ja men igår blev det så, och det var lite kul!

Sitter i skolan och ska göra en affisch till Stolt och Nykter men det går inge vidare haha, för jag och Lollo sitter och sjunger massa melodifestivalen låtar, så är lite upptagen med de haha, Göran kommer INTE bli glad man det skiter man ju i. Nej men allvarligt, nu måste jag sätta igång. Puss så länge

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela